TEST af Dilling Underwear til mænd, kvinder og børn – Testfamilien
TEST af El-løbehjul fra GOFAST.dk

TEST af Dilling Underwear til mænd, kvinder og børn

Tre af vores testere har hver især testet svanemærket uld tøj/undertøj fra DILLING-underwear.dk

I FORBINDELSE MED OFFENTLIGGØRELSEN AF TESTEN, HAR VI FÅET LOV AT FORKÆLE JER LÆSERE MED EN RABATKODE TIL DILLING UNDERWEAR PÅ 20%. KODEN ER: testfamilien20 KODEN GÆLDER I DANMARK OG I PERIODEN 22/11-26/11-2019

Christine beretter:
“Jeg har været så heldig, at få lov at teste 100% svanemærket merino uld til vores lille datter Vega på 8 mdr. fra DILLING Underwear.”
“DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer de undertøj til hele familien – inden for EUs grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Deres økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da man handler direkte hos producenten.

DILLING kan tilbyde dig Svanemærket baby undertøj af høj kvalitet. Og det hele kan vaskes i maskine!

Fælles for baby undertøjet i økologisk merino uld og økologisk bomuld er at det er blødt og lækkert at have på og velegnet til den sarte babyhud. Merino uld er ideel til babytøj, da den kan optage relativt meget fugt uden at føles våd. Dette er vigtigt for de små, som først leger og derefter skal sove. Hos DILLING bruger de kun ubehandlet merino uld til deres økologiske babytøj, da dette bibeholder uldens gode egenskaber uden at belaste miljøet eller huden med unødvendige kemikalier.”

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er yderst begejstret for uld, især her i vinterhalvåret. Jeg er mor til to større børn udover Vega på hhv. 6 år og 9 år. Da de var små pakkede jeg dem også ind i uld. Jeg husker min dreng på nu 9 år havde astmatisk bronkitis og det eneste der kunne hjælpe ham, var uld fra top til tå i vinterhalvåret, ellers var den stensikker – han havde meget svære vejrtrækninger.

Jeg vil derfor mene jeg er en rimelig erfaren “uld-bruger” til mine børn 😉 Vi har prøvet en bred vifte af diverse uld mærker og diverse kombinationer af uld.

Jeg valgte både noget fra DILLING’s rene merino uld serie men også merino uld/silke. Der er et hav af farver at vælge imellem, så der er noget til en hver smag. Både leggings, bodystocking, natdragter, kjoler, huer laves i et hav af fine farver og ovenikøbet til virkelig gode priser!

Vega har brugt sit uld tøj fra DILLING virkelig meget her i testperioden – i øjeblikket har hun faktisk hele tiden en eller anden form for uld på. Jeg oplever at mit barn altid er veltempereret og dejlig varm!

Jeg var lidt bagud i vasketøjs-bunken i sidste uge og havde ikke flere merino uld natdragter fra DILLING tilbage i skuffen, jeg gav derfor Vega en helt almindelig bomulds natdragt på, her fik jeg virkelig mærket forskellen! Om natten vågnede hun og græd, jeg gik ind til hende og hun havde iskolde hænder og fødder, jeg tog hende med ind i vores seng og fik hende varm. Dette har jeg ALDRIG oplevet med DILLINGS merino ulds natdragter – jeg har 3 af denne slags uden fødder (de fåes også med fødder). Selvom Vega sparker dynen af, har hun altid dejlig varme fødder og hænder, når hun er iklædt sine natdragter fra DILLING.

Med den lille historie, kan i nok læse min begejstring og “afhængighed” imellem linjerne. Vega har heldigvis 4 sæt med hhv. body og leggings fra DILLING, som hun bruger flittigt og lur mig om der ikke kommer mere i hendes skuffe snarest 🙂

Ikke nok med den gode funktion ved uld, men DILLING har også formået at lave noget tøj som er “pænt” at give sine børn på. Tidligere var uld måske gråt eller råhvidt, men her fåes et hav af farver, virkelig flotte farver. DILLING laver både en rib-serie og en alm. “glat” model.

Jeg er virkelig også positivt overrasket over den ene merino uld/silke “undertrøje-body” jeg valgte. Den har Vega indenunder sit bomuldstøj, hvis ikke hun har uld på. Den er dejlig tynd og smørblød! Den er virkelig lækker! Så hvis ikke man syntes ens barn skal være klædt i uld “udenpå”, så er denne “undertrøje-body” et godt alternativ eller supplement til under bomuldstøjet. Denne vil som regel heller ikke blive beskidt og kan derfor bruges dag efter dag. Uld er nemlig selvrensende, så det er faktisk nok, at hænge de ud på tørresnoren og lufte.

