TEST af sengetæppe og sengetøj fra Södahl serien ”Magic Forest” – Testfamilien
TEST af tæpper og puder fra Södahl serien ”Magic Forest”

TEST af sengetæppe og sengetøj fra Södahl serien ”Magic Forest”

Flere af vores testfamilier har testet den nye serie fra Södahl kaldet “Magic Forest”. Serien er designet af Michelle Carlslund. og indeholder alt fra børnesengetøj og sengetæpper til pyntepuder og tøjdyr.

Illustrator og designer Michelle Carlslund har skabt det fineste Magic Forest univers. Et grafisk univers med en naivistisk streg – et univers med plads til fri fantasi og kreativ leg.

Serien til de mindste er skabt på børnenes præmisser. Her er plads til leg og sjove påhit. Og så er den velkendte Södahlkvalitet i top.

Designet er fantasifuldt. Og med en kvalitet i 100% Oeko-Tex certificeret bomuld kan du putte dit barn med god samvittighed.

Sengetæppe og sengetøj

Camila har testet Södahl Raindrops Sengetæppe 140 x 200 cm pastel Vejl. Udsalgspris: 599,95 kr.

Camilla fortæller:

“Vi har testet det lækre Raindrops sengetæppe fra Södahl.

Dette lækre sengetæppe er allerede blevet fast inventar i vores sofa, hvor børnene tit sidder og hygger. Tæppet er i 100% bomuld og med det fineste og meget enkle motiv af små regndråber. Pastel farverne passer perfekt hjemme hos os og kan bruges som sengetæppe, men den bløde kvalitet gør det også rigtig lækkert og muligt at bruge det som et almindeligt tæppe. Quiltet bliver normalt let lidt stift, men det her er virkelig blødt.”

“Generelt når man kigger på hele Södahls nye serie til børn af sengetøj, sengetæpper, puder mv., så har de virkelig fået lavet en fantastisk og helt vild lækker serie. Skønne farver, motiver og former – jeg er helt vild med det.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man går op i bolig, indretning og god og økologiske materiale, så er det skønt med lækre tekstiler på børneværelset. Dette tæppe har flere funktioner og kan bruges til andet end ”kun” sengetæppe.

Holdbarhed: GOD – Efter 3 uger har vi absolut intet at tilføje. Sengetæppet kan vaskes ved 30 grader, så det kan vaskes rent efter beskidte børnefingre og snotnæser.

Pris: GOD – Prisen ligger i den middelhøje ende, og sengetæppet koster 599,95DKK, men jeg synes det er okay når man får god og økologisk kvalitet for et stort (140×200) sengetæppe.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækkert, blødt, økologisk og god kvalitet, som Södahl allerede er kendt for.


Vores tester Michelle har sammen med sønnen Albert testet Sengetøj fra SödahlMagic Forest  70 x 100 cm. Vejl. Udsalgspris: 299,95 kr.

Michelle fortæller :

“Albert har været så heldig, at få lov til at teste Södahls nye sengetøj – Magic Forest , som er designet af Michelle Carlslund.”

“Alt vores sengetøj er fra Södahl og det er en sand fornøjelse hver evig eneste aften, at hoppe under dynen . Nu er Albert hoppet med på bølgen, så vi er en rigtig Södahl familie nu.”

“Jeg har aldrig mærket sengetøj i bedre kvalitet end Södahl

Alberts nye sengetøj er silkeblødt. Jeg var spændt på om den nye børne kollektion, havde samme kvalitetsniveau – men der er ikke sparet på kvaliteten.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi – MEGET GOD: At sove lækkert og blødt om natten er et must! Uanset alder. Derfor er vi i den grad fan af den nye kollektion, som henvender sig til de mindste .

Holdbarhed – MEGET GOD: Södahl leverer god kvalitet, hvilket betyder at holdbarheden er helt i top.

Pris – GOD: Jeg synes prisen på 299,95 kr er helt rimelig , man kan selvfølgelig sagtens finde billigere sengetøj , men pris og kvalitet hænger ofre sammen . Og i dette tilfælde kan jeg sagtens mærke forskel , hvis jeg sammenligner med Alberts sengetøj fra andre mærker.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i top, har ikke en finger af sætte på produktet . Södahl er et kvalitetsbevist brand.


