ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2017? – Testfamilien
LEGOs favoritter til ønskelisten - OG LÆKKER KONKURRENCE

ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2017?

Vi får hver dag rigtig mange henvendelser på hvornår vi søger efter nye testfamilier – og nu kan vi endelig svare, at det gør vi NU. Om præcis 6 uger – nemlig mandag d. 2. januar 2017 vælger vi 12 nye testfamilier til år 2017 og ansøgningsperioden starter NU – idag d. 21. november 2016.

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Vi kan virkelig godt lide at vores testfamilier er kreative og elsker at teste og komme med deres vurderinger. Du kan søge ved at skrive en kommentar til dette opslag her på bloggen der indeholder en beskrivelse af din familiesammensætning og hvilket produkt du pt. ELSKER at bruge ELLER hvilket produkt der har SKUFFET dig.

Ex: “I skal vælge vores familie, som består af mor __ år, far __ år, datter _ år, søn _ år og en hund”. Vores yndlingsprodukt for tiden er: ____________________ eller vi har været skuffede over ________________”. På Instagram er mit profilnavn: __________”

Upload et billede eller en collage med #blivtestfamilie2017 på Instagram og vær kreative i teksten til hvorfor vi skal vælge netop jeres familie til holdet i 2017. ALLE kan blive testere – det er IKKE er spørgsmål om antal følgere. Vi vælger i blandt kommentarerne her på Bloggen og ser jeres billeder på Instagram. Så det er vigtigt, at I både smider en kommentar her og bruger #blivtestfamilie2017 på et billede på Instagram. Det er et krav, at man har en Instagramprofil for at kunne blive tester, da det er en del af vores formidlingskanal. Det er IKKE et krav at man har børn – vi har også testfamilier uden børn.

Vi glæder os til at høre fra jer.

492 kommentarer

 • Emilie Møller Andersen

  Vores lille familie er bestående af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jørgensen

  Kære Testfamilie.

  Lidt om vores lille familie. “Vi” består af far Jesper som er mekaniker og “syg” med kvalitetsbiler – helst af slagsen der trækker på alle fire hjul.
  Mor Trine er på barsel med lille lækre Emma Kirstine som i dag fylder hele 7 måneder. Emma Kirstine er tilbage i sin udvikling da hun har en sjælden genfejl/mutation der kaldes tuberøs sclerose. Vi er nye i faget med specielle behov, da vi kun siden 05 november har kendt til denne l****sygdom! og synes derfor det kunne være fantastisk at hjælpe Em og andre i lignede situationer, ved at afprøve jeres testprodukter med fokus på børn med særlige behov. Nå men når mor ikke kysser på Em er hun socialrådgiver og arbejder med langtidssygemeldte mennesker. “Vi” består også af vovsen Balto aka MR. Rodeo:)!
  Vi elsker Kreas sansegynge da den er hyggelig at dase i for Em men også fordi den er go for motorikken og øger kropsforståelse når den gynger og hun kan mærke sin krop på en anderledes måde end ellers. Derudover er vi vilde med Djecos nattelampe – kender du den? Et hit hver gang. Boobles har vi endnu ikke forstået – vi kan dog godt se at de er noget så raffi. Men måske formålet kommer til udtryk i takt med den lille dames udvikling.
  Vi sender julekrammere fra nybyggere i det fynske

  @trinesunivers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne jacobsen

  Kl er 15:15, og computeren lukkes ned. Endnu en arbejdsdag er slut og forhåbentlig har de 3 person som i dag har været under min behandling fået et resultat der kan gøre deres liv og hverdag bedre. Jeg arbejder som neurokirurg i Odense, og står hver dag op med målet om at gøre en forskel for de mennesker der krydser min vej.
  Nu er det op på cyklen og ned for at hente mine 2 prinsesser, Freja på 1 og Ronja på 2,5. De er mit guld og min glæde i en meget travl hverdag. Op på cyklen og hjemad med tasker, huer og handsker – vi griner og pjatter, for der findes ikke dårligt vejr – kun forkert overtøj! Ronja vinker at alle lastbilerne, oh hvor er de bare store!
  Vel hjemme venter vi på far mens vi hygger med det nye LEGO Freja fik i fødselsdagsgave- og nu kommer han- begge piger løber ham i måde med kæmpe krammer. Så sætter jeg maden i ovnen og retter salaten til- vi får hverdagsmad fra kokkens hverdagsmad – og det er fantastisk, go mad, masser af grønt, og super let at gøre klar. Det redder vores hverdage, da jeg efter en lang da på job ikke har det store overskud til at lave spændende mad hver aften. Og børnene er også vilde med det. En masse forskelligt og så smager det godt!
  Nu sidder vi alle og spiser- der er som altid lidt kaos da de små ikke kan få maden hurtigt nok indenbords.
  Op i bad og så i seng. Nu er dagen ved at være slut og jeg kan lægge mig på sengen og lade tankerne flyve, jep jeg har meget der skal nåes i morgen, men familien er og bliver vigtigst! Og derfor får kokkens hverdagsmad mine varmeste anbefalinger med på vejen! Så kan jeg selv lave mad i weekenden.
  Rigtig godt nytår til testfamilien. På Instagram hedder jeg @anne.jaconsen. Håber på at komme med i jeres fantastisk team.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dam Enoch

  IG profil – camillaenoch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dam Enoch

  TESTFAMILIEN <—– Vi er en familie på 5 .

  Mor – Camilla 26 år
  Far – Anders 27 år
  Lucas 7 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Denne fager nye verden, kræver øvelser. Og vi os flittig i at finde ud af hvordan alt dette it, socialemedier, PS4 mv fungere.
  Far Søren 47, temmelig genert og hjemmemand, han køre lidt dagligt lastbil/mini bil, mor 39 (lidt endnu) er pædagog i bofællesskab for voksne udviklingshæmmede. PCO pige, men har alligevel selv lavet Kristian Arndt på 8. Han drømmer om en lillebror der skal hedde Mikkel (og det skal han så ikke hedde, da vores fætter allerede hedder det …) Pt er mor helt tosset med meraki, George Jensen, damask, Hay og Normann Copenhagen.
  Kristian er vild PS4, LEGO, NERF , Adidas, håndbold og svømning.
  Far er pt helt tossede !! Men det er mest fordi vi bygger om, og er næsten i hus (og mor har fundet det næste projekt ..) men alle ting han skal tage stilling til! Er den her farve grå nok ? Vil du have brabantia eller menu som serie på det nye badeværelse ?? Er nogle af livets mange og store spørgsmål ! Men også vores gas griller er han glad for.
  Og så er vi de heldige ejer af grusvejens dronning. Trunte en blandings hund på næsten 12 år, hun er kjæle og god, som dagen den er lang.
  Vi bor i udkants Danmark og elsker det. Vi bor på en gård, uden dyr og dyrker marker selv.
  Mor er i øvrigt vinterbader … og hendes profil er @frk_vinter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Badsberg

  Vi ville ELSKE at blive den nye testfamilie.

  Vi er en familie på snart fem (forhåbentlig – termin jan 2017).
  Vores familie består af Mor Carina (ja, det er mig) som i øjeblikket er på barsel – men som normalt flyver ind og ud af det danske sygehus som uddannet sygeplejerske.
  Far Glenn som er tømrer i midt København og som ikke er bange for at kaste sig ud i større renoverings projekter i vores dejlige hus.
  Oliver på syv år, der går igennem sig andet år som skoledreng og nyder de udfordringer der følger med i forbindelse med at han bliver mere selvstændig og uafhængig.

  Flora på to år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Nye testfamilier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Beiner

  Hov IG profil er @kaldenavntrunte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi vil mægtig gerne være testfamilie i år 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Min Instagram profil hedder bavian_mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  I skal vælge os, mor tanja 26, storsøster Lærke 6, storebror/lillebror Liam 4, lillesøster lykke 2 og katten Per på 20 uger fordi vi er sjove, unikke, skøre og elsker at udfordres med nye ting.

  Mor studerende , elsker boligindretning, lave mad, samle på Royal Copenhagen og bruge tid med familie og venne, samt at presse træning ind i en stram hverdag alene med 3 børn.

  Ynglings produkter hjemme hos os er: Apple, B & O, bObles, RC, kahler samt ungerne elsker plastik fantastisk legetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Schack Hansen

  Glemte lige at tilføje at mit Instagram navn er schack_mette .. det er føret for nyligt at jeg fik øjnene op for den verden, men jeg elsker at bruge det og elsker at snuse rundt og se hvad der sker hos alle dem jeg følger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej..
  vil er en stor sammenbragt familie bestående af dine, mine og vores børn.. vi har Maja på 10, Thea på 7, August på 6, Anna på 4 og yngste skud, Lauge På 1 år.. en skøn flok som giver masser af liv og glæde i vores hus..

  Udover vores egen børneflok, så starter jeg som privat dagpleje i det nye år og får derved endnu flere skønne børn i huset..

  Vi holder os ofte til de mærker og de produkter vi kender, da det er trygt og sikkert. Så det ville være en kæmpe oplevelse at blive test familie og forhåbentlig få øjnene op for nogle nye produkter og mærker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan June Pejtersen

  Vi er en lille familie på fire. Far- Ólafur (25 år) er fra Island. Han er en rigtig drillepind som elsker at ‘være efter’ mor med sine løjer dagen lang. Til ungernes store fornøjelse. Han er en rigtig arbejdshest som møder tidligt og kommer sent hjem. Hans officielle titel er kørselsleder, men hans job består af meget mere end det og han har altid travlt…
  Mor er Susan (29 år), akademiker- pt på barsel indtil juni og skal søge sit første uddannelsesrelaterede job til januar. Hun får tiden til at gå med at passe lillesøster Lilý (6 mdr) om dagen og malere malerier om natten når hun finder overskuddet til det. Alt imens er storebror Lucas (snart 4 år) i børnehave hvor han altid er meget energisk og kreativ i sine udskejelser. Vi er en familie der værdsætter hinanden og sætter hyggen i højsædet så ofte som muligt. Vi er meget tætte og sover alle i samme værelse om natten (dog is egne senge). Vi elsker ting der kan gøre hverdagen lidt nemmere og give os mere tid til hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schrøder

  Insta: skoennesille90

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schrøder

  Godaften!
  Vi er en familie på fire: mor Sille på 26, far Joachim på 32, Sebastian på 4 og Hollie på 3. Mor er lærer og studerer samtidig færdigt ved siden af fuldtidsjob og far er lærerstuderende og lærervikar.Joachim een vildt kreativ med sine hænder, og har bygget de fleste af vores møbler. Vi har en travl hverdag med to små børn og studie og job, og synes det kunne være spændende at få lov at bruge vores hverdag, tid og viden omkring mange ting til at teste. Vi flytter fra lejlighed i eget hus 1. Marts, hvilket derfor også er en oplagt mulighed til at få testet! Herhjemme er LEGO et hit, vi er kreative både i mad, indretning og aktiviteter – men vaskekapsler har skuffet mor gennem længere brug. Tøjet er ofte nødt til at blive vasket om, da sæben ikke fordeler sig ordentligt og kapslen ikke opløses tilstrækkeligt. Vi håber at høre fra jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Momme

  Varm og kærlig familie fra Aarhus er ret lun på at blive testfamilie. Far Peter (40år) underviser voksne, mor Louise (33år) er sygeplejerske og på barsel, krudtuglebanditten Viktor (4år) brænder energi af i skovbørnehave syd for Aarhus, søvnnægteren Emil (6 måneder) går mest op i stikke alt i munden og få vores hjerter til at smelte.
  Vi bor på Frederisbjerg og er tossede med at være børnefamilie i midtbyen. Vi bruger byen enormt meget og elsker livet netop her – skov, strand og pulserende liv. Både i børnehøjde og når knægtene bliver passet af bedsteforældre. Plads har vi ikke meget af i vores skønne hjem i speltghettoen, men hjerterum er der fyldt med. Vi har familie i London og rejser en del. Generelt forsøger vi at skabe god balance mellem lækre oplever og dejlig afslapning. Vores absolutte yndlingsprodukt lige nu.. altså total uundværlige ting faktisk.. er bæreselen fra ‘Manduca’. Lillebror elsker at være i den og det skaber frie hænder til både praktiske gøremål og hygge om storebror.
  Vælg os! Det gider vi virkelig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai Barnkob

  Hola,
  Vi er en familie på 3, med mor Christina og far Nicolai på 30, samt årets smil; Carli på 1,5 år. Derudover trisser to katte rundt i mellem os.
  Vi har efterhånden lært familielivet at kende og nyder stunderne sammen i vores rækkehus på Amager.
  Stuen er samlingspunkt og vores by KlipKlap 4 Fold, samt Kids Chair XL er oftest hvor vi er at finde.

  Jeg forstår ikke helt hvorfor regnslaget til barnevognen ikke kan klare at blive foldet, uden at der kommer sprækker i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  ⛔️⛔️Det er jo lige os i mangler!! ⛔️⛔️

  Vi er en lille familie på tre. Alexander (26 år), Charlotte (27 år) og lille Vito på næsten et år. Vi studerer begge to, pengene er små så derfor går vi meget op i at de ting vi køber skal være af ordenlig kvalitet, så de kan holde længere. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed i hverdagen, samsover og bruger så megen tid som overhovedet mulig sammen alle tre. De voksne er store legebørn med en forkærlighed for design og æstetik.

  Vi ELSKER at prøve nye ting og det seneste yndlingsprodukt er bObles elefant, der er blevet et uundværligt møbel på børneværelset, hvis ikke vores søn vipper går eller kravler op på den, sidder vi voksne og gynger helt vildt eller bruger den som skammel ved legekøkkenet.
  Hjemme hos os bor vi småt, så alle produkter skal gerne være multifunktionelle som bObles blandt andet er.

  Selvom der er få m2 hos os er der masser af hjerterum og plads til livets store og små øjeblikke. På instagram finder i mig som: Ccharlotten

  Vi håber at høre fra jer og uddyber gerne mere, men der er en lille gut der kalder på lidt kærlighed ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle anholm kristensen

  Hej
  Vi er en lille familie på 3
  Mor Helle på 31, far jacob på 32 og Nora på 2 år. Derud over bor Berta her også en dejlig bernersenne hund på 5 år. Vi ville elske at blive en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi er en lille familie på 3 og hunden Kasper. Mor Janni er 27 år, fysioterapeut og hjælper kroniske smertepatienter med at skabe en bedre livskvalitet. Far Nikolaj bliver 30 år lige om hjørnet og historiker. Han er til daglig museums inspektør og nusser rundt med alle de støvede ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dere skal velge våres familie som består av mor 25 år, far 25 år, datter 3 år, datter 1 år og en hund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hougaard Hansen

  I skal selvfølgelig vælge vores familie som består af mor, Katrine, 27 år, stud. cand.ling.merc. Elsker at bage, være kreativ både med mine egne projekter og sammen med børnene, boligindretning, havearbejde. Far, Lasse, 41 år, selvstændig computerspil virksomhed der bla. laver VR spil, trommeslager i flere bands. Interesser: computerspil, trommer, rødvin, mountainbike. Maja, 2 år, elsker gymnastik, svømning, edderkopper og udendørsleg. Julie, 1 år, elsker at tumle, synge og spise mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Abildgaard

  Vores familie består af far 30 år, mor 28 år og datter Emma på 2 år samt hunkat Frostie på 4 år. Far er selvstændig tømrer og en rigtig handyman der elsker groftarbejde, rå materialer og har sans for de små detaljer. Mor er kreativ, elsker dansk design, indretning og designe egne møbler. Emma på 2 elsker at tegne, lege med dukker og danse til musik. Frostie er en rigtig familiekat der helst ikke går længere end 10 meter væk fra huset, elsker at putte. Tilsammen udgør vi en familie der elsker at bruge tid med hinanden. Vi er fuld af gode idéer. Elsker eventyr og nye ting. I skal vælge os fordi vi er en familie der rummer forskelligheder og har en alsidig tilgang til nye ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Grye Skydt

  Vi er en ny lille familie bestående af far Christian på 26, mor Camilla på 25 og baby Emil på 3 måneder. Mor er pt. på barsel og bruger tid på at forkæle Emil med allle mulige ting og tøj, som far ikke umiddelbart synes han har brug for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi skal da helt sikkert være jeres nye testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi skal være jeres nye testfamilie! Familien består af Mor 31, far 31 og Eva Marie 2,5 år og til sommer kommer der en lillebror/lillesøster og leger med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Instragram; b.skougaard

  Hej.
  Vi er en lille familie fra Midtjylland, bestående af mor på 32 år (pædagogstuderende), far på 35 år (teammanager i en stor udviklings- og produktionsvirksomhed), storesøster på 5 år og lillesøster på 1,5 år.

  Vi vil elske at testes alverdens produkter.
  Vores to piger er meget forskellige. Den store er eftertænksom og strategisk fremme i skoen (ja hun vinder ærligt over hendes forældre i diverse spil), men hun er svær at fange med legetøj, det er ofre kun sjovt lige den første halve time efter man har fået det.
  Den lille på 1,5 år er fuld af krudt, kravler i alt, hopper, danser og elsker at være ude. Hun elsker legetøj, så hun finder gerne alt storesøsters legetøj frem og bruger det flittigt.

  Selv elsker jeg at være krativ, både med symaskine, at strikke, male, tegne mm. Og far er rigtig god i køkkenet og har altid en konkurrence igang med hans bror om hvem der har flest køkkenmaskiner.

  Produkter som har imponeret mig mest i år har været; pigernes vinterstøvler fra Angulus. Ingen våde strømper på trods af mange ture i vandpytter og mudder på legepladsen. Også vores juicemasine er vi blevet rigtig glade for, efter at have prøvet to forskellig.

  Produkter som har skuffet mig i år har været Hatchimals til vores store pige. Da hun jo ikke kan læse endnu skal vi konstant oversætte hvad hun skal gøre ud fra farven i dens øjne og det bliver hurtig kedeligt at klappe den på hovedet.

  Jeg håber meget vi bliver valgt som testfamilie. Vi vil både kunne teste produkter på udseende, funktionalitet og teknisk design da det et noget far ved en masse om.

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej testfamilie.

  Vi består af en familie på 4.
  Mor, Louise som er 26 år, far, Anders som er 25 år, søn, Samuel som er 2,5 år, og sidste men ikke mindst lillesøster Olivia som er 10 måneder her den 24. ☺
  Lige pt elsker vi og tegne, bygge med LEGO,lege tog bane, og alt med musik og dans. ☺

  Mors Instagram er: louisekressner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bylov

  Glædelig jul ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille marcussen

  Mit Instagram navn er : mortilwillian

  Vi ville elske at være en DDL af jeres hold.
  Vores familie består af Willian på snart 2 fra januar 2015, far Kris på 26 (januar 1990) som er uddannet struktør og arbejder på Sjælland, så mor, Willian og Cody er alene i hverdagen, mor Pernille på 26 (november 1990) uddannet pædagog og arbejder pt. I en børnehave i Vejle og vores hund Cody.
  Her hjemme er vores farvorit mærke bobles som vi kan hygge os og tumle med i mange timer. Ellers er mor også stor fan af Meraki et lækkert produkt som ikke er alt for dyrt og også en super god gave hvis man ikke lige ved hvad man skal finde på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I Skal vælge min familie fordi vi er en aktiv familie som elsker T prøve noget nyt, opleve nye ting og holder af at udforske.
  Vi består af mor 24 år, far 27 år, søn 4.5 år, søn 1,5 år.
  For tiden er vores yndlings beskæftigelse bobles tumle dyr, der bliver lavet udfordring baner, jorden er forgiftet og balance øvelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Bjørn

  Hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine erikstrup

  Vi er en familie på mor 30 år og far 35 år. Sammen har vi tre drenge. En på 1,5, en på 3,5 og så ville vi har haft en på 5 som vi desværre mistede i 12 i en ulykke. Derudover har vi på 8 hver anden weekend fra farens side. Vi er en travl familie, med fokus på nærvær og sammenhold ☺️ Vi bor på en stor gård på Midtsjælland og nyder godt at naturen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Mit Instagram navn er bine_pigen

  Vi er 1️⃣ lille familie på blot 3, der snart flytter sin faste base til 1️⃣ ny base

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla-Emilie Hostrup Abramsson

  Godaften til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Andersen

  Hejsa..
  min familie bestå af mor på 25, far på 28, Emma på 4 1/2, Villads på 2 1/2år

  Jeg er alenemor det meste tiden, der far arbejder på Grønland.,
  Jeg selv arbejder i Babysam i Nykøbing.

  Mine børn er nogle rigtigt vild basser, så de ville være gode til og teste alt fra legetøj, til tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VI VIL ELSKE AT HJÆLPE JER!

  Vores familie består af mor Susan 37 år, far Niller 29 år, Anemone 2 år, Lilje 6 mdr og Toffee på 10,5 – Toffee kunne være en gammel hård karamel, men han er mors gamle hund. Vi bor i et lille hus i Brande. Far er igang med at istandsætte et 70’er hus med MEGA meget plads – vi glæder os! Far arbejder som vindmølleovervåger. Mor er uddannet tekstilindkøber, har været selvstændig og lavet mad i en cafe. Anemone rocker et ekstra kærlighedskromosom og går i vuggestue med alle legekammeraterne. Lilje holder barsel med mor.

  For tiden har vi en del ting vi har svært ved at undvære. Lilje elsker bare hendes mor! Og hun elsker hendes sengetøj fra Petit by V så højt, at mor har været nødt til at købe mere. Til Anemones motorik træning har vi stor glæde af Bobles. Derudover elsker hun hendes sandkasse, badekar, sut, Ikea legekøkkenet og Done By Deer spisestellet. Hun bliver skuffet når hun ikke får serveret pasta og så har hun fundet ud af at popcorn ikke er så ringe endda. Far er mere fan af silikone tallerkenen fra Ezpz til Anemone – har har betegnet den som intet mindre end genial, fordi den ikke skal samles op fra gulvet. Mor elsker at være kreativ og har tabt hendes hjerte til babystrik og laver opskrifter. Hun elsker cola, men det holder hun selvfølgelig med at drikke fra mandag! Og så er hun glad for hendes nye By Stroom pung, fordi den kan indeholde alle hendes kort, lidt penge og hendes mobil. Hun kan ikke få armene ned over hendes nye symaskiner, som hun endnu ikke har haft tid til at afprøve. Både mor og far er store fans af deres Iphones og af BJ City Elite, fordi den kører fantastisk og kan klappes sammen til en hat og skuffede over at der ikke er mere end 24 timer i døgnet og at deres hun ikke er færdigt. Toffee elsker hans pude, ro og at blive nusset. Hans største bekymringer er om der levnes mad eller om det tordner.

  Vi krydser fingre!

  Hilsen mor Susan
  @susanblomstrand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hej Testfamilien.

  Vores familie består af Mor, Sandie 30 år, Malthe 9 år, Milius 6 år og Nohr 1 år.
  Udover det starter Sandie op som dagplejer fra januar måned.
  Med andre ord er her en masse små og store testere hver dag.

  På Instagram hedder Sandie “sandiekle”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Simper

  Jeg hedder Evasimper på Instagram, og I skal vælge os som testfamilie2017, fordi vi er fantastiske til at synge falsk, er fjollede og egentlig bare de bedste!

  Halløj Testfamilie – Vi er en familien på to. Eva på 42 og Anton på 7. Anton er donorbarn, og jeg er selvvalgt singleforælder. Jeg arbejder som sagsbehandler, og Anton går i 1. klasse. Vi bor til leje i en gammel lejlighed, hvor det der mangler af istandsættelse bliver opvejet af sej overbo på 81, som altid lapper vores cykler m.m.. Vi bor i Valby på 6 år, og er vilde med at have Vigerslevparken li om hjørnet. Netop nu er Anton helt glad med alt vedr. Star Wars, og ønsker sig alt med det i LEGO samt læser alle bøgerne fra biblioteket om samme. Han er bestemt med selv at vælge tøj, og er mest glad for sine Molo trøjer og jakker.
  I øjeblikket sværger jeg til Avène produkterne fra apoteket – men er også glad for Other storys bodylotion. Et produkt jeg havde høje forventninger til og nu er vildt skuffet over, er Den sunde drikkedunk. Jeg købte en til Anton til skolestart i 1. klasse, og her et halvt år efter er tuden knækket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken olsen

  Vores skøre lille familie består af mor på 30 år, far på snart 33 år og Liam på 4 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Simonsen

  Hej testfamilie.
  Vi er en sammenbragt familie på 5 fra Otterup på Nordfyn. Far Brian 36 år og ingeniør, Mor Kristina 37 år og selvstændig frisør. Mine to bonusbanditter Lukas på 7 år som bor hos os, pg Bikoline på 5 som bor hos deres mor, men er hos hos i weekender og ferier. Sidst vores fælles Oskar på 2 år ( næsten 3)
  Vi er nybyggere, flyttede i nyt hus november 2015. Jeg elsker alt med indretning, mode og er en ivrig løber.
  Brian er “husmoderen” i vores hus, sn står for næsten alt mad, pt er kidchenaiden på overarbejde, der er gået projekt hjemmelavet surdej og rugbrød i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Mikkelsen

  Hej!

  Jeg er en lille drillenissepige på 3 1/2 måned, og jeg hedder Ida Sofie. Jeg har en mor på 23 år og en far på 25 år.

  Lige for tiden hygger jeg derhjemme med min mor, som holder barsel fra sit studiet og job. Far er ligeledes studerende – han læser maskiningeniør.

  Vi bor i en lille 2-værelses lejlighed på et kollegiet i Risskov ved Aarhus.

  Jeg har alverdens fineste ting, da jeg bliver forkælet af mine forældre. For tiden elsker jeg min O-Ball, som jeg let kan gribe fat i og bide i. Jeg synes denne er bedre end mine andre bideringe fra MAM. Min favoritsut er dog fra MAM, som er blevet fundet blandt markedets uendelige suttemarked.

  Derudover elsker jeg (og min mors arme) min slyngevugge. Denne er nok mine forældres bedste køb.

  Mine forældres dårligste køb er nok min autostol, men dette skyldes nok, at min mor ikke er så god til selemontering og tålmodighed.

  Min mor instaprofil hedder: Kirasverden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hej Testfamilien ✋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  *ammehjernen glemte lidt, så i får den lige igen*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hej Testfamilien ✋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Ternstrøm

  2 unge mennesker. 1 pige (26) & 1 mand (29). 1 kat. Og en andelsbolig med have.
  1 Falckmand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Kjær Petersen

  Hej!

  Jeg er ikke særlig stor. Mor siger jeg LIGE er blevet født, men jeg har altså levet i et helt kvart år og en uge! Jeg har en hel masse lyserøde ting, så jeg må være en pige. Jeg har også to hvide brødre, som er meget bløde. De går på 4 fødder, og siger “vov”! Jeg ved ikke hvorfor – sådan siger jeg altså ikke! Mor og far siger de hedder Xavi og Aygo. Mor bliver nogle gange kaldt Stinne, og far bliver kaldt Michael. Det er altså mærkeligt. De er begge to 26 år. Mit ynglingslegetøj er mors fingre, men jeg har også en bold med store huller, som er nem at få fingrene igennem, og som er sjov at undersøge med tungen. Mor kalder den en oball, og det synes jeg er et sjovt navn. Det er også sjovt at se mor og far i ansigtet når jeg kan smide den rigtig langt væk. Men de ved slet ikke, at den slet ikke er tung. Jeg snyder dem bare. Jeg har altså ikke nogen Instagram profil, men i må gerne følge min mor. Hun kalder sig @stinnekpetersen. Hun har taget en masse billeder af mig med de ting jeg elsker allermest, som hun lægger op til jer. Jeg har sørget for at se rigtig sød ud!

  Mange skæve smil fra Rebecca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Horsbøl

  Vores familie består af en mor Helle på 33 år og en far Martin på 36 år, en storebror Oliver på 7 år og en mindste mus Victor på 4 år.
  Vi bor i et hus fra 66, vi har renoveret huset gennem 7 år, vi bor ret nordisk, men ÆÆÆLSKER lidt kant. Vi er ret kreative og vores drenge er rigtig gode til at bruge deres hænder og de elsker at bruge fantasien. Vi er ret vilde meraki, virkelig skønne produkter! Vi har ikke oplevet noget som har skuffet os den seneste tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Middelboe

  Hej:)
  Vi er en familie på 4,
  Mor S. 25, far C, 26. Storebror M, 2 år og lillebror M, 4 måneder. Pt er mor på barsel helt til sommer. Far er tømre og elsker, at bygge alle mine tossede ideer:) vi bor i hus hvor der forsat er masser som skal laves. Vi starter op igen i det nye år.

  Storebror nyder at være kreativ sammen med mor så som hjemmelavede julegaver, bage m.m

  Mor nyder at bage og lave kreative ting. Samt indretning af boligen.

  Som familie er der ikke noget bedre, at lave ting sammen så som udendørs aktiviteter. Er vejret dårligt så finder vi på sjove indendørs aktiviteter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er sikker på vi vil være den perfekte testfamilie for Jer da bonusmor (29år) her elsker alt lækkert – lige fra boligindretning til produkter og tøj! Far Morten (40år) ryster tit på hovedet når der bliver bragt nye ting til hjemmet og Sebastian (9 år) udbryder troligt hver gang ” Far det har Line mest forstand på, så du behøves ikke at blande dig”! Siden vi alle tre flyttede sammen for 2,5 år siden har min bonussøn altid været min støtte – herhjemme er vi et team! Og for tiden er hele familiens yndlingsprodukt den nye PlayStation4 det er flyttet ind på S’ værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hallo hallo
  Jamen vi er da lige her testfamilien ! Vi er en familie med mor på 31 far på 32 og Emma og Maja som bliver 5 år i februar – mor er hjemmegående men uddannet international folkeskolelærer (lang men lækker titel ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lawaetz

  Familien Due Lawaetz

  Vi er en familie på 5 medlemmer;
  Mor Mathilde på 27 år, mega helse-øko-madnørd, jeg elsker også indretning. Arbejder med børn med autisme. Er og massør, og i gang med zoneterapi uddannelsen. Far Allan på 34 år, sælger biler, udover biler er interessen for elektronik ret stor.
  Tristan på 7 år (snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selia Elisabeth Weiss

  Vores familie består af mor Selia på 27, far Lars på 28, Adam på 6 og Alva Elisabeth på 9 mdr. Vi bruger meget tid på henholdsvis indretning, gør-det-selv-projekter, udetid, LEGO og tumletid.

  Et produkt som vi virkelig elsker og bruger MANGE penge på er Meraki håndsæbe og håndcreme. Hele husstanden er vild med duftene fra Merakis produkter.

  Et produkt vi har været mindre tilfreds med er nogle af bodyerne fra Minimalisma, fordi de er meget stive i stoffet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Nielsen

  I skal vælge vores familie, som består af mor Maj på 28 år, far Lasse på 32 år samt sønnerne Anton på 3,5 år og Albert på 1,5 år datter _ år. Vores yndlingsprodukt for tiden er alt, der kan bygges og sætte gang i fantasien (fx LEGO, Brio, Magformers). Vi har været skuffede over dyrt plastlegetøj, som alt for hurtigt går i stykker. Vi prøver at leve miljøbevidst uden at miste glæden ved livet og går ellers meget op i at kunne realisere os ved siden af at være en børnefamilie. Moren er kommunikationsuddannet underviser og faren er it-ingeniør. Børnene går i en tysk institution, idet moren er tysker og vi gerne vil holde fest i nogle af de tyske værdier også. Vi er meget åbne over for alt muligt nyt og sjovt og har en meget mangfoldig vennekreds, som sætter pris på vores direkte og ærlige måde at argere på. På Instagram er mors profilnavn: maj.schian.nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Øhlenschlæger Andersen

  I skal da vælges os!
  -Hvorfor?! -Fordi hos os får I to familier i én!

  Halvdelen af tiden består vores familie af mor/bonusmor, Jannie på 34 (snart 35!) år, far, Karsten på 37 år og Vega på 15 mdr. Den anden halvdel af tiden består den udover de 3 også af Alberte på 9 år, Villum på 7 år. Vi bor i vores eget hus i Silkeborg.

  Vi elsker at rejse på ferie sammen og skal til sommer på en længere tur med Villum og Alberts mor og bonusfar til Thailand.

