TEST af DAYDOSE ESSENTIAL til mænd eller kvinder – Testfamilien
TEST af VAMOSBOKS (JUNIOR)

TEST af DAYDOSE ESSENTIAL til mænd eller kvinder

Flere af vores testfamilier har testet DayDose Essential til både mænd eller kvinder samt Travel versionen, som også  er nævnt i denne test.

Der er også testet de to varianter der hedder Active og Immune, den test kan læses særskilt HER.

Christina fortæller:

“Vi har testet et fuldstændig genialt produkt fra DayDose som er forskellige serier af vitaminer og kosttilskud, tilpasset forbrugeren.

I vores familie har vi stor fokus på vitaminer i dagligdagen og at kvaliteten er i orden, for vitaminer er bestemt ikke bare vitaminer.

 Vi kan godt lide at man her ved at køber man en pakke fra DayDose som står til at skal passe til en, så får man de daglige nødvendige og anbefalede vitaminer, mineraler og omega-3 samlet i pakken.

Christina arbejder til dagligt i Matas og har derfor daglig kontakt med vitaminer, mineraler, omega-3 og kosttilskud.

Hun fortæller: ”Jeg ved hvor svært det kan være for en kunde at vide sig sikker på hvad de mangler og behøver inden for dette. Jeg synes at DayDose er et genialt produkt. Produktet gør det også lettere for både kunde og sælger”

Vi har testet pakken Essential som er til mænd. Det har været helt perfekt hjemme ved os, da Kasper (Christinas mand) som oftes glemmer at tage sine vitaminer. Men her er de samlet i en, så nu er der ingen undskyldninger.


Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er simpelt og lige til. Det er noget alle har brug for.

DayDose er også let at have med på farten. Christinas mand har også en pakke i bilen da han ofte kører meget, har han en dag glemt sine vitaminer så har han dem lige ved hånden. Skal man ud og rejse eller på en weekend tur, skal man ikke til at pakke alle de forskellige vitaminer, man har det hele her.

Holdbarhed: MEGET GOD – Her kan man ikke forlange mere. Vitaminer, mineraler og kosttilskud har den holdbarhed det har og så længe man blot kan nå at spise det inden datoen udløber er der jo intet at sige til det.

Pris: MEGET GOD – For nogen virker det måske af mange penge for den tid man køber til. Men går man ind og kigger på hvor mange forskellige vitaminer og mineraler der er i pakken pr. dag og ser på hvad det ellers ville komme til at koste hvis man selv skulle sætte det sammen, kan det simpelthen ikke gøres billigere, hvis man også ønsker at produkterne er gode.

Kvalitet: MEGET GOD – Det passer til alle.

Vi kunne blot ønske herhjemme at man lavede til børn og gravide – for så ville vi nemlig også købe dem. 


Anders fortsætter:

“Vitaminer er jo vigtigt for os, og specielt her når vi begynder at gå vinteren i møde. Vi har siden i sommers testet vitaminer fra DayDose. De bliver sendt, så man har 2 måneders forbrug hver gang. Og i hver lille kasse, er der angivet en ugedag på, så man kan huske hvor man er kommet til. Det er især smart for sådan en som jeg, der nogengange godt kan glemme om jeg rent faktisk har fået dem taget.

Vi har modtaget både til kvinde og mand, og vi er begge ret glade for dem. Da den første måned var ved at være gået kom der helt automatisk en ny pakke, og det er altså smart, når man godt kan have en lille smule travlt i hverdagen.


I dette tilfælde bliver vurderingen af DayDose følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – specielt hvis man er lidt glemsom. Så er det en god reminder, når der står dage på vitaminpakken.

Holdbarhed: MEGET GOD – de har en ret fair holdbarhedsdato.

Pris: GOD – en fair pris på ca. 150 kr. for 28 dages vitaminer.

Kvalitet: MEGET GOD – De er lette at tage, og smager ikke dårligt.


Vores tester Mie var desværre ammende da DayDose skulle testes – og derfor blev det i stedet for Mies kæreste Jonas der fik lov at teste kosttilskuddet!