Mette har testet Södahl Raindrops Sengetøj 100 x 140 cm pastel Vejl. Udsalgspris: 399,95 kr.

Mette fortæller:

“Vi har været heldige at få lov at teste sengetøj fra Södahls nye børneserie Magic forrest som er lanceret i samarbejde med illustrator og designer Michelle Carlslund.”

“Sengetøjet er i 100 % renforcé lærred og er GOTS-certificeret og Oeko-Tex-produceret.

Første indtryk af sengetøjet er rigtig godt, det er pakket i en lille medfølgende pose og det er virkelig blødt. Uden at være for glat.

Sengetøjet er med lynlås hvilket jeg er mega fan af. Det ser pænt ud og er bare nemmere end at skulle fumle med knapper.”

“Designet er i rolige farver og har en fin lyserød kant hele vejen rundt. Det er med små regndråber på. Og på hovedpude betrækket er der en måne og stjerner på den ene side og på den anden side en orange sol.”

“Jeg er blevet meget glad for sengetøjet og Vigga siger jo ikke så meget endnu. Men hun har ikke protesteret imod det. Men putter glædeligt med dynen,  når dette sengetøj er på. Så det kan kun være et godt tegn.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.  Sengetøj er nødvendigt. Og livet er virkelig for kort til grimt og stift sengetøj.

Holdbarhed: GOD. Vi har i testperioden fået vasket sengetøjet 3 gange og det holder stadig fint sine farver og blødhed.

Pris: GOD. Sengesættet koster 399,95 kr hvilket jeg synes er en meget fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Design og kvalitet er der ikke en finger at sætte på. Så lækker en kvalitet.


Mie har sammen med ungerne testet voksensengetøj Södahl Raindrops Sengetøj 140 x 200 cm pastel Vejl. Udsalgspris: 599,95 kr.

Mie fortæller:

“Hjemme hos os, bruger vi utrolig meget tid i vores senge – eller i hverttilfælde med vores dyner. Derfor var vi glade for at skulle teste voksensengetøjet til ungerne fra Södahl. Vi skulle afsted på forlænget weekend i en lille hytte – og tog sengetøjet med til ungerne”.

“Det er faktisk ikke sikkert, at ungerne får lov til at beholde det for sig selv – for hold nu op, hvor er det bare blødt og lækkert. Og selvom at det er i “pige” og “drenge”-farve, så ser det faktisk super fint ud, når sengen er redt op med det”.

“Der blev hver aften puttet i sofaen med dynerne – og vores store hund Buller, kunne heller ikke holde sig fra det – selvom han normalt ikke får lov til at være i sengen”.

“Sengetøjet lukkes med lynlås, hvilket er en god detalje.”

“Efter at vi er kommet hjem og det har været meget varmt, har det været skønt at ligge med dynen og puden på day-bedden i stuen – og her har alle i familien testet og godkendt sengetøjet. Vi er fan og tænker helt sikkert at vi voksne også skal have sengetøj fra Södahl.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.  I Danmark, hvor dyner er en nødvendighed – så er sengetøj det også.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD. Efter flere vaske allerede holder det både farver og blødheden super fint. Det er udført i 100 % økologisk bomuld renforcévævning og er GOTS-certificeret, Oeko-Tex-produceret.

Pris: GOD. Sengesættet koster 599,95 kr, hvilket er i den dyre ende, men i forhold til at det er voksensengetøj er prisen ret fair.


TIP: Lige nu og frem til d. 31. juli får man en gratis mulepose med ved køb over 299 kr. på Södahl.

4 kommentarer

 • Laura

  Vi er så store fans af sengetøjet hjemme hos os. Det er virkelig lækkert og blødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg elsker sengetøj fra Södahl, kvaliteten er så lækker blød og det holder i vask. Og jeg er fan af lukning med lynlås! Jeg lider desværre af en form for gigt i fingrene og har derfor lidt svært ved at lukke knapper, som ofte er på sengetøj.
  Jeg synes dog at 600kr for et sæt er ret pebret, især når man skal have to sæt, så jeg køber altid kun på tilbud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Poulsen

  Vi er også kæmpe fan herhjemme, det er noget af det lækreste sengetøj vi længe har haft, det er en fornøjelse at hoppe under dynen og så er det bare så fint at se på 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Østdahl

  Virkelig fine designs også 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af tæpper og puder fra Södahl serien ”Magic Forest”