  Når vi er hjemme elsker Jannie alt hvad der har med indretning, shopping og mode at gøre. Karsten elsker orden og rengøring samt alt hvad der har med sport at gøre.
  Alberte elsker at danse og være kreativ og Villum er vild med elektronik. Vega elsker alt nyt og er meget nysgerrig!
  .
  Pt. bruger vi alle meget tid på lego i alle afskygninger…

  IG: smudden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Vanddam Hansen

  Vi består af far på 24, mor på 23 og Milas på snart 2 og vores hund Frida. Far arbejder i en herreforetning og går meget op i mode. Mor er ved at læse HF og skal senere på sygeplejerske. Vi elsker familielivet, at hygge, bruge tid sammen, lave mad og bage er det bedste. Milas ELSKER at være udenfor så mor og far følger med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Wendelboe

  Min lille familie bestående af mor 27 år, storesøster 4,5 år og lillesøster 2 år kunne også være den ideelle testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej vi mor på 36 far på 43 datter på 7 søn 1 på 10 søn 2 på 15 hund på 4 år, vi er klar på det hele og vil meget gerne være med. Vi en en by familie, men frilufts interesser.
  Min nstagram hedder jeg lundboesen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Carstensen

  I skal helt bestemt vælge vores lille familie, til at blive en del af jeres fantastiske familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Lund

  Hej testfamilien ☺️✨
  Jeg synes bestemt I skal vælge os som én af jeres nye medlemmer af jeres skønne familie.
  Herhjemme består vores lille familie af mor 26 år, far 26 år og Valdemar på 2 år, som sørger for at holde liv i vores lille hjem.
  Vi er lige flyttet ind i vores hus, som vi selv har været igang med at renovere siden i sommers, så rigtig meget af vores tid er gået med det. Nu kan vi endelig nyde vores nye hjem og vi nyder det! ❤️ Mor her, elsker at indrette (også selvom far synes det kan koste maaange penge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Munk Larsen

  Prøver lige igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Munk Larsen

  Hej. Vi kunne godt være den familie i står og mangler. Vi er Gina (mor) 23 år og Simon (far) 27 år, vi venter vores første barn (dreng) først i Februar, det betyder at Gina skal gå hjemme på Barsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Thinggaard

  Min IG hedder @thinggaard_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Thinggaard

  Hej Testfamilien! Vi består af mor (Rikke) på 31 og Bufas på 3,5 -vi bor i hus og elsker for tiden alt hvad der har med Dino og bolde at gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Kleine

  Hov, glemte mit IG navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Kleine

  Endelig blev der tid til at skrive en ansøgning! Vi er en familie på fem med krudt i røven – vi elsker, når der sker en masse ting.. Vi har hjerterum, vi er fyldt med humor, og så elsker vi at tilbringe tid med dejlige mennesker. Familen består af far (Thomas på 42), der er utrolig handy – han bygger gerne nyt til ungerne. Derudover er han familiens kok. Mor (Julia på 37) der elsker at indrette, omrokere, afprøve nye ting og bruge penge. August på 8 der slægter sin far på med at bygge, elsker at bruge sin krop, er vild med al elektronik. Frederikke på 6 år, der elsker alt kreativt, gymnastik og at gå i skole. Frida på 3 år der elsker at drille sine søskende, være vild, ikke at høre efter, være kreativ samt være en lille diva. Vi elsker alverdens skønne mærker herhjemme, pt er yndlingsmærket nok Byklipklap.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lauridsen

  Vi består af far Daniel på 32 med ti tommelfingre og mor Mona også 32 der bare vil have tingene er funktionelle. Vi har været sammen i 11 år efterhånden. Vi har en hund, Harry på 10år. Så har vi nogle skønne børn, Freja på 3 og Frode der er 4 mdr. Freja er motorisk begrænset i og med at hun ikk kan gå endnu, derfor er det vigtigt for os at møbler er robuste og motorisk udviklende. Frode har travlt og triller begge veje. Min Instagram hedder momse84 vi krydser for at blive valgt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lauridsen

  Mon ikk lige min lille familie ville elske at teste, jo det tror jeg nu nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Hermansen

  Hov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Hermansen

  Hej testfamilien ☺️ Vi er en familie bestående af mor 26 år , far 26 år, storesøster Josefine 4 år og banditten lillebror Felix på 1,5 år. Vi er en familie der forstår at hygge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Juelskjær Hansen

  Vores lille familie består af min kæreste Daniel, vores døtre Aya på 2 1/2 og Ella på 11 måneder. Endvidere har vi en dejlig Golden Retriever, Bastian, på 6 år. Daniel og jeg har været kærester i 8 år. Jeg arbejder til dagligt som lærer, mens Daniel er selvstændig. Han ejer bl.a. en legetøjsbutik, et firma, som laver plankeborde, samt et kafferisteri. Vi har netop solgt vores hus, og leder nu efter drømmehuset. Vores favoritprodukt lige nu er Ayas CD-AFSPILLER, som spiller Nissebanden hele dagen. Vores Moover dukkevogn er også et kæmpe hit. På IG hedder jeg aya_og_ellas_mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Juelskjær Hansen

  Vores lille familie består af min kæreste Daniel, vores døtre Aya på 2 1/2 og Ella på 11 måneder. Endvidere har vi en dejlig Golden Retriever, Bastian, på 6 år. Daniel og jeg har været kærester i 8 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mortensen

  instagram navn er chelle84 ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mortensen

  VI er klar selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mortensen

  VI er klar selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Andersen

  Hey, det er da lige os i står og mangler til #blivetestfamilien2017. Vores familie består af mig mor 28år (snart 29), så sjovt nok også en far som bliver 30år i 2017, derudover så har vi to rollinger: Prinsesse Naja på 5 år og ballademageren Elias på 4år som ofte slås med vores hundehvalp på 10 måneder. Børnene ynglings produkter lige nu er bobles rulleboard, noget den lille mand var skuffet over var hans LEGO julekalender som ikke var lige så sjov som søsters kalender. Mors ynglings produkt må være hendes Canon kamera, da resten af familien er lidt træt af at få taget billeder hele tiden, far er helt vilde med ure.

  På Instagram er mit brugernavn: @saafintfine da mit fulde navn er Josefine Fuglevig Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Del 3. OMG!!! Jeg kommer til at poste hver gang jeg lige skal have en tænkepause. Min instragram hedder josefine_ostesen og her kan I se meget mere om vores familieliv i Bussemandshuset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Del 2. Vi er en famile der først og fremmest elsker at være sammen, vi elsker hjemlig hygge i vores “bussemandshus” og vi elsker at tage på eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Vi er et fantastisk bud på jeres nye testfamilie. Vi består af far-dygtig vuggestuepædagog, mor-barslende lærer, datter på 6 år og engageret 0.klasseselev, søn på 4 som er aktiv børnehavebarn og lillesøster på kun 1 1/2 måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Weinreich

  I skal vælge vores familie som består af den grundige Christian på 35 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hem

  Mig igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hem

  Nu gjorde jeg det igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja hem

  Nu er det jo nærmest pinligt !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hem

  Se det går jo skide godt det her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hem

  Jeg prøver at koncentrere mig imens vires søn, Loke, har en fest med at skubbe spisebordsstolene rundt i stuen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hem

  Hej Testfamilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej testfamilie! Vi er en aktiv, kreativ familie på indtil videre tre personer, bestående af mor Freja, 27 år og hjemmesygeplejerske, far Martin 34 år og pædagogisk assistent studerende ( tidligere håndværker) og Silke på tre år som går i børnehave. Til januar udvides familien med lillebror, så mor går pt på barsel. Vi er en meget kreativ,eventyrlysten og aktiv familie. Vi bor i dejlige fredelige omgivelser ude på landet og nyder især naturen meget. Vi elsker aktiviteter og udflugter og prioteter højt at give vores børn oplevelser. Vi har derfor rejst meget, men er indstillet på lidt mindre aktivitet det næste års tid med et spædbarn i huset. Mors interesser er indretning, løb, sundhed, skønhedspleje og kreative udfoldelser som strikning og hækling. Far er meget en udemand og går meget op i fiskerri, cykling, fitnes og så har han en masse gør det selv projekter:) Silke elsker dyr og aktivitet, men er også glad for leg der kræver fordybelse fx perler, maling, udklædning og bygge med lego. Vi mener vi dækker et bredt aspekt af interesser og håber meget på at komme i betragtning til jeres nye testfamilie. Vores ynglingsprodukt lige nu er vintertøjet fra Reima, som er praktisk, varmt og smart til vores udepige. På instagram hedder mor: frejaraahauge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  hej testfamilie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det produkt vi absolut elsker herhjemme er håndcremen fra Meraki! Jeg kan ellers reagere allergisk på plejeprodukter, men denne her, elsker min hud altså. Som pædagog i en vuggestue, vasker man hænder en milliard gange, og det resultere i sprukne hænder, som bare gør ondt. Men på trods af utallige håndvaske, og frostgrader, har jeg stadig silkebløde hænder i år! Det produkt vi er knap så begejstret for herhjemme, må være vores strygejern! Lige meget hvad jeg gør, er tøjet mere krøllet end da jeg startede…..! (Og det har naturligvis intet at gøre med mine strygefærdigheder!!! Eller….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Og en computernørd er jeg åbenlys ikke!! Så er det godt, at jeg har giftet mig med en! Vi har sammen 2 skønne unger. Lukas på 5år, som skal starte i mini sfo til april, og i skole til marts (GYS!). Han elsker Star Wars, Avengers, Lego og at spille brætspil. Han håner mig når jeg taber, og jubler når han vinder – fars dreng! I hans fritid svømmer han og går til fodbold. Og så er han sindsyg god til at lege! Han kan lege i timevis, og være så opslugt at han glemmer alt omkring ham. Derudover har vi Nikoline som bliver 3år til februar. Hun går i vuggestue, og skal i børnehave til april. Hun er stædig som bar pokker, og tager ikke et nej for et nej! Hun går til svømning (når hun vel at mærke gider (!) og til gymnastik, som hun elsker! Hun laver gerne gymnastiske krumspring og bygger lange balancebaner herhjemme. Derudover byder familien fra Astersvej på dværgkaninen Gumle, som bor på vores semilukkede teresse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi er en familie på 4. Far Stig på 34år. En vaskeægte ITnørd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Kære Testfamilie.dk I skal vælge mig og min skønne og skøre familie, til at blive en del af holdet for 2017. Fordi vi bare så gerne vil, og da vores familie består af tre små guldklumper; Clara 3,5 måned, Albert 2 år og Noah på snart 4 år, min mand Flemming på 30, driftsleder i dansk supermarked og jeg, janni 29 år, har de sidste 3,5 år været gravid og født børn, inden var jeg butikschef. Det helt store hits herhjemme er LEGO duplo og alt lege mad. Har desværre brugt alt for mange penge på samtlige bobles, jeg synes de skønne men ingen af krapylerne gider dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  IG: janni_nie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Korneliussen

  på instagram er mit profilnavn: henriette.korneliussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Korneliussen

  Kalle, Valdemar Bent, Victoria og Henriette Korneliussen + Emma ( vores hund). Vi er en familie, der bor i en lille by udenfor Hobro. Vi kunne godt tænke os at blive testfamilie i 2017. Kalle er træmand ( tømrer) og 29 år. Henriette er lærer og 30 år. Vores to dejlige unger Valdemar 5 år og Victoria 6mdr er med til at sætte ting på prøve i vores hjem. Valdemar er en DRENG med krudt i røven. Han elsker LEGO og NATUR. Bruger alle lyse timer i haven og har lige fået lygter til cyklen så man også kan bruge den i mørke. Victoria er en glad pige, der er født med isoleret ganespalte ( hul inde i ganen), derudover er hun født med en kromosomfejl, der gør hendes motoriskeudvikling er forsinket. Hun er dog en sej pige der træner og træner…. PRODUKTER VI VIL ANBEFALE—-> BOBLES tumledyr/møbler- har gjort Victorias træning/øvelser meget effektive. BOGSTAVSPILLET og ORDKØKKENET er to App´s vi gerne vil anbefalde til børn der skal elge med bogstaver og lyde. PRODUKT DER SKUFFEDE: ToddlerTäble – dog ikke hele serien. – SKEEN er dyb og maden bliver siddende i hullet. ( ellers super godt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  Jeg hedder line_rasmussen77 på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  Arhhhh – Anna & Lotte fingre… kender I det?? Nå – men lillesøster Laura går i udflytterbørnehave og er en pige med gang i.. Vi bor på Amager og er vilde med københavnerlivet. Vores ynglingsprodukt lige nu er klart varmt og holdbart vintertøj fra Reima, som bare holder Laura dejlig varm ude i naturen det meste af dagen – samtidig med at det er smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  Vores familie ville elske at blive en del af testfamilien 2017. Vores familie består af far David der netop er fyldt 40 år og som arbejder på TV2 – mor Line på 39 år, som arbejder på DR – storebror Patrick på 17 år, som går på HHX, storesøster Emilie på 14 år, som går i 8. klasse og sidst men ikke mindst familiens præsident lillesøster Laura på 3,5 år, /8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej testfamilien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej testfamilien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Vendelbo

  Her herhjemme bor mor Britt på 31, som pt går hjemme på barsel (helt til oktober ’17) ellers arbejder hun i institution. Hun elsker at være kreativ og hygge om/med familien. Far Dennis på 32, elsker fodbold og løb. Storebror Kristoffer er en lille tumling på 2,5, der elsker supermænd (Batman), fodbolde og biler. Det nyeste medlem i familien er lillesøster Nikoline på snart 3 måneder, og hun er allerede en nysgerrig lille én som lever efter de tre s’er (spiser, skider og sover). Vi er positiv overrasket over dette produkt, Olívy. Vores datter var hudløs i lysken få dage efter fødslen – vi prøvede pudder, zinksalve, fedtcreme, barrierecreme, men intet hjalp. Efter få gange med Olívy begyndte hun at hele så fint. Nu bruger vi ikke andet ved bleskift.
  Mon tredje gang er lykkens gang ? @britt.vendelbo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  IG: nbosic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Det er ikke nemt det her på mobilen, men tykke fingre om morgenen – men nu har vi vel jeres opmærksomhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Fortsættelse til ovenstående: Fjollet tumling fra september ’15, som har arvet humoren fra sin mor på 34 somre og sine hurtige moves fra sin sportsglade far på snart de 39 vintre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Fjollet tumling fra september ’15, som har arvet humoren fra sin mor på 34 somre og sine hurtige moves fra sin sportsglade far på snart de 39 vintre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wayert

  Kære testfamilie. Vi er en familie bestående af mor Heidi på snart 27 år, Far/bonusfar Janus på 41 år, Luca på 5 år (Heidi har med en anden) samt lillebror Matti der melder sin ankomst midt januar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi wayert

  Kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Terkelsen

  Hov man må vidst ikke trykke Enter, har lært det nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Terkelsen

  Hov fik tilføjet for hurtigt.. (ja hun hedder Malte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Terkelsen

  Kære testfamilie. Min lille familie ville elske at blive testfamilie for jer i 2017.. familien består af mor Mette på 29 år (runder det skarpe 30 i 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F. Jensen

  Hov, fik ikke tilføjet, at jeg hedder Louisefynbo på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F. Jensen

  Kære Testfamilien.dk, Vi vil så gerne være med i jeres skønne testfamilie! Vi har selv haft stor glæde af at læse jeres test – så kan man jo gå efter det rigtige i første omgang! Lad mig præsentere vores lille familie; Jeg hedder Louise og er 25 år. Når min familie ikke får min fuldeopmærkdomhed, sidder jeg med næsen i en tyk bog. Jeg mangler nemlig lige det sidste, før jeg kan kalde mig jurist. Far Esben er 28 år og arbejder med at sælge en masse spændende ting til Østen. Det betyder også, at far tit rejser på forretningsrejse, og så er mor her græsenke et par uger med krudtugle derhjemme. Krudtuglen er forresten vores lille datter Benedikte på 5 måneder. Hun har fuldt fart på, og holder sine forældre fuldt beskæftiget (i alle døgnets timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F. Jensen

  Kære Testfamilien.dk,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VI prøver igen lykken, om at blive en del af testfamilien. Vores familien består af Maja på 1 år, som virkelig er en krudtugle. alt skal testes for tiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi prøver igen lykken om, at blive en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine E. Winther

  Vores familie vil elske at blive Jeres nye testfamilie i 2017.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller Christensen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Eggert

  Min familie ville ELSKE at kunne teste forskellige ting og produkter for testfamilien i 2017.
  Vi er en familie bestående af:
  Mor Charlotte på 27 år. Arbejder til daglig som kontorassistent på en skole.
  Far Morten på 29 år. Arbejder som selvstændig vognmand/disponent.
  Vores søn Malte på 3 år, som netop er startet i børnehave.

  Vi bor i eget hus i en lille by i nærheden af Aabenraa og jeg ELSKER at nusse om tingene i hjemmet. Jeg elsker den nordiske stil i hjemmet! Vi elsker hjemmelig hygge, men lige så meget at være på farten og opleve en masse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Eggert

  IG navn: homebyeggert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holgersen

  Inden for hjemmets fire vægge bor kun jeg, Christina, der på Instagram går under navnet @kryller. Jeg har 29 års livserfaring i bagagen.

  Jeg bor i min lille eventyr lejlighed i H.C. Andersens by, hvor jeg inde bag porten, væk fra byens stress og jag, altid sysler med en masse projekter, store som små. Jeg finder den største glæde i at færdiggøre et projekt, og specielt hvis det handler om at glæde andre.

  Til dagligt går jeg rundt og leger arkitekt og bliver udfordret på den kendsgerning at jeg har et job alle mennesker har en holdning til.

  Jeg afprøver ofte nye produkter for at finde det mest optimale til min hverdag. Produkterne fra Body Shop ender ofte med at blive en fast installation på mit badeværelse. Derimod har jeg ambivalente følelser for Herômes negleprodukter der første gang virkede perfekt, men det er som om gnisten er forsvundet. Jeg gir dog ikke op og håber jeg genfinder gnisten og det gode resultat.

  Så har I lyst til at implementere en kreativ arkitekt til jeres team, så står jeg til rådighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian Skjoldborg

  Far soldaten på Tinder han søgte en kvind, sygeplejerske der hed Ida han mødte.
  10 måneder efter Ida jeg så, lille Oliver komme til verden med et smil og øjne så blå.

  Halvsøster er Amalie på 6 blevet,
  til Oliver der nu 8 måneder har levet.
  Måske inden for et år der kommer en lille i maven som bliver Olivers pseudo, håber at de bliver så tætte som ringen var for Frodo.

  I du goder, hvor bor vore lille familie godt i nyboder.
  Vi bor i en lejlighed så småt, men har det fantastisk godt, og selv om vi må bukke os i de lave karme, har det dog stadig sin charme.

  Familien nyder at lave mad så dejlig og sund, og der er ikke noget bedre at familien er samlet for denne grund.
  Vore lille familie nyder oplevelser og naturen når vi er ude, også selv om det kan blive koldt for den lille snude, men familie trives nu bedst når det er sommer, for så behøver man ikke gemme hænderne i sine lommer.

  At blive testfamilie for os vil være rigtig stort, så vi sammen kunne prøve og teste det omkring familie bordet, men hvis det var noget der skulle testes andre steder, er vi klar på opgaven om det så var med faldskærm, dykkerudstyr eller snekæder.

  Et produkt vi forguder og fra himlen er sendt når den hænger i luften i sin ring, er den dejlige slyngevugge som er vældig kendt for de familier der har en tiger på spring.
  Med sin vuggen frem, tilbage, ned og op, er det som en leg at få barnets gråd til at stop.
  Den kan kurere forældres stress og mange søvnløse timer, så det er da rigtig godt … og ja det rimer;)

  Instergram: @brianskjoldborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Til april bliver vores familie beriget med ikke bare et, men hele to børn da vi venter tvillinger, to piger som vi allerede elsker højt.
  Far hedder Simon, er 27 år og elektriker.
  Mor hedder Camilla, er 27 år og ved at uddanne sig som ergoterapeut.
  Herudover har vi Oscar, som er en kat i sin bedste alder.
  Vi er førstegangsforældre og er virkeligt grønne på området med børneudstyr indtil videre.
  Far og Mor elsker at lave mad (det er mest mor der laver mad herhjemme), men også at være kreative. Far er rigtig god til at bygge og mor kommer indimellem med ideer eller problemløser udfordringer.
  Instagram: camiiias

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Familien Kirk Abel melder sig klar som testfamilie 2017!!
  Vi er en sportsglad far på 33! En mor på 33 år der elsker at bruge tid i køkkenet, når altså tiden er der! For familien består også af tre raske drenge!
  Malthe på 6 år, som lige er startet i skole og lige pt er vild med brætspil og bogstaver.
  Oliver på 4 og et halvt, det halve er vigtigt!! Oliver er vild med superhelte og udklædning.
  Begge drenge er i øvrigt vild med at være kreative og der tegnes, males og dimses flittigt. Mor har nemlig et ret godt krealager.
  Sidste skud på stammen er Niklas på 5 måneder! Han er vild med at opdage verden og sover ikke tiden væk. Derfor er vi ret vilde med vores gode gamle Baby Bjørn bæresele så lillebror kan være med og vi har hænderne fri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pagh

  Så søgte I endelig nye familier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Bengstrøm

  Instagramnavn : mlbengstrom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Bengstrøm

  I skal vælge os som testfamilie 2017 fordi vi måske ikke er den mest oplagte. Nuvel, Vi holder af at købe, bruge, misbruge, forbruge og opbruge, men lykken er når noget kan genbruges. Vi er dem der bliver lidt ekstra glade når vi klunser os til noget eller når naboen kommer med tøj eller møbler de mener vi lige mangler og så det hele falder i “hak”.
  Lige nu bander jeg mest over vores kondenstørretumbler og jubler mest over at høre min kenwood røremaskine spinne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Gregersen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Østergaard

  Så søgte I endelig igen. Jeg mener helt bestemt at min lille “familie” skal være en del af jeres fantastiske testfamilier.

  Min lille “familie” består af mig Stine som er 30år (31 år inden I har valgt jeres nye familier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toril

  Vi er en familie på fire, som elsker at teste ting! Mor på 34 år underviser (pt på barsel) og far på 36 laver regnskaber. Robert på 3 år har travlt med børnehave, tegne, lege med duplo og biler. Lillesøster på 4 måneder bruger det meste af sin tid på at smile og charmere – samt spise og sove.

  Vores favoritprodukt lige nu er Tripp Trapp stolen med spæfbarnsindsats, som gør at lillesøster kan være med ved alle måltiderne!
  Selvom vi har været glade for barnevogn (Odder) og klapvogn (Emmaljunga) er vi meget skuffede over hvor enormt besværligt det er at pakke dem sammen så de kan være i bilen.

  Min instagram er @toughtorill

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Flinck Stølås

  Her er vi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-louise

  Vores familie er;
  Far Kenni på 30 år, mor Anna-Louise på 31 år, storebror Sejr på 4 år og lillesøster Eva på 4mdr. Vi bor i vores halv-cirkulære hus som vi fra ende til anden har bygget selv, da Kenni er uddannet og har stor erfaring indenfor murefaget, og jeg er uddannet designteknolog. Vi bruger en del af vores fritid på at lave kreative ting, spille musik, cykle Mountainbike og lave mad sammen med børnene. Jeg elsker at dele ud af mine kreative påfund og lave små film af børnene.
  Vi er kvalitetsorienterede forbruger, forstået på den måde, at vi hellere har lidt mindre men af super go kvalitet, så vi undersøger tingene grundigt. Fx blev Sejrs første cykel sendt fra Earlyrider, hvilket gjorde at han allerede cyklede som 3 årig, og aldrig får olie på bukserne for den har noget så usædvanligt som remtræk.

  Lige nu er vi super glade for vores inground “talent” trampolin fra Berg som vi bruger indenfor i vores “leverum”, hvor vi ud over køkken og stue har go plads til leg og krea. Både storebror og lillesøster har glæde af den og om aftenen når lillesøster er ked af det kan man stå og “hoppe” forsigtigt med hende, i stedet for at gå hvileløst rundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Testfamilien.

  Vi er en familie på 4. Ret kerneagtige med mor Lone på 31, far Morten på 36, og 2 drengelømler; Asger og Arthur på 2 og 4 1/2 år. Samt diverse bamser, ninjaer og alt i monstermaskiner.

  VI er i gang med at bygge nyt hus i Silkeborg, helt fra bunden ud fra egne tegninger, dog med rigtige håndværkere til at udføre det med hammer, mursten, maskiner og alt andet praktisk.
  Vi står derfor ogå overfor et større arbejde i at finde nye, gode ting til drengeværelserne, da Asger den mindste har sovet i garderoben, og Arthur har sovet i køjeseng med legeplads i nederste etage. Vi har manglet plads! Det bygger vi nu, og glæder os til til at have 230 lækre m2 at lege på. Deriblandt 50 m2 multirum til bar, fri leg og projektor med nintendo. Nå ja, og så få vi også en brak mark, der på magisk vis skal forvandles til andet end mudder, og gerne skulle ligne en have på et tidspunkt. Noget med rullegræs og kig på youtube.

  Når vi ikke bygger, så spiller de voksne klassisk musik på eliteplan i Skanderborg Brass Band og drengene er så småt begynte at klappe rytmer.

  Vores yndlingsprodukt for tiden er vådservietter fra Rema 1000; de har perfekt fugt og er uden lugt og både økologiske, biodynamiske og lige til at spise, hvis man har lyst. De fjerner alt fra syntetøj til harpiks på klapvognen.
  Og helt hemmeligt, når ungerne sover, er de voksnes yndlings; Lagermanns lakridskonfekt.
  Vores IG profil er ‘lonesolee’
  og vi findes også på bloggen ‘solespointofview.com’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en familie på fem. Nana på 34 Sune på 38 og vores tre børn, Vilma 7 år, Luna 5 år og Carlson 3 år. Vi er netop hjemvendt fra et års rejse i Asien. Vi solgte alt hvad vi ejede og dragede ud i verden. Nu søger vi nye veje. Vi er startet op som selvstændige, vi overvejer nye veje til at leve et liv med tre børn i et samfund som der ikke vil helt den samme vej som os. Vi mener at de reflektioner vi har haft på bloggen og som vi kommer til at have vil være meget i tråd med testfamilien at kunne bidrage med gode vurderinger af produkter. Vi går ikke på kompromis med sundhed i vores lille familie, dog elsker vi at eksperimentere med alt muligt. Vi elsker tanken om genbrug, optimeringsløsninger og så er vi bestemt ikke færdige med at rejse. Ihh hvor jeg håber at vi får lov at blive en del af teamet. Nana og Co.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mrs.thrane
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig søger I igen. Jubii. Vi er en lille familie på 4, som bor ca. 10 km fra Aalborg. Mor Christina på 25 år går i øjeblikket på barsel med den mindste af pigerne. Hun starter på ernæringsassistenuddabbelsen i midten af 2017 og er et stooooort vegansk madøre. Far Niels på 34 år, er til daglig skolepædagog og elsker at spille musik, som skaber glæde hos mange og ikke mindst hos pigerne.. Pseudotvillingerne Freya på 22 mdr og Anna på 6 mdr, er to tøser med fest og farver. Vi elsker at grine i hinandens nærvær og hygge foran pejsen. Lige pt. er Lala fra teletubbierne et kæmpe hit hos Freya. Vi kunne godt tænke os at være en del af testfamilien fordi vi, som mange andre familier, elsker at teste produkter. Udover dette vil jeg som blogger kunne være med til at dele de forskellige tests og produkter på min side, som forhåbentlig kan være med til at åbne øjnene op for flere, der endnu ikke kender testfamilien. Min Instagram profil er:

  http://www.instagram.com/christina_greeneater/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er helt klart jeres nye testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikela Jørgensen

  Vi er en familie på 3. Far Morten på 27 år, Mor Mikela på 21 og vores datter Meline på halvandet og forhåbenligt inden alt for længe en lille bror/søster i maven. Derudover har vi en kat “Mysli”

  Vi vil SÅ gerne være en af jeres nye test-familier. Vi er en familie der prioriterer hyggeligt og kreativt sammenvær selv i travle tider. Vi elsker at være sammen og bruge tid som familie men vi har også hver vores interesser. Far er typisk teenager(ja det står der selvom han er 27) han slapper af med sin computer, han er udannet web-integrator og hygger sig med at nuller med den slags, Meline er glad og livlig, hun går til gymnastik og elsker at gå ture og brænde en masse krudt af, hendes yndlings legetøj for tiden er de baby-borns hun har arvet fra da mor var lille og alverdens tilbehør dertil. Jeg(Mor) hygger mig meget i køkkenet med både bagning og madlavning, kan godt lide nye projekter og eksperimentering. Jeg starter på uddannelsen til pædagog næste år og glæder mig rigtig meget til at komme igang med det.

  Hvis jeg skal nævne nogle produkter i diverse kategorier som vi herhjemme er ekstremt glade for vil jeg bla. Nævne vores emmaljunga klapvogn (den er guld værd)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  På Instagram kan man finde mor på navnet “missstrawberrykiss”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Vi er den perfekte testfamilie til 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Vi er en lille familie på 3, bestående af Mor, Freja på 26 år, som læser til sygeplejerske. Far, Kristian på 27, som er uddannet kok og pt. arbejder i en bistro. Han har dog sagt sit job op, og leder efter nye udfordringer. I Januar kommer han derfor formentlig til at holde barsel med Josefine på 9,5 måned. Josefine er ellers startet i dagpleje i November. Vi bor i en lejlighed i et ældre hus i Århus, men er på udkig efter noget større.
  Vores liv er temmelig centreret om Fisen som hun ofte kaldes, hun er en pige med krudt i måsen, enormt mild og glad og tager alt i livet med åbne arme. Vi er generelt en aktiv familie, som elsker udeliv, og har fokus på mad og sundhed i vores liv og hverdag – især Far som er lidt af en træningsnarkoman. Familiesamvær står som vores førsteprioritet, og vi besøger derfor ofte vores familier, selvom de bor et par timers kørsel herfra.
  Mor er, hvis vi skal være helt ærlige, nok lidt af en shopaholic (dog i bedring!) og besat af smukt og lækkert børnetøj. Derfor købte jeg begejstret knæbeskytterne fra Gobabygo. Konceptet er virkelig smart (og strømpebukserne er vi eksempelvis rigtigt tilfredse med), men knæbeskytterne har desværre svært ved at blive siddende hvor de skal, til mors store ærgrelse, da de ellers kunne have beskyttet Fisens tøj lidt! Om det er fordi Josefine har et par gode, lækre lårbasser er svært at sige, men her floppede de desværre!

  Instagram: Froekenogmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Villesen

  Mor 31, far 33, Ella 3 år (feb’ 13) og Anton 1/2 år (maj 16). Vi bor på landet med vores hunde, katte, kanin, hest og koen muh. Far er fragtmand og pt besat af udendørs julelys, hvor han har pyntet både tag, flagstang, legehus og rundt om huset. Mor er uddannet markedsføringsøkonom, men holder barsel. Hun elsker at lave lækker mad og bage flotte kager. Ella er en bestemt lille dame og hun ved godt hvad hun vil, og ikke vil. Hun elsker at danse og synge med på alt fra kaj & andrea til Volbeat. Det bedste Anton ved er mor (eller nærmere mors babs). Han er men at gøre glad, en stofble kan vi få lang tids sjov ud af. Vi er en familie, der sætter pris på hinanden og vores lille del af verden. For os er det vigtigt at vi laver noget sammen fx lægger puslespil, laver perleplader, fodre dyr, er i skoven og aftensmaden er hellig i den forstand, at vi her sidder ved bordet og snakker sammen. Ella elsker sine dukker og laver balancebane af bobles, far vil gerne spille computer. Da vi er vaskeægte thyboer skal der meget til at imponere os og vi er ikke blege for at komme med vores ærlige mening. Vi glæder os til at høre fra jer. Venlig hilsen familien Villesen. PS mors Instagram hedder fru_villesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brøndum

  Kære Testfamilien.dk
  Vi er testfamilie i 2017, fordi det er vi alligevel helt naturligt. Vi er nysgerrige, alsidige og elsker at vidensdele, og sludrer og sparrer med vennerne og hinanden om alt fra spændende mad, til f.eks børnenes uldundertøj, eller den nye barnevogn og spændende apps til mobilen.
  Vi er far Sune, 42, skoleleder og MMA træner, madentusiast og bognørd. Mor Lise, 38, kommunikationsstuderende på barsel, Kvalitetsbevidst marathonshopper og analytisk mortype, elsker godt design og praktikalitet.
  Jeppe, 9, musikelskende gamer, gluten intollerant og vild med LEGO, tøj der er swag og dans, krydrer vores liv med atypisk autisme og sprogblomster i øvrigt.
  Anton, 5, allerede pigernes ven, klatredreng og ninja in the making, elsker film, Alt! legetøj gode historiebøger og at være kreativ med hænderne.
  Frede, 6 mdr., glad og feteret baby med hang til mangomos og bidevenligt legetøj, nyder pt mest at få kys, plaske i karbad, at holde øje med robotstøvsugere, blødt og behageligt tøj og sine storebrødres uophørlige opmærksomhed.
  Lige pt. er vi nok allermest glade for vores handy og pæne Stork barnevogn, klipklap madrassen til tumletid og tøffetid, nemlig.com og vore geniale iRobot støvsuger, nå ja, fleece jakkerne fra Molo og uh, de nye økologiske dadler med lakridpulver, ammenam.
  Vi har været ret skuffede over vores nye støvsuger fra Siemens der larmer og hyler så man næsten får tinnitus, og ledningen på 6 meter, der er irriterende kort.
  Se efter profilen Lisebro på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sali Arrar

  Der findes mange familieformer i Danmark og den efterhånden mere normalle familieform er ‘singlen’. Min familie består kun af mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Hansen

  Vi er en familie på 14

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Vi er en familie på 4. Mor På 32 far på 31 Storebror på 5 og lillebror på 1,5 år.
  Vi ejer 2 norske skovkatte Hilde Trold på 9 år og Turbo Max på 3 år.
  vi er en travl familie med to selvstændige forældre, så når vi er hjemme, er vi familie med stort F og vi nyder tiden sammen. Hvad vores ynglingsprodukt er, er svært at sige vi er dog store tilhængere af nemt, hurtigt og sundt mad så børnene kan få vores fulde opmærksomhed så hurtigt som muligt efter vi er kommet fra job, børnehave og vuggestue. Jo nemmere vi kommer igennem maden jo mere tid er der bagefter til at hygge og lege.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en familie på 3. Far på 30 år, mor på 29 år og lille Theodor , eller Trolle som han går under i daglig tale, på næsten 3 måneder.
  Jeg er pt. hjemmegående husmor eller med andre ord på barsel, samtidigt med jeg fifler med opstart af eget af firma (som fotograf) og til tider blogger lidt om sunde madopskrifter(se evt. Hjemmeside), det foregår dog hovedsageligt på Instagram i øjeblikket. Til dagligt bor vi på et nedlagt landbrug, sammen med ca 200 guldfisk, som vi ynder at renovere.
  I øjeblikket tester vi Nomi højstol, men må erkende at lillemanden skal have lidt mere kontrol hovedkontor, da han i øjeblikket minder om en fuld mand, når han placeres deri, dog er den visuel et super lækkert design:)
  Instagram profil: Ninnastyle.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bøjer

  Godaften!
  Vi vil gerne lægge et lid i puljen som en af de udvalgte testfamilier for 2017. “Vi” dækker over:
  Super-seje-søde-far Rasmus på 39 år – pædagog med virke som lynafleder og friskluft-ventilator for børn i folkeskolen anno 2016.
  1000-tings-jonglør-mor Anne på 38 år – leder indenfor handicapområdet i kommunalt regi.
  Verdens-dejligste-danse-og-pokemon-entusiast Tilde på 8 år.
  Byens-frækkeste-topchaumør Frida på 6 seje år.
  Solstrålen Sophia som kan (næsten)ALT det som de andre piger kan – og som ALDRIG tager et nej for gode varer (behøver det næsten tilføjes at Sophia er 2 år og 3 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Testfamilien!

