TEST af skoletaske fra HELM af mærket Ergobag (model Basic Prime Glow) – Testfamilien
Test af Baby Stroller Cooling Mat

TEST af skoletaske fra HELM af mærket Ergobag (model Basic Prime Glow)

Trine og Sandra har sammen med deres drenge testet skoletasker fra Helm af mærket Ergobag.

Anmeldelse af Ergobag Basic Prime Glow skoletaske fra Helm 

Sandra fortæller:

“Marcus på 6 år har den seneste måneds tid, testet skoletaske fra Ergobag, model Basic Prime Glow, fra Helm. Tasken anbefales til børn i 0. – 3. klasse

Marcus var pavestolt da han skulle have tasken med til hans første dag i 1.B. Som han selv siger, er det en “Super sej store-drenge skoletaske” og med et fedt design der ikke bliver for barnligt. De seje velcromærker blev hurtigt hevet af og på og er en lækker detalje som også faldt i virkelig god jord. Der kan tilkøbes flere, så de kan skiftes ud hvis det er et ønske.

I Marcus’s klasse, bliver der slæbt en del bøger, en Ipad, madkasse, drikkedunk og penalhus med frem og tilbage til og fra skolen hver dag, så det er en vigtig detalje, at den er super rummelig og nem overskuelig at fordele tingene i, så de er nemme for ham at finde. Den har en nem åbne/lukke funktion, da det er et magnetspænde der er brugt, så han kan nemt og hurtigt åbne og lukke tasken.

Taskens store rum er perfekt til bøgerne og penalhuset og derudover er der også et polstret, udtageligt skillerum, som eksempelvis er smart til en Ipad. Derudover er der en stor forlomme som er oplagt at bruge til madkasse/drikkedunk og samtidig er det vandtæt, så hvis barnet ikke får lukket drikkedunken ordentligt i, er der ingen skade sket da rummet holder tæt. Virkelig smart og den har allerede reddet os et par gange for våde bøger etc.

Marcus er en spinkel dreng, og en super vigtig detalje er ergonomien. Der må man bare sige at Ergobags tasker virkelig er førende på det område og med den justerbare ryg, de polstrede og justerbare skulderremme samt bryst- og hofterem, kan den nemt indstilles individuelt, så den sidder perfekt på barnets ryg og virkelig skåner den på bedst mulig vis. Den kan på den måde også vokse med i barnet og kan bruges til barnet er 150 cm. Selvom Marcus’s taske tit er rigtig tung, synes han den er behagelig at have på.

Tasken er fremstillet af 18 gamle colaflasker – virkelig fantastisk at det kan lade sig gøre og enormt relaterbart for en dreng på 6 år – Det gjorde altså lige tasken endnu sejere og hvor er det en skøn tanke at det er 100 % genanvendeligt materiale der er brugt og der er tænkt på miljøet.

Designet er virkelig gennemtænkt og designet er super flot. Tasken er super lækker og der er ikke en finger at sætte på noget.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er virkelig et super lækkert bud på en god begynder skoletaske og den lever op til alle de krav både Marcus og jeg havde i forhold til design samt funktionalitet og ergonomi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er super god og materialet er virkelig slidstærkt. De små dutter under den hårde bund beskytter den for våde underlag mm. og det eneste sted vi kunne finde brugsspor på tasken efter 1 måneds intensiv brug, var på det lille lukkespænde der var blevet lidt ridset.

Pris: MEGET GOD – Tasken har en vejl. udsalgspris på 999 kr., hvilket er mange penge, men helt normalt for en skoletaske i den klasse. Den er absolut hver en krone værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er i en fantastisk kvalitet og når man tænker på hvor meget barnet skal bruge sin skoletaske, er det vigtigt at prioritere kvaliteten højt.


Trine fortæller:
“Ja vi var så heldige at få lov at test en lækker skoletaske fra Ergobag.
Modellen hedder Ergobag Basic Prime Glow. Jeg havde valgt 3 forskellige fra Helms hjemmeside og så fik Oliver ellers selv lov til at vælge!
Han valgte hurtigt denne, den har et “rum tema”, den mørkeblå farve, stjernerne og rum skibe velcro mærkerne. Især det med velcro mærkerne, var det der fangede Oliver, så kunne den lige det ekstra.
Vi hoppede i bilen og kørte til Viborg, hvor en af Helm butikkerne ligger.
En stor fin butik, fyldt med lækre tasker til enhver alder! En sød pige tager imod os og finder tasken frem til os.
Hun hjalp os straks med tasken, fortalte hvordan den kunne indstilles i ryggen efter barnets højde og hvordan den ellers fungerede.
Oliver fik den på og han lukker selv remmene foran. Der er en ved brystet og en ved hofterne, hvilket får tasken til at sidde rigtig godt!
Den bliver holdt godt på plads og sidder så fint op langs ryggen.
Selve tasken åbnes med et magnet spænde, det fangede Oliver hurtig. Den er nem at åbne og lukke, man glider den nærmest sammen!
Selve rummet ned til bøgerne lukkes bare med snører. Indvendig er der gjort plads til at man kan skrive navn, tlf osv.
Det store rum i tasken har en lille lomme og en rumdeler, den kan dog tages ud hvis man vil det. Der er også en lille net lomme med en lynlås, til vigtige småting.
Foran er der en forlomme hvor man kan opbevare fx en madkasse eller andet. Den er hård i bunden, med 4 dutter/”ben”, så den kan stå uden at falde sammen.
Da tasken var på plads og vi var blevet en del klogere på den, så vi på en gymnastik taske/pose.
Da Oliver har gymnastik hver onsdag, skulle vi bruge et eller andet til det. Noget der kunne lukkes og ikke bare en stof pose som vi kunne finde herhjemme.
Vi valgte en gymnatisk taske som passede til tasken, hvis man vil kan faktisk sættes fast på skoletasken med nogle spænder. ¨
Posen lukkes med dobbelt træk snore. Den er god rumlig og har et lynlås rum foran til fx en snack eller småting. Den har været i brug flere gange nu, og den fungere så fint.
Til sidst fik Oliver lov at vælge ekstra velcro mærker til tasken, så kan han bytte rundt og give den hans eget look.
Alt i alt så skønt et besøg i butikken! Der var styr på det, god tid til os og personalet havde styr på det hele.
Oliver har på intet tidspunkt klaget over tasken, den var godkendt fra første øjekast.
Han var så stolt af den og er det stadig. Det blev vist frem til både mormor og farmor med julelys i øjnene!
Den er så nem for ham at håndtere. Han kan snildt selv tage den af og på.
Selve skoletasken er dejlig let og virker bare til at være i en virkelig god kvalitet!
Bare fedt at teste et produkt som man ikke kan sætte en finger på!
Vores vurdering af skoletasken fra Ergobag.
Nytteværdi: MEGET GOD – Oliver kan ikke undvære en god skoletaske. Den er i brug 5 dage om ugen og den skal bare fungere.
Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – materialerne er af virkelig god kvalitet. Man kan tydeligt se at der er tænkt over hver en lille detalje.
Pris: MIDDEL/GOD – Ergobag skoletasken koster 999.-, og vurdere at det nok er i den lidt høje ende. Men kvaliteten er helt sikkert også derefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Baby Stroller Cooling Mat