TEST af ERGOBAG skoletasker fra HELM – Drengene tester – Testfamilien
TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol)

TEST af ERGOBAG skoletasker fra HELM – Drengene tester

Flere af vores testfamilier har fået lov til at teste ERGOBAG skoletasker fra HELM. I denne test er drengenes test beskrevet.

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Isak, testet en skoletaske fra Ergobag.

Anne-Louise fortæller:

“Isak skal starte i skole til sommer, så da vi fik muligheden for at teste en skoletaske fra Helm var vi max klar og håbede at det blev muligt, at teste en af de populære Ergobag tasker.

Helm er en familievirksomhed med dybe rødder. Den går helt tilbage til 1700-tallet, hvor Helm startede som et garveri. I dag kender man Helm som en populær taskebutik med et produktsortiment, der strækker sig fra tasker, kufferter, rygsække, handsker, smykkeskrin og meget mere. Helm har specialiseret sig i skoletasker siden 1947, hvor de for alvor kom på markedet.

Helm drives I dag af Nina Helm og hendes to brødre. De har sammen 11 butikker og en webshop. De går meget op i deres kundeservice, som for mig er en super vigtig del af en god butik.

Derudover har Helm et tæt samarbejde med et område i Tanzania, hvor de donerer skoletasker til. Man kan som privat person komme ned i deres butikker med en brugt skoletaske og få 50,- rabat på en ny taske. Alle taskerne sendes til Tanzanias børn, der så kan få stor glæde af taskerne. Jeg har selv rejst i Tanzania og har besøgt både børnehjem og skole, så det er et projekt der ligger mit hjerte nært.

Skoletasken fra Ergobag

Isak var selv med til at vælge, hvilken taske fra Ergobag han ønskede og han var pavestolt da den kom med posten.

Ergobag Prime med regulerbar ryg, er en beygynderskoletaske (20 liter) med et gennemtænkt design, der pga den justerbare ryg, kan vokse med barnet, så barnet kan bruge tasken fra ca. 0.-2. klasse. Via rygpanelet kan man justere tasken, så den passer perfekt til barnet, indtil barnet når en højde på 150 cm. Skoletasken lukkes med en klap med magnetspænde og har derudover en snørrelukning ind til skoletaskens store rum. Her er der plads til bøger, tablet, penalhus mm. Der er i det store rum en netlomme med lynlås, en stor stiklomme tættest på ryggen samt et polstret udtageligt skillerum. Uden på tasken er der et stort rum med plads til drikkedunk og madpakke. Derudover har tasken masser af reflekser og 2 aftagelige “motiver” med velcro som kan omplaceres. Ergobag kan justeres så den passer perfekt til barnet, både med den justerbare ryg, justerbar brystrem samt polstrede, justerbare skulderremme og hofterem.

Man kan til Ergobags tasker tilkøbe gymnastikpose, som kan klikkes fast udenpå tasken, samt penalhus der passer til det print man har valgt.

Tasken har en virkelig god komfort og der er tænkt rigtig meget på at tasken er ergonomisk, hvilket er virkelig vigtigt for mig når jeg skal finde taske til mine børn. De små rygge skal bære tasken dagligt, som hurtigt kan blive tung, så det er et must at tasken er god og giver en ordentlig støtte for barnet, så hverken ryg eller bækken tager skade.

En anden super fed ting ved Ergobag taskerne er, at de laves af genbrugsflasker. Til denne taske er der brugt 17 PET-flasker som er blevet vasket, makuleret, lavet til garn, vævet til tråd og derefter lavet til skoletaske – det er virkelig smart!

Isak glæder sig helt vildt til at tage tasken rigtigt i brug efter sommerferien. Den sidder super godt på hans ryg, den er nem at åbne, den har en god komfort, har masser af reflekser og designet er super flot. Jeg forstår godt at Isak er stolt af hans nye taske som han gerne viser frem til alle.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – skoletasken er super god, med fantastisk komfort som gør det nemt for barnet, at bære som taske til og fra skole.

Holdbarhed: MEGET GOD – Skoletasken har en super god kvalitet og med den regulerbarryg, kan tasken vokse med barnet så levetiden dermed forlænges.

Pris:  GOD – taksen koster 899,- hvilket er mange penge for en taske. Men de fleste skoletasker med god komfort ligger i dette prisleje og hvis man tænker på komfort og kvalitet, så går pris og kvalitet hånd i hånd.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker kvalitet og et kæmpe plus, at tasken er lavet af genbrugs flasker.


Louise fortæller:

“Min søn Nohr har talt længe ned til at han skal starte i skole og det første store skridt er jo at vælge sin første skoletaske. Det er stort for sådan en lille dreng. Vi har før testet for Helm da vores store datter også har en taske derfra og vi har været enormt glade for mærket, kvaliteten og ikke mindst den utrolig gode service inde hos Helm i Vejle gågade hvor vi udvalgte skoletaskerne.

