TEST af Basis t-shirts fra Basic Apparel – Testfamilien
TEST af Touchland Håndrens

TEST af Basis t-shirts fra Basic Apparel

En række af vores testere har testet Organic GOTS t-shirts fra Basic Apparel.

Christine fortæller:
“Jeg har modtaget to bluser fra Basic Apparel. En langærmet og en kortærmet. Jeg har i forvejen andre Basic Apparel bluser/sweats og har virkelig været glade for dem. Jeg glædede mig derfor til at prøve deres GOTS og Oeko-tex certificerede bomulds bluser.

Jeg har valgt:

Bluserne er dejlig bløde og lækre at have på. De passer til det meste, da de er ensfarvede og har en god pasform. Min erfaring er, fra andre mærker at basis bluser hurtigt bliver forvaskede og hurtigt går ud af form.”

“Basic Apparel bluserne holder formen og bevarer den flotte farve. Jeg er vild med blødheden og de er virkelig bare lækre at have på.

Nu er jeg gravid og kan næsten ikke holde ud, at have noget tøj på her til sidst i graviditeten. Her er de virkelig optimale. Jeg har blot valgt en størrelse større end jeg plejer og så kan maven fint være der!”

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Basis trøjer er vel en fast del af en kvindes garderobe, ikke?!
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Efter vask, holdes form og farve rigtig fint. Virkelig god kvalitet.

Pris: GOD – Prisen er måske lidt høj for en basis bluse, men man får også hvad man betaler for.


Linda fortæller:

“Jeg kendte i forvejen godt mærket Basic Apparel og var så frisk på at være med til at teste basis bluser sammen med Testfamilien.”
“Jeg har testet følgende:
“Bluserne er lavet i 100% økologisk bomuld og er virkelig lækre og behagelige at have på. Yderligere er de GOTS og Oeko-tex certificeret. Jeg har været rigtig glad for at bruge bluserne – især den langærmede her i kulden, over et par jeans, med enten en cardigan eller en kimono udover – eller som weekendbluse til et par træningsbukser.
De har begge en virkelig god kvalitet, og på trods af en del vaske efterhånden, er både farve og pasform stadig helt perfekt.
Jeg har mange gange oplevet, at basis bluser hurtigt bliver kedelige i farve og pasform, men det er virkeligt ikke tilfældet med basic serien fra Basic Apparel.
Man fornemmer, at det er et kvalitetsprodukt man har mellem hænderne, og så giver det en stor stjerne hos mig, at brandet er miljøbevidste. Endvidere er det deres mission, at skabe tøj man kan bruge igen og igen, på tværs af kollektioner, generationer og mode tendenser.”
Her bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – tøj er en fast bestanddel.
Holdbarhed: MEGET GOD – Efter mange vaske, holder begge bluser både pasform og farve rigtig fint.
Pris: GOD – Prisen ligger lidt i den høje ende for basis bluser, men sammenlignet med kvalitet, holdbarhed og øko certificering syntes jeg det er fair.
Kvalitet: GOD – Jeg er meget overrasket over den virkelig gode kvalitet. Det kan godt være at det er basis bluser, men kvaliteten er HELT i top syntes jeg.

Nina fortæller:
“Jeg var så heldig at få lov til, at teste 2 af de fine basisbluser i økologisk bomuld, fra Basic Apparel – en langærmet og en kortærmet.

Jeg har en del tøj fra mærket i forvejen og er rigtig glad for kvaliteten, så jeg vidste på forhånd at jeg ikke ville blive skuffet.

Da pakken kom blev jeg dog ret overrasket over, hvor lækre bluser var. De er super stretchy, bløde og skønne at have på.

Især med sådan en graviditetsdunk, som jeg render rundt med!”

“Jeg valgte den langærmede i sort og den kortærmede i hvid. Jeg har gået mest med den sorte indtil videre, da jeg synes den hvide hører sig lysere tider til. Dog har jeg haft den på, til et par jeans – det er altid et fint match, synes jeg!

I øvrigt kommer de i flere farver.”

“Kvaliteten er god, omend den tiltrækker en smule fnuller. Her i vinterperioden, når jeg har gået med halstørklæde, har den sorte bluse haft en del fnuller om halsen. Dog lige til at børste af.

Til gengæld har ingen af dem mistet farve eller blevet misfarvede i vask – hvilket aaaaltid sker for mine basis sager, fra de lidt billigere mærker. 

Det er virkelig noget jeg sætter pris på, for man gider jo ikke købe basisbluser hele tiden.