  I skal vælge os fordi vi ikke har lavet andet end at teste grej hele livet! Vi går sjældent på kompromis med kvalitet og derfor bliver der altid shoppet med et kritisk øje til både kvalitet, brugsvenlighed, øko-venlighed, og selvfølgelig lækkerness

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Nørrelykke

  Kære Testfamilien.dk

  Min familie består af Mor Hannah 32 år, sygeplejerske på deltid, jeg nyder når jeg kan bruge tid med børnene også på hverdage. Far Simon 33 år, arbejder i et firma der laver legepladser, handymand, har en del projekter i gang i vores hus som vi har købt for et år siden eller er han altid i gang, Vores 2 børn, Johan 4 år, han går i børnehave, elsker Lego, politi og brandbils/mands udstyr og Alma på 2 år, hun går i vuggetsue, elsker dukker, og er netop begyndt at finde mere fidus i at lege.
  Der er jo mange produkter der indgår i vores hverdag, men vi er rigtig glade for vores vaskemaskine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Vores familie består af mor, far og to drenge på hhv. 3 og 5 år.

  Vi er den travle familie hvor begge mor og far arbejder fuldtid, og familien bliver prioriteret i fritiden.

  Hvad har vi været glade for? Der er nok mange ting. Molo overtøjet er stadig favoritten til mine slanke drenge (har faktisk købt en VDT flyverdragt til min ældste da han blev 2, men blev nødt til at sælge den igen, for den var desværre alt for bred til ham), men mor er også alt for god til at købe “lidt” for meget tøj (både til sig selv og børnene), og kan aldrig modstå et godt tilbud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Kære @testfamilien.dk, her kommer en ansøgning om at blive en af jeres testfamilier fra 2017.

  Vi er en familie på fire bosat i Bjerringbro ved Viborg.
  Amilia på 5,5 starter i skole til sommer. Hun er altid i vigør, går til hip hop/rytmegymnastik og synger hele tiden.
  Noah på knap 8 – går i 1 . klasse. Han er super kreativ, elsker at være udenfor og så går han til håndbold.
  Så har vi far, Flemming, på 36. Han er familiens rejsende onkel Mac, dyrker styrketræning og CrossFit og så er han vild med vin.
  Til sidst har vi mor, Jeanette, på 34. Hun er mediegrafiker i en kommunikationsafdeling, elsker design og indretning og ikke mindst at dyrke CrossFit, cykle mtb og løbe ture i skoven.
  Fælles for os alle fire er, at vi vil kunne teste produkterne til det yderste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nørgaard Pedersen

  På vores nedlagte gård bor mor Mette på 28, far Christian på 31, storesøster Sigrid på 9, storesøster Ida på 4 og lillebror Villads på 3 måneder, schæferen Dammer på 4 og 6 høns.
  Vi er en meget impulsive, kreativ, oplevelses søgende, grinende og livsnydende familie!
  At være ude, blive beskidte, grine og lave lige det vi har lyst til, sætter vi stor pris på.

  Efter vi har fået lillebror, har vi rigtig fået øjnene op for bObles, både til ham men også til pigerne. Mht overtøj er jeg kæmpe fan af Didriksons både til børnene, men også til mor selv.

  På Instagram hedder jeg fnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Damlund

  Vi er en familie bestående af fire medlemmer. Mor, 27 år, studere til folkeskolelærer og er færdig til sommer 2017. Far. 27 år, er fysioterapeut og arbejder på et sygehus. Vi har været sammen i 9 år og er blevet gift i august 2016. Sammen har vi pigerne Mai på 5 år og Thea på 2 år. Mai er en meget kreativ pige, som elsker at lære og fordybe sig i ting. Thea er en lille vild basse, som elsker at udfordre de fysiske love og teste sine egne begrænsninger. Vi er en familie, som går meget op i at have familie tid. Vi har både mormordage, farmordage og fællesspisning hver uge. Oplevelser med familie og venner betyder alt for os. Vi bruger rigtig meget tid på at spille spil, både børne og familie spil, men også større voksenspil, som tager flere timer at gennemføre. Vi værdsætter god mad lavet af gode råvare og søde sager.
  I det her efterår er det meget LEGO wear, Tupperware, EQ pure og diverse brætspil, som har fået en endnu større plads i vores hverdag.
  Vores mål for næste år er, at vi som familie bliver mere aktive sammen. Både i form af sport, men også i form af hverdags motion.
  Min/vores instagram; @schuslerdamlund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Geisshirt

  Vi er en familie på 3, far (Magnus) på 27 år, mor (Louise) på 26 år og Isabella på snart 7 måneder. Jeg er på barsel i øjeblikket og nyder at lave forskellige aktiviteter med Isabella. Hun er så stor nu, at hun kan rigtig mange ting og lærer nye ting hele tiden. Vi bruger især Bobles rigtig meget, og GoBabyGo knæbeskyttere, som er rigtig gode eftersom Isabella er igang med, at øve sig i at komme frem. Ellers nyder vi gåture og hygge sammen med vores familier. Vi synes det vil være rigtig spændende og udfordrende at blive jeres nye testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Svar
  Stine, I dag, 18:48
  Vi er en lille familie på tre, mor Stine på 28 år, far Henrik på 30 år samt vores datter Sofie på 5 måneder. Da jeg er på barsel ville jeg elske at bruge tid på at teste forskellige ting i hverdagen. Uhh, det er svært at vælge ET ynglingsprodukt, men herhjemme hitter legetøj så som bobles, Sophie la giraffe og oball. Hvis vi vil blive valgt ville jeg elske at få nyt inspiration til leg og udfoldelse for min datter. Fars hobbyer er fiskeri, computernøderi og lækkert køkkengrej. Mor er vild med lækkert makeup, gode hårprodukter og ting til selv at kunne være kreative i hjemmet.
  Instagram: stine__es

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi er en lille familie på tre, mor Stine på 28 år, far Henrik på 30 år samt vores datter Sofie på 5 måneder. Da jeg er på barsel ville jeg elske at bruge tid på at teste forskellige ting i hverdagen. Uhh, det er svært at vælge ET ynglingsprodukt, men herhjemme hitter legetøj så som bobles, Sophie la giraffe og oball. Hvis vi vil blive valgt ville jeg elske at få nyt inspiration til leg og udfoldelse for min datter. Fars hobbyer er fiskeri, computernøderi og lækkert køkkengrej. Mor er vild med lækkert makeup, gode hårprodukter og ting til selv at kunne være kreative i hjemmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Asbæk

  Min lille familie består af mig(mor Malene på 21 år) og min søn Max på 1 år, vi bor i en dejlig lejlighed sammen. Vore ynglingprodukt lige pt må være vores joie autostol der er med isofiks og kan dreje 360 grader. Vi elsker at værd ude og lege i naturen og prøve nye ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Åsberg

  Vores lille familie består af far jonas på 33 år, som lige er gået igang med at studere igen. Mor Katrine på 32 år som arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Vi er begge vilde med gør det selv projekter. Der udover er der Anton på 8 år (dec) der går i 2 klassen, Carla på 5 år der går i børnehave, men skal i skole til næste år. Og så kommer der til sommer en lille ny baby. Yllingsmærker er pompdelux, hummel, little pieces men der er jo kommet så mange nye mærker til siden de var små og dem glæder mor sig til at lære at kende, specielt camcam. Vores interessere er mange fra ture i skoven, biografen og bogmesser. Vi kan også godt lide at hygge hjemme med spil, film og bagning. Vi er lige flyttet ud af københavn, dog kun lige i udkantet af københavn. Nogle af de ting vi laver kan ses på instagram hos @kreakatrine
  Det kunne være så hyggeligt at blive en del af jeres univers i en periode…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arlinda Salihu

  Min lille familie består af far på 29 år, mor på 29, søn på 2.5 år og datter på 1.5 år.
  Jeg har valgt at gå hjemme med mine børn et yderligere halvt år, så der er altid gang inden her hos os. Vi elsler alt fra leg indendørs og til oplevelser ude i det blå. Lige nu hitter især dyr hjemme hos os, samt superhelte (storebror har påvirket lillesøster en del).
  Vi ville elske at være jeres nye testfamilie, så vælg os.
  I kan finde mig på ig @salihu.arlinda ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie kofoed

  Vores familie består af far på 27, mor på 26, storesøster på 6 og lillebror på 2- hver anden uge reduceres husstandens beboere til 3, da storesøster tager til sin mor.
  For tiden elsker vi vores omega slow juicer som både laver lækre juicer til os, men også er handy til hjemmelavet spaghetti/pasta.

  Vi er generelt vilde med madlavning, udeleg og kreative aktiviteter.

  Det kunne være så sjovt at være testfamilie og vi håber på at blive udvalgt! IG: loeveungernesmama

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Risom Pedersen

  Vi bor min kæreste, jeg og vores lille ønske dreng, V, som kommer til januar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte johansen

  Hey vi er en “lille” familie på 5 hoveder som består af mor Benedikte 33/34 far Daniel 39 vores 3 børn Madeleine (datter) 9 år Tristan Theodor (søn) 6 år og lillen Elliott (søn) 3 år. Ingen husdyr så vidt jeg ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolinr

  Vi er en familie på 4. En travl familie, Bode til hverdag og i weekender. Far er politibetjent og Mor er socialpædagog.
  Pigen på 5 og drengen på 3 går i samme børnehave. Pigen er en genert drengepige og drengen er en vild bulderbasse.

  Vi bor i lejlighed, men flytter i hus d. 1. Januar 2017. Vi har en hund og elsker at være ude. Vi går meget op i at have noget ordentligt overtøj, både store og små. Vi elsker at spille spil, helst hvor vi alle fire kan være med.
  Og vi holder neget af at opleve verden. Vi rejser både på charterrejser, på camping i telt og minicruises til Oslo.

  Vi vil gerne være testfamilie, fordi vi er en spændende familie med mange bokse i luften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Lund Hansen

  Hej
  Vi er en familie på 3 som består af vores søn Nohr på 9,5 måned, Far Jonas på 25 (salgsassistent) og Mor Michelle på 28 (sygeplejerske). Vi vil med glæde væres jeres nye testfamilie.
  Som familie er vi meget aktie, og derfor er vores yndlingsprodukt for tiden en Thule glide løbevogn som passer perfekt ind i vores aktive hverdag.
  Hverdagen går med masser af både indendørs og udendørs aktiviteter og lege, hvor vi især er glade for motorisk legetøj som bl.a. Bobles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicita

  Hejsa!
  Vi er en lille familie på 3, mor 24, far 28, og Elliot på 2 år. Vi forøger dog familien en gang til August

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mikkelsen

  Jeg følges på Instagram på dittbm, hvor jeg skriver om oplevelser, kultur, mad, børn, litteratur, rejser – sagt på en kortere måde, LIVET!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  VI er en familie på 3… Rasmus (41 år) Andrea (5 år) og Jeg (Mette 43 år) Vi er en særlig familie da vores datter er adopteret fra ThIland, og en helt særlig familie – fordi hun er SÅ fantastisk. Vi rejser rigtig meget – og er lige om lidt hjemme fra en 6 måneders jordomrejse. VI REP. mange forskellige interesser. – jeg: shopping og min mand: spare penge.. vores datter elsker (på 3 år) stadig alt med FROST…Så Hvis der findes produkter der kan aflede hende, som ikke er lyserødt og uden glimmer – så er det en KEEPER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mikkelsen

  Vi er en lille familie på tre, mor Ditte, 30 år og gymnasielærer, Bjørk på 7 år der går i første klasse og Ea på 4 der går i børnehave. Vi elsker at opleve sammen og af produkter vi især er glade for, er vores årskort til Odense Zoo, Odense bys museer og teater. Når man er en lille storbys familie er det vigtigt at komme ud af lejligheden, og vi er derfor storforbrugere af kultur! I hverdagen kunne jeg ikke leve uden løsninger som nemlig.com, aarstiderne.com og http://WWW.osuma.dk, som enlig mor med fuldtidsjob og kun cykel er det vigtige “samarbejdspartnere” for en nemmere hverdag. Vi elsker at læse bøger sammen og Bjørk er især glad for eventyr og fantasy. Ea elsker Mimbo Jimbo. Som 24/7 cyklister er praktisk overtøj virkelig vigtigt, men det må også gerne se pænt ud. Vi prøver os virkelig frem. Jeg elsker flyverdragterne fra didriksons, med voksetillæg, men deres åndbare forede regntøj skuffede felt, da der efter kun få måneder kom mugpletter inde i sættet – som sælgeren sagde, det er forventeligt! Så er 750kr mange penge! Vi tester gerne kulturtilbud rundt omkring i landet, litteratur, legetøj, mad – ja stort set alt! Vh. Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Foder Uhrenholdt

  Velkommen til familien Uhrenholdt.
  I det lille hus i H. C. Andersens fødeby bor far Nick (han er familie udprægede IT-nørd, både arbejdet og fritiden fordrives med teknik), mor Sine (hun er familiens kreative sjæl, der elsker at undersøge, kreere og eksperimenterer med alt krea. Til dagligt er hun efterskolelærer på en stor efterskole på Fyn), storerbror Vitus på næsten 4 år(han elsker fantasilege, svømning og LEGO), lillesøster Alva på næsten 1 år (hun er en lille motorisk vildbasse, det kan simpelthen ikke blive vildt nok)

  Det kunne være sjovt at blive en del af testfamilien og sammen kunne vejlede andre familier og do’s and dont’s ☺️☺️

  En af de produkter der har skuffet os mest er vores emnaljunga klapvogn. Den har på mange måder ikke levet op til deres kvalitetskrav.

  For tiden er vi rigtig vilde med tøj fra fredsworld og ziestha. Kvaliteten er bare helt i top og man bliver aldrig skuffet. Det holder farve og form vask efter vask og så er det slidstærkt.

  Min Instagram er @sineuhrenholdt
  Vi ser meget frem til at hører fra jer!

  De bedste hilsner
  Familien Uhrenholdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Endelig!! Wuhuuuu.. Vi er en af de mange familier, som bare har gået og ventet på at i skulle søge nye testfamilier, så nu prøver vi lykken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ex: “I skal vælge vores familie, som består af mor Trine på 28år, far Tobias på snart 29år, datter Alva Sofia på 4år, søn Bosse på 3 uger og en masse bondegårds dyr”. Vores yndlingsprodukt for tiden er: baby indsatsen til trip Trap højstolen. Giver mulighed for hele familien kan samles om bordet, hvilket er helt fantastisk. Vi har ikke særlig gode erfaringer med bobles, har svært ved at få dem inddraget i min datters leg. På Instagram er mit profilnavn: ‘trinevolhoej’ som handler om hverdags liv på landet, indretning, mad og størstedelen er nok omkring mine børn
  Vi krydser og håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi synes at det lyder super spændende og vil rigtig gerne være testfamilie 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAS! Vi har ventet længe på i ville søge nye testere.
  Vi er en unge forældre med to små bandutter. Jeg er 25 år, Jacob er 24, Ava er 3 år og så har vi lille Elliot på 5 måneder. I og med vi er unge, står vores bagland altid klar med gode råd. Derfor er vi på en eller anden måde vant til at teste og finde den rigtige løsning for os. Langsomt danner vi vores egne traditioner og hverdags rutiner. Jeg er selv elsker mode og arbejder også med mode til daglig, men er dog på barsel til 1. august og har masser af tid til at teste løs. Jacob er bygningssnedker og går ekstremt meget op i kvalitet. Vi komplimentere derfor hinanden rigtig godt, Jeg forelsker mig i det ydre og Jacob minder mig så om at kvaliteten også skal være i orden og omvendt.
  Ava er ekstremt krea og elsker at være ude og få en på opleveren og der skal helst ske noget hele tiden. Så det der med at sætte hende ned med en Ipad holder i maks 15 min. det er egentlig rigtig rart, men med en lille ny også lidt af en udfordring. Så da vi blev anbefalet et aktivitetsstativ måtte vi prøve det. Vi havde ikke et med Ava, for der kunne hun jo i princippet hele tiden få enten min eller Jacobs opmærksomhed. Men nu er lille Elliot her jo også, så når man lige skal have fokus på Ava, kan han ligge der og hygge sig.
  Vi valgte Franck & Fischers Spyder stativ og det er virkelig godt! For det første er jeg vild med designet, jacob synes det er fedt det er lavet i træ. Win win. Det kan klappes sammen og tages med på farten, hvilket næsten er det bedste. Vi er nemlig en familie med rigtig meget familie, så der er sjældent en weekend vi ikke skal hjem til enten min eller Jacobs familie. Vi har ikke bil, derfor er det rigtig fedt at man kan klappe stativet sammen og komme det ind under vognen. udover det kan Ava bruge det som hule, det fandt hun selv ud af forleden. Derfor er det vores yndlingsprodukt og vi elsker det.

  min instagram: nddcg

  KH. Nikita og Bandutterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Wammen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara laumann thunbo nielsen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bastian

  I skal vælge os, fordi vi er en familie med fart over felter. Mor 27 år, far 35 år, Jamie på 6 måneder og hver anden uge har vi Lucas på 7 år, som Martin har fra et tidligere forhold. Vi har også en lys labrador på 5 år, Anthon. Vi er aktive og elsker at prøve nye ting. Sport, leg og kreativitet er en stor del af vores hverdag. På Instagram hedder jeg @pernillebastian. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Vi ikke en af de der helt alm. Familier.
  Vores lille familie består af..
  Mig (krokodillemor) 25 år, mine 3 krokodilleunger , Ida Marie 5 år, Tristan 3 år, Tilde Sofie 1,5 år. Og så Blob i det nye år. (Juli 17)

  Vores familie er ikke helt alm på den måde at jeg er alene-krokodillemor til hverdag.

  Insta: krokodillemor

  Vi er En familie der elsker kvalitet, men vægter enlig fungsionalitet højest i sidste ende da, vores hverdag består meget af planlægning og “nemme” /solide løsninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle lyscarz

  Uhh vi vil rigtigt gerne være testfamilie, og vi kan teste produkter indenfor en stor aldersgruppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Heilesen

  Vi er en familie med en far og en mor, en lillesøster og en storebror. Den ældste er 4 år og den yngste er lige fyldt 1 år. Vi har også to katte. Far arbejder og jeg studerer.
  Jeg har aldrig brudt mig om Joha før vi fik lillesøster for et år siden. Nu synes jeg at kvaliteten er blevet langt bedre og det er faktisk en del af begge børns garderobe nu. Så man kan gå fra skuffelse til positiv overraskelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Vi vil rigtig gerne være jeres testfamilie.
  Det skal vi være fordi vi er en familie med masser af fart på hverdagen og vi prøver altid nye løsninger der får vores hverdag til at glide meget nemmere og med et helst på perfekt resultat som muligt. Et produkt som vi er ret vilde med er Elisabeth ardens 8 hour cream. Den må vi ikke løbe tør for herhjemme!. Vi består af en husstand i ægte nybyggerkvarters-stil af far Thomas på 33, mor Camilla på 26, storebror Victor på 3 og lillesøster Olivia på snart 10 måneder. Venlig hilsen mor Camilla som på instagram hedder Cagermose

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  I skal selvfølgelig vælge vores lille familie bestående af mor 21 år, far 22 år og Matti på 9 måneder – da vi er klar på at teste en masse lækre produkter! Mor og Matti skal gå hjemme sammen det meste af år 2017, da Matti ikke skal i dagpleje, så vi har god tid til at være testere, og vil komme med en masse anmeldelser på istragram – som flittigt bliver brugt!
  Vores yndlingsprodukt må være gåvognen fra play2learn – hvor det skuffende på være en træ gåvogn, som vælter når Matti rejser sig af den.

  Intragram: mattismor_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Møller Schmüchker

  Kære Testfamilien.
  Herhjemme ville vi elske at blive en del af Jeres team, og komme med anmeldelser på både Instagram og Facebook, som begge benyttes en hel del.
  Vi er en familie bestående af mor: Martine på 25 år. far: Martin (Ja vi hedder Martine og Martin..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine osholm

  Vi ville nyde at være jeres trstfamilie 2017, bare fordi vi er en familie med fart, dynamik, ingen faste principper og altid frisk på noget nyt. Dog nyder vi familiehyggen og vores dejlige hjem.Vi består af farmand 41, mor 37, Oskar Loui 8, Calvin 7 og rosinen i pølseenden lille Viola på 5 uger! Min mand har en passion for mountainbike /downhill/ dirtjump sports aktiviteter og er med i et projekt i Gladsaxe om en nybygget bane! Vores drenge deltager gerne med deres BMX’er. Når de ikke er i skole elsker de deres løbehjul, BMX’er rullrsko! Indendørs elsker den store dreng : bøger, naturvidenskab, LEGO / LEGO dimension og pokemon. Calvin elsker fodbold, bamser , bygge huler, tumle samt tv og IPad! Meeeen viser man tid og lyst til et brætspil, står han klar med sortimentet af div. Spil ! Lille viola sover , spiser og sover lidt mere.
  Min rolle som mor kan være led og trættende, men jeg opvejer det ved at bruge uanet tid på nettet (især IG) for at være med på det nyeste, finde de fedeste ting (som jeg ikke har råd til), købe lækkert tøj til alle tre unger osv. ….elsker at blive inspireret og være kreativ både i vores indretning og aktive liv! Vi Elsker dansk design og lækker mad! @osholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Vi vil gerne være testfamilie 2017. Vi er en lille familie bestående af Rasmus, 30 år – VVS og hobbymekaniker. Camilla, 27 år – underviser og madentusiast, tidligere produkttester for Familie Journalen. Sofia, 17 dage – stille og rolig (indtil videre) og hunden Tyson, 5,5 år.. Lige nu leder vi efter den perfekte sut – og så glæder vi os til at udforske den nye verden af babylegetøj. På instagram hedder vi: Haldum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Testfamilie i 2017, kunne være SÅ spændende. Vores familie består af mor Nadia (undertegnede)på 30 år, far Troels på 34 år. Felix der fylder 3 år til januar og lille Freja på snart 9 måneder. Troels er ingeniør og jeg selv er socialformidler. Vi bor på Vestegnen og vores hverdag planer selvsagt præg af at vi er travle og arbejdende begge to, så logistik er vigtig for at vi får familieliv, kærlighedsliv mm til at gå op i en sjovere og bedre enhed.☺️
  Qua vores familie sammensætning afprøver vi rigtig mange ting. Både børneting, voksenting/produkter og ikke mindst seværdigheder.
  Lige pt er jeg begejstret over webshops der leverer julegaverne usansynligr hurtigt. Dejligt. Hvad skuffer mig? Pas. Mange ting men gudskelov ikke noget der fylder mit hoved længe nok til at kunne huske det pt. (Bortset fra, at jeg stadig ikke har fået helt glatte ben trods utallige gange sugaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min instagramprofil er henrietteankerstjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hermann

  Vi elsker frihed til at lege og pjatte, og foretrækker sjov og ballade, fremfor rengøring til hver en tid. Hellere lidt rod på toppen end et instaperfekt hjem. Vores lille familie består af Far Simon på 30, Winter på 14 måneder og mig på 29. Vi bor i Odense i et lille hus med have. Jeg er journalist, Simon er ved at uddanne sig til konstruktør, og Winter går i verdens bedste dagpleje. Derfor skal I vælge os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sundahl

  Hej Testfamilie

  Vi er en lille familie som meget gerne vil være en del af jeres familie. Vores familie består af mig (sygemeldt skolelærer, 28 år), min kæreste Daniel (elektriker, 25), vores fælles baby Tut i maven (krudtugle, forventet fødselsdag 13.02.17) og nymfeparakitten Mille (8 år).

  Vi er lige flyttet ind i mit barndomshjem, for at kunne skabe de bedste rammer for vores fælles barn. Vores, eller måske nok mest mine, yndlingsindkøb er mest af at ting til Tut, for hvem elsker ikke at shoppe de sødeste små ting og forkæle dem man elsker?

  Vi er et aktivt par, som både elsker at spille floorball og golf, men også at gå en lang tur i skoven uanset årstiden.

  I det kommende år udfordres (og glædes) vores lille familie med Tuts ankomst, livet som haveejere og rollen som forældre, og vi håber at kunne dele vores nye liv med jer!

  Min instagramprofil finder I hvis I søger efter Sundahlen.

  Juleglade hilsner
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi er mor på 31 år, far på 39 år, datter Liva på 2 år og søn Nohr på 5 måneder.
  Vores tndlingsprodukt pt er aktivitetstæppe gymini developlace fra tiny love.
  Mit brugernavn på Instagram er Klokkeblom5ten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla vode søby

  Vi er en familie på fire, to drenge to piger
  En far og en mor, Vigga (storesøster) og Nohr (lillebror)
  Vi bor i et hus, uden rotter og mus
  Far og søster til arbejde og børnehave lyster
  Lillebror og mig selv, vi hygger på barsel
  Til næste år er det vuggestue, så der skal han på have vanter og hue
  Jeg tilbage på arbejde skal, og 30åra fest skal holdes lidt som et bal
  Vi ynder for tiden at bruge, mange ting i vores stue
  Især legegulvet bliver brugt meget, både søster og bror får her leget
  Det er købt hos BR (sammen med lidt mer’)
  Vi gerne vil testfamilie være, så vi om mange andre produkter kan lære

  Min Instagram er @camillaskreahule, men nu vil jeg slutte det er tid til at jule

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jensen

  I skal vælge vores familie, som består af mor Malene 25 år, far Simon 28 år, datter Alberte 1,5 år og lillesøster med termin d.24/4.♡ Vores yndlingsprodukt for tiden er bobles krokodillen og elefanten og vi har været skuffede over den røde KREA dukkevogn. Vi er gode testere, fordi vi er nysgerrige og har syn for kvalitet og brugervenlighed. På Instagram er mit profilnavn: @alberteogmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse Fredskov

  Hej testfamilie,
  I skal da vælge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nedersee

  Vi er en familie på 5 bestående af far: Jens – 35 år gadgetnørd og cykelentusiast, mor: Pernille – 34 år elsker ting som VIRKER og lækkert design, Albert – 7 år, tekniknørd og aktiv, Ida-Maja – 5 år, kritisk retoriker og kreativ og endelig Ludvig – 1 år, pilfinger og udfordre af tyngdekraften! – Vi er i virkeligheden lidt af et cirkus….. vi taler højt, vi roder, vi larmer – men vi har det sjovt og så elsker vi at lege.
  Og så har vi købt nyt gammelt hus pr. 1. februar 2017.
  Vi bruger e-bogtjenesten Mofibo meget her i familien. Både når vi læser højt for børnene inden sengetid og når de skal underholdes på lange køreture – man bliver nemlig ikke køresyg når man lytter en bog. Desuden har jeg 30 min til og fra arbejde – og køreturen bliver bare bedre med en god bog i ørene.
  Vi krydser alt hvad der krydses kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Østergaard

  Vi kunne rigtig godt tænke os at blive testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Beck braun

  ↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️↕️
  forsættelse. Fra ovenstående :
  NOMI highchair får 5 stjerner af os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Beck braun

  Moin Moin fra Sønderjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  Jeg synes I skal vælge vores familie, som består af Line 26 år, Mads 26 år, og en kat “Herla”.
  Vores familie er indtil videre lille, men vi drømmer om at udvide den med et eller to børn en dag (snart).
  Vi er livsnyder og elsker god mad, ferier og alt hvad det indebærer. Vi har tit fuldfart på men er også gode til at slappe af og nyde hindandens og andre selskab. Jeg (Line) er særligt glad for negle og elsker at være kreativ gennem mit “deltidsarbejde” som negleteknikker. Mit instagram profilnavn er: “Linebiine” og min negleside “Nails_by_Linebiine”
  Blog: http://nouw.com/linebiine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Hej Testfamilie;)
  Vi er en lille familie, som godt kunne tænke os at hjælpe jer. Vores familie består af mor Mette på 32 år (sygeplejerske), far Bent 36 år (selvstændig), Noah 4 år (indskolingselev fra januar), Irma 6 år (0.A.), samt vores kat Anton.
  Vi elsker at lave kreative ting sammen, og er blevet stor fan af LEGO junior, som er et hit hos Noah, der selv kan bygge dette og få flere timer til at gå med leg.
  Et flop er desværre udklædningstøjet. Irma elsker at klæde sig ud og danse rundt i hele hytten, men desværre går kjolerne oftest op i syningerne, da kvaliteten er for dårlig.
  Instagram; mette28marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sophie Espersen

  Vores familie som består af Fie som er en 25 årig hjertesygeplejerske, Brian en 34 årig sælger, lille blop i maven som kommer og laver ballade i april 2017 og Gizmo vores 1 årige hjemmegående hund. Fies ynglingsprodukt for tiden er en elektrisk fodfil – sygeplejerske i sandaler, no words needed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi smider et lod i puljen om at blive den nye testfamilie..
  Vi er en familie på 4 bestående af Far Anders ( 31 år) Mor Pernille ( 27 år) Magnus 3 år (juni 13) og Sophia 9 måneder ( 16/2). Jeg er uddannet salgsassistent og går hjemme på barsel med lillesøster. jeg er vild med boligindretning, mode og ikke mindst madlavning. Magnus går i børnehave (udegruppen) og elsker at være ude, han er kreativ og ikke bange for at blive beskidt, en vild dreng som elsker at udforske naturen og sine egne grænser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi smider et lod i puljen om at blive den nye testfamilie..
  Vi er en familie på 4 bestående af Far Anders ( 31 år) Mor Pernille ( 27 år) Magnus 3 år (juni 13) og Sophia 9 måneder ( 16/2). Jeg er uddannet salgsassistent og går hjemme på barsel med lillesøster. jeg er vild med boligindretning, mode og ikke mindst madlavning. Magnus går i børnehave (udegruppen) og elsker at være ude, han er kreativ og ikke bange for at blive beskidt, en vild dreng som elsker at udforske naturen og prøve grænser af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Hej
  I skal vælge vår familie som består af Mor Lillian på 35 (skolelærer), Kevin 4 år (børnehave) og Christopher 10 måneder (dagpleje). Vi har også en hund, kaniner, marsvin og fisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Kildedal

  Hej.
  Vi er en familie på 4 + hund og hest.
  Mor Tanja på 37, Far Jacob på 36.
  Jonathan 5 år og Thilde 2 år.
  Til sommer rykket Jonathan i skole og Thilde i børnehave.
  Jacob er erhvervssælger ved Renault og Tanja arbejder 3 aftener om ugen på et opholdssted, så der er det Jacob der klarer hus, børn og hund.
  Vi elsker ting der gør hverdagen nemmere. Fx er jeg vild med spray moppe, så den altid lige er klar til af tage de værste pletter på gulvet.
  Vi forsøget og indrette os så hverdagen glider bedst mulig fx har vi fornylig købt en månedstavle til at lave madplan på og skrive hovedpunkterne fra kalenderen på og så er vi meget glade for fælleskalender på iPhone og en indkøbsseddel app, der også synkronisere på begge vores telefoner.
  Jacob har det svært med morgenmad og madpakke til sig selv og har på det seneste forsøgt sig med en smoothies blender og flere forskellige produkter til at tilberede æg i mikro ovnen.
  Han vin gerne leve sundere og smide lidt kilo, men glemmer nemt og spise i løbet af dagen, og motionen er ikke nem når han flere dage om ugen er alene med børnene.
  Tanja elsker system og orden på alt ting, så er altid på jagt efter den perfekte overskuelige opbevarings løsning til skabe og skufffer både i køkkenet, badeværelset og tøjskabe.
  Vi bor i en lille by der hedder Stae lidt nord for Aalborg. Overvejer pt og flytte et par km til nabobyen hvor skole og børnehave ligger i cykel/gå afstand for at give børnene bedre muligheder for at være en del af det sociale fællesskab både i forhold til skolen og give dem mulig for at gå/cykle til skole og hen til vennerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ups

  P.s

  Vi udforsker pt hvordan man laver sjove hjemmelavet gaver, fra panduro- Det går nemt, og børnene kan selv…

  Og en masse lærerrig apps fra ipaden, og så tester vi en masse sundt baby mad.
  Men især er vi glade for frugt smothies fra rema1000, de er så gode og nemme til når vi er på farten eller bare en tur i zoo.(vi kan faktisk alle lid dem haha)

  Instra Trinehw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er en skøn mix familie.

