TEST af Basic Apparel ISSA Longsleeves – Testfamilien
Sådan blev jeg 15 år yngre på 16 uger!! og en hel del lettere...

TEST af Basic Apparel ISSA Longsleeves

Flere af vores testkvinder har testet ISSA Longsleeves fra Basic Apparel i enten Light Grey eller Dark Antracit. Prisen er 350,-

Mie fortæller:
“Jeg modtog Issa blusen i en mørkegrå farve. Det er en mega lækker basic bluse. Den er lavet af 70% viscose, 20% uld og 10% elastan, så den er virkelig blød og samtidig dejlig varm selvom det er en tynd bluse. Den har også bestået vaske testen til UG i testperioden. Den holder facon og farve.”


Sofie fortsætter:
”Den skønne basis bluse Issa passer perfekt til resten af garderoben og går godt til det meste, i hvert fald af det jeg har liggende i skabet. Den er super stretchy og blød i stoffet. Den kan både bruges som hyggetrøje derhjemme, eller piftes op med en halskæde og gå til pænere brug.”


Louise fortæller:
“ISSA trøjen er lavet af en blanding af polyester, viskose og elastan. Den er smørblød og når man rører ved den, føles den lidt ligesom blød uld. Desværre har jeg ikke haft fornøjelsen af, at prøve den ordentlig på, da jeg på nuværende tidspunkt er indehaver af en gipsarm, som desværre ikke kan komme igennem de fine slanke ærmer. Men forestiller mig, at jeg vil bruge den rigtig meget til både jeans, nederdele og over en fin tynd lang skjorte.”

Linda fortæller:
“ISSA blusen er lavet i 70%viskose, 20% uld og 10% elastan hvilket gør den virkelig blød og behagelig at have på. Den er genial som basis bluse, enten inden under noget eller som den er. Jeg elsker at gå i træningsbukser når jeg er ude og lege med min søn og det har jeg brugt den vildt meget til.Den er blevet vasket så snart jeg har brugt den så den kunne bruges igen, og trods mange vaske er den stadig pæn i farven og pasformen er fuldstændig uændret.Virkelig lækker kvalitet.”


Christine fortsætter:
“ISSA Blusen er en virkelig lækker basisbluse, det passer til alt og kan nemt piftes op med en fin halskæde og nederdel, hvis man ønsker at bruge den til lidt mere end blot hverdag. Blusen er virkelig blød og virkelig elastisk, den er meget behagelig at have på selv for en gravid-hval som mig :)”


Mette fortæller:
“Mit første indtryk da jeg modtog tøjet var at det var helt vildt blødt, og det er det stadig efter adskillige vaske i testperioden. Den tynde basis bluse er virkelig fin og pasformen holder så godt.”


Line fortsætter:
“Blusen Issa dark er virkelig lækker. Den er med lange ærmer og har en rund hals. Den er meget blød og har en perfekt pasform. Den fås i flere skønne farver. Jeg har testet den i str. M og den sidder lidt tæt, men synes ikke det gør noget.”


Heidi fortæller:
“Endnu en rigtig lækker bluse fra Basic Apparel. Den er tynd, blød og sidder bare rigtig flot på kroppen. Selvom den er tynd, så er der 20% uld i blusen og det kan tydeligt mærkes, både fordi den er så blød, men også fordi den er varm at have på. Den er lidt meleret i stoffer og det kan jeg rigtig godt lide.

En rigtig god og varm basistrøje, perfekt her til vinter, med eller uden en strik over. Den tynde kvalitet gør den faktisk også rigtig fin til at have på til f.eks. en blazer. Da den også indeholder uld og er så lækker i kvaliteten, synes jeg faktisk det er en rigtig fin pris.”


Katrine fortsætter:
“Issa trøjen som jeg fik lov til at teste, er en meget meget blød tyndere trøje.

Jeg valgte den i en lysegrå, dels fordi farven er så fin, men også fordi jeg lige præcis har nogle nederdele herhjemme, som står godt til gråt/lysegråt, og jeg mangler en lysegrå!
At trøjen er tynd og sindssyg blød, hvilket gør den lækker at have på under fx en cardigan eller blazer, men jeg synes sagtens den kan “stå alene” også. Trøjen er i helt fint strik, så den er varmere end en alm bomulds tynd trøje. Desuden gør stoffet at den falder smukt, også efter flere vaske.
Det tynde stof gør også, at den kan bruges til at hygge i hjemme på sofaen, man kan bruge den som en lun nattrøje, som et lag ude i naturen/på skiferien eller som en “efter trænings trøje”. Mange formål – lækker kvalitet.”

Mie afslutter:

“Denne trøje er simpelthen SÅ lækker. Den er virkelig blød som smør og super behagelig at have på. Jeg bruger min både til alm. trøje, hyggetrøje og har sågar haft brugt den til træning. Så det er en trøje med mange anvendelsesmuligheder.

Jeg skal helt klart have den i flere farver. For det er sådan en trøje, man “venter” på bliver vasket. Utrolig lækker basis trøje med mange anvendelses muligheder.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Testkvindernes samlet vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – En kvinde kan vel aldrig have for meget tøj. 😊 Så helt klart meget stor nytteværdi.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – I og med der er fokus på at lave tidsløst design og basis ting til garderoben, så kan deres tøj bruges igen til næste sæson uden at være gået af mode.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle testkvinderne, er enige om at kvaliteteten er god. Derudover har tøjet været vasket flere gange i testperioden af testkvinderne. Det er hverken begyndt at fnuller eller miste farve.

Pris: GOD – En ganske fin pris på 350,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan blev jeg 15 år yngre på 16 uger!! og en hel del lettere...