Test af dukker fra KAI Copenhagen – Testfamilien
Test af puslebord/kommode fra Done by Deer

Test af dukker fra KAI Copenhagen

Vores tester Louise har sammen med hendes to piger, testet dukker fra Kai Copenhagen.

Louise fortæller:
“Mine to piger, Thit og Uma på henholdsvis 6 år og 3 måneder, har været så heldige at få lov til, at teste to skønne dukker. Som en ekstra lille gave, modtog jeg også to personlige navne-ranker til hver af pigerne.”

Før mine piger modtog dukkerne og navnerankerne, kendte jeg ikke til mærket KAI. KAI Copenhagen er dansk økologisk design som vægter dejlighed, hygge, kærlighed og børneleg højt. Navnet KAI kommer af ordet ”kaj” – stedet hvorfra du sejler ud til nye oplevelser, og det sted du vender tilbage til. KAI er hjem, trygt, godt og fyldt med kærlighed.

billede-1Dukkerne bærer alle Oeko – Tex etiket, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer, og at de er testet i forhold til europæiske CE – standarder for at sikre den bedste sikkerhed for børn. At dukkerne er produceret ud fra disse krav er et klart plus i min bog, da det altid er skønt at lade sine unger lege med legetøj der ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.

billede-2 billede-3Dukkerne er super bløde og lækre. De er finurlige, sjove og har hver et sjovt udtryk som gør dem både søde, specielle og frække at se på. De lange arme og ben gør dem ekstra sjove at lege med, da de fx kan vikles ind i hinanden eller vikles om andre dukker/bamser.

Jeg er vild med, at de er så finurlige i deres udtryk – den brune farve, de lange ben, de skøre fødder, den sjove kropsform, de 4 små strithåt på hovedet, fregnerne og den store smilende mund. Det sjove udseende har givet anledning til nogle sjove og spændende samtaler mellem Thit og jeg. Bl.a. har vi snakket om forskellighed, hudfarver, drenge og piger – om KAI dukkerne mon begge er af samme køn? Hvordan man kan kende forskel på køn når det er dukker osv. Thit døbte dem ret hurtigt, Kai(j) og Andrea.

Uma er stadig så lille, at legetøj der ikke larmer, endnu ikke er helt så spændende. Men de gange hun leget på gulvet med dem liggende ved siden af hende, er hun blevet fanget af deres intense farver, men også de lange arme og ben, som hun har kunne få fat i og straks føre dem mod sin mund.

billede-4 billede-5De fine navneranker til pigerne er noget så yndige. UMA-ranken blev bl.a. brugt som pynt til barnedåben og høstede en del ros. Nu pynter den fint på Umas kommende seng. Thits ranke har hun endnu ikke bestemt hvor skal hænge endnu. Men mon ikke hun finder en fin plads til den på sit værelse.

billede-6 billede-7 billede-8Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi. holdbarhed, kvalitet og pris.
Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig god da produktet henvender sig til begge køn og alle aldre.

Holdbarhed: GOD. Jeg kan ikke finde en vaskeanvisning, men tænker at dukkerne sagtens kan vaskes. De er tidsløse i deres design og bamsedukker vil altid være et hit hos børn.

Kvalitet: MEGET GOD. Man kan tydeligt fornemme, at dukkerne er lavet af ordentlige materialer og kan holde til mange timers leg. Der er blevet revet og rykket i dem adskillige gange, og det ses ikke at de er brugt.

Pris: MIDDEL. Vi har testet de dukker der hedder small og de koster 455kr pr. stk. Eftersom man får et stykke legetøj der er økologisk og i den størrelse, synes jeg prisen er god.

3 kommentarer

 • Min 5-årige datter har også en KAI dukke og den er så super fin. Virkelig lækker i farven og perfekt som kramme ven i sengen. Kan klart anbefale KAi dukken og forstår godt din begejstring. Er lidt misundelig på de fine navne ranker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så fine. Elsker at det både kan være en bamse at putte med i sengen, samt en dukke. Tidløst og fint design, og skønt at det er lavet i ikke-skadelige produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tænker at det er tidløse dukker, som vil kunne følge barnet nærmest fra vugge til grav. I starten bruges dukkerne i sær som legetøj og senere kan de bruges som pynt på værelset/sofa.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af puslebord/kommode fra Done by Deer