  Latifa 7 år, Marlek 3 år og Aisha 6 måneder.

  Far Abdi 29 år & mor Trine her 30 år.

  I skal vælge os, da vi er en familie med mange forskellige hobbyer og interesser….
  Men vigtigst af alt- en rigtig kærlig og trygheds familie, der elsker at være sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en lykkelig, nybagt regnbuefamilie på 3.
  Mor Mia på 23, mor Sine på 27 og vores lille Villads på nu 3mdr. som har skabt så stor glæde i vores liv.
  Vi har kæmpet lidt for at få et barn da jeg (Mia) desværre har PCO, men pludselig viste skanningen et smukt lille hjertebanken ❤❤❤

  Nåååårh ja, så har vi da også vores tre små hunde, som alle er blandinger.
  Milo på 7år, Vax på 6år og Nuser på 1/2år. Det var ikke meningen vi skulle have en hund mere, men kunne ikke nænne mine forældres sidste hvalp, skulle gives væk til nogle vi ikke kendte, så derfor kom han hjem til os samme dag, som vi kom hjem med vores lille Villads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tesfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Lund Madsen

  I skal vælge vores familie som testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Andersen

  Vores lille familie består af mor Stine, far Mohammad og krudtuglen Adam på 2 samt lillesøster i maven.
  Vi er lige flyttet i hus og har nu endelig plads til en masse legetøj m.v.
  Vores yndlingsting siden Adam kom til verden er kaffemaskinen! Men af sjovere hits lige p.t. kan nævnes forskellige tegne/maleredskaber og alt med biler!
  Vi er knap så glade for ustabile taburetter og højstole, da Adam ingenlunde formår at sidde stille!
  Min IG-profil er Stineandersen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Ditlevsen

  Hej med jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kristensen

  På Instagram er jeg:
  jeanettebkristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kristensen

  Hej.

  Vi er en familien boede i Holstebro. Vores familie består af:
  – far, Peter 38år, buschauffør og kæmpe PlayStation gamer.
  – mor, Jeanette 24år, salgsassistent og læsehest.
  – storesøster, Rosa 15år (anden mor), teenager med stort T.
  – lillebror, Alexander 4 måneder, nysgerrig med alt.

  Vi bor i lejlighed med vores to katte. Rosa går på efterskole og er kun hos os hver anden weekend ca. Alexander er mit første barn og jeg går lige nu på barsel med ham. Det er så stort at være blevet mor- men også hårdt! Alexander er meget mor-syg.

  Ligenu er vi stor fan af Stokke Steps højstol og Oballs.
  Vi er så småt begyndt med fast føde og i den forbindelse er vi skuffede over en skål fra Done By Deer, som bliver alt for varm i mikroen.

  Ja dette er min lille familie.

  Hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hejsa testfamilien
  Vi er en familie på 3 mennesker og 4 hunde, som bor på Bornholm og vi vil meget gerne vil være jeres nye testfamilie 2017.
  Vores familie består af;
  Far, Trygve på 36 år, som er chauffør, elsker computer og playstation spil og så sætter han stor pris på en kop velbrygget kaffe.
  Mor, Rikke på 29 år, som er studerende, elsker at tegne og være kreativ og at tage billeder med sit Sony spejlreflekskamera.
  Xander på 11 mdr., som lige er startet i vuggestue og det er han virkelig god til, for det kører bare. Xander er en meget glad lille dreng, som elsker at fjolle og grine, især af vores 4 chihuahuaer, som han er rigtig gode venner med.
  De 4 hunde, elsker gåture, leg med Xander og at putte i deres dejlige hundekurv.

  Vi elsker at hygge med venner og familie, men der bliver også brugt meget tid på, at kigge efter et nyt hus, da vores nuværende er blevet alt for småt med sådan en lille krudtugle, som Xander er.

  Vores ynglings produkter for tiden, er Xanders nye autostol fra Recaro (Zero 1), samt badeprodukter fra Milk & co.
  Xanders ynglings produkt er helt klart hans store kanin fra Teddykompagniet, som er blevet døbt kartoffel, fordi han griner hver gang mor prøver at sige det på bornholmsk (mor er ikke rigtig bornholmer, så det lyder ret sjovt)

  IG navn : mrs_roed

  Vi håber I vil vælge os
  Mvh Familien Roed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethina

  HEP HEY! Vi er lige dem I står og mangler til at teste alverdens produkter for jer. Når folk skal beskrive os – nok egentlig mest mig, så er NYSGERRIG altid iblandt. Vi er en lille ”ny” familie fra det nordjyske, hvor mindste damen Emily lige er rundt de 3 måneder. Hendes forældre, altså undertegnet og min kæreste har henholdsvis 25 og 27 år på bagen. Min kæreste Patrick bakser med biler til daglig og fritiden går med renovering af vores 50’er hus, forskellige elektronik DIY’s og alverdens spil på både computer og konsoller. Jeg, Bethina, har revet et år ud af kalenderen og varder lille Emily op herhjemme. Mine tidligere medstuderende er i fuld gang med at søge job pt., mens jeg gik direkte på barsel efter at have forsvaret mit speciale i sommers. Jeg joker lidt med, at min drømmemand er Nikolaj Sonne fra So Ein Ding, da han er ligeså fascineret af nye teknologier som jeg selv er. Den joke er min kæreste dog ikke helt med på – men en ting er vi enige om… Vi ELSKER vores chromecast, da vi får muligheden for at se lige det vi har lyst til lige præcist når vi har lyst. Når ikke Emily og jeg suser rundt til mødregrupper, efterfødselsgymnastik og kaffe aftaler, så nyder jeg at se et afsnit af enten Westworld eller Bedrag mens Emsen sover til middag.

  Jeg håber at I fik et lille indblik i hvem vi er som familie, og at I har lyst til at se mere til os i fremtiden, om ikke andet så se hvad vi laver på Instagram : bethinajohst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Andersen-Hartwig

  Halløjsa testfamilien Danmark!
  Vi vil super gerne komme i betragtning til at være en af jeres testfamilier! Vi er:
  Farmand på 39 år, IT-projektleder i en bank, aktiv løber og crossfit udøver – og meget snart på barsel i 3 mdr. Mor på 38 år, selvstændig kosmetolog/spa therapeut, p.t. aktiv barnevognstraver, amme og deltager i diverse babygruppeaktiviteter. Baby E (aka divaen) på 5 mdr, livsnyder, aktiv legetøjsenthusiast, med hang til store smil, sang og alt, hvad der kan puttes i munden.
  Vi er store fans af vores abonnement hos Aarstiderne og nyder at lave mad sammen og ikke mindst afprøve nye ting. Vi er desuden meget glade for Libero Touch bleer (alt bliver indenfor, hvor det skal være! Tak for det!), vådservietter (hvordan har vi nogensinde kunne gå en tur uden), al legetøj der kan rasle, spille, synge, larme og med en masse farver, Jellycat bamser (fordi de er såååå gode at putte med), CamCam ballon uro med musik (hyggelig for hele familien at putte til). Mor og far har været sammen i 14 1/2 år og har altid rejst meget sammen og hver for sig samt gået meget til koncerter – det er der ikke lavet om på, efter Divaen er kommet til – det er pludselig bare et spørgsmål om, hvad man skal pakke til rejsen – mere end før

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Vi er en rigtig testfamilie!
  Far Lars på snart 36, mor Maeyken på 33, Aske og Toke på 2,4 år og baby til januar … Vi bor i Skagen og med mandens arbejde indenfor indretning og design har vi klare holdninger til, hvornår noget er godt!
  Fx. Elsker vores drenge bObles, men de sidste nye er noget smallere?! De elsker biler, men størstedelen på markedet, falder fra hinanden efter kort tids leg?!
  Vi er store fan af hurtige løsninger mht mad, har derfor også måltidskasse -sålænge mor her stadig arbejder fuld tid!
  Vil elske at blive test familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej testfamilien..

  Vi er nu en helt nybragt familie på 6 medlemmer, mor Isabella på 31år, far Michael på 41år, p på 12år, mellissa på 8år, Liam på 6år og lille nord på 1år, og hvem ved hvad der kan komme af flere medlemmer☺️

  Vi er endnu ikke flyttet ind sammen hos hinanden men lever mest hos min kæreste i hans bolig.. hos os er det vigtigt alle for hver deres opmærksomhed på hver deres behov, men det er ligeledes vigtigt vi kan være fælles om tingene og især når vi skal være en stor familie og være sammen…

  Hos os elsker vi natur og aktivitet ved bordet, vores ynglings produkter pt er, maler bøger,perler og ler, spil hos den store dreng, de voksne elsker at gå op i mad og hygger om det og en masse sport og natur i skoven mm.. vi tager også tit madrasser og puder frem så vi kan slå kolbøtter og prøve vores balance af hos alle 6..

  Vi håber at vi i år kan være en del af jeres test produkter og få et fælles minde som sammenbragt familie..

  De bedste hilsner familen på 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Henning

  Hej,
  det kunne være så overvældende at blive testfamilie hos jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria June Juul

  … og så glemte jeg at skrive at på instagram hedder jeg: mariajune

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria June Juul

  Vores familie er den perfekte testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fam Sørensen

  Så har i denne enestående chance for at få lige OS som testfamilie i 2017…
  Vi er eftertragtede testere fordi vi siger vores mening, både den positive og den mere kristiske, og internt er vi ikke altid enige, men det værdsætter vi og spørger nysgerrigt ind til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle sørig

  Familien Danmark bestående af Hr (far, 23 år) og Fru (mor, 23 år) Danmark, den lille prins ( Liam 10mdr) og prinsesserne (kattene Thilde og skatter) ville elske at blive en del af testfamilien!
  Vi er en nede på jorden famile, far arbejder som kok og mor studere psykologi og Liam holder dem travlt beskæftiget i deres “fritid” (-;
  Hos os er der plads til leg og fjollerier og her roder også gerne, Liam elsker at være med til alt! Derfor er vi rigtig glade for vores stokke steps stol, den er fantastisk med rummeligt bord og så er den nem at gøre ren! Ellers går tiden med at jagte kattene og lære at kravle(-:
  Vi krydser alt hvad der krydses kan for at vi bliver en del af familien!
  Instagram: misse.mor.til.liam.mus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nybro Bonde
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jakobsen

  DET KUNNE VÆRE FOR VILDT AT FÅ LOV TIL.. Vi er en lille familie bestående af mor (Camilla, 28år), far (Henrik, 28år) og Ella(2år).. Samtidig findes der et lille frø inde i mors mave, som gerne skulle kigge ud til os i starten af juli 2017.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nour

  Min lille familie består af mig, mor på 20 år, min fantastiske mand på 21 år og vores lille kommende bebs med termin til april. Min mand og jeg har været sammen i 3 år, og valgte derfor at blive gift d. 2/10-2017. Vi har ALTID boet sammen, også før vi kom sammen. Vi er lige flyttet i en størrer lejlighed i Glostrup, lige midt i centrum af det hele, super lækkert!

  Min mand og jeg er begge under uddannelse, udover det er vi to megen åbne mennesker som elsker at begå os i det sociale liv. Vi elsker at have venner/familie ovre til noget lækkert mad, kage eller måske bare en kop kaffe.

  Vi er begge to mega klisteret til vores mobiler, da en del af vores “sociale liv” også er tilhænger der.

  Mit fortrukne produkt lige nu må være “MILK & CO – SLEEPY BUBS MASSAGE OIL”. Selvom den er tilegnet de små, så måtte jeg jo lige prøve den på egen krop. Siger ikke den er god, men må nok snart til at bestille en ny, eller to inden bebsi melder sin ankomst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Knudsen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carla

  Vi vil meget gerne teste Bobles.
  Vi er en familie med en dreng som elsker at lege “hoppe hop” hele tiden, og som elsker også at klatre på alt og er meget aktiv. Så han kan bruge hele tiden legetøj som giver fysisk udfordringer og som sammentidig er sikre for ham til at bruge, uden at han går i skade fordi “kantene er skarpe”.
  Han er snart 2 år gammel. Og han har haft bobles siden han var helt lille. Men han har kun prøvet 3 modeller. Så han vil meget gerne teste det hele.
  Lille manden starter også at lave en masse lege aftaler med hans kammerater fra vuggestuen. Så mange vil få lov til at prøve bobles, hvis i udvalger os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Eiby Frederiksen

  Hej Testfamilien

  Vores lille familie består af Camilla på 28 år, Eik på 27 år, Hailie på 1,5 år og Mumbubu vores søde Chihuahua-hund på 4 år. Eik og Camilla har været sammen I 6 år og bor I en lille bitte lejlighed på Østerbro. Far Eik er tosset med at træne, og gør det så ofte han kan slippe af sted med det. I Januar bliver han færdiguddannet som fysioterapeut. Mor Camilla uddannet socialrådgiver og læser lige nu kandidat i socialt arbejde. Derudover er hun bare tosset med at være mor.

  Vores yndlingsprodukter for tiden er meget forskellige.

  Hailies yndlingsprodukt lige nu er en kaffemaskine af træ fra Hape. Der bliver flittigt brygget kaffe på den og serveret for hele familien. Den har underholdt hende i mange timer efterhånden.

  Eik elsker sit puls ur fra TomTom – som desværre er ved at være slidt op efter et hårdt arbejdsliv.

  Camillas yndlingsprodukt er lige nu hendes computer, da den har mange funktioner. Den er der, når der skal skrives opgave i skolen. Den er der når Camilla i disse dage er i gang med at finde julegaver til hele familien på nettet – og så er den der, når der om aftenen er lidt stilhed og ro til at se et afsnit af yndlingsserien på Netflix.

  Lige nu er vi alle tre lidt skuffet over bogen ”Larm på gården”. Det er en lydbog, og når du trykker på en knap på billedet af koen, siger den muh osv. MEN de knapper er så hårde, at vores datter ikke selv kan trykke dem ned. Vi elsker bogen, men er en smule skuffet over at knapperne er så hårde.

  Profilnavn på Istagram er Camillaeiby

  Vi har lavet en lille kreativ ”vælg os” tekst som også ligger under vores billede på istagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes! Nu kom muligheden endelig. Det kunne være så fedt, sjovt og spændende at blive en del af testfamilien.

  Vi er Eva (36), Thomas (34), William (11 mdr.) og hunden Canto (4 år). Vi bor i hus i Nordens Paris: Aalborg. Vi arbejder begge på kontor til daglig og i fritiden har vi altid gang i et eller andet. Sport, musik, film, teater, kreativt, renovering etc. Det kunne være sjov med et nyt projekt: at teste produkter og dele det med Testfamiliens læsere. Er forholdsvis ny bruger af Instagram, har godt nok haft profilen nogle år, men nu er jeg kommet i gang med at bruge den. Størst bruger af SnapChat og Facebook er droslet lidt led. Men er bruger af diverse sociale medier, hvor jeg kan dele mine erfaringer.

  Vores hund Canto bliver også godt forkælet. Han eeeelsker bamser med piv. Men nøj hvor er det dog træls (et rigtig godt jysk ord), at en bamse, der egentlig markedsføres til hunde, kun holder i 5 min. inden den er bidt i stykker! Og det skal lige siges at Canto er en Toy Puddel på ca. 3 kg.

  Inden jeg fik barn kunne jeg rigtig godt lide Småfolk og det skulle vi selvfølgelig have noget af, da William kom til. Men nøj, hvor blev jeg da skuffet. Jeg synes, at farven hurtigt går væk i vask og nusset og det ligger jo ikke ligefrem i den billige ende prismæssigt.

  Herhjemme er vil VILDE med Done by Deer. Vi synes, det er en rigtig lækker design og god kvalitet. Så det har vi en hel del produkter fra og synes altid det er spændende, når der kommer nye produkter på markedet.

  Vi håber, vi kan komme i betragtning til tjansen og blive en del af “familien”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  I skal vælge vores familie, som består af mor 32 år, far 36 år og vores søn 1,5 år og så har vi en lillesøster på vej til maj 2017.
  Vores yndlingsprodukt for tiden er: vores klapvogn City Eliten, den er guld værd når man skal ud af døren/på tur med sådan en lille gut.
  På Instagram er mit profilnavn: “mortilbabyluca”

  Vi ville elske at teste forskellige produkter for jer. Vi er en familie på 3, snart 4, som elsker at opleve nye ting. Og så har vi en far som er en fodbold”tosse”, han er træner i EfB for et u17 elitehold.

  Vi krydser fingre og håber vi bliver en del af familien..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie som består af Carina 30 år Mikael 25. Gry 2.5 og Saga 8 mdr. Vores ynglings produkt for tiden er vores bagebog “hjemmebagt” fra skærtoft mølle som forsyner os med de lækreste opskrifter på alt fra rugbrød til honningkager. På instagram hedder jeg kreakryger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone torkildsen

  Vi ville elske at blive en del af test familien.
  Vores lille familie består af Mor Simone på 24 år som arbejder i køkken på en restaurant og som elsker shopping og boligindretning. Far Rico på 28 år, der er selvstændig skovarbejder og som bruger meget af sin fritid udendørs herhjemme. og Mathilde på 6 år, som i sommers startede i 0 klasse, som elsker at være kreativ og bruger meget af sin fritid på sin elskede dans og turneringer og at få taget billeder.. Vi bor på en gård, på Møn som vi købte for 2 år siden, som vi er i gang med at sætte i stand.
  Samtidig er vi i gang med fertilitets behandling, i håb om snart at kunne gøre Mathilde til store søster.
  Vi elsker at prøve nye ting, så derfor ville vi elske at være en del af test familien.
  Mor elsker at tage billeder af de ting vi laver og hjemmet, og lægge det på Instagram @simonetorkildsen

  Her hjemme er vi vilde med alt med bolig indretning, mad, oplevelser, mode og især børnemode.
  Og så ELSKER vi vores plakater fra Prik og Streg.

  Vi krydser fingre og håber vi bliver en del af familien:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schnack

  Wow – Sikke en mulighed! Vores familie bor i det københavnske nordvest kvarter, Elin (6) den største, har netop startet sin skolegang på blågårdsskole – Snorre (3) går i børnehave i en lille, men smuk gammel villa, Egil (8mdr) er hjemme med mor Marie (31), og nyder den store fagre verden af mad, som der bliver disket op med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Bonusmor 28, farmand, 32, Sarah 6.
  2 hunde, 2 æsler, 2 mini grise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mortensen

  Hej jeg hedder Michelle. Det er nu 3 gang jeg forsøger at lave dette opslag, min højre tommelfinger er tilsyneladende ikke helt enig i at skrive her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Holtzmann

  Vores familie består af Claes som er 38 år og journalist, mig som er 35 år og går hjemme pt. (Uddannet markedsføringsøkonom) Oliver på 4, Lucas på 3 og så venter vi en lille ny dreng til april. Herhjemme kan vi godt lide tumlemøbler (har sådan nogle store tumlemøbler) og så elsker vi at bygge med små legoklodser. På Instagram hedder jeg hartung1981. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Prøver lykken. Vi vil rigtig gerne være en del af “familien”. Vores familie består af far på 40 år, mor på 32 år, storesøster på 5 år og lillesøster på 6 mdr. Herhjemme er vi meget glade for bobles, men grundet økonomien har vi ikke så mange. Vores krokodille er et hit hos begge piger, hvilket kyllingen også er. Dog har vi været meget skuffede over larven og har stort set ikke brugt den, før end for en måned siden, hvor vores store datter fik sat den sammen med krokodillen på en helt ny måde jeg ikke har set før, hvilket er det billed jeg har lagt på IG. Dér er mit navn lulu.mc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna Ølgaard Nielsen

  Vi vil rigtig gerne være en del af testfamilien.dk ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Lyhne

  Hejsa. Vores lille familie vil elske at blive testere, vi er klar på at prøve nye ting og er ikke bleg for at sige vores mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Dalgaard Larsen

  I skal vælge vores lille landbrugs familie, som består af mor 24år, far 26år, datter 0år, og 2 hund + en landbrugs elev 17år “. Vores yndlingsprodukt for tiden er: bobles og vi har været skuffede over vores ovn”. Vi er ikke bange for at sige vores mening på Facebook osv. Instagram er mit profilnavn: nadjadalgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Her er familien Bach P. Vi består af far, 37 år, mor 37 år, Alvilda 10 år, Vilma 1,5 år, Miss Muffin – husets yngste kat og Hendes majestæt Mis Margrethe – husets ældste kat.
  Far er bygningskonstruktør og mor er Familiebehandler.
  Far har en svaghed for at afprøve digitale/tekniske remedier i hobetal, hvorfor vi ofte har nye højtalere i huset. Libratone måtte lade livet til fordel for Sonos, som nu er ansat på prøve.
  Mor har en svaghed for børnetøj og babyudstyr, hvorfor lillesøster nok har haft omkring 10 forskellige køretøjer – barnevogne/klapvogne. For hver vogn, bliver man en erfaring rigere – og nu ærgrer det mig helt, at vi ikke skal have flere børn, med alle de erfaringer vi nu har gjort os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Helene Ross

  Prøver lykken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Isabella Elisabeth Poulsen

  Hej Testfamilien

  Vi vil rigtig gerne være en del af familien.
  Vi er en familie på 4
  Far – Morten på 38. Arbejder som montør
  Mor – Fie på 30 sygeplejerskestuderende
  Ældste søn – Villads på snart 6 børnehave barn snart skolebarn
  Yngste søn – Sebastian på 2 vuggestuebarn
  Og hunden Obi på 8 og katten frede på 13 – begge hjemmegående.

  Vi bor i det nordsjællandske hvor vi får tiden til at gå med diverse projekter i hus og have. Om sommeren er det haven og min kærestes chiliproduktion der pusles om og ungernes leg i haven og om vinteren er vi mest indenfor hvir vi hygger med spil og kreative sysler. Dermed ikke sagt at vi aldrig kommer ud, det gør vi især da vi bor lige ved siden af en stor skov.

  Mor interesserer sig for boligindretning og kreative DIY projekter hvor der både hækles, klippe klistres og syes.

  Produkter som vi er super glade for i vores hjem er primært på børneværelserne hvor vi har en masse lækre sager fra bla. Sebra, Instahjem og ikea. Vi har aldrig været testere før, men vi er friske på at give det vores yderste hvis vi bliver valgt.

  Jeg har pt meget uren hud mest grundet eksamensstress og hormonel ubalance og har svært ved at finde det rigtige produkt til at komme det til livs. Jeg har i længere tid brugt Clinique tre trins hudpleje, men det forværrer kun problemet, og det er en enorm skuffelse især fordi at prisen er så høj.

  Vi håber at blive taget i betragtning.

  På instagram hedder jeg Imperfektionisten
  Navnet siger det hele, jeg er ikke perfekt og det er helt okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  PS. Hedder Boatengbettina på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Jeg er 53 år og mormor til Rebecca på 9 år, weekendmormor til Elia på 9 år. Rebecca og Elia skal have en fælles lillesøster, da Lea på 34 har termin 3. dec. Vi er en meget tæt familie, der snakker sammen hver dag og ses så rigtig tit. på kryds og tværs og laver fælles ture m.m. også sammen med oldemor og min søster og vores andre børn. Tænker at det er Lea og jeg der sammen er testfamilie, sammen dækker vi et bredt spektre. Jeg følger Rebecca til gymnastik hver mandag, og tænker jeg også skal passe lillesøster til hun får institutionsplads. Jeg tager tit Rebecca med til forskellige arrangementer, enten alene eller med Rebeccas far bl.a har vi lige været på BogForum og vi var begge vilde med det, og glæder os allerede til næste år. Lige nu er det julekalendere der optager os. Rebecca var gået over til adventsgaver, men ville så godt i år prøve at have hver dag som andre i hendes klasse, så der skal findes på gode ting der ikke koster en formue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahaha… og så fik Dianna lige trykket på “kommentar”…. før jeg var færdig.
  Her kommer resten…..

  Vi har været rigtig begejstret for bObles, da Dianna ikke er særlig glad for at ligge på maven, og det er noget vi fortsat arbejder på. Vi fik Kyllingen til deres barselsevent i Hillerød biograf og Elefanten har vi lånt af min søster.
  Da min mand jo er studerende er pengene lidt små, og i den forbindelse har vi været rigtig glade for app’en “Reshopper”, som vi har brugt rigtig meget. Vi har bl.a. købt en triptrapstol til billige penge – og det har været en helt uundværlig måde for os at spare penge på uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  Og så bliver jeg nødt til at nævne “Ej Sikke Lej” som er det mest vidunderlige tøjmærke. Dianna fik en masse forskelligt i julekalender-pakker sidste år af mormor (ja, hun er ret forkælet!), og det er stadig bare så flot, selvom det er blevet vasket et utal af gange! Og så er det økologisk bomuld!
  Derudover kan jeg også nævne at vi lige er begyndt at anvende “Olivy Babycare” til Dianna, som jeg er rigtig glad for. Der har ikke været skyggen af en rød numse siden vi har brugt det!
  ja, gode produkter er der masser af!!…
  Af produkter der har skuffet os, kan jeg nævne bogstavskoppen fra “Design Letters”. Dianna fik en kop i dåbsgave med et “D”, der desværre flækkede i 2 dele, efter det blev tabt på vores trægulv – umiddelbart noget jeg synes en melaminkop gerne skulle kunne holde til!

  Det ville være fantastisk at være en del af jeres testfamilie-gruppe. Jeg bruger både Instagram og Facebook flittigt, og så skriver jeg på min blog, så jeg vil selvfølgelig dele vores oplevelser dér.
  Min instagram profil hedder: pennny.lane
  Min blog: http://www.pennnylane.dk

  venlig hilsen,
  Fam. Thøgersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores lille familie består af:
  Brian (45 år), studerer på DTU til maskiningeniør på 2. år. Spiller golf i Frederikssund Golfklub og cykler i sin fritid.
  Pennie (35 år), lægesekretær på Akutafd. Hillerød, aktuelt på barsel indtil d. 9. januar. Medlem af Fitness World og skriver bloggen: http://www.pennnylane.dk
  Dianna (7½ md.), vores lille mirakel, født d. 26. marts i år. Faktisk havde vi helt givet op, indtil jeg (pennie) omlagde min kost til lchf (lowcarb highfat) og så blev jeg helt naturligt gravid (!!)
  Derudover har vi 2 hunde; Gaizia og Mickey, store, behårede slædehunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Lyndrup

  Vi smider også et lod i puljen ☘️

  På Limfjordsøen Mors i en lille landejendom bor vi, en familie på 5, bestående af mor og far som næste år fylder 30, sammen har vi Agnes på 6 år, Sigurd på 4 år og Alfred på snart 8 måneder.
  Mor holder barsel uddannet blomsterdekoratør, far er landbrugsmaskinmekaniker og værkfører, Agnes går i friskole, Sigurd børnehave og senest til marts starter Alfred i vuggestue.
  Mor interesserer sig for krea, bolig og indretning, haven, krea/blomstersysler og yoga. Far er maskin glad især gamle traktorer har interesse, desuden spiller han badminton.
  Agnes kan bruge timer på Barbie, LEGO friends og Elves, tegne og skrive, lave perler eller andre kreative sysler, hun har mange gode veninder, elsker at synge og danse, gerne til MGP. God til at bruge sin iPad.
  Sigurd er fars dreng og vild med maskiner, han leger med Brüder, LEGO City og Duplo. Han elsker at lege ude og har en god fantasi. Har mange legekammerater. Vild med Villas fra Valby historierne. God til at bruge sin iPad.
  Alfred har travlt med at blive stor og kommer efter sine søskende. Vi er glade for tøj af god kvalitet og lækre mærker, især når vi gør gode besparelser.
  Vi kan lide at lave mad sammen og hygge os med gode venner og familie.
  Vi er desværre ikke som flertallet begejstrede for Bobles, vi synes at det er kedelige produkter til motorik.
  Vi fik for 6 år siden en Tripp Trapp højstol, den er altså bare ikke så god som vi troede. Babyindsatsen er genial, men herefter er der flere måneder hvor ihvertfald vores børn har det problematisk med at komme ned og især op af stolen.. derfor bruger vi et langt stykke tid Ikeas gode men grimme højstol.
  Det var lidt om vores familie, håber st vi kan bruges.
  Instagram: tanjaslykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ville elske at være testfamilie i 2017! En lille kærlig familie bestående af Isabella/mor og salgskonsulent på 27 år, Christian/far i forsvaret på 30 år og lille Emma i vuggestue på 1,5 år.

  Min Instagram hedder isabellamanolli
  Min blog hedder Isabellamanolli.bloggersdelight.dk

  Vores fælles yndlingprodukt er vores hængeplanter fra plukk.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores familie består af mor Jeannie 29 år, far Rasmus 31 år, datter Laura 3,5 mdr og vores hund Maggie. Vi bor i vores lille hus i en lille by Sahl, lige udenfor Bjerringbro.

  Vores yndlingsprodukt for tiden er bObles kyllingen, musen og elefanten. Vi har også uglen, krokodillen og fisken. De fleste er gået i arv fra min søster. Musen har vi fået da Laura og jeg deltog i barsels break I starten af november. Vi bruger dem stort set dagligt, når Laura ligger på maven. På den måde kan hun se meget mere og synes derfor at det er sjovt.
  Også når vi har vores venner på besøg bliver bObles hevet frem. De fleste af vores venner har børn på ca. 2 – 2.5 år. Så når de er på besøg bliver der virkelig leget med bObles..

  Udover vores forkærlighed for bObles har vi lige fået en tripp trapp stol med new born indsats den får en stor tommelfinger opad. Den er næsten uundværlig når vi nu så småt er gået i gang med grød.

  Det eneste produkt vi bestemt ikke har været glade for er eva trios termoflaske, jeg valgte at købe en ret dyr, pæn og hvad jeg troede var en god termoflaske til hendes pusletaske. Men den holder ikke tæt eller vandet varmt. Den er faktisk temmelig ubrugelig.

  Det var lidt om vores familie, vi håber selvfølgelig at vi kommer til at teste en masse gode og måske knap så gode produkter for jer.

  På Instagram er mit profilnavn jeanniefagerlund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene cleyton

  Jeg hedder grevinden84 på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Cleyton

  Haaaaiiiii

  Mor (32år), far (33år), 2 drenge på 6 år, nr. 3 er planlagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Albrektsen

  Hej
  Vi er en familie bestående af mor på 30 år, der er under uddannelse til mediegrafiker, far er 32 år og arbejder ved et teleselskab. Sammen har vi to børn, en dreng på 3 år, der går i børnehave, og en pige på snart 6 år, som også går i børnehave og skal starte i skole i 2017. Far har også en dreng på 11 år, som kommer hver anden weekend. Vi bor i Aalborg.
  Hele familien er begejstrede for fårup sommerland og legoland. Der hjemme har mor og børnene en forkærlighed for bobles. Vi er også blevet begejstrede for produkterne fra forever living, og bruge mange af dem dagligt.
  Mit navn på instagram er RikkeA86

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lilja Christiansen

  Vi vil rigtig gerne være testere.
  Vores familie består af mor på 26, far på 31 og Thor på 6 måneder.
  I og med vi næsten lige er blevet forældre for første gang er de produkter vi primært bevæger os ud i for tiden, er produkter til ham. Vi er helt vilde med Nomi højstoleb som er justerbar ift. fodstøtten også, så han kan sidde ergonomisk korrekt. Vi knap så vilde med tudekoppen fra Done by Deer, da den ikke holder tæt og vandet løber ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Casse

  Vi er en famile i det midtjyske (bor i en lille landsby unden for herning) på 3 som består af Sylvester på 8 måneder dr snart bliver vuggestuebarn, far på 29 som arbejder som mellemleder på kontor, mor på 26 der er pædagogstuderende og hunden Morgan på 5 år. Sylvester en en aktiv dreng og derfor ville bObles tumlemøbler give fornuftige muligheder for at være aktiv og dermed styrke vores alle sammens motorik herhjemme.!! Det at blive testfamilie vil i helt sikkert give mange hyggelige tumlestunder som ville skabe gode minder! <3 Lige for tiden er vi glade for en vippe tur på den store ælling! Mit profilnavn på instagram er: linelykkecasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jansdal Bakke

  Jeres nye testfamilie siger i? Det må være os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Bjørndahl Kobbelgaard

  Vi vil elske at blive jeres nye testfamilie!
  Vores familie består lige nu af 3 – Min mand Kristian 25år, vores søn Emanuel 1,5år og jeg selv; Elisabeth 21 år. Til Januar udvider vi familien på en anerledes måde. – vi flytter sammen med en af vores gode fællesvenner Paw i et hus. Vi glæder os meget til at prøve noget nyt, udvide og nytænke familielivet og så selvfølgelig at få mere plads omkring os.
  Vi er en ung familie, som elsker at være aktive – både inde og ude! Vores søn elsker at tumle, kravle over og under ting som i en forhindringsbane, lege med biler, lege gemmeleg, bygge med Duplo og meget mere!
  Kristian og Paw elsker sjove nye ting – det kan være alt fra noget elektronisk til noget, der kan være fedt at lave ude i naturen!
  Jeg selv elsker indretning og diverse redskaber til køkkenet.

  Pt er vi meget begejstret for Emanuels nye Puky Løbecykel og glæder os til at få mere plads, indrette et nyt hjem og komme ud i haven!

