TEST af Bambuni – basis bambustekstiler til mænd og kvinder (og rabatkode til jer) – Testfamilien
Test af City Tour rejseklapvogn fra Babyjogger Scandinavia

TEST af Bambuni – basis bambustekstiler til mænd og kvinder (og rabatkode til jer)

Annonce

Mie og Thomas har testet lækre bambustekstiler fra Bambuni.dk, som er en ny webshop, der sælger tights, strømper, toppe og t-shirts i bambus.

Skulle du blive fristet til også at prøve, så kan du få i 15% rabat ved brug af koden:

testfamilien15

Koden giver 15% yderligere samt fri fragt og den udløber søndag den 7.4.19.

Mie fortæller:

“Her på det sidste er jeg blevet mere og mere bevidst om, at det også er vigtigt at tænke bæredygtigt, når du vælger tøj. Hos Bambuni.dk bruger de kun bæredygtige og miljørigtige materialer i produktionen og de sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet. Jeg var derfor spændt på at se, om produkterne kunne leve op til dette.

Thomas har testet strømper og boksershorts og jeg selv har testet strømper og toppe.”

Boksershorts

“Thomas er meget kræsen, når det kommer til det tøj han går i. Det er altså ikke alt slags undertøj, han vil gå i. Og det han “normalt” går i, koster en del  mere end det gør her hos Bambuni.dk .

De kører mængderabat, så du sparer – jo flere du køber. 1 par – 179,-,  4 par – 599,- 149,75kr/stk. (SPAR 17%) eller 10 par – 1199,- 119,9kr/stk. (SPAR 32%)

Man kan med det samme mærke, at det er utrolig blødt og lækkert materiale. Og så er det er et stort plus, at bambus er et antibakterielt materiale, som absorberer og transporterer fugt. Især, når vi snakker boksershorts, men også strømper og toppe.

De har en god længde på benene og er hverken for tykke eller for tynde. Det er virkelig lækre boksershorts og de kan sagtens hamle op med de lidt dyrere mærker, som Thomas normalt går i.

De er lavet af 95% bambus, hvilket gør dem dejlig bløde og øger effekten af de positive egenskaber og så er de ekstra slidstærke i skridtet, hvilket mindsker risikoen for huller.”

Strømper

“Vi har begge testet strømper, som også er virkelig bløde. Bambustekstilfibre har et flot skær og en naturlig rund overflade, så de føles både bløde og rare mod huden. Sømmen ved tåen er håndsyet og kan næsten ikke ses eller mærkes. Strømperne fås fra 27 kr.stk. ”

Fordele ved strømperne er, at de er super bløde & behagelige. Derudover er de ekstra åndbare og lugthæmmende, hvilket er en STOR fordel derudover er de super gode til sport og et aktivt liv.”

Toppe

“En ting jeg med det samme bemærkede, da jeg tog toppene på var, at de er VIRKELIG bløde. Jeg er typen, der altid går med top eller undertrøje under tøjet, så det er skønt, med så lækker en basisunderdel. De koster fra 116,50 kr./stk. 

De har en god pasform og du mærker næsten ikke, at du har dem på.

Forskellen på en almindelig top kontra en bambus-top er, de gode funktioner såsom åndbarhed. Bambussens svedtransporterende egenskaber gør, at sved automatisk transporteres væk fra kroppen. Derfor har den sorte top også været brugt til træning (den har brede stropper), den hvide med tynde stropper vil helt sikkert også blive en skøn soltop til sommer. Og så er de altså bare SÅ bløde – og bevarer blødheden efter vask.”

Abonnement

“Du kan simpelthen også få undertøj og strømper på abonnement.

Der findes 5 forskellige pakke-løsninger, så du får det bambusundertøj, der opfylder dine behov. Fragten er gratis, når du vælger en abonnementsløsning og du kan vælge at modtage månedligt, hver 2. måned eller hver 3. måned.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Boksershorts, strømper og gode basistoppe kan man ikke få nok af.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er materialer i absolut topkvalitet. Det er helt sikkert noget tøj, som kommer til at blive i vores garderobe længe.
Pris: GOD – Prisen er rigtig fair for produkter med den kvalitet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af City Tour rejseklapvogn fra Babyjogger Scandinavia