Test af City Tour rejseklapvogn fra Babyjogger Scandinavia – Testfamilien
TEST af barbermaskine Remington Ultimates Series F9

Test af City Tour rejseklapvogn fra Babyjogger Scandinavia

Vores tester Trine, har testet Babyjogger City Tour rejseklapvogn fra Babyjogger Scandinavia.

Trine fortæller:
“Det tog mig under 5 minutter at samle den fra fabriksny – uden manual. Allerede der, var vi fans.  Vi bruger jævnligt klapvogn, da vi kører til farmor og farfar i Holbæk fra Slagelse et par gange om måneden.

Derudover rejser vi udenlands 2-4 gange om året, og var pænt trætte af at vente i stortingsafdelingen efter landing og at vores vogne blev kastet rundt i flyet under bagagehåndteringen. Familien består af 2 voksne og to børn på snart 2 og 4 år.

Klapvognen kan med 3 bevægelser klappes sammen, og gå som håndbagage i flyet. Vi er netop hjemvendt fra Spanien og må sige, at det fungerede upåklageligt. I stedet for at slæbe rundt på to småbørn eller i hvert tilfælde 1, så kunne vi køre den lille helt til gaten. Der klappede vi den sammen og puttede den i dertilhørende pose. Den røg op i hattehylden ombord på flyet og da vi ankom, kunne vi klappe den ud igen, så snart vi gik fra flyet. Det var virkelig fedt.

video

video-1

Den vejer kun 6,3 kg, så den er lettere end en håndbagage og nem at gå med. Trods det, så kan den klare en vægt på op til 23 kg, så storesøster på 4 år og 18 kg snildt kan sidde i den også, når benene bliver for trætte.  Den har regulerbar ryg og kan justeres. Eneste minus her er, at den ikke kan lægges helt ned. Heldigvis sov vores søn fint i den på tur, og ligeså lang tid, som altid. Der var varmt i Spanien og solen stod lige ned. Kalechen kunne flyttes, så den skærmede for solen, og der er UV filter på +50, så han kunne stå hvor som helst i solen, når han sov, hvilket er et kæmpe plus for os, da han vågner, når man flytter rundt på den.

Til Baby Jogger City Tour kan der tilkøbes en kopholder samt en frontbøjle. Det er ikke med i selve vognen. Kopholderen er ligegyldig, men bøjlen vil vi tilkøbe. Det eneste ønske vi har, især min mand, brødre og morfar er, at styret kan reguleres i højden. Det ved jeg, at den nye City Tour 2 kan. Der er ok plads til småting under vognen og 2 ekstra rum til f.eks. vognens taske eller pung, der kan lynes inde.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Når man som os rejser rigtig meget, er denne her uundværlig. Selvom man ikke rejser, så har man tit brug for en lille og let vogn til småture. Den vejer ingenting og er kompakt og smart- både til korte og lange ture. Farmor og farfar er glade for, at den fylder meget mindre i deres lille lejlighed, når vi besøger dem.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den er blevet brugt til at køre op og ned af stejle bakker og nede ved stranden med småsten uden problemer. Man kan nemt tørre den af med en fugtig klud og den er pæn og ren igen. Den holder længe, da den kan tage op til 23 kg.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, at prisen er helt fair. Ca. 1600 kr. Nogen vil måske mene, at det er mange penge for en tour vogn, men den holder bare meget mere end en paraplyklapvogn og jeg synes, at alle fordelene opvejer den lille prisforskel.

Kvalitet: GOD – hænger lidt sammen med holdbarheden her – se ovenover. Den er lavet af nylon selve stoffet. Hjulene er drejelige og robuste.

Alt i alt en rigtig god tour vogn til en fornuftig pris. Især det, at den kan klappes sammen og tages med ombord på flyet, er intet mindre en fantastisk.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af barbermaskine Remington Ultimates Series F9