  Intragramprofil: elisabethbkobbelgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Hej
  Vi er en familie, som fornylig lige er blevet udvidet til 4. Vi er min mand Thomas på 40 år som er meget sports, mad og vin interesseret. Mig på 36 år som elsker boligindretning, tøj og mode samt mine børns trivsel. Frederik på 5,5 år som lige er blevet storebror i august og er meget optaget af det og ellers er en sund og aktiv dreng som elsker leg og iPad. Og så har vi Andrea som er fra august, men som blev født 7 uger for tidligt. Hun er nu 12 uger og har det godt. Til hverdag er min mand salgschef og jeg selv souschef, men er nu på barsel, og har derfor masser af tid og overskud til at sætte mig ind i produkter og teste dem.
  Vi repræsentere en god dansk kernefamilie med sunde værdier og vi alle 4 ville elske at være jeres nye testfamilie.
  Vi er bosat i en forstad lidt uden for Odense på Fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Vi smider et lod i puljen om at blive testfamilie…
  Mor er 30+ og arbejder skiftehold i Københavns lufthavn
  Far er 30+ (mere end mor!!)og arbejder også skiftehold.
  Vi har 3 livlige drenge…
  V som fylder 7 til januar, og er dermed startet skole i år.
  C som er 4, og går i børnehave
  O som lige er fyldt 2
  Har desuden 2 katte ( begge hankatte)- den ene er næsten lige så stor som lille O!!
  Så mor er den eneste pige i huset som drengene synes er ret så sjovt- tilgengæld har mor altid en stemme mere end der er drenge i huset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Maria bygge Jensen

  Mit instagram navn er: @Mettebyggejensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Maria bygge Jensen

  Vores familie består af:
  Mor 27år, folkeskole lærer
  Far 29år (snart 30), selvstændig mekaniker
  Datter 2,9 år, går i børnehave
  Datter 4 måneder, pt hjemme med mor på barsel
  Hund, 5 år, en kæmpe en af slagsen

  Vi er en travl familie, med børnene i fokus. Vi går til svømning, salmesang, gymnastik mm. Hver uge. Vi er altid på farten
  Vi har opdaget at et børnehave barn virkelig sætter tøj, specielt overtøj på prøve. Vi har derfor været igennem mange vinter sko allerede nu. Vi var meget skuffede over de billige fra bilka, som vi egentlig var rigtig glade for sidste år da hun gik i dagpleje, så vi købte nogle andre fra skofus som bare er rigtig gode. Med overtøjet har vi i år valgt hummel. Det er vi bare rigtig glade for. Det holder hende varm og tør hele dagen
  Til den mindste er vi rigtig glade for vores emmaljunga barnevogn og vores city elite. Begge er helt fantastiske vogne som kan holde til alt terræn som vi har her ude på landet i det sønderjyske.

  Med korte ord, er vi en familie der virkelig sætter tingene på prøve og giver anbefalinger til det meste af omgangskredsen, da vi var de første der fik barn/børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit navn er Allan, jeg er 29 år og nærmer mig hastigt de 3 årtier.3️⃣0️⃣
  Jeg er til gåture på stranden i måneskinstur, og hygge foran pejsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin Overgaard

  Kære Jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle anholm Kristensen

  Vores lille familie består af Nora 2år far jacob 32 og mor Helle 31. Derud over har vi en berner senne på 5 år som hedder Berta. Vi trænger til nye udfordringer og vil elsker at teste en masse skønne sager. Igprofil. Anholm85

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Carolina G. Nielsen

  Vores familie er ganske ny, og består af Andreas på 27 år og Anna på 26 år + Andreas’ bette pige Maria på 2 år.
  Andreas og jeg har været kærester i 1 år, og boet sammen siden januar 2016. Maria er for nylig begyndt at komme i vores hjem, og vi elsker at opleve verdenen sammen med hende, om det så er i naturen, svømmehallen, lege rundt på legeplads, besøge kunstmuseums eller danse rundt i stuen – så er alt fantastisk, når man ser et lille menneske udforske verdenen.

  Vi har ikke tusind dyre produkter, da vi begge er nyuddannede og hvor Andreas er vikar på en specialskole, så er jeg (Anna) jobsøgende, men arbejder dog 10t. om ugen som Konkurrencetræner i Aalborg Svømmeklub. Andreas er gammel elite atletikudøver og jeg er gammel konkurrencesvømmere, så det er vigtigt for os at udfordre Maria og kommende børn, motorisk – værende tumle øvelser, male, danse, svømme etc. Derfor er det produkt vi mest benytter os af legegulv/måtter, her er der mulighed for at tumle og udfolde sig motorisk uden at slå sig.

  Vi er endnu ikke skuffede over et produkt, da vi er omhyggelige og grundige inden vi smider penge efter noget. Jeg søger typisk efter andre menneskers erfaringer, og anmeldelser af et produkt og går meget op i kvalitet inden jeg køber noget. Derfor kunne det være spændende selv at få lov til at teste og vurdere produkter. Familieforøgelse indenfor de næste år er heller ikke en fremmed tanke, og så bliver der en ekstra tester og 1000 produkter man skal bruge i den forbindelse. Vi er unge, vi er kvalitetsbevidste og klar på at blive testfamilie!

  Jeg er den med Instagram profilen, da jeg ikke kan lade være med at tage billeder af vores oplevelser sammen som par og familie.
  Instagram navn: annacaroline9000

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria hollington

  Vi er mere end klar til at være jeres nye test familie. Vores lille familie på 4 består af mor Maria på 35 der er pædagog i en skovbørnehave og far Niels på 36 der er pædagog i en børnehave. Så er der verdens bedste storesøster på 13 år Victoria der elsker sin lillebror meget højt. Og sidst men ikke mindst baby Elliot der ligenu er 14 dage gammel. Herhjemme elsker vi god kvalitet, og pt er babysengetøjet fra camcam,sutterne fra mam, vores emmaljunga Edge duo barnevogn, blandt favoritterne til baby. Og til storesøster er det mindfuelness malebøger og diverse tusser fra forskellige mærker der bliver testet. Vi er skuffet over vores håndklæder og stofbleer til baby fra mærket pippi, da de ser slidte ud efter få vaske. Generelt betyder god kvalitet og holdbarhed meget for os når vi køber/tester nye produktet. I kraft af vores arbejde ved vi godt hvad produkter for os skal kunne holde til og tilbyde når det kommer til børn og familie liv.

  På Instagram hedder min profil: Litlemisshappy

  Ser frem til at høre fra jer hilsen mor Maria og co

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej “Testfamilien”

  Vi er så klar til at blive Jeres nye testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Urth

  Hej testfamilien ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anitta Sandfær Larsen

  Vi er en familie på 5,
  mor (Anitta) på 34 år, elsker kreativitet, læse, bage, sy og leg
  Far (Carsten) på 37 år, elsker udelivet med ungerne og alt mekanisk
  Vilas på 6 år, elsker fodbold, Magformers, LEGO, udeliv, bøger og at være kreativ og udfordre sig selv motorisk
  Silke og Theo er tvillinger og 3 år, der hitter traktor, maskiner, dukker, udelivet, dyr, motoriske lege og spil.

  Vi er en familie hvor ungerne er meget aktive, der skal altid udforskes, de elsker at teste hvad ting kan bruges til, og finder ofte på nye ting de kan anvendes til.

  Vi vil elske at blive jeres nye testfamilie.

  På Instagram er navnet @anitta_sandfaer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Chapelle

  Så dukkede muligheden endelig op:) Jeg har længe luret på, hvornår man kunne ansøge.
  Min familie vil meget gerne være en del af “testfamilien”, da vi gerne vil afprøve de mange forskellige og spændende produkter for at finde ud af, hvad der er et hit, og hvad der ikke er.
  Herhjemme er vi pt. meget glade for Johas uldserie. Der udover er vi også glade for de forskellige grød og mosvarianter fra Semper.
  Vi har været lidt skuffede over hagesmækkene fra “Done by Deer”, da de ikke sidder så godt på vores datter.

  Vores familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Boesen

  ᕼEEEEEI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Estrup Bozdogan

  …oooog min Instagram randiestrupbozdogan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Estrup Bozdogan

  Vi vil super gerne være jeres testfamilie i 2017. Vores familie er dansk/tyrkisk og består af;
  Mor Randi 32 år
  Far (baba) Ercan 34 år
  Yakup 4 år
  Aslan 2 år

  Vores drenge er (som et bevidst valg) ikke i institution, hvilket betyder, at vi selv sørger for al stimuli, udfordringer, leg, læring osv. Drengene elsker rollelege, køkken, udklædning, dyr, LEGO-alt der styrker deres kreativitet.

  Og kreativiteten har de ikke fra fremmede, min mand lever af sin kreativitet. Han tegner og laver tegnefilm. I fritiden tegner han endnu mere, spiller guitar og leger rigtig meget med drengene.

  Jeg selv elsker indretning, og bruger mest min kreativesans her i hjemmet. Jeg elsker flotte budgetvenlige finesser, og finder enten alt brugt på dba, ts eller reshopper. Det gælder også drengenes tøj, som hovedsageligt er helt basic, meget legetøj, møbler, fodtøj og ting til hjemmet.

  Og så elsker vi film, gode dokumentarer og autentiske dramaer. Og helst mens vi spiser lækkert (og nemt!) mad.

  Vi håber og krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line vagner Hjørringgaard

  IG navn @linevagner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line vagner Hjørringgaard

  I skal da vælge Os!!
  Mor på snart 35, far 37, Frida meget snart 12, Emilie 6 og Frede på 4 år.

  Vi elsker at teste alt nyt, især special vare – da vi alle elsker madlavning!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Lange

  Herhjemme består vi af mig, mor Trine på 28, far Jeppe på 29 og tvillingerne Felix og Villads på 9måneder. Vi har en lille immunsvage mand og er derfor meget bevidste om produktvalg – vi prøver af og finder ud af hvad der fungere og ikke fungere! Vores yndlingsprodukt på må være woodland wonders produkter! Det pepper virkelig hverdagens grød til ungerne op! Ydermere er vi mega fan af motoriklegetøj og bruger det aktivt i vores hverdag. Og hey! Vores sleepbags!!! Det bedste jeg har ejet til dato!

  Produkter der har skuffet … hmmm havde nok håbet på “snotty grotty” faktisk hjalp på et eller andet – men det har altså ikke været tilfældet herhjemme! Kan faktisk ikke lige komme på flere tilfælde af trælse oplevelser – endnu!

  Fordi vi allerede har en grund til at være lidt mere kritiske over for produkter, så er vi en ideel testfamilie! Og jeg kan garantere ; vi er ikke ubegrundet kritiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Testfamilien

  Familien Gutte Stahrenberg – meget, MEGET interesseret i at blive en af jeres nye testfamilier.

  Børn:
  Oscar 6 måneder gammel – skønnere end skøn – en charmetrold – stor dreng med en meget stor appetit – sover på ingen måde igennem endnu – til gengæld skriger han – Meget… Job: Tester for Vores Børn (Vores Børn Mødregruppen)

  Olivia 2 år gammel – vores smukke store, lille pige – omsorgsfuld lille storesøster – viljestærk – fræk, frækkere, Olivia – fuld fart frem – konstant… Job: Model for Basic CPH, Olivia har lavet opgave for Phister og Philina.

  Leopold 3 år gammel – irriterende men sød bomuldshund – gør af alt – tror han ejer hele verden…

  Forældre:
  Far 30 år gammel – M&E Koordinator – snart hjemmegående far på barsel – nærværende og omsorgsfuld far – skøn (kommende) mand – fodboldtosse…
  Mor 29 år gammel – pt på barsel, til daglig ansat i Banedanmark – forlovet med den skønneste mand – ude af stand til at skrive noget positivt om mig selv – selvkritisk x 100.000.000………

  Vi vil sætte en ære i at blive valgt som en af jeres testfamilier!
  Derudover vil moren revne af stolthed!

  Instagram: @julie_stah
  Blog: http://www.ocdmor.dk

  De bedste hilsner, Familien Gutte Stahrenberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Stevnhoved Christensen

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Larsen

  Hej testfamilie ☺

  I skal da klart vælge os som testfamilie, da vi ikke altid er til det sædvanlige, men derimod godt kan lide, at afprøve nye ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bille

  Hej Testfamilien ✌️️

  Vi er jeres nye testfamilie 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Aulum Høj

  I skal vælge vores familie, som består af mor på 27 år, far på 34 år og 3 tøser; Emma på næsten 7 år, Emilie på 5 år og Ellie på 9,5 mdr. Vores yndlingsprodukt for tiden er: SEMPER madposer/squezze, som er fantastiske at have med på farten eller som et nemt mellem måltid til lillesøster. Noget som ikke rigtig fandtes da de store var små. Vi er også ret begejstret for gobabygo strømpebukser og strømper – der kommer virkelig mange gode produkter til babyer og børn.. det kan vi se på bare 4 år. Selvom vi har 3 tøser herhjemme, er vi også en fodboldtosset familie, eller far og største pigen er. FCK er favoritten og fritiden bliver både brugt på selv at spille fodbold og se de profesionelle, krydret med en masse spring gymnastik i nervepirrende udfordringer. Mellemste pigen er dog mere til gymnastik og masser af tegninger og farvlægning. Far er selvstændig murer, og mor er på barsel året ud med yngste skud i familien inden hun starter i dagplejer efter nytår. Mor er en kreativ sjæl, som både strikker og hækler plus det løse. Vi elsker alle sammen både hjemlig hygge ligeså vel som vi gerne tager ud af vores 3v lejlighed når det bliver for trængt. På Instagram er mit profilnavn: madebychosie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kristensen

  Med os som test familie får i:
  Far Henrik 36, Mor Karina 32, Neela på knap 2 år og Henriks piger Mathilde 9 år og Therese 6 år.
  Mor og far arbejder i Danmark (Padborg), hvor Neela også går i dagpleje … Men vi bor i Tyskland (Flensborg) et stenkast fra den dansk/tyske grænse. De store piger bor hos deres mor i Rødekro, men er hos hver anden mandag og weekend.

  Vi har alle ønsket os cykler til jul fordi vi godt kan lide at lave ting sammen. Men alle tre piger nyder også at stresse af med tablets, perler, LEGO eller Playmobil.

  Vi er alle 5 meget tøj/mode fikseret og hjælper hinanden med outfits

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære testfamilien.

  Vi er en lille familie fra Vejle bestående af mor (Mie) på 27, far (Henrik) på 27, børnehavebarnet Nynne på 3, babyen Albert på 4 måneder og hunden Bumle på 6 år, vi drømmer om at blive testfamilie.
  Jeg (Mie) er selvstændig frisør og ejer af et hair extensions brand, far Henrik er sælger og selvudnævnt gør-det-selv mand på et hav af projekter, altid. Nynne går i børnehave og elsker alt med kjoler, ballet og at lave puslespil, hun er pige med stort p. Albert er det gladeste og dejligste lille spektakel som vokser med lynets hastighed. Bumle er vores lækre isbjørn af en samojed som trods sine 6 år tror han er en lille hvalp. Vi elsker at rejse og gør det så ofte vi kan, 2017 står allerede på skiferie i Frankrig i januar og Thailand i april. Vores yndlingsprodukt for tiden må være slyngevuggen fra naturesway og doomoo ammepude (som der er kamp om uden om amningerne også da den er så god at lægge op af i sofaen).
  Mit ig navn er mblachgaard
  Kærlig hilsen Nynne, Albert, Henrik, Mie og Bumle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Hovesen

  Har kommenteret længere oppe men glemte Instagram navn : Sinehovesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Amalie Mikkelsen

  Hejsa Testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Hovesen

  Hejsa

  Vi er en lille nyopstartet familie, som består af mor Sine på 29, far Mikkel på 29 og lille Oskar på 4 måneder.

  Mor Sine har, efter over 10 år som prof. Fodboldspiller i Fortuna Hjørring, valgt at ligge støvlerne på hylden og det betyder mere tid til mine andre interesser.
  Jeg elsker mode og indretning og synes vi bor ret så hyggeligt i vores murermestervilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Hansen

  Kære Testfamilie

  Vores familie vil rigtig gerne være testfamilie for jer i det kommende år.

  Vores sammenbragte familie består af Simon 37 år, Lone 30 år, Laura 14 år, Carl Emil 12 år og Felix på 6 år.
  Vi er en af de dejlig moderne sammenbragte familier. Jeg arbejder som socialrådgiver og Simon er ingeniør i et stort firma. Vi er en meget aktiv familie, Simon træner i øjeblikket op til, at løbe marathon i København til maj på under 3 timer, han løber hver dag.

  Carl Emil er en aktiv fodbold spiller, han træner fodbold 3-4 gange om ugen.
  Laura spiller også fodbold 2-3 gange om ugen og Felix går til svømning og starter til fodbold snart. Jeg selv prøver at få tid til træning når det passer ind i resten af familiens aktive liv.

  Foruden alt den sport er vi en familie der nyder at være ude, vi elsker alle at opleve verden og rejser gerne når tiden er til det.

  Simon og jeg går meget op i indretning og vi forsøger fortsat, at gøre Simons hjem til vores fælles hjem nu. vi skal til næste år igennem en renovering af nyt køkken og to nye badeværelser. Jeg nyder at bruge tid i køkkenet og lave mad fra bunden, når tiden er til det.

  Jeg håber min korte beskrivelse af vores familie har vakt jeres interesse, da vi alle i huset syntes det kunne være rigtig fedt at teste for jer.

  Jeg følger @lallehv på instagram som også er min gode veninde.
  Min Instagram er Lone_dicte_hansen

  Vi glæder os til at høre fra jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Instagram @isabellasmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa☺️

  Vi er en familie på snart 4, venter på lillebrors ankomst.
  Mor er 31 år, og går på barsel, samt blogger på http://www.isabellasmor.dk.
  Far er 32 år og er slagtermester, samt håndboldtræner for nogle unge mennesker i Ringkøbing, hvor vi bor.
  Isabella er knap 3 år, født 7 uger for tidligt, så vi bruger meget tid på motorikken, og sanserne. Isabella skal begynde i børnehave 2 januar, og elsker at lege både inde og ude.
  Lillebror ankommer inden for de nærmeste 14 dage, og vi glæder os til han kommer.

  Mor kan godt lide lækre produkter, og er fornyeligt faldet for milk og co. Samt så glæder hun sig til at få kroppen tilbage og komme i normalt tøj igen. Mor er den mest sociale online, og elsker at få inspiration på de forskellige medier.

  Far er en kødelsker, der nyder god mad. Og så kan han godt lide at spille på pc, og koble af fra sin travle hverdag.

  Som familie nyder vi at gå tur ved stranden, med vores hund Gizmo, en ældre herre på 9 år. Vi tager i legeland, svømmehallen, og nyder vores familie. Vi er tætte, da vi bor over 2,5 time væk fra de nærmest familie.

  Nu står vi snart over for en ny omvæltning med barn nr 2, og er spændte på hvordan vores familie så udvikler sig. Og så har det jo været en helt ny verden at skulle have en dreng denne her gang.

  Vi håber blive testfamilien hos jer, da vi er vilde med at prøve nye ting, give vores mening til kende og lære om nye ting.

  Mange hilsner Morten, Isabella, lillebror og Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med jer .
  Vi er en lille familie på 4 , vil nok kalde os den moderne familie . Hjemme hos os består familien af mor Elena 28 og far Scott 31 år , Obie 3,5 år og Mace 1 år.
  Vores hverdag er meget hektisk og det hele skal hele tiden flaske sig , vi har lige medvirket i tv udsendelsen “mænd på barsel” på kanal 4 , som virkelig har været en oplevelse , ved siden af det har vi lille Mace , som vi hele tiden kæmper med at få ovenpå, han er en del undervægtig , og derfor blir der blogget dagligt om de gode og dårlige ting , som familie , farmand henter unger, laver mad og bader ungerne , imens mor har lange arbejdstider osv .. meget mere kan i høre om hvis i lære os at kende ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej testfamilien.
  I skal da vælge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Almind

  Hej Testfamilien.dk
  I skal vælge vores familie, som består af mor Karina på 40 år, far Søren 40 år og vores søn Emil på 8 år. Vi har solgt vores hus, er ved at sælge det meste af vores indbo og vores biler, sønnen er meldt ud af skolen og begge vores gode stabile jobs er sagt op.
  Den 8. Februar 2017 tager vi ud at rejse bare os 3 med en rygsæk hver, som skal kunne indeholde det vi får brug for de næste 12-13 måneder.
  Alt dette har vi gjort, da vi var løbet sur i at bruge alt for meget tid på jobs, hus og alle de praktiske ting og planlægning der følger med som børnefamilie og alt for lidt tid på det der er virkelig vigtigt for os, nemlig nærvær og tid til bare at være sammen som familie. Planen for vores rejse er, at der ikke er en plan. Vi har naturligvis gjort os nogle overvejelser over hvad der kunne være spændende at opleve, men intet er lagt fast. Derfor bruger vi selvsagt rigtig meget tid på at undersøge hvilke rygsække, solcremer, hudplejeprodukter, fodtøj, kameraer og meget andet som kan opfylde vores behov på rejsen.
  Når vi ikke sælger alt og rejser ud i verden, arbejder vi som bygningskonstruktør og 1. Klinikassistent i børnetandplejen og går i 1. Klasse.
  Når vi har ferie elsker vi at rejse. Vi holder af mange forskellige ferieformer og mener ikke, at det ene udelukker det andet. Vi har som mange andre været på charterferier både med og uden All inklusive. Vi har været på kør selv ferier med vores elskede oppustelige telt, roadtrip i USA, hygge i familiens sommerhus og storbyferier.
  Vi glæder os meget til at høre fra jer.

  Hilsen Emil, Søren og Karina

  På Instagram er mit profilnavn: @karinaalmind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina K. Jensen

  Kære testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Worch Hansen

  Hejsa

  I skal da vælge os.

  Vores lille familie består af mig, mor Pernille 35, far 37, Villas på 4 og snart lillebror (januar 2017).

  Vil elsker at være aktive. I vinterhalvåret går vi til familie gymnastik (mor og far er instruktører), yoga, håndbold og fodbold/florball.
  Om sommeren løber og cykler vi. Og så elsker vi bare at være ude. Tilbringer meget tid i haven, hopper i trampolin, griller og laver snobrød og pandekager over bål.

  Vi elsker at samle sten, pinde og kastanjer og være kreative med dem.

  Skulle det ske, at der en dag er for koldt, vådt eller blæsende til at være ude, tja så kan vi ikke finde stuegulvet for bare legetøj.

  Desuden elsker vi at bage og spille spil.

  Vi afprøver gerne forskellige ting for at finde ud af hvad der passer os bedst og hvad vi bedst kan lide.

  Lige nu afprøver vi vådservietter da Villas har fået udslet af forskellige mærker.

  Pga sygdom har vi afprøvet øretermometer som vi blev vældig skuffet over.

  Vi håber vi kan få lov til at teste for jer.

  Insta navn er Pernillewhansen

  Mvh
  Pernille og familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej testfamilien!

  Så er I ved at læse ansøgningen fra én af Jeres nye testfamilier(forhåbentlig)

  Vores familie består af:
  datter Mille (3)
  far Simon (31)
  mor Marianne (36)
  1 gravhund, 3 katte og 10 silkehøns

  Vi bor på landet i vores hus, som vi pt er i gang med at renovere,. Far laver en hel del selv, og derfor det nok også trækker lidt ud i tid. Små skridt er også fremgang.
  Mor arbejder på kontor og far er selvstændig.

  Vi elsker kvalitetstid sammen, og søndagen er helliget til familien, de andre dage er det mest mor og Mille der laver sjov, da far konstant er på arbejde. Far har givet mor en kitchen-aid og den bliver pt testet på bedste vis, og den holder stand i aller højeste grad, det ligger på grænsen til misbrug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Svenson

  Hej.

  Vi er en familie på 4:
  Far, Anders på 25
  Mor, Mia på 28
  Også pseudotvillingerne Liam på 3,5 år og Merle på 2 år.

  Dertil har vi fået 2 smukke engle som stadig er en kæmpe del af vores familie.

  Vi er en aktiv familie, hvor Anders cykler downhill på højt plan og ofte tager til stævner og ture i skoven – har egen Instagram profil hvor han deler alt i forhold til hans cykelverden.
  Derudover er begge unger fyldt med fantasi og nyder at være aktive og finde på nye sjove lege, især deres bobles og mamamemo træ legetøj er i høj kurs lige nu. Men alt der kan kører og larme er også fantastisk.
  Vi har faktisk fravalgt rigtig meget plastisk legetøj og tilvalgt trælegetøj og særligt ergonomisk legetøj fordi begge børn har allergi og skrøbelige led, så det ville være ekstra fedt at kunne afprøve endnu flere sjove stykker legetøj for børnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Andersen

  IG profil; Mitgladeliv

  Har I mon plads til en snusfornuftig familie i testfamilien?

  Vores skønne familie består af Christian på 35, Anette på 30, Gustav på 8, lille Agnes på 4 uger og hunden Frank som er 1,5 menneske år.

  I foråret købte vi vores drømmehus – en KÆMPE 70’er villa som vi bruger rigtig meget tid på at pusle om. Far Christian kaster sig ud i alle mulige gør det selv projekter, og rum for rum bliver vores hus stille og rolig forvandlet til en moderne perle. Mor Anette kommer med alle idéerne og er vild med at indrette hjemmet. Desuden holder hun meget af at være i køkkenet hvor hun både bager og eksperimenterer med aftensmaden og derudover er hun ret frem til de gamle håndarbejdsdyder og nyder at skabe både tøj og legetøj til børnene.

  Vores store idoler er farmor og farfar som lavede det meste selv og som virkelig gik op i god kvalitet og ikke mindst hygge <3

  Gustav er en ægte LEGO nørd og i øjeblikket er det især LEGO StarWars som hitter. Og så har han pt en stor passion for Titanic.

  Lille Agnes laver ikke meget andet end at sove, spise, pludre og charme. Hendes foretrukne produkter pt er vores Emaljunga lift og Leander puslepuden.

  Vi syntes at mange produkter på markedet er en udfordring, da vi går op i om pris og kvalitet hænger sammen. Oftest finder vi på at lave noget selv, i stedet for at købe os til de fine ting i butikkerne.

  Hvis I ønsker en snusfornuftig veluddannet familie med masser af kærlighed og en nørdet tilgang (med dertilhørende grundig analyse) af en moderne families faktiske behov, så bør i vælge os – familien Bak Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla v. Møller

  Hej Testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Andersen

  Har I mon plads til en snusfornuftig familie i testfamilien?

  Vores skønne familie består af Christian på 35, Anette på 30, Gustav på 8, lille Agnes på 4 uger og hunden Frank som er 1,5 menneske år.

  I foråret købte vi vores drømmehus – en KÆMPE 70’er villa som vi bruger rigtig meget tid på at pusle om. Far Christian kaster sig ud i alle mulige gør det selv projekter, og rum for rum bliver vores hus stille og rolig forvandlet til en moderne perle. Mor Anette kommer med alle idéerne og er vild med at indrette hjemmet. Desuden holder hun meget af at være i køkkenet hvor hun både bager og eksperimenterer med aftensmaden og derudover er hun ret frem til de gamle håndarbejdsdyder og nyder at skabe både tøj og legetøj til børnene.

  Vores store idoler er farmor og farfar som lavede det meste selv og som virkelig gik op i god kvalitet og ikke mindst hygge <3

  Gustav er en ægte LEGO nørd og i øjeblikket er det især LEGO StarWars som hitter. Og så har han pt en stor passion for Titanic.

  Lille Agnes laver ikke meget andet end at sove, spise, pludre og charme. Hendes foretrukne produkter pt er vores Emaljunga lift og Leander puslepuden.

  Vi syntes at mange produkter på markedet er en udfordring, da vi går op i om pris og kvalitet hænger sammen. Oftest finder vi på at lave noget selv, i stedet for at købe os til de fine ting i butikkerne.

  Hvis I ønsker en snusfornuftig veluddannet familie med masser af kærlighed og en nørdet tilgang (med dertilhørende grundig analyse) af en moderne families faktiske behov, så bør i vælge os – familien Bak Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja Christensen

  Hov glemte ig navn-
  Voreslilleunivers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Testfamilien:)
  Vi er en lille familie på 3- Mor Sasja på 29 år, Far Kasper på 31 år og vores søn Storm der bliver 3 her til dec.
  Vi ville elske at få lov at være test familie for jer:)
  Vi er en familie der elsker at bruge tid sammen, vi er rigtig gode til at rejse og vores helt store hobby er da også at komne ud og opleve verden sammen:)

  Men da mor her studere til sygeplejeske er der ikke råd til at rejse hele tiden, så når vi ikke rejser så bruger vi meget tid på kreative projekter – seneste projekt var hus renovering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Nielsen / Albert

  Hej testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Hei!
  Familie på 5 søger job! Eller bare at blive testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jorck

  Hej test familien:)
  Vi er en lille ny familie bestående af far Peter på 21 år der er tømmerlærling, mor Emma på 21 år der er på barsel fra pædagog uddanelsen og Aiya Nova på 4 måneder. Der udover har vi katten laban og hamsteren mini

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Pedersen

  Hej testfamilien. Vi er en familie på 4 der består af: mor Kristina på 23 år, far Lasse på 34 år, Anders på 4 år og Elias på 9 måneder. Derudover kaninen Rafaline.
  Både mor og far er uddannede social- og sundhedsassistenter, og er vant til at kommunikerer med mange forskellige typer mennesker. Anders går i en lille natur børnehave, og Elias er hjemme hos mor. Elias lider af slem astmatisk bronkitis, og i den forbindelse prøver vi os frem med mange forskellige måder at mindske kemi i hans nærmiljø. Seneste projekt er at gå fra ble til moderne stofbleer. Elias er en social lille gut med krudt i bumsen, og som har travlt med at lære alt på ingen tid, og så er han et barn der elsker at blive viklet.
  Anders er et barn der elsker udeliv og alt kreativt, og så elsker han musik og går på musikskole. Musikken har han fra sin mor, der spiller tuba i et orkester.
  Far elsker at bruge hænderne med drengene og involverer dem i alt han kan.
  Vi er ikke så store tilhængere herhjemme af ipad osv til små børn og læring, men derudover er vi glade for at afprøve så meget som muligt og pejle os ind på det bedste for os som familie.
  På instagral hedder jeg; balamowaba

  Vi håber i vælger os til et samarbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan E Jensen

  Min familie består af;
  Valdemar på næsten 2,9 år. Som inden længe starter i børnehave. Den kærligeste, hjælpsomme lille dreng med krudt i måsen, som elsker fart, vilde lege og alt med hjul på. Den ugentlige tur til gymnastik er ugens højdepunkt.
  Min kæreste Steffen på 28år, elektriker. En følsom mand, der er vild med naturen og den friske luft. Han går op i økologi og råvarernes kvalitet. Steffens hobby er veteranbiler, han har hænderne skruet rigtig på og har altid gang i et eller andet projekt.
  Max (hund) på 3,5år. En goldenretriwer med så meget personlighed, at den burde have sit eget tv-show. Han er vild med lange gåture i skoven, han øjner enhver chance for at få en dukkert i både vandpytter og søer. Max elsker at få opmærksomhed og være centrum.
  Susan på 27 år, undertegnet. Arbejder til dagligt som pædagog, daglig koordinator og Stepping Stones Træner. Vil betegne mig selv som en smilende, ærlig, ambitiøs og kærlig kvinde, der vægter familielivet højt.
  Vi kreere adventsgaver til hinanden og må indrømme, at jeg glæder mig til jul, som aldrig før. Mit ynglingspeodukt i tiden er selvhærdende ler, som flittigt bruges i tiden.

  Jeg er at finde på Instagram under profilen moments._of_.me

  Venligst Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Vi vil gerne være jeres nye testere
  – jeg tror, at det er noget, vi mestrer!
  Vi er Anne (27) og Matias (28), og vi får
  en lille, sød baby i det kommende år.
  Til maj 2017 bliver to til tre
  og vi kommer til at elske det lille kræ!

  Vi bor i smilets by
  og elsker at prøve alt det ny.
  Mad, vin og kultur,
  det er bare noget, der dur’.

  Matias arbejder som arkitekt
  Anne synes, at det er helt perfekt.
  Selv arbejder hun som ingeniør
  og ellers går hun ofte til frisør.

  Vi har prøvet mange produkter
  – vil vil bare ikke have noget, der lugter.
  Parabener og ftalater er også no-go,
  og kvaliteten må aldrig være low.
  Vi vil altid anmelde ærligt,
  det mener vi er mest kærligt!
  At købe babyting er ikke nemt,
  og der er sikkert noget, vi har glemt.
  Måske I kan hjælpe os med at vælge,
  så vi ikke i valget for lang tid skal svælge.
  Hvilken barnevogn og babyalarm?
  Det må ikke koste en halv arm!

  At være testfamilie vi vil nyde,
  og valget vil I ikke fortryde!

  Kh. Matias og Anne
  Instagram: @annemoeller89

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Hej testfamilie:)
  Min “lille” familie ville elske at blive jeres nye testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  Min familie og jeg vil elske at være en del af testfamiliens univers.

  Vores familie består af:
  Mor: Michela (29), lægesekretær.
  Mor elsker at bage og forkæle familie, venner og kolleger med nybagte kendinge, men de bliver også ofte testpersoner for nye opskrifter. For at mor ikke bliver alt for rund, bruger hun også tid på løb og fitness – gerne med børn, når det er muligt ☺️ Det er ikke altid nemt med to krudtugler.