Bluserne tåler det meste og bliver ikke krøllede efter vask – dét elsker jeg! Udover det, så holder de formen, de drejer ikke i syningerne og strækket holder. Det er super vigtigt for mig!”

“Det er ikke sidste gang jeg skal have basis-lækkerier derfra! De er til at betale OG holder flot! Ja tak herfra.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – ALLE har brug for basisvarer i garderoben. Her har man muligheden for en god vare, til en fair pris.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god og de holder længe.

Pris: GOD – den kortærmede koster kr. 200,00 og den langærmede kr. 250,00. En smule dyrere end f.eks. H&M, men klart den smule mere værd. De holder helt sikkert længere.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker pasform, som holder ved. Virkelig god, økologisk kvalitet!


Louise beretter:

“I efteråret 2018 var jeg så heldig at teste nogle items fra Basic Apparel i forbindelse med en test for Testfamilien. Inden den test havde jeg allerede et kendskab til mærket, da jeg gennem årene har købt flere af deres styles. Jeg anmeldte deres styles som jeg havde fået til tests, og jeg var endnu en gang fuldt ud tilfreds med deres tøj. Så da jeg blev spurgt om jeg ville teste deres basic bluse og deres basic t-shirt, var jeg ikke mange sekunder om at takke ja-tak.”
“Jeg var så heldig at modtage to styles – en mørkeblå langærmet bluse – style: Rikke LS tee organic GOTS – navy (249kr) og en sort kortærmet t-shirt – style: Rebekka tee organic GOTS – black (200kr). To lækre items, som går rigtig fint i spænd med resten
af min garderobe. De kan kombineres med både jeans, bukser og nederdele, hvilket gør dem til et par rigtig gode basic items som er gode i enhver garderobe.

Jeg har ofte svært ved at finde gode basic bluser og t-shirts, da mange ofte er meget billige i kvaliteten, mister form og facon efter få vaske. Oplever også ofte, at basic bluser hurtigt går i stykker – får små huller i stoffet efter vask, hvilket jeg heldigvis ikke
har oplevet med disse. Jeg har brugt t-shirten og blusen rigtig mange gange over de sidste 3 uger, og begge items har hverken mistet form eller farve. Har brugt dem under tøjet på de kolde dage fx under en kjole eller en tyk trøje, og på de mere lune dage har jeg brugt dem med eller uden en cardigan.”
“Jeg har modtaget begge bluser i str. S. De er meget svarende i størrelsen, dog er den langærmede bluse en smule kort på ærmerne til mig – det skal dog nævnes, at jeg ofte kan svinge mellem en str. small og medium, da jeg er en meget høj pige med
lange arme. Men længden på bluserne er super fin og ikke for korte.

Det skal absolut også nævnes, at Basic Apparels hjemmeside er super fin, og meget nem at navigere rundt på. Leveringen gik hurtigt og tøjet var fint og forsvarligt pakket ind.

Man bør helt sikkert tjekke deres webside ud. Man bliver absolut ikke skuffet. De har et stort udvalg af alt lige fra lune huer, lækre frakker i forskellige længder til momjeans og smukke kjoler. Et lille tip herfra er også, at Basic Apparel altid er gode når der er udsalg, så i udsalgstiderne er de også værd at holde ekstra godt øje med.”

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Super fine items, som uden tvivl kommer til at blive i min garderobe i lang tid – og vil blive indkøbt igen. Begge bluser kan bruges året rundt og styles på forskellige måder.

Holdbarhed: GOD. Begge bluser er blevet vasket en del gange og har hverken mistet facon eller farve.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er uden tvivl god kvalitet – det er blødt, lækkert og rart at have på.

Pris: GOD. Priserne er fine. Det er ikke billigt tøj, men det ej heller ikke det dyreste mærke på markedet. I forhold til at det er basic-varer, synes jeg, at man får to items som er af en kvalitet som er pengene værd. Ydermere er begge bluser lavet af
økologisk bomuld hvilket absolut også retfærdiggør prisen på henholdsvis 249kr og 200kr.


Katharina fortsætter:
“Jeg kendte godt til mærket før jeg skulle teste, så jeg så frem til at modtage bluserne og mærke kvaliteten.”