Da Nohr skulle ind i Helm blev vi mødt af den sødeste medarbejder præcis lige som sidst vi var derinde. Der er plads til at imødekomme børns glæde over alle de farver og modeller der hænger på væggene og der er sågar balloner til børnene.

Nohr valgte selv den sejeste skoletaske, som passer både til hans alder og vægtmæssigt hvilket har en kæmpe betydning til hans lille ryg så vi skåner den med de bøger han nu skal have i den taske når han starter.

Skoletasken er af mærket Ergobag som er et tysk brand og som er ret kendt for at deres produkter opfylder krav så vægten ikke fordeles på skulderen men er fordelt på ryggen. Derudover er materialerne genbrugsmateriale og det er vi kæmpe fortaler for herhjemme med bæredygtighed.

Den kan justeres alt efter hvor høj han er og Helm er utrolig dygtig til at hjælpe mht. indstillinger af ens barns ryg.

Da jeg sidst testede for Helm var der en historie derfra som er blevet siddende hos mig af betydning.

De har nemlig det fineste projekt i gang i Tanzania, hvor de indsamler skoletasker ind. Man kan nemlig komme ned med ens gamle skoletaske hos Helm. De støtter med 50 kr. retur i tilskud for en ny skoletaske men til gengæld er der et barn i Tanzania som bliver en skoletaske rigere og enorm glad.

At lægge sine penge hos Helm gør at der bliver tænkt andre steder hvor der er hårdt brug for hjælp, og det er noget jeg har enormt respekt for.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:  MEGET GOD En skoletaske er jo vigtig for der er starten på skolelivet. Du skal kunne have både madpakker, drikkedunk og bøger mm i. Og denne taske Nohr valgte rummer enormt mange forskellige rum med plads til alt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Selv om den er af genbrugsmateriale så er det en super holdbar og slidstærk taske som er lavet af polyester.

Pris: MEGET GOD

Jeg synes faktisk at priserne hos Helm er fair når man tænker kvalitet og design og holdbarhed. Skoletasken Nohr valgte har en pris af 999 kr. for tasken og 299 kr. for penalhus som man kan tilkøbe ved siden af.

Kvalitet: MEGET GOD.  Både Helm og deres skoletasker er kvalitet. For mig er kvalitet ikke kun at en skoletaske er holdbar men at der hvor man køber tasken er god behandling og service

Så alt i alt er det mega god kvalitet i hele oplevelsen.

KÆMPE Kæmpe tak for den bedste behandling…… vi har jo et barn mere som skal i skole om 3 år og vi vender 100% tilbage igen.


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot testet skoletaske fra Helm.nu.

Følgende produkt er testet:

  • Ergobag Prime skoletaske m/regulerbar ryg

Elliot Vergilius var virkelig glad, da han hørte, at vi skulle teste en skoletaske. Elliot (5 år), skal starte i skole efter sommerferien og derfor var det oplagt at teste en skoletaske, som virkelig er ergonomisk korrekt.

Skoletasken er fra Helm.nu, som er et familiefirma gennem flere hundred år. De yder virkelig god service og tilbyder mange kvalitetsvarer.

Ergobag er en virkelig fin taske som ergonomisk er virkelig god. Den har en personlig tilpasning. Den har justerbare skulderstropper og aftageligt hoftebælte som giver en jævn fordeling af vægten på barnets stabile bækken. Derudover kan den vokse sammen med barnet, da der er en skala i rygpanelet, hvor tasken nemt kan reguleres alt efter barnets højde.

For mig var det vigtigt, at tasken netop var ergonomisk og komfortabel. Derudover er det vigtigt for mig, at Elliot nemt selv kan åbne og lukke, samt tilgå de forskellige rum. Der er et rum foran, hvor man kan have drikkedunk og madpakke. Derudover er der et stort rum, som er delt i to, hvor der er plads til bøger, penalhus mm. Man kan tilkøbe en gymnastikpose, som nemt kan sættes fast på tasken. Derudover er der synlige reflekser.

For Elliot var det vigtigste, at den var sej og smart og det synes han virkelig, at den er. Han er vild med de små velcrobilleder, som kan rykkes rundt.

En anden ting som jeg virkelig synes er smart, er at den er lavet at genbrugsflasker. Det er da virkelig genialt.

Elliot kan slet ikke vente med, at det bliver første skoledag, så han rigtig kan tage tasken i brug.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Ergobag er en skoletaske, som er virkelig god ergonomisk og samtidig er sej med en masse detaljer.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er virkelig tænkt over, at det er en taske, der skal holde mere end et år. Bl.a. ved at den kan vokse med barnet.

Pris: GOD – Kvalitet og pris hænger sammen. Det er en virkelig god kvalitets skoletaske.

Kvalitet: MEGET GOD – Der tænkt over detaljerne, så barnet har en god taske, der er nem tilgå, samtidig er der tænk på miljøet og komforten.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol)