Test af Rubberduck.dk – Sommerdæk eller vinterdæk med et enkelt klik – Testfamilien
Test af Cirkus Arena 2017 - en fortryllende Motor Mille tager dig med på et eventyrlig fortælling

Test af Rubberduck.dk – Sommerdæk eller vinterdæk med et enkelt klik

#sponsoreret indlæg

I kender det sikkert godt? Det bliver vinter, men vinterdækkene ligger stadig i garagen. Og så bliver det forår – men du kører stadig rundt på vinterdæk.

Det sker for mig HVERT år. Men ikke i år. For Rubberduck kom nemlig på min arbejdsplads og satte mine vinterdæk på – og tog mine sommerdæk med retur.Det er simpelthen SÅ smart. Jeg synes, at det er rigtig svært at få presset en værkstedstid ind i en travl hverdag. Her kunne jeg blot bestille den ønskede service via en super nem app. Appen kan hentes her. Mobilt hjulskifte koster 499 kr.Nå, men foråret er kommet igen og netop NU er det tid til sommerdæk. Jeg bookede igen en tid via app’en og to dage senere stod de to unge mænd klar med mine sommerdæk og 20 minutter efter var de kørt igen.Og så hyggeligt lige at der ligger en kold vand på sædet, når man kommer ned til sin bil igen. Rubberduck tilbyder pt. den mobile service i storkøbenhavn – men har planer om at udvide. Pt. kan du benytte dig af følgende services.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget God – Det er en nødvendighed med det danske klima, at man skifter dæk alt efter sæson.

Holdbarhed: God – man kan sige, at holdbarheden er en sæson – da der jo skal skiftes tilbage igen, når vejret igen skifter.

Pris: God – Prisen er måske lidt dyrene end på et værksted. Men når man tager i betragtning, at man sparer transport og ventetiden, så synes at prisen er ganske god. Og jeg vil HELT sikkert benytte mig at denne service fremover.

Kvalitet: Meget God

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Cirkus Arena 2017 - en fortryllende Motor Mille tager dig med på et eventyrlig fortælling