“Jeg har testet:

Rebekka tee organic GOTS-white kortærmet bluse 200 kr

Rikke LS tee organic GOTS-black langærmet bluse 250 kr

Begge bluser er 100% økologisk bomuld og GOTS certificeret og findes fra str. XS-XL. Bluserne er af yderst god kvalitet og bløde og behagelige at have på og passer til ethvert outfit, om så det er under en striktrøje i vinterperioden eller til et par jeans eller en nederdel. Bluserne er lidt oversize og lange i forhold til andre bluser, men jeg er heller ikke særlig høj, så dette kan have en indflydelse på min vurdering.”
“Til hverdag arbejder jeg i en børnehave og det har været fantastisk, at have basic bluserne på, da de er så komfortable at have på. Jeg har i testperioden brugt dem rigtig meget og er imponeret over farven holder så godt og også pasformen.
Derudover er det blevet favorit bluserne at hjemmehygge i. Skal helt sikkert eje flere bluser fra Basic Apparel.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Bluserne er nyttige året rundt om det er sommer eller vinter.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er overrasket over holdbarheden af farve og pasformen, da jeg har brugt bluserne rigtig meget, og de ser ud som nye.

Pris: GOD – Prisen er lidt i den høje ende, men kvaliteten er til gengæld også super god

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig i top! Smørblød og 100% økologisk bomuld, det lige noget for mig.


Karina fortæller:

“Jeg har været så heldig at teste basic T-shirts fra Basic Apparel, jeg har testet en med lange ærmer og en med korte ærmer. Begge dele har jeg valgt i sort, men de kan også fås i blå og hvid.
Jeg har valgt den størrelse jeg normalt bruger og jeg vil sige at disse er lidt til den store side.De er lavet af 100% bomuld, som lige var noget jeg skulle vænne mig til, da jeg indtil nu kun har haft basic t-shirt i en blanding af bomuld og elasthan.Så det betyder at denne fra Basic Apparel, sidder lidt anderledes, men nu kan jeg faktisk meget godt lide pasformen på dem, da de kan bruges til andet, end bare at have under sin strik/bluse.

T-shirtsene er GOTS+Oeko tex, hvilket er et kæmpe plus, da det er noget som jeg tænker mere og mere over.De er virkelig lækre, bløde og meget behagelig at have på. Pasformen holder, selv efter mange gange vask.Jeg har aldrig ejet noget fra Basic Apparel, før denne test, men nu er det helt sikkert noget jeg vil kigge efter, næsten gang jeg enten mangler basic eller lidt lækkert tøj.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi:  GOD – Jeg ville slet ikke kunne leve uden basic T-shorts, jeg er nok ikke den eneste.Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er virkelig god, pasformen holder og de er lækre bløde

Pris: GOD – De koster henholdsvis 250 og 300 kr. En pris der godt kan forsvares, da de er GOTS+oeko tex.


Stella har også testet de to økologiske bluser fra Basic Apparel.

Stella fortæller:

”Jeg har testet to basic bluser i farven hvid fra mærket Basicappareldk. Modellerne hedder Rebekka organic tee, som er den kortærmede. Den langærmet model hedder Rikke LS tee organic. Jeg havde kun hørt godt om tøj fra dette mærke, så jeg var meget spændt på at modtage produktet.”

“Jeg bestilte dem i størrelse medium, da jeg normalt svinger mellem størrelse S og M. Jeg syntes de var lidt store i det, men efter første vask krøb de en smule fordi det er 100% bomuld. De er dejlig behagelige at have på, og er perfekte til at have under striktrøjer, til søndagshygge eller bare hvis du ønsker et mere casual look. Det er en god blød basic style og findes i flere farver.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvilken kvinde elsker ikke tøj, og især tøj som er behageligt at have på. Klart et must have i en kvindes garderobe!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Man kan aldrig få for lidt basis ting til garderoben, deres tøj bruges igen til næste sæson uden at være gået af mode.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på bluserne er god. Den krymper lidt i første vask da det er 100% bomuld, men herefter får den en lidt bedre pasform. Jeg har haft begge bluser på meget i testperioden, og de fnulre ikke eller mister farve.

Pris: GOD – Prisen for Rikke LS er 250 kroner, og 200 kroner for Rebekka tee modellen. Modellerne kan fås på tilbud  mange steder lige nu.


Joy fortsætter:
“Jeg har været så heldig, at få lov til at teste de lækreste økologiske bomulds bluser fra Basic Apparel. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville teste dem, for hvad er bedre en ‘basic’ tøj der kan bruges til alle lejligheder.”
Jeg valgte:
1 Rebekka tee organic GOTS = en T-shirt i hvid
1 Rikke LS tee organic GOTS = langærmet i mørkeblå.
Da jeg modtog pakken så det enkelt og lækkert ud, og indeni lå de blødeste bluser. Mit førstehåndsindtryk var rigtig godt og jeg glædede mig til at prøve dem.”