  Far: Martin (31), IT-supporter.
  Far elsker at hygge med børnene og tumle på gulvet, men nyder også alenetid med PlayStation, NFL eller med guitaren.

  Sammen har vi to børn:
  Maja (4) elsker at tegne og hjælpe mor i køkkenet. Hun er en rigtig prinsesse og vil helst have kjole på hver dag.
  Ella (3) er en krudtugle med krummer i numsen. Altid fart over feltet. Elsker at lege med dukker og klæde sig ud.

  Som nævnt er tumletid vigtig, så vores foldemadras fra Bilka bliver brugt flittigt – gerne sammen med vores Bobles, så vi kan lave forhindringsbane.

  Vores store pige fik for noget tid siden en mellemhøj seng fra Hoppekids – rigtig fin. Desværre kunne vores datter ikke lide at sove i den, så nu er understellet pillet af, og vi leder nu efter nu seng.

  Herudover har vi vores elskede hund Chanel.

  http://www.instagram.com/hyldemoar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  -ønsker!
  Vi håber at høre fra jer!
  Mvh Familien Rossen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi er en meget kærlig og kreativ familie på 4.
  Mor (Line 28år), far (Lasse 27år), Storebror (Viktor 2år), Lillebror (Frederik 4 uger).
  Vi bor i et nyrenoveret hus i hjertet af Esbjerg.
  Mor Line går pr på barsel helt indtil D. 30/11-17, når hun ikke gør det, så arbejder hun som teknisk designer på fuldtid. Far Lasse arbejder fuldtid som fjernvarme montør i Kolding. Viktor går i dagpleje og Frederik hygger med sin mor derhjemme!
  Når vi ikke bruger tiden på arbejde og institution, er vi gode til at sætte os ned på gulvet og lege med vores børn – det er en meget vigtig ting hos os at være nærværende med børnene og lade legen og familien være i centrum!
  Vi bruger skoven året rundt til at lege i og samle spændende nye ting som vi bruger til kreativ leg.
  Derudover er vi åbne for nye bekendtskaber og er meget familiære og bruger meget tid på både lasses og Lines familie. Når mor og far får passet børnene tager de ofte ud at spise, tager til koncert eller comedyshow som er deres helt store fælles passion! De kunne også finde på at tage ud og skøjte eller danse eller bare sidde derhjemme med et sjovt spil og en god flaske rødvin!
  Instagram profilen hedder mortiltodrenge. Lige pt elsker vi bare Hummel, bananer, kravlegården, bassin tvillingevogn og ikke mindst Paw Patrol og brandbiler! Vores nuværende udfordring ift produkter er pt en babyalarm da vi ikke havde held med den forrige til trods for at den var i den dyre ende af prisniveauet for babyalarmer! Derudover har vi en kommende barnedåb hvor der mangler nogle øns

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Budek

  Hej
  Vi er en familie på 4. Far på 40 år, mor på 37 år, Pernille på 13 år og Daniel på 10 år.
  Vi har 2 hunde, en stor hvid schæfer og en lille gravhunde blanding.

  Jeg er kontorassistent og min mand er entreprenørmaskinmekanikker.

  Vi er en aktiv familie, vi camperer i sommerhalvåret, og tager på skiferie i vinterhalvåret.

  Vi bor på et nedlagt landbrug, som vi er ved at istandsætte fra A til Z.
  Min mand og søn kører meget på mountainbike i skove hvor der er spor til det. Min datter er tenager og opholder sig helst på værelset med tv eller telefon. Jeg er et friluftsmenneske, jeg tilbringer meget tid i vores have (den er stor) sammen med vores hunde.

  Vi har haft store udfordringer med det rigtige værktøj til vores istandsættelse og har flere gange købt noget være møg.
  Børnene er meget bevidste om deres tøj og sko og hvilke mærker der er oppe i tiden.

  Vi er alle 4 på instagram; en_budek – daniel_budek – ronniedhansen – hellebudek

  Vi ville elske at være testfamilie og glæder os til at høre fra jer

  Hilsen

  Helle Budek og familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie Bomin

  Halløj Testfamilien

  Hjemme hos os, er vi en familie på 4 og 1 hund.

  Mor Kimie på 32 år
  Far Kennett på 27 år
  Søn Adrian på 10 år
  Datter Kechia på 5 år
  Hund Diva Chihuahua på 6 år

  Hos os er vi kretive med perle i stor stil. Jeg selv træner hver dag for at opretholde musklerne grundet sclerosen. Kennett er produtionsleder hos royal unibrow, faxebryggeri og dyrker i fritiden golf på højplan. Adrian dyrker parqur og Kechia går op i gymnastik. Vores børn og os selv er en aktiv familie.

  Kechia og Adrian går meget op i tøj og kechia især sko (dem har hun mange af). Rullesko er et kæmpe hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nommensen

  Vi er en lille familie der består af 3 (4)
  Mor, Katrine, på 20 år, far, Søren, på 25 år og Milas på 4,5 måned – og en lille kælen chihuahua på 6 år.
  Herhjemme er vi rigtig for at bruge penge på tøj, legetøj og sengetøj.
  Lige nu er det tøjmærker som Hummel, småfolk, katvig og wheat.
  Legetøj er det Sophie la girafe og Oball.
  Sengetøj elsker vi småfolk og katvig!
  – men vi er altid klar på at prøve nye mærker!
  Vi ville elske at blive testfamilie, moren er super glad for at tage billeder og far er god til at komme med konstruktiv kritik af ting, men også positive ting!

  Vi håber meget på at høre fra jer!
  De kærligste hilsner fra Milas, Søren og Katrine

  Instagram: milasmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Instagram: mor_til_clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Testfamilie.
  Vores familie består af mor Stine 26 år, far Martin 33 år, Clara på 3 1/2 mdr og hunden Mille på 6 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Vores familie som I helt klart skal vælge består af mor, Jane på 36 år, far Lars på 38 år, vores skønne datter Sally på 8 måneder og vores 2 katte, Dixie og Pjerrot. Når man er blevet 8 måneder er man åbenbart glad for stort set alt legetøj der kan sige høje lyde, så i øjeblikket er sangbøger, snurretoppe med lyd og musikinstrumenter virkelig noget der hitter. Især snurretoppen fra Bellino og en tællebog fra Fisher-Price bliver brugt. Når vi er på farten har vi altid træuglerne fra Barnets Favorit med, de er gode at øve lidt fingermotorik og de smager vist også godt. Når vi skal putte er blæksprutten Olivia fra myteddy.dk dejlig blød at sove med – også når man er voksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Find os på Instagram: Salz_Love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hej Testfamilie
  Herhjemme består familien af mig Sally på 21 år og Søren på 24 år, samt vores lille baby som kommer til verden i marts 2017 – vi glæder os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissa Theilsborg

  På en lillebitte ø i et lillebitte hus bor en lillebitte familie. Okay, øen er ikke helt lille og huset er trods alt 92 m2 med fuldt loft og virkelig meget ligusterhæk – og faktisk er vi 5 i familien. Men vi lever i et hyggeligt hverdagstrummerum uden bil og storbyforurening.
  Familien består af far Rasmus, 33 år, kok og fremragende problemknuser; mor Lissa, 31 år, kontoruddannet og kæmpe fan af Ramasjang; Lukas, 9 år; den næste Peter Schmeichel, verdensmester i FIFA 2027 og overraskende overbærende storebror, Ellie, 5 år og godt igang med før-skole. Hun har lige fået en guitar og fordyber dig som aldrig før. Pt. Meget opsat på at overhale Lukas i skolen på trods af hans fire års forspring. Nohr, 18 mdr. Griner fra morgen til aften. Kæmpe tumling uden frygt – faktisk er det sjoveste lige nu at stå på spisebordet. “Hvorfor lægger i ikke stolene ned?” Tænker du nok – åh, han rejser dem da bare op igen. Hele. Tiden. Nohr er fars dreng og smager på alt. Lige for tiden er alt i eddikelage en sikker hitter.

  Sidste år fik ungerne et dejligt stort sæt Sands Alive. Rasmus og jeg havde stået 20 minutter i butikkens ‘prøv mig!’ område, totalt paralyserede og dybt fascinerede af dette fantastiske produkt. Og vi købte det… Samt en matchende voksdug.
  “Det sviner ikke” brølede reklamen op i mine øjne og ergo var det en sikker leg.
  Efter 20 minutter var min datter klistret til i sand og i en kontinuerlig bevægelse, i takt med at hun bredte sand ud på bordet for at skabe det perfekte slot, skubbede hun en lille smule sand på gulvet. Samme mængde, samme sted. På gulvet mavede Nohr sig lystigt rundt og pludselig var hans ansigt sammenligneligt med en labradors efter en tur på
  Stranden.
  Og Lukas? Han lavede små sandbolde pg kastede på Ellies slot så det faldt fra hinanden.

  Sands Alive er pakket langt væk på genbrugspladsen under ‘eksplosivt’ og vil aldrig blive nævnt igen.

  (IG: mrs_theilsborg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Madsen

  Ambulancemand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej testfamilen.
  Ih hvor kunne det være fedt og teste for jer.
  Vores famile består af far,mor, datter og 3 mopser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Goddaw fra Aalborg

  Min familie og jeg vil rigtig gerne være en del af testfamilien 2017. Mor her hedder Kristina og er 28 år (om lidt mere end en måned 29 år) er uddannet jurist og arbejder for Region Nordjylland. Faren i huset er 32 år og arbejder til daglig med rekruttering. Tilsammen har vi kreeret lille Marie, som nu er 3,5 måned gammel.

  Mor er oprindelig fra Brønderslev og far fra Næstved og fandt hinanden i Aalborg. Pt. går mor her på barsel frem til slutningen af marts, hvor Marie skal starte i dagpleje.

  Vi er i familien store livsnyder og før Marie kom til verden, var vi tit ud og rejse og spise på lækre restauranter. Det er sat lidt på standby, men bruger meget til på at lave lækkert mad hjemme i stedet. Vi bor i en meget lille lejlighed på 53 kvm inde midt i Aalborg Vestby , men hvor der er hjerterum er der husrum. Vi er ved at overveje, hvor vi har lyst til at flytte hen og om det er i hus eller lejlighed.

  Som nybagte forældre på meget lidt plads har vi været nødsaget til at være kreative med indretningsløsninger herhjemme. Et af de produkter som vi ved Marie er allermest glad for herhjemme er Stokke Flex i bath. Marie er en ægte badenymfe og det er så dejligt at have mulighed for at have et badekar uden at det fylder halvdelen af badeværelset. Dog kan det gå lidt vildt for sig med arm – og venbevægelsetne, når der bades, så der er efterhånden den mere vand på gulvet end i selve badekarret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores dejlige lille familie, bestående af mig Liselotte, på 28 år.(Grafisk Designer), min kæreste Sonni 26 år. (Tømre) og vores alt for dejlige smilende og lattermilde datter Clara på 7 måneder!

  Vores bedste køb er uden tvivl vores City GT klapvogn som vi bruger når vi suser rundt i byen eller rejser ud i verden og vores Nomi højstol som vi har brugt siden Clara blev født!

  Vi er rigtig glad for larmende legetøj og spændende billedbøger. Vores yndlingsprodukt lige nu er Kimovi creme, som har hjulpet lille Clara med eksem og kløe. Det som har skuffet os mest, er en næsesuger – ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men vores lille datter havde på ingen måde lyst til at få det store hylster op i sin lille næse, hvilket er forståeligt.

  Jeg elsker sociale medier og er kæmpe fan af både instagram og snapchat
  Jeg blogger til daglig på livstilsbloggen http://www.everyday-couture.dk hvor jeg skriver om morlivet, mode, rejser osv. og hvordan det hele kombineres som familie. Vi er meget glad for mode, lækker kvalitet og familiehygge.

  Instagram: Liselottea
  Blog: http://www.everyday-couture.dk
  Fb: https://www.facebook.com/everydaycoutureblog/

  Vi krydser alt hvad vi kan.

  / Clara, Liselotte & Sonni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Gotthardsen

  Herhjemme består familien af mor, 23 år – far, 28 år – Victoria, 2 år til januar – Alfred, 4 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa Bay

  På Instagram findes vi under navnet @tessabay

  Mvh Lars, Tessa, Lilly og Norma

  PS. Vi er bosiddende i Ørestaden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Og mit instagram navn er louisereistrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa Bay

  Hej!
  Vi er en familie på 4. Far Lars på 30 år som er sundhedsøkonom, mor Tessa på 28 år som er børnesygeplejerske og skal starte på uddannelse til sundhedsplejerske her fra den 2/1-17. Derudover tvillingerne Lilly og Norma på 15 mdr.

  Lige nu er vores yndlingsprodukt nok pigernes legekøkken og deres dukkevogn som anvendes som gåvogn. Pigerne er vilde med det da de så småt er begyndt at gå ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi er en familie på 4. Mig/Mor, Louise på 31, Far Jacob på 35, Thor på 3,5 og Arthur på 10,5mdr. Vi elsker at afprøve nye ting og vi elsker at være aktive. Men to lopper, er der gang i familien. Derudover har vi også 2 katte som også er en stor del af familien. For tiden er det Lego Duplo der hitter hos begge drengene og er noget de kan lege med sammen. Vi elsker at bage og lave mad og meget gerne med børnene, pt er det dog kun Thor der er stor nok, endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Tykgaard

  Vi er en familie som består af Otto på 1,5 år, far Bjarne som arbejder ved Politiet og undertegnede, som arbejder som kommunikationskonsulent i det offentlige. Samtidig er der en lille spunk i maven, som kommer til verden i juni 2017. Samtidig består familien også af to katte Hugo og Messi.

  Vi flytter forhåbentlig i nybygger hus i midten af maj 2017.

  Vores Otto er en rigtig bulderbasse, og der er ALTID lyd på ham. Han elsker at være udenfor og undersøge alting. Vores store hits har været legekøkken og mad fra HAPE. Det bruger Otto virkelig meget tid på. Samtidig elsker han alt med maskiner og biler og bøger med selv samme.

  Vi har været lidt skuffede over en hoppeko fra BeKidz – den er mærkelig i tyngdepunktet. Samtidig er Molo rigtig lækkert i stretch kvalitet, men mister alt for hurtigt sin farve.

  Vi elsker at bruge weekenderne på aktiviteter og har snart besøgt samtlige legepladser i Odense og omegn. Vi krydser fingre for at vi kan blive testfamilie!

  Find os på Instagram
  @mathildekni

  og se billeder af bulderbassen på #ottotykgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel Killingberg Jensen

  Hej Testfamilie, her er vi, den ny testfamilie 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er en lille familie på 4 + 2 hunde.
  Vi synes I skal vælge vores familie, da vi er godt spredt på interesser og alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej med jer.
  Min familie vil rigtig gerne være testfamilie i 2017.
  Vi er Jacob og jeg og vores drenge på snart 4 og 2,5.
  Jeg er sygeplejerske og skal i det nye år læse videre til sundhedsplejerske. Min mand arbejder i Medico branchen.
  Vi bor til hverdag i Tisvilde, hvor vi omfavner naturen og lokal samfundet.
  Min mand dyrker meget undervandsjagt og vi elsker at stå i køkkenet. Ungerne elsker vandet og skoven og LEGO. Vi bruger meget af vores fritid på stranden, med madklub og venner – og jeg på genbrugs jagt.
  VORES ABSOLUT BEDSTE KØB (som er købt brugt) må være vores Djeco puslespil. Jeg er simpelthen så imponeret over kvaliteten. Dem vi har er lagt utallige gange og brikkerne de holder bare – selvom de ikke er i træ. Derudover er stor forbrugere af A-Derma Exomega.
  Vi er en familie med vægt på samvær, hygge og dage i nattøj.

  Find os på IG:
  @fruhaag
  @tisvildelife
  @snabelhaag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Grann Thøgersen

  Jeg har en lille familie, som gerne vil blive testere.
  Der er mig / mor / Pernille på 20 år, som får en lille hyggelig lejlighed på 73m2 sammen med sønnen på snart 4 mdr.
  Jeg er enlig mor, så det er bare min søn og jeg. Jeg elsker at tage billeder, og vil derfor kunne tage gode billeder af jeres produkter og en anmeldelse.

  Instagram: Pernillethogersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  Hej Testfamilien,
  Ihh hvor har jeg længe gået og ventet på at i søgte nye familier, og det er så nu. Vi håber at blive en af de 12 familier i vælger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Claire Crossland

  Juhuuuuu! Her er vi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Salskov Nielsen

  Hej Testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vores familie består af mor Katrine 92’er, far Lasse 83’er. Vores søn Anton på 9 måneder og så venter vi lillebror til februar (drengene bliver altså pseudotvillinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Korgaard-Mollerup

  Jeres nye testfamilie!!

  Vi er jeres nye testfamilie i 2017! Vi består af far (44 år), mor (35 år), William (7 år) og Esther (15 mdr.). Desuden har vi 2 katte, Julie og Sofus på 4 år. Vi bor i Aalborg i vores drømmehus så vi føler os ret heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Thuesen

  I skal vælge vores helt fantastiske familie, som består af mor på 35år, og datter på 3,5 år.

  Vores yndlingsprodukt for tiden er: Bøger og musikapps, da vi er nogle rigtige bogorme, der samtidig elsker at synge og danse. Vi elsker også at være kreative, finde ting i naturen man kan lave sjove ting af.

  På Instagram er mit profilnavn: rosaquartz_com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Basland Stæger

  Hej hej hej!

  Vi er en dansk (og lidt filippinsk) familie på 4!

  Mor her, som er halv filippiner; Maria: 23 år, far Bernhard på 27 år, børnene Maximilian 2 år og 10 mdr (31-1-14) og Valentina på 10 mdr(1-2-16), katten BRIO på 4 år.
  Vi bor I Nykøbing F, men skal i løbet af 2017 flytte mere nord på, tættere på arbejde og familie.
  B arbejder i København, jeg studerer i Næstved og er derudover model for Blog and Shop på Facebook, Maximilian/Maxi går I skovbørnehave og lille V bliver passet og forkælet af mormor.
  Vi har bil, vores Toyota Yaris Hybrid som vi ikke kan undvære i hverdagen.
  Vi er ret glade for vores Bugaboo Buffalo der opfylder vores behov, med punkterfrie dæk og rimelig god mulighed for at folde sammen til meget lidt. Derudover sværger vi til Reima når ungerne skal have overtøj, da vi kun har positive oplevelser og oplever at det er høj kvalitet med slidstærkt materiale og højt vandsøjletryk.
  Vi har ikke været så glade for Emmaljunga, da produkterne derfra har været en barnevogn og autostol fra 0-13kg og da vi er en ung familie kommer vi vidt omkring og har brug for lette og funktionelle produkter, som vi har vurderet det ikke var for os.
  Vi synes heller ikke så godt om Mikk-Line, da de kvalitetsmæssigt ikke er så gode. Vi synes ikke at de er så vandtætte og slidstærke som vi har et behov for at det er. Vi elsker at være sammen og være hjemme og hygge, og komme ud og lege i haven eller en gåtur i skoven. Vi elsker at opleve og være på ferie sammen, som at vi fx var på Filippinerne i sommers.
  Vi kunne godt tænke os at blive test familie og fortælle ærligt og konstruktiv kritisk om vores oplevelser og vurdering af produkter og vi vil så meget det er muligt alle være aktive når vi vurderer.
  Kh – de 4 på Falster.
  Min ig: @mariabstaeger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Egholm

  Vi er en familie bestående af far 41 år uddannet kok og pædagog. Mor 39 år uddannet bankrådgiver nu familieplejer, datter 13 år, datter 10 år, plejesøn 5 år, plejedatter 4 måneder, hund,kat og høns

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej testfamilien.dk

  Vores familie ville elske at blive testfamilien.
  Vi består af mor 26 år, far 29 år, Noa 6 år, Teo 4 år, Hailey 19 mdr og Malte 4 mdr.

  Vi nyder at være sammen som familie og elsker at lave alt mellem himmel og jord.

  Vores fælles ynglingsprodukt i øjeblikket er nok min køkkenmaskine, da vi alle elsker hjemmebag og de to største af ungerne elsker at være med til at lave mad og bage.

  Hvis man spørger børnene er det deres bobles og deres store tumlepuder de er gladest for. De er alle (bordet fra ham på 4 mdr) glade for at lege tumlelege og bygge huler med dem.

  Vi er lidt skuffede over vores hårtrimmer, da den meget hurtigt stoppede med at fungere optimalt. Hvilket resulterede i at drengene ikke vil klippes, de er bange for at den bliver træt undervejs, og river dem i håret.

  Hailey på 19 mdr elsker smykker og hårpynt, hun er en rigtig pyntesyge, så udover bobles, så er hendes ynglingsprodukt hendes perlehalskæde+armbånd med elsa og hendes hårspænderne ned blomster på.

  Min instagram Hedder hjerstedkrea jeg får lige smidt et billede op af os alle sammen i løbet af ugen. Det kan være svært at få alle til at sidde stille til et billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Overgaard

  Vi er en familie på fire med far Christian på 32, Mor Louise på 33, Wilma på 2,8 år og Magne på 8 mdr.
  Vores yndlingsprodukt for tiden er Snotty Grotty da Magne er syg, måske må den dog dele pladsen med min elevationsseng, da jeg for tiden sidder op og sover med lillebror zzzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores lille familie vil rigtigt gerne være testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Møller

  Testfamilie….

  23/09/16 kl 14:00 PLASK sagde det, og så var vandet gået. 11 timer senere (24/00/16) – tillykke du er blevet mor til en velskabt lille pige.

  Det har ændret mit liv fuldstændig og synet på livet..

  Vi er mor Christina på 21 år og far Lasse på 21 år – sammen har vi en datter Philina på 2 måneder, og hunden Bailey på 3 år. Vi bor lige nu i en 100kvm nyrenoveret lejlighed – men leder på stående fod efter det perfekt hus.

  Hele baby-verdenen var ny for mig da jeg blev gravid. Jeg vidste ingen ting om noget og kendte ingen mærker. Men ved hjælp af de sociale medier, især Instagram fik jeg meget hurtig indblik i hvad der var “inn” lige nu, og hvad man bare måtte eje.

  Vi valgte derfor inden jeg fødte at skaffe Nomi Highchair fra Evomove med babyindsats. Det er nok en af de bedste beslutninger vi har taget. Allerede den dag vi kom hjem fra sygehuset, brugte vi den til Philina så hun kunne sidde med ved spise bordet og har siden brugt den hver dag, hvis mor ordner vasker tøj, lægger makeup eller er i bad. Den er perfekt fordi så kan hun følge med i alt hvad der sker, og den får indtil videre topkarakter fra os. Den kan vi slet ikke undvære.

  Derudover havde jeg købt den fineste puslepude fra et af mine nu yndlings mærker Done By Deer – men hvergang jeg tog bleen af Philina, så tissede hun. Og puslepuden fra Done By Deer var ikke i nærheden af at være vandafvisende. Så vi havde egentlig bare betalt for at den så fin ud, uden på nogen måder at være praktisk. Så den får ikke ret høj karakter for os. Det var lidt ærgerligt!

  Vi ser som familie frem til, at blive jeres nye testfamilie i år 2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jönsson

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej med jer.
  Jeg hedder Nynne, jeg er 30 år og enlig mor til en masse vilde rødder… Phillip på 12 år, Cille på 9 år, Meliza på 7 år, Viktor på 5 år, Tristan på 4 år, Noah på 3 år og tvillingerne Liam og Ella på 1 1/2 år.
  Vi bor i en 3 værelses lejlighed i Nordsjælland, som I nok kan forestille jer, sætter det organiseringsevnerne lidt på arbejde ;-P
  Som storfamilie er funktionalitet og holdbarhed høj prioritet! -og hvis nogen forstår at teste de ting, så er det helt bestemt mine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  JERES NYE TESTFAMILIE!

  Vores lille familie på 4 består af mor Amanda (27år), far Victor (27år), datter Emily (7 måneder) og hunden Oscar (2 år). Vi er en ung familie, og griner tit af hvor meget “familien Danmark” vi er, på trods af vores alder. Vi har endda en Skoda og et hus fra 70’erne.

  Vi elsker universet Instagram herhjemme, og mig, mor Amanda, finder meget inspiration her til boligindretning, børnetøj/børneindretning og lækker mad. Vi elsker god kvalitet og er på mange måder nogle rigtige livsnydere.
  Mit yndlingsprodukt for tiden er helt sikkert vores Nespresso-maskine, og jeg kan ikke vente med at smage de nye jule-kapsler. Far Victors yndlingsprodukt for tiden er de lækre produkter fra Milk & co. Selvom det er skabt til børn og babyer er det åbenbart også godt som håndcreme…

  I kan følge hele vores familie på profilen @baremigamanda .

  Vi glæder os til at høre fra jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Larsen

  I skal vælge vores familie, som består af mor 21 år, far 25 år, datter er i maven forhåbentlig til den 16 februar, søn 2 år. Vi har ikke som sådan nogle yndlingsprodukt for tiden men har købt lidt til den lille fra blandt andet camcam som jeg er meget begejstret for og glæder mig til at bruge, vi har ikke altid råd til at købe fine mærker men har været heldig at få nogle lækre ting af familie og venner. På Instagram er mit profilnavn: mitlilleliv

  Jeg har efter januar et års barsel og ville elsker at bruge tid på at være jeres nye testfamilie det lyder både spændene og sjovt for hele familien og kunne være en hyggelig hobby

  Held og lykke med jagten og go jul her fra

  Men venlig hilsen Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky Wichmann

  I skal vælge min lille familie, som består af mor Vicky på 26, får Martin på 31, Victoria der bliver 3 den 26/11 og vores lille kat Mille på 1,5 år.

  Lige før tiden går vi meget op i at være kreative med diverse ting, eller spille spil sammen som familie. Samt være aktiv med diverse redskaber fra f.eks. bobles og Ikea måtte.

  Vi ville elske at være test familie, da vi elsker at afprøve nye ting, og lære at bruge ting på forskellige måder.

  Min instagram hedder wichmann1990

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Damsgård

  I skal vælge min familie, mor Louise på 26 år, Storesøster Silje på snart 4år, Far Tobias på 25år og lillebror Nor på 4 mdr.

  Lige pt. er vi ret vilde med vores skumgulv fra smallstuff og skål og skeer fra done by deer.

  Vi vil elske at være testfamilie og prøve en masse forskellige ting med vores lækre børn ❤️

  På instergram hedder jeg l_damsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stop lige op her og læs en gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Rosenvinge Jensen

  I skal vælge vores familie som består af mor 26år, far 34år og søn på lidt over 4måneder. Derudover har vi Bertil som er en hund på 2,5år.
  Vi elsker mange produkter alt fra spæbdende legetøj som bObles skumlegetøj,lækkert tøj som eks. marmar copenhagen tøj, done by dear spisesæt, lækre hygiejne produkter til alle størrelser og nu gode ting der gør madlavningen til både store og små nemmere.
  På instagram hedder jeg Yiozani hvor jeg deler familieliv billeder og elsker at vise mine nyindkøbte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Familie som består af
  Mor Lina på 25år uddannet pædagogisk assistent. Far Martin på 26år arbejder på Hilton food. Vores lille søn (uden navn) på 1måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe søndergaard

  Hej, vores vanvittige, aldrig stillesiddwnde, tossede og med på lidt af hvert familie er da jeres næste test familie. Med mor på 41 og far på 41 , storebror på 18 og lillesøster på 10, stor hund og stor kat, har vi en god og dejlig hverdag, hvor der vil være masser af tid til at prøve nye ting.
  Vores dårligste køb for nylig, var en ismaskine fra Quigg. Den er besværlig, da indmaden skal stå i fryseren, isen når ikke at sætte sig helt dør at dens skål er blevet for varm .
  Mit bedste køb har været min obh køkkenmaskine, der bare ælter til den næsten puster på køkkenbordet, og hamrende nem at gøre ren igen.
  Mvh familien Borlund Søndergaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Vadum Strandvold

  Vi er den perfekte testfamilie, fordi vi rummer alt fra stille og rolig familie hygge til fart over feltet i bogstaveligste forstand ;0)

  Vores familie består af: Mor Cecilie 30 år, arbejder på kontor, elsker at bruge tid med mine to drenge, på boligindretning, madlavning og shopping og skal meget gerne have den næste rejse planlagt inden den sidste er overstået.

  Far: Claus 27, er bidt af en gal racerbil og bruger meget tid på selv at skrue på dem, og deltage i diverse events. Derudover elsker han heldigvis også at rejse.

  Vores to drenge, Oliver 2 år, en rigtig lille krudtugle som har arvet sin fars passion for biler og alt med motorer. Samt Norh på 7 måneder, som har travlt med at opleve hvor stor verdenen er.

  Vi bor på en stor gård, hvor der er plads til alle, og derfor også sammen med
  en del af min svigerfamilie, og er derfor nok en lidt atypisk familie.
  Men vi nyder det sammenhold det giver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rømer de Svanenskjold

  Hej testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej testfamilien!

  Vi er en lille familie på 3, der er bosat i Nordjylland.
  Vi er Anja på 21, Mathias på 24 og Nellie på 3,5 måned. Vi alle 3 nyder hinanden og har så meget glæde for hinanden.

  Vi ønsker gerne at blive en del af testfamilien da vi mener at vi er den helt rette familie for jer.

  Vores kære Nellie skal have det godt, så alt vaskning af tøj foregår i parfurmefri og allergivenligt vaskemiddel og skyllemiddel, vi er stor fan af neutral.

  Jeg (Anja) elsker at pynte Nellie med en masse fint hårpynt, da hun en masse lækkert garn. Samtidlig er jeg helt vild med at købe tøj til prinsessen. Så når der bliver købt en masse fint hårpynt og tøj er vi vilde med pæn opbevaring. Til små fine ting er vi vilde med de søde kasser fra søstrene grene og til de lidt større ting er det en hvid kommode fra IKEA der hitter. De pæne kjoler hænger på nogle fine knager.

  Vi er ret så skuffede over vores posefri-støvsuger, den var ikke som forventet og har en dårlig sugeevne. Øv!

  Vi håber vi er lige noget for jer!
  I ønskes en dejlig aften.
  Instagram; Anjabjorgum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Vi er bådflygtninge-dvs. efterkommere af bådflygtninge. Jeg er selv født op opvokset i DK, fik mit første kys af min nuværende mand som ca. 7. -årig, men der skulle dog gå end 20 år før der blev sat en ring på min finger og vi officielt sagde ja til hinanden i en kirke. Jeg hedder Truc (udtales Tjuk) og arbejder i medicinalindustrien med en PhD i immunologi og vaccinologi og en kandidat i biologi og interesserer mig for Beauty – nok lidt præget af mine mange år i Matas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Aarhøj

  I skal da vælge min familie, som består af mor Christina 33 år- indkøberDGS/Oticon (høreapparater nogleskulle være i tvivl) Jeg elsker bolig magasiner og boligindretning. Jeg elsker at bage og madlavning er super hyggeligt.
  Rasmus 35 år, salgskonsulent ved Nordjyske Medier. Rasmus spiller meget golf og er meget sportsinteresseret.

  Vi har Magnus på 6 år (SNART 7!, som han siger) Magnus er vild med fodbold, faktisk alle former for sport. (dårlig taber, som sin far) Han elsker musik, så her hos os er der ikke stille! Så er der lillesøster Mille på 3 år, som er en rigtig dukkemor – som i meget! Hun elsker dukker og leger med dem det meste af tiden.