Til sidst vil jeg lige nævne de gode priser! Bare et eksempel på et sæt bestående af body og leggings kan købes til 250 kr!

VI ER FAN!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Når jeg SÅ tydeligt kan se, hvordan mit barns komfort forbedres med uld, så er det virkelig uundværligt for mig/os!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Ulden holder sig pæn, selv efter en del ture i vaskemaskinen! Det må også bemærkes, at uld ikke behøver at blive vasket, men kan blot luftes, hvis ikke det har synlige pletter.

Pris: MEGET GOD – Det er virkelig gode priser for sådan noget lækkert uld som både er økologisk og svanemærket!


Marck, vores mandlige tester fortæller:
“Jeg må nok erkende, at jeg ikke havde den store viden om uld generelt. Uld er ikke bare uld!”
I denne test var merinould fokuspunktet, merinould til mænd og undertøj.

Jeg må erkende, at jeg har aldrig haft så lækre uldsokker før, der hverken kradser eller får ens tær eller strømper til at lugte surt efter en varm dag i vinterstøvler.
Jeg cykler hverdag til mit studie, så skal være godt klædt på til alle slags temperaturer.
Jeg er allerede VILD med det og glæder mig til specielt at bruge det, når jeg skal på ski-tur i uge 4.
Der er jeg sikker på det nok skal komme til sin fulde ret.
En anden ting jeg syntes er skønt ved Dilling Underwear, det er deres bæredygtighed. Det er økologisk og svanemærket hele vejen igennem og de tænker virkelig på det grønne i deres produkter og har gjort det i mere end 30 år.
Alt i alt kan jeg kun varmt (haha) anbefale tøj fra Dilling Underwear. Hop med på dillen og shop dit tøj hos Dilling 🙂
I dette tilfælde bliver vurderingen af Dilling-underwear.dk undertøj følgende:
Nytteværdi: MEGET GOD – er sikker på jeg kommer til at bruge det rigtig meget i fremtiden og er sikker på at både mine børn og jeg skal bruge mere uld i vores tøj valg.

Holdbarhed: GOD – Super lækker kvalitet, et lille men er jo nok at vi mænd skal blive bedre til at læse vaskeanvisningerne, det skal vasker på lavere grader end normalt, ellers kan det blive ødelagt.

Pris: MEGET GOD – Kvalitet koster jo, men med bæredygtigheden og priserne sys jeg bestemt at alle kan og skal være med. Og det kan man, det vælter ikke ens budget

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top, ikke en finger at sætte der.


Anna, vores kvindelige tester fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov at teste økologisk uld tøj, fra Dilling Underwear.
Og jeg må bare sige at min begejstring er stor. Jeg havde så svært ved at begrænse mig, da jeg skulle vælge uld tøj.

Der er så mange fine styles, i de skønneste nedtonede farver.

Dillings tøj bliver farvet i deres farveri i Danmark. Hvor der er ingen brug af, skadelige kemikalier eller tungmetaller i produktionen. Det er derfor svanemærket, faktisk de eneste på markedet!

Jeg endte med at teste, deres leggins, en stropbluse og en bluse i rib.

Jeg må bare sige at leggins og stropbluse er jeg hoppet i hver dag, når jeg er kommet hjem fra job og jeg bor i det om søndagen. Merino ulden, er dejlig smidig og blød. Og den kradser IKKE.
Mit sæt har den smukkeste mørkegrå farve og toppen har en smuk feminin blondekant.

Både top og leggins er også perfekte til at have indenunder sit, almindelige tøj. Jeg er ihvertfald sikker på, at når frosten melder sig, og turen går til legepladsen. Så er mit uldtøj på indenunder.

For du holder varmen i Dillings uldtøj.
Rib bluserne er i en lækker tynd merino uld og findes både med en høj hals og rund hals.
Jeg har brugt mine under en strik, når vi skulle gå tur. Men jeg har også brugt dem, til et par bukser eller nederdel. Hvilket har givet, et super fint look. Dog skal man være opmærksom på, at de kun kan være lidt gennemsigtige.
Deres uld kommer fra får, fra Argentina. Som nyder tilværelsen. For Dilling går nemlig op dyrevelfærd. Hvilket bare gør DILLING endnu mere fantastisk. Så både, får der har det dejligt plus et svanemærket farveri det er skisme da sådan det skal være.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Uld er godt og når vi går den kolde tid i møde. Er det bare ekstra rart med godt varmt uld tøj,

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet giver sig naturligt ved brug. Men mister på ingen måde formen. Og ved en ny vask, så er det tilbage til normalen.

Pris: MEGET GOD – Prisen er vanvittig god. En uld rib bluse i merino uld til 280kr er altså helt okay, efter min mening.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker tynd kvalitet, der ikke kradser, det er god kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af El-løbehjul fra GOFAST.dk