“Målet hos Basicapparel er at skabe tøj som kan bruges på kryds og tværs, til alle anledninger, og det har de formået. Det er de trøjer jeg helst hiver ud af skabet, da de er virkelig behagelige at have på, og passer til alt lige fra mine lyserøde træningsbukser til min fine sorte blazer. Det kan jeg rigtig godt lide, når jeg køber tøj, for det betyder at det bliver brugt rigtig meget og rigtig længe. Det jeg har mest hængende af i mit klædeskab er ‘basics’ og jeg er så glad for de to nye, som jeg har tilføjet til mit klædeskab.”

“Første gang jeg valgte at hive en af bluserne fra Basicapparel ud af skabet, var da jeg sad og skrev eksamen. Jeg ville have noget behageligt på, for vi skulle sidde i mange timer. Det var det helt rigtige valg. Og mine veninder var misundelige og kommenterede hvor blød den var. Den strammede ikke nogen steder, men føltes tværtimod som noget jeg havde lyst til at have på hele tiden. Og det kan man med de bluser. De passer til alt, og vil være en bluse jeg fremover hiver ud af skabet ofte. De er lavet af økologisk bomuld og kan vaskes på 30 grader, og som Basic apparel skriver: “Lad os tage os af vores planet.” Jeg er ganske enkelt vild med deres koncept, og det er ikke sidste gang deres tøj flytter ind i min garderobe.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Tøj der kan bruges igen og igen.
Holdbarhed: MEGET GOD – De bluser hænger også i mit skab om 10 år.
Pris: GOD – Højere end andre basics, men helt fair når man mærker kvaliteten.
Kvalitet: MEGET GOD – Overdrevet bløde, også efter vask.


Mie fortæller:

“Jeg har testet følgende to basic bluser fra Basis Apparal;

Rebekka tee organic GOTS-white kortærmet bluse 200 kr

samt Rikke LS tee organic GOTS-black langærmet bluse 250 kr.

“Trøjerne er virkelig skønne og et musthave under fx. en strik eller andre varme trøjer – eller alene til et par jeans eller til træning. De kan faktisk bruges til det meste. Det er en super blød basic style som findes i flere farver. Bluserne er i øvrigt både GOTS + Oeko-Tex certificeret.

Hjemme hos mig er det blevet favoritbluserne i weekenden. Det gode er, at jeg kan tage trøjen på om morgenen og så beholde den på videre til fx. træning. Jeg har også brugt den sorte på arbejdet, hvor vi i en lang periode har haft ekstra lange dage – og der har det været super skønt, at have så behagelig en bluse på.

Ligesom med de andre styles jeg har fra Basic apparal er disse også bare super lækre. De holder facon og farve i vask. Jeg har haft smidt bluserne i tørretumleren også – og synes ikke at de er krympet synderligt at det”.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Bluserne kan bruges til rigtig mange formål, hvilket er et stort plus i min bog.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er økologiske bluser, som helt sikkert vil kunne holde i rigtig mange år.
Pris: GOD – Prisen er i den høje ende. Men hænger sammen med den gode kvalitet.

Rikke afslutter:

“Jeg kendte godt til mærket inden jeg modtog min pakke, og jeg er særligt fan af at det er bæredygtigt og oeko-tex certificeret! Så jeg glædede mig til at modtage mine t-shirts 🙂

Jeg er en lille xs med et par store bryster, og det kan være svært at finde bluser som sidder godt både foroven og på maven. De her t-shirts er af en kvalitet som strækker sig pænt over brystet og stadig sidder pænt på maven selvom den er løs, altså t-shirten 🙂

En ting jeg ligger mærke til, er om stoffet vrider sig efter første vask. Da jeg synes det sker med alt for mange bluser som er i den lave pris ende, ligesom disse fra Basic Apparel. Dette sker ikke og viser mig at der er taget hensyn til hvordan stoffet lå da den blev syet, hvilket er enormt vigtigt for blusens levetid.

Jeg valgte en hvid kortærmet og en sort langærmet, og det er bare det blødeste og lækreste bomuld. Den hvide tee er så in lige nu og er mega fed med en blaser eller stoppet ned i en nederdel, jeg er vild med at de både kan bruges casual og til pænere brug, tilsat accessories. “

I denne test bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har brug for tøj, især basics!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er særdeles god, både før og efter vask.

Pris: GOD – tøjet er i den billigere ende.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Touchland Håndrens