  Mille fik den fineste dukke i fødselsdagsgave fra Asivil – Meget fin spansk dukke og noget så livagtig – Den er helt klart et af ynglingsprodukterne lige pt. Lækker lækker kvalitet! Den får

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  I skal vælge min lille familie.
  Mor Sandra 30 år, far Peter 30 år, Marie 2 år og lillesøster der bliver født i april 2017.
  Vi bor i Skovlunde i vores lille hus med en stor have hvor der altid er projekter.
  Jeg elsker design, indretning og gør det selv projekter, Peter går op i Rom og fridykning og skal deltage i et par konkurrencer i foråret 2017.
  Vi har mange favoritter her hjemme – Maries må være Bobles og hendes legekøkken fra Kidkraft, Peter står for maden og har lige fået nye pander fra OBH og jeg har lige anskaffet en graviditetspude fra Beemoo som jeg vil se om kan hjælpe på at bækkenløsning en ikea bliver så slemt som sidst.
  På instagram kan i kigge på profilen SandraQ86

  Håber vores lille familie bliver valgt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna Hardenberg Kjær

  I skal vælge vores familie, som består af mor Joanna 25år, udlært materialist og når jeg ikke er på barsel læser jeg til handels økonom & far Rasmus på 25år udearbejdende elektriker 4 dage om ugen og gennemført handymand, der er ikke det han ikke kan, for nyligt total renoverede han den ene længe af vores nedlagt landbrug til en lækker gildesal med bar toilet og gulvvarme, her skulle vi holde barnedåb og bryllup. Vores familie består af vores datter Johanna også kaldet mini på snart 6måneder og vores 4 benede storesøster Joiy. Vores yndlingsprodukt er helt uden tvivl brio bed rockers, de er uunvæelige! Vi er også ret begejstret for Philips avent steamer & blender – alt hvad der gør græs enke mors liv nemmere er vi fan af. Vi har ikke købt noget decideret vi er skuffet over på nuværende tidspunkt, det skulle da lige være min mands Braun barbermaskine, den kan slet ikke tage hans skæg! “. På Instagram er mit profilnavn: mrshardenberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila petersen

  Vi har begge været udfordret i sindet, udløst bla af slem fysisk sygdom hos ældste sønnen, efterfulgt af mange års psykiske udfordringer hos ham. (Endelig faldet godt tilrette i sig selv og i livet) Det har gjort os meget opmærksomme på børnenes følelses liv og vort eget. En styrke og en udfordring.
  Vi ønsker altid begge flere muligheder og ideer til at samle os som familie, feks i form af aktiviteter, turer, spil, gode vaner osv
  Det blev en lang smører og med en mere personlig drejning til sidst end planlagt, men det får lov at at komme med da det er en stor del af os.
  Vi venter i spænding, nok med sand imellem tæerne i troperne, da vi altid rejser til østen om vinteren. Oploader collage i morgen på Ig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila petersen

  Mor er næsten selvvalgt husmor, medhjælper i forretningen i løbet af ugerne når der trænger, lidt frivilligt arbejde på vesterbro og i ungernes skoler/bh når det behøves. ufaglært smykke formgiver, salg af dette i forretningen, og kreativist ind til benet, udd pædagog i år 2000
  Har altid for mange kreative ideer i hovedet, (har en DIY instagram profil @MYOWNINSTADIY) holder af madlavning og bagning #myowninstacake (særligt lillesøster er aktiv medhjælper #ellamusikøkkenet ) når der ikke er for meget Press på børnepasnings fronten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Hej!
  Det er da min lille familie i søger!!
  Vi er far 31 år, mor 31 år, stolte storesøster 5 år og elsket lillesøster på 8 måneder.
  2017 bliver et spændende år for os.
  Jeg starter på job som sygeplejerske igen til februar, som vil betyde ny hverdag og rutiner for hele familien i denne forbindelse.
  Vi har planer om at bygge vores drømmehjem og base for vores to piger i det kommende år.
  Vi er netop flyttet “hjem” til min hjemstavn til Sydslesvig i (Nord-)Tyskland for at kunne give vores piger det bedste af det vi syntes kan byde dem – tosprogethed og dermed fantastiske muligheder uddannelsesmæssigt i fremtiden.
  Vi er vendt hjem til at skulle begå os som medlem af det Danske Mindretal i Sydslesvig – noget jeg har været fra barnsben af.
  Så 2017 betyder også for os, at finde fodfæste efter vi har revet vores sikre rødder op i skønne Danmark.

  Vores 8 måneder krudtugle er frem i skoene og har kravlet i 2 måneder og rejser sig op af alt. Vi er derfor meget glad for vores bobles som udfordrer hendes motorisk. Og muligvis får hun sin tiltænkt julegave allerede i morgen. En wobbel oball – den tænker jeg vil skabe meget glæde for hele familien.
  Noget der har skuffet på det seneste er fra Tupperware – deres børnetallerken med sugekop. Den fungerer ikke på vores bord.
  Og mors yndlingsting for tiden er vores fastvikle og vores nye ringslynge.

  Jeg håber vi er spændende nok til at blive testfsmilie i 2017.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila petersen

  Vi vil gerne ansøge igen og tænker at vi er en interresant familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Graakjær

  Hej Testfamilie

  Vi er en familie der består af en Jæger far på 35 år, en karrieremor på 28 år, og 2 drenge på 2 og 6 år. Derudover er der en familieforøgelse på vel til maj, med en planlagt lillebror eller lillesøster, som valgte at tage en sidegevinst med til mor og far. Vi ved om cirka halvanden uge om det er 2 drenge eller 2 piger (de er enæggede). DVS. At mor bliver ene høne i gården, hvis der viser sig 2 drenge!!
  Det bedste køb vi nogensinde har lavet, har været vores Qooker! Den bruges hver dag! ❤️
  Vi Bor i Vestjylland i en lille bondeby! I Kan læse mere om os på mors Instagram-profil : Sarah Storgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Dybvad

  Hej Testfamilien!

  Vi er en familie på 3 fordelt på denne måde:
  Mor Jenna, 32 år, søn Sebastian, 4 år (og stor dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit og navn er @trinetirsvad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vores familie består af mor (Trine) på 33 år som er uddannet pædagog men pt er på barsel
  Far ( Nikolaj ) på 39 som arbejder på kontor, samt Caroline på 2,5 år og lillebror Ludvig på 3 måneder. Vi bor i hus som vi løbende sætter i stand. Her hjemme elsker begge forældre sport, have og økologi. Caroline elsker musik, dans og bevægelse og her har vi netop har stor succes med shufflebook, som vi nu har i to udgaver, Caroline elsker at finde kortene frem så vi kan synge de sange hun elsker aller højst.
  Ludvig er bare glad hvis han kan få mælk af mors bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Kjeldsen

  Vi er et godt bud på en testfamilie anno 2017.!
  Vi er en dejlig lille familie på 3-

  Far Jakob på 37 der er uddannet inden for marketing og arbejder til dagligt med 3D tegning for en møbelfabrik (som han selv siger, så er det hans job at gære kontormøbler spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SophiesValg Sophie Vang-Korsgaard

  Kære Testfamilie udvælger,

  Jeg hedder Oscar Cornelius og er født på valentinsdag 2016.
  Jeg vil gerne anbefale min mor, far og mig som testfamilie 2017.

  Jeg er barn i en ung storbyfamilie.
  Min mor, Sophie, er en 26 årig jurastuderende, oprydningsgal, madelskende læsehest, der både er kreativ og perfektionistisk, hvilket bevirker, at hun starter på at lave december pakkekalender i maj måned og indimellem kan bruge en time på at finde det helt rigtige vuggestue-outfit til mig.

  Min far, Andreas, er lærerstuderende på 23 år. I fritiden synger han og spiller guitar – alt fra rock til “Åh Abe”. Derudover elsker han at se Arsenal spille fodbold, at nørde kaffe på sin Rancilio Silvia espressomaskine og at lege med mig (ingen kan få mig til at grine som ham, når han leger, at min barnevogn er en racerbil, og jeg er racerkører).

  Mit yndlingsprodukt er Bobles, fordi produktet giver mig mulighed for at slå mig løs, udvikle min motorik og kreativitet.

  Min mors instagram profil hedder: SophiesValg
  Min fars instagram profil hedder: ahougaards
  Jeg har endnu ikke en instagram profil, men du kan se nogle billeder af mig under hashtagget #OscarCornelius

  Kærlig hilsen,
  Oscar Cornelius, 9 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #blivtestfamilie2017
  Wooow – det ville vi elske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie, som består af mor Line på 31 år og socialpædagog, far Mads på 32 år og projektleder. datter Sigga på 4 år som elsker at være kreativ og bruge sin krop. søn Magne på 1 år som elsker at tumle, danse og ikke mindst SPISE!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Christiansen

  Mor 33 (socialrådgiver) kreanørd med hang til boligindretning ELSKER pt vores nye vandhane med sensor… Er mega skuffet over “suppeikop” de smager jo altså stygt og ser slet ikke så lækre ud som indpakningen lover…

  Far 38 ITkonsulent med hang til… IT og Star Wars… Jeg siger at han pt elsker Radler øl (forstår det altså ikke) og er skuffet over (læs;smækfornærmet) over at jeg er bedre til at tænde op i brændeovnen end ham…

  Datter 10 “jeg er altså snart 11” år… Elsker sig selv og alt det hun ikke må fordi hun ikke er gammel nok. Tøsetøs med snert af nørd på den cool måde og entusiastisk håndboldpige. Kæmpe forbruger af læbepomade og lipgloss knap så stor fan af oprydning og sin pinlige mor…

  Søn 5 ET HALVT!!! lillebror med alt hvad det indebærer… Lige pt har han optur over Sprinter Galore på Ramasjang og at gå fra Lego Duplo til bare Lego – så er man faktisk stor!

  Buller og Bertha Familiens 2 franske bulldogs… Ikke så meget at tilføje her – andet end “vær glad for at lugt endnu ikke er sluppet ind på de sociale medier… Spidskompetancerne her er nemlig at prutte… Højt. Og snorke, man er vel Bulldog !

  Som samlet flok er vi en rejseglad familie med fart på… Mor primus motor på Instagram far er twitterkongen…

  Vi står på ski, elsker forlystelsesparker og at udforske alle de lækre is der findes i verden.

  /Linda – IG babyprutten…

  Ps… Jeg løj, jeg elsker vores sensor vandhane. Men jeg har altså lidt større optur over at Farmand har været på 4 dages forretningsrejse… Er i klar over hvor meget man kan nå at shoppe og camouflere i hjemmet på 4 dage… Ej den der… Den har vi da haft i eeeeevigheder (4dage er vel en evighed for nogen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Vi er en familie på 5 bestående af Camilla 38 år, Jonas 39 år, Cecilia 12 år, Nicolai 10 år og Mathilde 2 år.

  Vores yndlingsprodukt for tiden er vores Nescafe Dolce Gusto – den bliver simpelthen brugt morgen, middag og aften (også selvom kapslerne er lidt dyre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Nyhuus

  Halløj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor Stephanie på 31 år – Far Steffen på 32 år sammen har vi amy på 5 år og Max 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette petersen

  Vi er en lille familie bestående af far Jakob, på 32 år, socialpædagoger. Elsker alt fra madlavning, lækre køkkenredskaber, elektronik, teknik, til historie.

  Mor/bonusmor Mette, på 27 år, socialpædagoger som pt. Er på barsel. Er meget intersseret i sport, boligindretning, børnetøj, god kvalitet.

  Ellen 4 mdr. Elsker bl.a. At tumle rundt på sit legetæppe, lave forskellige sanglege og nyder at være i svømmehallen. Hun er snart klar til at udforske den store madverden uden for modermælksverden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lyhne

  Hej fra os:-)
  Vi er en familie på 3 snart 4. Vores pige bliver 2 til februar, forhåbentligt inden lillebror melder sin ankomst:-)

  Lidt om os:

  Aya på knap 2 er en lille kærlig pige med stor lyst til ny viden. Hun udforsker for tiden bøger og tøj i stor stil.. Dukker og køretøjer er også et hit. Og så er en god “gynggang” i sansegynge altid et hit.

  Lillebror: Termin 20/2 17

  Far Torben er ansat ved Siemens og er glad for sit job. Faktisk er far Torben stort set altid glad, med et lyst syn på tilværelsen. Han er sportsinteresseret og sidder kun stille når computeren er tændt.

  Mor Marie (mig) er socialpædagog på et botilbud og er familiemenneske med stor F. Ligesom far er jeg sportsinteresseret og går ikke frivilligt glip af en slutrunde i
  håndbold.

  Af dårlige oplevelser med firmaer, må Telenor helt klart være en vinder. Et fast abonnement på 300kr i mdr i 6 mdr, blev sjovt nok til mellem 350kr og 450kr i mdr. Nu er der skiftet retur til Telmore, som vi har mange gode erfaringer med.

  Vi skal være jeres nye Testfamilie fordi vi går op i kvalitet og bæredygtighed samtidig med at vi er prisbevidste.

  Instagram: lyhne_dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Bine Hansen

  Vi vil med meget stor glæde være en del af testfamilien. (Jeg skrev også en mail for nogle uger siden, og spurgte hvornår i søgte igen).
  Vi er en familie på fire, som består af Lille Luka på 7,5 mdr., Mor – Kristine, 30 år, som er sygeplejerske og arbejder på en akutklinik. Far – Nicholas, 26 år, som er tømrer. Gucci som er vores kat, på 12 år. Luka har utrolig meget krudt i numsen, og er en meget smilende og glad dreng – ALTID (dette kan også ses på min instagram).
  Vi har som familie været meget glade for Luka’s seng, som er en stokke sleepi, den er blevet bygget om i takt med hans udvikling og alder. Derudover er vi meget begejstret for vores nomi højstol, den bliver flittigt brugt når maden skal indtages.
  Lige for tiden er Luka’s ynglings beskæftigelse at kravle og rive alt hvad han kan få fat i ned. Bobles er også et stort hit, på den måde udfordres han motorisk. ynglings produkterne er for tiden lamaza, mest pga. deres kraftige farver og forskellige lyde. Vores favorittøj er marmar, pga deres kvalitet er så blød og lækker, og så har de nogle skønne farver og styles. Vi er som familie lige flyttet til Farum, i et nyopbygget rækkehus. Så vi bor i lyse og dejlige omgivelser og er mere end klar på at teste en masse forskellige produkter for jer. Mit navn på instagram er: Kristineluka16.
  Vi håber meget meget meget og lige lidt mere meget, på at vi er en af de heldige testfamilier i vælger. -Vi lover jer, at i ikke bliver skuffede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Nielsen

  I skal simpelthen vælge vores familie som består af mig mor på 25 , Far Dennis på 28 , Elias på 7 måneder og hveranden weekend og ferier er vi også Dennis’ tvillinger Noam og Elena på 3.5 år . Fordi vi er en aktiv og super sjov familie som er med på at prøve mange forskellige ting . I forvejen er jeg/vi meget aktiv på især Instagram ( MoarogElias ) hvor jeg deler rigtig mange billeder af vores hverdag som består af både mad , træning familie billeder osv. Lige det dagen byder os på.

  Vi som familie og ikke mindst forældre går meget op i gode vare. Og vi er ikke bange for at indrømme hvis der er nogen ting som vi bare ikke syntes om. Eksempel er vi utrolig skuffet over badebleen fra Rema1000 som bare er stiv og “hård” og slet ikke sidder komfortabel på Elias . Og elastikkede er for slap så de vil meget gerne falde ned.

  Hvis i vælger os får i ærlige og pålidelige anmeldelser af de ting vi skal teste .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FREDERIKKE KOFOD

  Halløj!
  Familien fra Bornholm.
  Mor Frederikke 23 år gammel, arbejder som social-og sundhedsassistent. Far Jannick 23 år(snart 24 år) gammel, arbejder som mekaniker og rosinen i pølse enden vores datter Maya Mercedes 11 mdr gammel, starter i vuggestue snart. Når ja, vores dejlige hund shelton, Mayas storebror og bedsteven.
  Vores yndlingsprodukt herhjemme er milk and co baby – nighty Night room spray, det hjælper Maya til at slappe bedre af inden sengetid, efter en aktiv dag, med en aktiv pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Malene Kristensen

  I skal vælge min dejlige, nye familie ❤️
  Vi er en familie på 3 + 2 små chihuahuaer. Danni, 27, med kæmpe interesse for drifting, biler og lidt af en spillekonsols-narkoman

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Louise schjerlund

  Hov glemte at skrive min profil på instagram er tullemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe-Marie Bay Jensen

  Hej med jer alle

  Fantastisk at igen har mulighed for at søge nye testfamilier.

  Hjemme i vores lille hus synes vi det kunne en super dejlig mulighed for at test forskellige produkt og være med til at hjælpe andre familier.

  Vi er en familie med gang i og sidder næsten aldrig stille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Louise Schjerlund

  Hej Testfamilien,

  Vi er en familie bestående af far Aske på 32 år, specialpædagog på langagerskolen, Mor Thea på 31 år, nyuddannet pædagog, Alma 7 år som går i 1 klasse, Olivia på 6 år og som går i 0 klasse. Alma og Olivia er pseudotvillinger så de nyder godt af hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Høgh Andersen

  Vi er den perfekte test familie, for i vores hjem bliver produkterne sæt på prøve!
  Familien består af mor på 30 år, som er skolesekretær elsker madlavning og bagning, kreative ting, naturen, fysisk aktivitet. Mor elsker for tiden sine webshops, Kellogs cornflakes, Nike Free sko, Jacqueline De Young bukser, Cargo 9000 ladcyklen, surdej, Marabou chokolade og Kildevæld danskvand med hindbær. Men gider ikke Zendium tandpasta, Knorr, færdige kageblanding er, Royal Copenhagen og Slimfit trøjer. Far er 30 år, tidl. tømrer nu bygningskonstruktør. Han elsker obh brødristeren, jbs boksershorts, Selected Oxford skjorter, Kims chips, huawei mobiltelefonen og Makita arbejdsradioen. Han gider ikke ansigscreme, light sodavand, hobby værktøj og 2 lags toiletpapir. Pige på 4 år som går i børnehave. Hun er en livlig pige som slider godt på sine ting. Hun elsker for tiden at danse og lave gymnastik, pasta, ipaden, App’en Min Bio, Lego Friends, Nailmagic, Bilka flyverdragten, Primigi vinterstøvler og H&M tøj. Hun gider ikke sorte strømper, elefant huer, bananer og Mælkesnitter.
  Pige på 1,5 år som går i dagpleje. hun elsker at bade, Mikk-Line overtøj, Hummel og Papfar tøj, Jungledyret Hugo, Lego Duplo, Udklædningssko, dukker, Bamse og Kylling, markrel og is. Hun gider ikke snørresko, æggeblommer og Rema 1000 bleer.
  Vi skal være en af de nye testfamilier fordi vi er en prisbevidst familie, som elsker at afprøve nye produkter for at se, om det er bedre end det vi kender. Tilbud er lykken og holdbarhed er vigtigt.
  Vi er klar til at teste hverdagen!!!!
  Instagram: mettehandersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Expat familie i USA bestående af Christina 35 år, Alec 38 år, en baby på vej maj 2017 og en sød sort labrador Simba på 2 år. <3

  Jeg har indtil for kort tid siden ikke vidst hvad Testfamilien var for noget – lidt pinligt måske… Nå men det ved jeg altså nu og jeg tænker det kunne være en fed mulighed for os, hvis I altså tænker at en familie i USA kunne være en gylden mulighed…?

  * Vi er begge kaffe-nørder- altså BIG TIME kaffenørder og kører gerne 70 miles for at prøve en ny cafe, hvor de har en speciel bønne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal da vælge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Damm

  I skal vælge vores familie, som består af mor 35 år, far 35 år, datter på 12, 10, og 8 år, søn 4 år og en kanin og et dværghamster.. Vores yndlingsprodukt for tiden er, det nye koncept toogoodtogo, hvor vi kan få en pose fra bageren fyldt med overraskelser til billige penge .

  Vores piger er meget forskellige, en på vej ind i teenageårene med alt hvad det indebærer. En der kæmper lidt med tilværelsen og har brug for lidt ekstra omsorg og overblik. De er alle super kreative, på hver deres mode. Sidst, men ikke mindst en dreng der prøver på at være dreng midt i alt tøsenfnidderen. Begge forældre arbejder på kontor.
  På Instagram er mit profilnavn:.Damm6000

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Pedersen

  Vi ville elske at være en del af testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Moritz

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Naona

  Vores familie på 4, vil så gerne være en del af testfamilien 2017. Vores familie består af mor(Natasha 26år), far(Dennis 27år) , storebror(Liam 5år) og lillesøster(Josephine på 5 mdr lige om lidt) Pt er Josephine og jeg på barsel, far overtager barsel lige om snart(Maj 17

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alisa Fekih

  Hej testfamilien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Rasmussen

  Hvor vil vi dog elske at blive jeres nye testfamilie. Vi er en lille familie bestående af: Far Kim på 35. Kim arbejder som lastbilchauffør, elsker jagt, naturen og en tur på golfbanen. Mor Helene på 29 år, farmakonom der elsker at bage, træne de indtagede kalorier af, og være kreativ. Frederik på 4 år, børnehavebarn der elsker at tumle, svømme og lege med vores 2 katte. Lillebror Sebastian på 8 mdr der er igang med at slide hul i alle knæer på tøjet, udforsker verden på livet løs, og kræver rigtig meget af både vaskepulver og vaskemaskine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heidi

  Jubiiiiii så der da en lille chance for vi kan komme i betragtning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kære Testfamilien.DK
  I skal da vælge os som en del af jeres familie. Vi består af mor Lene 30 år, far Torben 36, Alexander 8 år, Malthe 6 år, Villads knap 8 måneder og ej at forglemme Ebba vores firbenet familiemedlem (hund). Som lever vore dagligdag i Sønderjylland.

  Mor’s ynglings produkt, er fortiden alt der kan gøre hverdagen lettere med 3 friske unge mænd i hjemmet. F.eks sockOns, så man ikke behøver at bruge hele dagen på at jagte Villads og hans bare fødder rundt.

  Far er meget glad for hans cykel og løbe udstyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette lundholm

  I skal vælge vores familie: far 43 år med stor passion for rockguitarspil, mor 43 år fittness-nisse med nysgerrighed for diver se kreative projekter feks. Indenfor upcykling og syning, storebror 13 år som er den største spillenørd især indenfor nintendo, lillebror 10 år dr elsker alt streetsport feks løbehjul, skateboard, rulleskøjner og parkour og med en stor kreativ sans indenfor tegning, maling og skulpturerne.
  Vi elsker en god film på viaplay med chips (kims) og cola

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vores dejlige familie består af mor 28 år, far 31 år, prinsesse på 1,8 år, bettemanden på 3,5 måneder og en gammel kat, så i skal helt sikkert vælge os som testfamilie. Et af vores ynglingsprodukter for tiden er bobles ormen, som bliver brugt hver dag til motoriske øvelser og en masse sjov leg med begge børn. På Instagram er mit profilnavn mettemorthorst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal da vælge os!
  Vi består af Villy på 7,5 måneder, far Peter på 33 år (han er maler) og mor Carina på 28 (hun er pædagog).
  Vi er bosat på Nørrebro i København, hvor vi er glade for at bo.
  Vi har forøvrigt også en tyk lille kat der hedder Alice.
  Far Peter kan lide at nusse med billeder, blandt andet at fremkalde selv, der er desværre ikke så meget tid til det mere.
  Mor Carina laver en masse kreative ting, hækler og strikker og skriver lidt på en børnebog til vuggestuebørn – og så blogger hun lidt på Sættekassen, mest om at hækle og strikke, men også andre ting. Hun lager også grafiske plakater med gamle typograf-bogstaver, som man lavede plakater med i gamle dage (under navnet ZorollasVerden).
  Vi kan lide at køre ture og at rejse, og Villy har allerede været på to flyveture.
  Det ku være sjovt at prøve.
  Det vi har været aller mest glad for til Villy, er ting at bære ham i. For Sørensen vi har været glade for både vikle og bæresele! Derudover står hans Trip Trap højstol bare og keder sig, fordi Ikeas højstol er meget mere praktisk.
  Til gengæld synes vi at Ikeas spiseforklæder er upraktiske.
  Det var vist det vi lige kunne komme på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Berg

  I skal helt sikkert vælge vores familie. Vi består af mor på 30 år, far på 32 år, Emil på 3 måneder, og 2 katte.

  Vores søns favorit produkter er hans lyseblå nussekanin/sutteklud – fra Jellycat. Den er lækker blød og som ny, selv efter flere gange i vaskemaskine.

  Vi voksende er rigtig glade for vores stork barnevogn, det er en lækker vogn, nem at betjene, og så er den utrolig nem at skille ad og samle igen, når vi skal have barnevognen med i bilen. Vi har indtil videre ikke gjort bekendskab med produkter som vi har været skuffet over, men er sikker på, at vi nok skal støde ind i produkter som ikke lever op til forventningerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Thomsen

  I skal vælge vores familie, som består af mor 30 år, far 38 år, supermand William 6mdr og kronprins Elias 11 år.
  Vores yndlingsprodukt for tiden er bambo stol m. Bord.
  Den giver frie arme til at lave bl.a. aftensmad uden Baby På armen.
  Vi tester gerne. Hos os skal der være sammenhæng mellem pris og kvalitet.
  Far interesser sig for jagt, computer, musik .
  Elias’s interesser er Lego, iPad, YouTube og gymnastik
  William elsker at tumle på gulvet, vi bruger bl.a. Bobles, gymnastik bold, og farverig legetøj.
  Mor interesser er alt der kan hjælpe og gøre en travl hverdag lettere. Kàhler og foto
  På Instagram er mit profilnavn: ttmusen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Quist

  Yes yes yes – endelig!

  Familien Quists yngste medlem er lille Vigga på 1 år, som går i vuggestue og er flittig bruger af bleer og sutter. Hun bruger hver dag på at udfordre livet og tester dagligt holdbarheden af sit overtøj og sko/støvler. Vigga er så heldig at have to søskende.
  Johan, 3 år, går i børnehave, er særlig sensitiv og kæmper med hypermobilitet og lav muskel tonus, som gør at vi stiller store krav til blandt andet fodtøj. Han elsker at slås med sværd og lytte til Hr Skæg.
  Ronja på 7 år, går i 1. Klasse og er en kreativ pige, som går til svømning! Hun er en dygtig læser og det er fedt at se verden åbne sig igennem bøger og læsning.

  Far er 28 år og tømrerlærling, mor er også 28 år og er fuldtidsmor og lærer på deltid(hun elsker det) far er musiker og gør det selv mand og mor elsker at bruge tid i køkkenet på lækre vegetarretter, kager og simremad.

  Vi er tosset med vores nespressomaskine, brio, bobles, reimaflyverdragter, zendiumtandpasta og tvfrie dage.

  Instagram: maiken_quist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Vi ønsker at blive ny testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Amalie Sloth paulsen

  Hej test familien ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med en lille drøm om at blive testfamilie, må jeg absolut gribe muligheden for at ansøge i denne omgang.
  Jeg hedder Trine og er 25 år. Jeg er forlovet med Jesper på 25 år og sammen har vi Kaya på 2 år. Til marts 2017 kommer lillebror og vi glæder os naturligvis meget til at kaste os ud i livet som en familie på 4, med alt hvad det indebærer. På instagram har jeg profilerne: @frk.holbaek og @trineholbaekdesigns
  Til januar er jeg færdiguddannet pædagog, til februar går jeg på barsel samtidig med at jeg planlægger at drive min virksomhed Trine Holbaek Designs på sidelinjen på deltid.

  Som familie nyder vi i høj grad at gå på opdagelse i hele interior, mode, mad, pleje og børneuniverset. Jeg synes det er fantastisk at eksperimentere med tidens tendenser, style og fotografere. Vi er nysgerrige på hvilke produkter der findes derude og er stor tilhænger af et test projekt som jeres, som virkelig er til gavn for forbrugeren. Så samlet set har vi en stor drivkraft for at teste forskellige produkter der henvender sig til både os selv og vores børn. Bl.a. synes vi også det kunne være rigtig spændende at teste produkter til køkkenet.
  Lige nu er vi særligt glade for produkter såsom legemaden fra IKEA, Olivias Tryllesalve samt uld undertøjet fra Cosilana. Tilgengæld har vi haft mindre gode erfaringer med tøj og bodyer fra NameIt. Jeg drømmer lidt om at der måske kunne igangsættes en større test af markedets 8 mest populære bodyer fra billige mærker til dyre mærker, for at se hvilke der holder bedst pasform og farve.

  Jeg håber, at I er blevet fanget af vores ansøgning. Vi glæder os til at følge med fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina R. Willumsen

  Hej!
  Jeg er en kvinde men bestemt også en mor på 32 år der går neget op i sit hår og jeg elsker duften at maroccanoil. Min mand (kalder ham Timmeh, da skat var for kliché for 10 år siden) er 33 år, han er den mand som elsker at lave mad og jeg kommer ofte med ideer han udfører. Fx alt med ost bliver afprøvet såsom gedeost sandwich og ostepizza.
  For det meste har han altid vores pige på 3 1/2 år med i køkkenet, i dag ved hun fx hvad forårsløg er og hun vil lige snuse til hele krydderi hylden i ny og næ.
  Hun er desværre ramt af børneeksem og vi bruger kræs med kokos duft, det er et produkt vi egentlig er tosset med.
  Hun elsker at komme i karebad med sin far men ligeså vel hendes lillebror på 7 måneder. Han er lille charmebøf med smilehuller og griner til alle der siger Hej. Han har været brugt som model for et dansk mærke da han var 4 måneder. Vores lille fyr har lært at komme rundt i stuen, det forgår bare baglæns.
  Nu hvor jeg går hjemme (blev sygemeldt under graviditet ved ca 5 måneder) har jeg opdaget hvor kedeligt tv kan være i dagtimerne, så jeg opsagde vores tvabonnement – måske lidt mærkeligt men det et produkt der er skuffende.
  Håber dette var nyttig info, i kan få en større indblik i mit liv ved at tjekke min profil ud på Instagram carina_r_willumsen.
  Kærlighed her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Rose Kjelgaard Pedersen

  Det vil vi bare RIGTIG gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine mouni

  Hej:)
  Hjemme hos os bor vi far, Karsten på 42 år som er brandmand, førstehjælpsinstruktør og massør og mor, katrine på 44 år som er sygemeldt med dårlige knæ, men som bruger utrolig meget tid på at indrette for sig selv og bekendte:) hun elsker også design og at sætte ting i stand:) så er der Frederik på 15 år som går i 9’ende og spiller fodbold, målmand, og det fylder hele hans og meget af vores liv. Og sidst men ikke mindst er der Olivia på 17 år som er en lige så gal indretnings nørd som sin mor:) der bor og to små hunde.. tella og Karla:)
  Lige pt er mor Katrine ret vild med at bruge m2… hun er ikke så god til at man rør hendes øjne så det er super lækkert at hun kan få lange øjenvipper uden ekstensions

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia marcher- hentze

  Sang: Det’hammer hammer fedt
  (3 linje i omkvæd, tja, den skal bare læses)

  Vi er en stor familie på hele 6 personer
  Vi hygger og vi snøller, vi krammer og vi fjoller
  Vi kan li’ at danse, musikken må aldrig standse
  Testfamilie det er lige os

  Det’ hammer mega fest, hvis vi må være bedst
  For jer vi vil teste… vi vil germe vær’ de næste
  Vi kan lide Netflix, A-derma, yarovikle og uldtøj
  Bystroom (pusletaske) skal ha’ en chance mer’.

  Hilsen mor Mia 28 år lærer, som elsker at hækle, synge og shoppe, far Chris 34 år pædagog og kandidat i generel pædagogik, som elsker it, idræt og analyser. Isabell 6 år som går i skole og kan lide at være kreativ, Valdemar 5 år, som elsker dyr Theodor 1 år som elsker al musik og baby E til april

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Danner Bækgaard

  I skal vælge vores familie, som består af mor 27 år, mammi 29 år, datter 4 år, lillesøster er sat til at komme til verden den 27/02-2017 og katten plet.
  Vores yndlingsprodukt for tiden er: hajfinnen og badekåben som har fået i den kasse vi har købt til vores datter. Vi har lige fået en kasse med adventsgaver til datteren som vi er spændt på at se hvad indeholder derudover har vi købt en gravidpakke og den indeholdt en fin bidering. På Instagram er mit profilnavn: prinsesse.danner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Abel Thomsen

  Det kunne være SÅ spændende, at få lov til at blive test-familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Zinck Nielsen

  Hejsa ..
  Vores familie består af mor (mig) på 25 og min dejlige dreng som lige er fyldt 3 år(william). Vi bor i et dejligt hus, som er helt perfekt for os. Jeg går meget op i boligindretning, og som enlig mor skal det gerne være praktisk og leve op til de krav som vi har. Prisen skal kunne matche varen, og derfor har jeg tit erfaret at kvalitet og pris går hånd i hånd.
  Jeg er studerende og skulle gerne blive uddannet fysioterapeut i den nærmeste fremtid..

  Mht gode oplevelser med en vare, har min dreng den berømte stol fra klipklap, det er indtil videre noget af det bedste jeg har købt til ham. Jeg valgte at købe den i Xl så han kunne have lov at vokse lidt, men stadigvæk bruge den. Jeg tænker også at det næste vi måtte købe derfra er den triple folde madress. Måske i julegave hvis der kommer nogle gode tilbud.

  Herhjemme er der fart over feltet med en dreng på 3 år, som elsker at tumle og som har en hel 1 sal indrettet kun som lege stue til ham. Vi er også tit i køkkenet sammen, hvor han nyder at være med.

  Udover det har vi desværre også skuffende oplevelser, min dreng har lege køkkenet fra ikea, og til hans fødselsdag købte jeg noget legetøj fra mamamemo. Jeg købte kagemanden og slilskålen, første gang min dreng skulle lege med det, knækkede skålen og de små dudder som gør at man kan stikke slik, flag og lys ned i kagemanden knækkede af af ingenting desværre.

  I skal vælge os. Fordi vi virkelig går op i at tingene skal fungere, med en presset hverdag som enlig mor, har jeg lært lidt om kvalitet og holdbarhed mht. Ting til mig selv, men også til min dreng. Som så mange andre vil jeg ikke gå ned på kvalitet men kan også blive helt ovenud overrasket over hvor godt nogle produkter simpelthen viser sig at være, og bliver uundværlige når man først får dem ind i sit liv. Jeg ville glæde mig til at være testfamilie fordi jeg mener jeg ville være et perfekt emne til netop det. Min instagram er lurk1992

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis vores selvejende virksomhed et sted i Nordjylland lavede nye stillingsopslag….
  ………….
  VI SØGER:

  ADM. DIREKTØR i sin bedste alder (dog kun med påbegyndende gråt hår)
  Du skal have interesse for udelivet og erhverve ALT, der måtte kunne bruges i denne sammenhæng. Det samme er gældende for alt inden for elektronik. Dårlig humor er velkommen.

  ADMINISTRATIV/TRIVSELS-MEDARBEJDER, som skal have VIRKELIG mange bolde i luften på én gang.
  Du skal have særlig ekspertise OG detalje indenfor planlægning og koordinering, konflikthåndtering, tøjvask, madlavning, rengøring og sidst, men ikke mindst, så skal du have interesse i at holde dig i form.