Mie fortæller:

“Da der blev udbudt test på DayDose, skyndte jeg mig at sige ja tak! Jeg tænkte, at jeg godt kunne trænge til et skud vitaminer, efter en graviditet og ikke mindst fordi jeg havde en lille fyr hængende i brysterne, som tog en del energi. Desværre anbefales kosttilskuddet ikke til ammende kvinder – øv! Men heldigvis var der andre hjemme hos os, der godt kunne trænge til nogle af de fordele der er ved et dagligt tilskud af vitaminer. Efter vi er blevet forældre – nu til hele to små, dejlige unger – så er der ofte lidt minus på søvnkontoen. Det er helt sikkert hårdest ved Jonas, som ofte er træt og falder i søvn på sofaen om aftenen – og har svært ved at komme op om morgenen 🙂

Vi valgte “Essential Male” til ham, som er et komplet kosttilskud til mænd. De skulle bl.a. bidrage til at opretholde sunde muskler og led – og mindske træthed og udmattelse! Det var jo lige det vi havde brug for. Selvom det ikke var min krop der fik gavn af vitaminerne, så så jeg frem til den gavn jeg kunne få af Jonas’ øgede energi (jeg håbede i hvert fald, hehe).

Vitaminerne kom i smarte DayDose pakker – et etui i hård plast, hvori der kan ligge vitaminer til en uge af gangen. Dét er da smart – især når man ikke er vant til at tage vitaminer og derfor godt kan synes det er lidt besværligt at skulle have gang i flere vitaminglas, for at få dækket det daglige vitaminbehov. I æsken er der vitaminer pakket til alle ugens syv dage, samlet i ét rum til hver dag; mandag til søndag. Denne æske var nem at have liggende fremme på bordet – og ikke mindst nem at tage med – og derfor var det nemt at huske at få taget sine vitaminer.

Vi modtog også en “Travel”-udgave, som Jonas havde med på vores sommerferie til Mallorca. Den er specielt sammensat til at opretholde effektiviteten af immunsystemet, som er særligt belastet når man rejser. Travel indeholder også en mælkesyrebakterie-kapsel, som er vigtig for fordøjelsen, som ofte bliver sat på en prøve, når man er i udlandet – det gør vores maver i hvert fald. Vi har flere gange prøvet at få madforgiftning på vores rejser, så vi går højt op i at passe på vores maver. Om det var “Travel”-udgaven fra DayDose eller ej, så havde Jonas i hvert fald 14 dage på Mallorca med glad mave:-)

Jer der er vant til at tage vitaminer ved, at vitaminer kan have en ret kraftig lugt – som formentlig ikke villle have været anderledes, hvis man havde benyttet vitaminer fra et andet brand. Dog hjalp det, hvis han åbnede for dagens dosis om morgenen og indtog pillerne om aftenen. Så var en stor del af lugten forsvundet. Herhjemme blev det altså desværre aldrig rigtig et hit, men det skyldes snarere at Jonas ikke er vild med at skulle tage vitaminer – for konceptet med, at man modtager kosttilskuddet som et automatisk abonnement med posten og at man har doseret til 7 dage i en æske er virkelig smart!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. (Herhjemme, eftersom Jonas kun har indtaget en begrænset mængde vitaminer pga. deres lugt, kan vi ikke kommentere på vitaminernes effekt). Dog vil vi pointere, at man dårligt kan argumentere mod alle de gavnlige effekter vitaminerne i DayDose-pakkerne har – hvis man får dem taget vel at mærke:-)

Holdbarhed: GOD. Vitaminernes indpakning er af fin kvalitet (og med en smart, ugentlig dosispakning) og fordi de sendes med abonnement, har man aldrig for mange vitaminer stående der bliver for gamle! DayDose har fokus på genanvendelse og bruger emballage fremstillet af 80 % genanvendt PET. Med den månedlige refill-pakke, der indeholder fire pakker á en uges forbrug, opmuntres man til at genbruge den hårde uge-æske i mange måneder – og selv beslutte, hvornår det er tid til at skifte den ud. Vi synes dog alligevel, at der bliver brugt en del plastik, i forhold til traditionelle vitaminpiller på glas.

Pris og kvalitet: MEGET GOD. De første to måneder får man for én måneds pris – og samtidig har man altid fri fragt og ingen binding. Desuden har DayDose samlet alle de vigtige, anbefalede mineraler, vitaminer og omega-3 i ét samlet kosttilskud. Man skal således ikke ud og købe en hel masse forskellige vitaminer. Vi er således ret begejstrede for konceptet – og jeg (Mie) kunne godt finde på at starte på DayDose når jeg er færdig med at amme.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af VAMOSBOKS (JUNIOR)