  PRODUKTUDVIKLER, som ved hvad de unge vil have.
  Du er selv i den yngre kategori og er ikke bleg for virkelig, at sige din mening – gerne højlydt og oftest usammenhængende af konteksten. Da mange af vores produkter skal vandsikres, er det nødvendigt at du producerer rigeligt med mundvand og/eller elsker at befinde dig nær eller i vand, vandpytter, vandglas, regn etc.

  HR KONSULENT, som er yderst behåret og have ekstra meget luft i maven.
  Du skal være ivrig for at møde ALLE mennesker, som du møder i virksomheden og ikke tænke på nogen form for personlig sfære – som i SLET IKKE! Endvidere forventer vi, at du nyder dine pauser i virksomheden omkringliggende natur.

  …………………………………………..
  Far og Mor 29 år, Ella 2 år og Mopsen Bertha på 3 år.

  Vi elsker vores ny-erhvervede Kenwood Premier Major, hvilket har gjort madlavningen, specielt bagningen til en leg. Den er nem at bruge og, vigtigst af alt, at rengøre! Aldrig er der blevet bagt så meget i det lille hjem.

  Vi er skuffede over noget af MarMar’s baby/børnetøj, som slet ikke kunne klare en aktiv tumling og blev slidt ned efter meget lidt brug. Ikke prisen værd.

  Instagram profil: lillinabi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Stine Kristensen

  Kære testfamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Müller Hemmsen

  Jamen i skal helt bestemt vælge vores skøre familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia czajkowski

  Vi vil elske at blive en del af jeres familie. Vores familie består af mor Mia på 29, pt på barsel ellers job i pengeinstitut, far Michael på 32, arbejder som vagt om natten, bonussøn Markus på 7 år, Adam på 2 år (den 4 dec) og lillebror Emil på 6 mdr.
  Vi er stor fan af Lego og lige i øjeblikket er det Duplo med dyr og togbanen der er et hit. Vi er blevet slemt skuffet over Ikeas æsker til under sengen. De går i stykker hele tiden.
  Med tre drenge herhjemme er der fuld fart over faldet hele tiden og tingene står sin prøve hverdag.
  IG: gytz87

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov glemte da at skrive hvilke produkter og mærker vi gerne bruger i tiden. boBles er et hit og jeg er stor fan af ByKlipKlap. Lego findes I alle afstøbninger hos os, da jeg tror min store søn har samtlige samle sæt fra fætter BR (hans legeonkel forkæler ham op til flere gange i måneden).
  Apples produkter og er også velbrugt hos os. Af tøj er Hummel, Nike og Adidas en stort hit ved børnene. Desværre er jeg ikke gået total shop amok i de store boBles og møbler endnu, da vi som skrevet i teksten ikke bor hjemme, mens vi bygger til og der er ikke så meget plads her hos mine forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Så krydser vi fingre for at vi er blandt de heldige denne gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Vi er en lille familie fra Fredericia bestående af undertegnet på 28 år som er uddannet sygeplejerske, far Casper på 29 år som er uddannet officer i forsvaret, men som har skiftet karriere og nu er bunker trader og sidst men ikke mindst baby Filippa på 7 mdr. Vi kunne godt tænke os at blive test familie, fordi vi synes det er sjovt at prøve nye ting. Pt er vi i gang med at “teste” årstidernes måltidskasser, som har været en blandet fornøjelse. Dog er vi kommet frem til, at veganer-og vegetarkasserne er de bedste både af indhold og til prisen, hvilket nok er kommet som den største overraskelse for manden – Haha.
  Instagram: louisarasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bahn Ejvang

  Vores familie på 5 vil rigtig gerne være testere. Familien består af far på 36, mor på 29, Elias på 5, Eline på 3 og Lauge på 10 mdr. Vi elsker Aderma Exomega her i vinterperioden, da vi alle har tendens til irriteret hud. Børnene elsker LEGO, alle tre har stor fornøjelse af Duplo og Elias på 5 har en masse små klodser, som han bruger meget tid med. Vi har indtil videre ikke købt et produkt, som ikke levede op til forventningerne. Men vi bruger begge meget tid på at granske reviews inden køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Dobrawa

  YAY! Endelig kan man ansøge om at blive testfamilie, og det har jeg om noget glædet mig til.
  Vi er en mor, en far, en babydreng og en lille hund. Mor er 37 og på barsel, far er 38 og ansat hos TDC. Babydreng er 3 måneder og nyder livet i fulde drag i mors selskab. Lille Molly er næsten 4, og er lige ved at vænne sig til rollen som “storesøster”.
  Vi er en aktiv familie, med masser af tossede idéer. Mor er lidt af en DIY kvinde, med skjulte talenter i køkkenet. Og så elsker hun at vasketøj! Far er det rolige gemyt, der gerne hjælper alle omkring sig. Bla har han hvert år en badminton skole, hvor skolebørn i en hel uge kan komme og lære at spille badminton. Han er bidt af en gal fodbold – altså den man ser i tv’et.
  Vores yndlingsprodukt lige pt, er til baby, nemlig en 4 fold by KlipKlap madras. Den kan skubbes rundt, fylder hverken for lidt eller for meget, baby har “masser” -af plads og så er det et ganske kønt møbel.
  Knap så godt et produkt må være mit mandolinjern. Come on! Hvordan pokker bruger man overhovedet det? Og får man det overhovedet brugt? Hvorfor forbliver håndtaget fedtet efter vask? Og hvilken kniv til hvad? Just saying

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Engberg

  Vi er Anna på 2 mnd. – Lilli på næsten 3 år – Far Rasmus på 32 og Mor Jannie på 33 år. Vi bor på landet og natur, vind og vejr er en evig udfordring. Pt er vi rigtig glade for Lillis Ecco støvler som består alle daglige “tests”! Vi sværmer for uld i alle afskygninger, og elsker Milk & co snotty grotty!! Modermælkserstatniger driller Anna for tiden, og easyliften, lejet i babysam, er total ubrugelig i begge biler! Mor er glad for tør-shampoo fra Batiste, og er udfordret på pasformen af hummeljakken efter 2 graviditeter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cleo Hansen

  Vores familie bedre af mor Cleo på 34 år, lærer på specialskole og underviser børn med autisme, far Rasmus på 34 år, VVS montør i typehus firma. Vi er gift på 7. År, og har kendt hinanden siden var 16 år. Vi har to skønne drenge, Anton på snart 6 år og Alfred på 2,5 år. Vores familie er en aktiv og energisk familie der går op i sport (drengene går til gymnastik, håndbold, svømning og fodbold). Mor og far dyrker Triathlon og har gennemført 1/4 ironman i juni 2016. Vi har vores unger med når vi træner – i løbevogn eller de løber/cykler med. De er også med når vi træner med vores Triathlon hold hver søndag. Vi bruger vores tid som familie og sætter en ære i at inddrage børnene i vores aktiviteter, såvel som vi inddrages i deres. Mor bruger dagligt Instagram og deler træningsbilleder, sund mad, indretning og børnenes liv i billeder. Jeg har netop deltaget i en artikel til IForm om det at opnå et sundt mål, som travl småbørnsmor. Far går op i gadgets til løb og cykling. Drengene er helt vilde med spil, LEGO, udendørs leg og så elsker moderen at gøre noget ud af at de har en cool stil, der matcher deres personlighed. Vi kunne ønske at blive en del af testfamilien fordi vi elsker at prøve nye ting og vi er en familie der committer os – DET GIVER OS ENERGI OG SAMHØRIGHED AT LAVE TING SAMMEN. Vi har fx deltaget i DR1 programserie og “familien Danmark” og været en del af et panel over forskellige familiekonstallationer i Danmark. Så derfor er vi klar og friske på det meste – krydser fingre for at vi bliver valgt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Gunnarsdottir

  Hej der…Vores familie er måske ikke den typiske danske familie men det er også derfor vi skal vælges som en af de nye testfamilier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en familie på 4. Mor Majken 36, salgschef i detailhandel, far Brian 41 projektleder i shipping virksomhed. Villads på 5,5 børnehavebarn i skolegruppen. Bertram på 4 børbehavebarn. Loui på 2 kat, der enten på på jagt eller ligger og sover. Frk. Grøn vores høne der overlevede besøg af ræven mens de andre måtte lade livet, passer ukrudtet i haven.

  Hjemme hos os elsker vi at være kreative. Mor hækler, syr og leger med perler. Det synes drengene godt om og elsker når vi skal lave ting til hjemmet, klippe klistre, tegne mm. Ellers bruger de pt rigtig meget tid på LEGO, briotog og bygge huler, lave forhindringsbane med alt fra bobles figurer til stole og puder.
  Ipad’en bliver også flittigt brugt.

  I vores have har vi alt hvad en legeplads indeholder, så ofte når der er venner på besøg bliver der leget ude i alt slags vejr.

  Så vi er friske på at teste alt fra tøj, legetøj, mad til gagets.

  Instagram profil: Masbaek

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Jensen

  Vi er min datter på 13 og jeg (mor) På 40 år.
  Selvom vi ikke er den største familie – så bruger vi stadig tid på at finde de gode ting, som både har en rigtige pris og brugbarhed og anvendelse.
  Min datter går ret meget op i makeup og produkter til ansigtet – da hun danser meget og det skal kunne holde til meget. Jeg elsker at være kreativ – er bla. dekoratør uddannet – så alt hvad der har med indretning, blomster, farver, strik/garn, er lige mig.
  Jeg håber at vi kan blive testfamilie 2017 og skrive fode anmeldelser af de produkter i ønsker testet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg, William har levet i et kvart år,
  Og blev født med super lækkert hår.
  Vi havde en hård start,
  men nu ta’r det fart!
  Mor indlagt på Herlev, Hvidovre og Riget,
  Godt at hun ikke bare er piget.
  Hun er nemlig super sej,
  Og ELSKER hver dag på barsel med mig.
  Jeg tager godt på i vægt,
  Men det er ikke kun skægt.
  Nu kan jeg ikke passe mit tøj,
  Og Far tror jeg blir’ mega høj.

  Mine forældre er begge femogtyve,
  Og det siger jeg uden at lyve.
  Min mor er lærer,
  Hvor svært kan det være,
  For min far har det hårdt,
  Han arbejder med sport!
  Vi er en lille familie på tre,
  Som vil fejre hvert testprodukt med flag.

  Jeg træner min nakke – det skal jeg ha lært,
  Men jeg synes stadig, at det er svært.
  Derfor bruger jeg bObles tumledyr,
  Så snart bliver jeg en stærk lille fyr.
  Jeg vil elske at teste!
  Mon det bliver det næste,
  Inde og ude – i hus og i have,
  Det vil være den bedste julegave!

  Instagram: Frederikkenp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  Hej jeg heder Mette og er 31 og læser til kontorelev jeg er færdig om ca. 2 år og søger elevplads far Thomas er 33 år og har et job hos Munck tilsammen har vi Malte på 16 måneder som vi har kæmpet for og få i 6 år men efter 13 forsøg på OUH kom han.
  De marker jeg bedste kan li er : marmar, mini A ture, Bisgaard, Pompdelux, lehof.
  Vi vil elske og være jeres tæst famille, vi er meget kvalitets beviste og håber i ville kunne bruge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Leonora

  Kære Testfamilien
  I skal vælge vores familie, som består af mig, mor, 26 år, far mark 27 år, og vores kærlighed barn, vores datter Hannah Leonora 1 år.

  Vores yndlingsprodukt for tiden er og det har det været rigtig længe, det er vores løbejogger four2zero, da både mor og far er meget aktive. Mor løber 5-6 gange i ugen og far spiller fodbold i 2. Division. Hver søndag løber vi en tur i søndermarken og Frederiksberg have og hver mandag er Hannah med mor ude ved søerne og kastellet på Østerbro. Så den bliver brugt hver evig eneste uge.
  Hannah er også en aktiv pige og elsker at kravle op og ned så vi også glade for vores bobles produkter. Og vores sansegynge som hænger i hannahs knæhøjde så hun selv kan kravle op og ned, hun griner og råber gyng gang!
  Vi har endnu ik haft en skuffelse, så ind til videre er vi rigtig glade og tilfredse.

  På Instagram er mit profilnavn: Louiseleo

  Mange knus Louise Leonora

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Hej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lau

  I skal da vælge vores lille familie som ny testfamilie 2017.
  Vores familie består af mor 24 år, far 26 år, Luna på snart 2 år og lillebror som vi glæder os til at byde velkommen til februar. Både mor og far er studerende. Vi er en meget aktiv familie som elsker at lave ting sammen og hvor mor og far begge går meget op i træning. Familiens yngste er også en meget aktiv pige som elsker motoriske udfordringer. Vores yndlingsprodukter for tiden er nok alt fra bobles. Men vi ville elske at teste alt fra legetøj og tøj til plejeprodukter og snacks.
  I kan finde mig på IG under navnet: sofie_lau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Mor er 32, far 37, Ida 4 år og Ivan 7 år Mor går op i hækling og sådan noget pyntestads som mødre jo godt kan lide… Far er derimod en habil PS4’er. og alt hvad der vedrører sport og specielt fodbold fanger hans interesse. Når mor bliver for irriteret er haven også et godt tilflugtssted som får en omgang og udstyret skal man jo ikke gå ned på. Ivan er meget glad for pokemon, LEGO og fodboldkort. Men et brætspil er slet ikke af vejen for en god familiehyggedag. Alle apps til tablet er testet og vurderet… man har jo planer om at blive professionel gamer og youtuber (mor himler med øjnene). Som rosinen i pølseenden er Ida… hun er husets lille Emil med krudt i måsen.
  Hos hende fanger alt der er lyserødt eller nuttet. Sidste aktivitet vi har afprøvet her er ansigtsmaling fra Grimas, det bliver taget frem hver gang der er veninder på besøg.. og så bliver der malet monstre og regnbue prinsessekatte. Det er skønt med et så kvalitetssikret produkt som ikke indeholder allergifremkaldende stoffer, især når man har et allergibarn. Veninderne elsker det, Ida elsker det. Og vi elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej..
  Vores familie består af mor Mette og Far Søren og dine, mine og vores barn : Maja 10 år, Thea 7 år, August 6 år, Anna 4 år og Lauge som fylder 1 år her den 1. December. .

  Derudover har vi kat og fugl. . Bor i stort hus med stor lækker have.

  Vi elsker sang og musik og både mor, far og de 2 største piger synger gospel..
  Vi elsker at spille spil og lege i haven og generelt bare at være sammen.

  Som stor-familie bruger vi mange forskellige produkter lige fra skumklude til hårmascara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte jensen

  Vores familie er den perfekte testfamilie til 2017!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Richter

  Hej, vi er en familie på 5. Far på 37, mor på 32, storesøster på 12, mellemste søster på 3, og lillebror på 4 mdr. Vi er en familie med fuld fart over feltet, elsker at være aktive og lege såvel ude som inde. Vores mindste pige elsker at lege med dukker og kopiere det mor gør med lillebror og storesøster på 12 bruger meget tid på egne musikvideoer. Far cykler mountainbike og mor løber. Vi ville elske at teste nye sjove produkter. Vi holder af bobles. Og meget mere. På Instagram hedder jeg richterditte ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vores familie vil SÅ gerne være en af jeres nye testfamilier!

  Familien består af mig som er kvinde på 33 år med kommende søn i maven (termin maj 2017), Far på 36 år, Joey Mogensen aka Møffe (hund) på 4 år, og bonussøn på næsten 14 år.
  Vi elsker at købe ting, og det kan godt blive en dyr post når man som jeg har en mand der køber uden at tænke sig om, og jeg er en person der elsker at læse anmeldelser og undersøge varen før der bliver spenderet penge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Krog

  Min familie består mig, Maj på 30, min mand Morten på 33, Arthur 4,5 år og Laust på 11 mdr. Og så selvfølgelig vores gengrugs kanin Bumle på 4 år som vi fik i sommers. Jeg er pædagog i en vuggestue, så jeg har en helt klar holdning til, at når det gælder ting og tøj til børn, så skal det bare være i orden og være udviklende frem for hæmmende. Min mands fortrukne ting er dem som gør hverdagslivet nemmere (okay de ting er jeg også fan af). Arthurs ynglings ting er for tiden, alt Ninja, alt dinosaurus, iPad og brætspil – det er SÅ fedt han har fået en alder, hvor vi kan spille sammen! Til Laust er uld et must i den kolde tid. Han er en meget aktiv dreng der løber rundt og klatre op af alt og så vil han generelt bare det som storebror gør.
  Vælg os, vi er en familie med krut i, som nyder at tage på opdagelse sammen, hjemlig hygge og samvær med familie og venner.
  Min IG er Majkrog og min mands er lundorff83

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  Jeg heder Mette og er 31 år og læser til kontorelev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kloster Hansen

  Glemte mit insta navn.
  Metteegoenia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Pedersen

  Vores familie består af mor Tine (30 år), far Allan (33 år), Olivia (4 år) og Emma (knap 2 år). Vi er en familie som elsker at være lige så meget udenfor at lege, som indenfor.
  Begge piger elsker bl.a. at tegne, lege med lego duplo, tumle med bobles og spille spil, og så nyder de gerne at komme en tur udenfor.
  Vi vil elske at være testfamilie 2017
  Instagram: svendsentine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja Jakobsen

  Vi er en familie bestående af 4 personer og 2 store hunde. Vi er mor Sasja på 27, far Klaus på 28, Anna på 5 lige om lidt og Sofia på 1,5 .. Moren har en stor svaghed for tøj både til de store og små og børnene er lige for tiden glade for alt med dukker, dog har vores bedste køb nok været vores cykelanhænger fra Bilka, som faren ellers påstod vi aldrig ville komme til at bruge (som så mange andre spontane køb moren laver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne D

  Vi er en lille familie på 5, Mor Jeanne på 32 år, arbejder som handicaphjælper hos en ung kvinde med spastisk lammelse. Der har jeg arbejdet i 7 år.
  Far Rasmus på 35 år, som arbejder hos SAS Groundhandling hvor han bla. håndterer bagage. Storesøster Liv på 3,4 år, lillebror Jax på 14 mdr. Moster Diana på 23 år som er elev i Vejdirektoratet. Desuden har vi også en lille hund og en kat.
  Et af de bedste køb vi har gjort os herhjemme, er et abonnement på Vigga.us cirkulære tøj til lillebror Jax. Man bruger så mange penge på tøj hver måned så vi synes det er genialt fundet på, og hvem kan ikke lide at spare penge og samtidig passe godt på vores jord?!
  Min bruger på instagram hedder jeanne080808

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette von der Recke

  Hejsa. Vi kunne være et godt bud på en ny test familie. Vi er øko mennesker og går ind for genbrug med tvist af nyt design i indretningen. Vi er Oliver 5 år, far 33 år og mor 31 år, samt to små hunde på 11 år. Vi kan desværre ikke få flere børn pga en masse komplikationer, men vi elsker at lave kreative ting med vores søn Oliver. Mor er selvstændig med egen Instagram-butik og far er elektriker. Vi elsker bla änglemark produkter hjemme. Vi bager meget og laver gerne kreative ting hver dag.
  Mit Instagram profilnavn er @henridarling
  ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kloster Hansen

  Vi er en familie på 4. Jeg (Mette) på 25, snart færdiguddannet social pædagog – med en kæmpe interesse for unge og psykiatri området. Min forlovede (René) på 27, uddannet automekaniker, og meget kreativ med smarte løsninger til vores skønne hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte wind Carstens

  Vi er en familie på 4. Far Frederik 29 år murersvend, mor Ditte 30 år kundeservice medarbejder og studere stil indretningskonsulent, Kari 2,7 år og bonussøn Villads på 7 år.
  Karis yndsling ting herhjemme er hendes IKEA køkken hvor hun laver mad og kaffe nærmest hele tiden til mor og far og muffins til storebror Villads <3
  Villads yndlingsting er at spille skak og iPad’en så der kunne nogen gode input klart bruges:-)
  Mit (Ditte) yndlingsprodukt lige nu er det nye sofabord som far har lavet og far Frederiks yndlingsting er Jamie Oliver sauterpanden og han er ikke tilfreds med gryderne fra Eva Trio!
  vi vil elske at være jeres nye testfamilie – vi er spændte på, at høre fra jer:-)
  Instagram: duttew

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinne

  Det er da lige os i leder efter, – altså hvis jeg selv skulle sige det !?!
  Vi ( Tinne 30 år, Thomas 37 år og Baby E i maven ) er en lille (snart) familie fra Århus, der går den spændende fremtid i møde med spædbarn, studieliv, træning, job, barselsliv, festglade venner og alt muligt andet. – Alle disse skønne ting skal vi prøve at forene i et skønt parforhold, nu med baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge os som testfamilie, da vi er en stor familie, som rammer bredt. Vi er lige flyttet i nyt hus, vi elsker it, især vores mobiler, instagram og YouTube. Vi er med på moden, men dyrt er ikke altid bedst. Vi elsker vand, matematik, lego, vi ser bedste med fingerne og snakker alle meget. Nogle er aktive og få lidt doven. Vi bor i en lille by med 4-5000 tæt på Århus. Mor Maria 34 år ingeniør (mariakahrovesen), Far Jakob 40 år ingeniør. Søster Caroline 15 år Efterskole. Barn Lucas 12 år, Barn Laura 10 år. Barn Simon 6 år. Hund Chihuahua 1 1/2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dencker

  Vi vil kunne gavne meget af at blive testfamilie2017, fordi vi efter 5 års sygdoms forløb endelig er ved at få en god hverdag i balance igen. Far 31, mor 29, Melanie 6 og Oliver 2,5år (ikke kun 2, men lige knap 3 – så 2,5 er vigtigt;)) Og rosinen i pølseenden Neo(vores Weimaraner jagthund) på 1år. Vi går meget op i hjemme hygge og familie samvær og nærvær. Melanie og mor laver perlekæder, indbydelser og leger med playmais imens far og lillebror har bygget en byggeplads i hele stuen med bobles og bruder lastbiler. Vi elsker at ligge på tæpper på gulvet med et brætspil og nyde nærværet. Pt er vi i flytterod da vi i det nye år begynder at bygge vores nye hus og i mellemtiden skal leve lidt mere primitivt i en mindre lejlighed imens vi venter. Til sidst prøver vi at være aktive med en masse tid i naturen – Neo træder lidt i karakter her!
  Hvis vi skulle blive valgt, ville det hjælpe os til at blive endnu bedre til at stå sammen om nogle ting og være mere familien end de sidste par år har båret præg af!
  Vi håber! Jeg kan findes på Instagram under @majadencker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manuela radoor aagren

  Hej testfamilie.
  Vi er en stor familie bestående af mor på 36 år, far på 35 år, Viktoria på 6 år, villads på 4,5 år, tvillingerne Bertram og Mingus der fylder 2 år til januar, katten Sigurd på 2,5 år samt hundene Madie og Nova på 6 mdr og 14 mdr.

  Da børnene, især drengene, er nogle aktive børn, ville vi være perfekte til at teste overtøj og især sko (villads). Vi elsker at være ude i al slags vejr.
  Inde elsker især Viktoria, at være kreativ. Men drengene ynder os at sidde med ved bordet. Ellers elsker vi at tumle på Ikeamåtte og lave motoriske udforinger med bobles.

  De 2 store og far har stor intresse for judo, som de alle 3 dyrker. Mor elsker at være i køkkenet, mens tvillingerne sviger støvsugeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Boel Gregersen

  I skal helt sikkert vælge min kæreste og jeg! Jeg hedder Mia (IG: miaboel) og er 22 år. Min kæreste hedder Per (IG: Perkragelund) og er 23 år. Vi er begge fra Lemvig og er derfor nogle rigtige vestjyder. Dog er vi pt. bosat i Aalborg men flytter igen i 2017 – så der skal ske en masse spændende i det næste år.
  Vores absolutte yndlingsprodukter er alle dem der er allergivenlige, da vi begge to er supersarte! (Gode gener…). Derudover er vi vilde med alt, der kommer her fra Danmark, og vores sidste køb er en LEGO-Starwars mand. Det bliver man altså aldrig for gammel til.
  Det der har skuffet os flest gang, og gang på gang gør det igen, er produkter der simpelthen ikke holder hvad de lover… Her tænker vi især på plejeprodukter (og jeg på makeup)… Hvorfor skal det være så svært??
  Kig endelig forbi vores IG-universer, mens vi krydser fingre for, at i synes, at vi passer lige præcis ind i jeres lille familie.
  Knus os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kerstine

  Hola Testfamilien!
  Her sidder mor, Anna, på 22 år og er sygeplejestuderende, sammen med sin kæreste på 24, der er mekaniker og vores 15 mdr gamle datter, Celina. Vi kunne ligesom alle de andre skønne familier, også godt tænke os at blive testfamilie for jer i 2017 – who would not?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rasmussen

  Hej,
  I skal vælge OS som testfamilie, en travl børnefamilie med nærvær, kærlighed og aktive børn.
  Familien består af mor Heidi på 32, som er sygeplejeske. Far Tommy på 35, som er mekaniker. Vi har 3 dejlige piger; Victoria på 6, nyslået skolepige, der svømmer og dyrker taekwondo. Børnehavenninjaen Alberte på 4, der svømmer med storesøster, lillesøster Caroline på 1/2 år, som mor går hjemme på barsel med. Sidste medlem er dværgvædderen Molly, som tygger vores ledninger og andet inventar i stykker.
  Mor nørder rundt i babyprodukter og udstyr og elsker at kaste babyen ud i forskellige nye projekter såvel som storesøstrene tit er landet rundt og prøver børnevenlige events, samt også er underlagt primært mors alternative og fikse påfund.
  Vi er tit dem, der gør bruge af nye tiltag såsom togoodtogo app’en, måltidskasser, børnibyen samt nye upcomingn brands.
  Mors ig navn er Heidi_r84

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  i vores familie,som består af far kristian der arbejder i børnehave på 41, mor marianne der arbejder i køkken på 39, alma på 3 og lillebror vi venter til februar, er der fuld fart på feltet. mor har adhd og derfor i fuld gang. vores yndlingsprodukt pt er uldundertøj fra anky (Dilling underwear) der kan alma varm og tempereret både og natten og dagen. vi elsker en tur ud i det blå, bage, spille et spil og hoppe i vandpytter. barslen deles vi om så kristian kan glæde sig til 5 mdrs. kvalitetestid med lillebror i det nye år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Her på Ydre Østerbro bor vi, familien Rødbro Busch. Vi består af:

  Kathrine, 29 år, cand.mag. i religionsvidenskab og engelsk med en forkærlighed for design, serier og god mad. Johannes, 29 år, skriver Ph.D. på retsmedicinsk institut i København (ergo, han er læge (det er meget nemmere at sige)) som allermest er vild med sin Playstation, små sjove gadgets og brætspil. Frederik på 4 år som elsker Duplo, Buzz Lightyear og at spille brætspil med sin far. Christian, 0 år (9 mdr.), som elsker sin storebror, at putte ting i kasser og at vælte tårne lavet af kasser.

  Jeg har set den testet mange steder, men en ting der virkelig har skuffet os er den populære NOMI stol. Vi var så heldig at vinde den i en konkurrence da storebror var lille, men den kom først rigtigt i brug da lillebror blev født, da han skulle overtage Tripp Trapp’en hvor vi havde babyindsats til. Frederik kører simpelthen rundt på stolen og kan ikke sidde stille. Benene ryger udover siden og han kører sig selv frem og tilbage ved spisebordet pga. hjulene under stolen. Faktisk har vi været så skuffede at vi har ønsket os en ny Tripp Trapp til lillebror i julegave, så de kan have hver deres.

  I kan finde mig, aka mor, under navnet @kathrissen på Instagram, hvor jeg poster billeder af vores hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Harritz

  Min lille familie består af mig, jeg hedder Pernille og er 33 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer og ELSKER mit job. Jeg har Philippa Kaya på 15 mdr. Hun er et donorbarn, som var længe undervejs. Hun beriger min hverdag og en en rigtig diva/kriger prinsesse.
  Jeg håber de følger en lækker lillesøster/lillebror til Philippa i det kommende år.
  I min fritid træner jeg u12 drenge. Pt blandt et af de bedste i Jylland. Dem har jeg mange gode og sjove oplevelser med.
  Jeg er bisat i Ikast og er en meget familiær person.
  Philippa er en pige med krudt i måsen. Hun kraver på alt og elsker at lege med sit bobles.
  Jeg elsker dansk desig og en god blanding af hjemmestrik/hæklede tøj og motorik udfordrende legetøj til Philippa…
  Er sikker på vi med vores lille lidt skæve familie kan bidrage til testteamet.

  Pernille (ig: philippakayasmor)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria Bro Killemose

  Her i huset bor far 37, mor 38 og 5 børn på 14 (næsten 15), 12 (næsten 13), 10, 6 og 3 år. De 3 ældste er drenge og de 2 yngste piger. Med 5 børn i huset er der altid liv og glade dage, hos drengene hitter fodbold og elektronik, mens pigerne leger både ude og inde. Kreativ eftermiddagshygge og bagning er også en vinder. Et hit er praktisk indrettede madkasser, der gør det nemt, lækkert og overskueligt at smøre sunde madpakker, mens ting der ikke lever op til, hvad de lover er noget skidt:-) på Instagram hedder jeg magzach (og både farmand og husets 3 ældste har også Instagram)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Vi er helt klart den nye testfamilie. Vi er familien mange børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit navn er Christina. Jeg er 35 år, pædagog og mor til Amalia på 12 og Frederikke på 10. Jeg er kæreste med Thomas på 32 år som ikke er far til mine børn. Thomas er far til to tvillingerpiger- Annemone og Annabell på 9 år ( snart 10 år) og Valde på 3 år (snart 4). Vores favorit produkt herhjemme, eller det er nok mest mit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie, som består af mor Cecilia på 38 år, far Steffen på 37 år, datter Margrethe på 10 år, og datter Caroline på 7 år og desuden vores kat, Frida. Vores yndlingsprodukt for tiden er: innocent kids smoothie. Den nye orange version, hvor der udover frugt er græskar i. Den har været et kæmpe hit. Og så fungerer den nu også som en (sundere) snack/is om fredagen – da den smager fantastisk også frosset ned som sunde ispinde. På Instagram er mit profilnavn: ceciliastormbrandenhoff (cillecilla)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone johansen

  I skal da helt bestemt vælge vores lille familie som jeres nye testfamilie 2017! Vores familie består af mig, Simone 24 år og mor til Calvin på 1,5 år og far Gabriel på 32. Jeg læser til administrations bachelor, Gabriel er pædagogmedhjælper og Calvin går i dagpleje. Vi er en aktiv familie der elsker at være ude og hoppe i vandpytter og finde blade og sneglehuse i skoven, derudover elsker vi også at sidde inde i varmen og hygge med et brætspil eller hvad vi nu kan finde på. Calvin er stor fan af LEGO duplo og mega klodser hvor han kan sidde med tungen ud af munden i fuld koncentration og klappe højlydt når han får sat klodserne rigtig fast på hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt Henriksen

  Vi er en lille familie bestående af mor Majbritt på 36 år og lille Merle på 5 mdr (fra juni 2016). vores yngling ting lige nu er helt klart den lyserøde donut bobles (mellem), den bruges til at ligge på maven på, rulle på, hoppe på og moren kan sidde på den og nemmere komme op fra gulvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej vi er en familie på 3, snart 4. Vi består af mor 28år.. far 28år og Sebastian på 2.5 år og så kommer der endnu et familiemedlem i 2017.
  Vi er begge studerende og er derfor enormt gode til at finde gode tilbud, men samtidig også meget opmærksomme på kvalitet/pris. Vi har mange interessere mg elsker at lave ting sammen som familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette kirk

  I skal da vælge vores familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Testfamilien.
  Da vi rigtig godt kunne tænke os at være en del af deres familie, så skriver jeg her lidt om os.
  Vi er en familie på 3, som lige er flyttet i hus. Vi består af Alba på 1,7 måneder, far på 31år og mor på 31år. Vi har været sammen siden 2008, så vi har efterhånden kendt hinanden i lang tid. Vi har oplevet meget sammen, både godt og ondt, som har gjort os til et stærkt par sammen.
  Vores ynglings ting lige for tiden er Albas brugte Mini racer motorcykel. Den bliver kørt hele stuen og køkkenet rundt hver dag.
  En ting som vi lige har givet væk er en hoppeko. Synes den var helt forfærdelig, for den væltede hele tiden, når Alba prøvede at hoppe med den. Så den blev hurtigt givet videre.
  Håber selvfølgelig, at i vil synes vi er en spændende familie, så vi kan få lov at komme ind i jeres familie også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Bundgaard

  Vi er en familie med gang i den , en masse sports grene , travle hverdage men stadig tid til at hygge en hel søndag med slik i hjemmelavet hule i stuen .
  Vi er Mor Sabrina, selvstændig frisør og negleteknikker, bikini fitness udøver far Matthias , truck mekanikker, vores datter Maya på knap 3 år , og forhåbentlig snarest en mere på vej, vores miniature bullterrier Chili og 2 missekatte Peber og cala .
  Vi er yderst kreative når tiden tillader det , ellers er vi en familie med fart på og gerne udendørs .
  Det seneste mærke som har taget os med storm er Milk & co , faktisk så meget at jeg (sabrina) nu selv har ansøgt om at få det i min salon . Noget af det der faktisk har skuffet mig en del er bestik sættet fra design lettere , gaflen kan slet ikke holde på maden eller stikkes ned i noget , en kartoffel flækker nærmest inden gaflen er i nærheden og kniven er heller ikke noget at råbe hurra over , men min datter elsker at der er bogstaver på .
  Min instagram hedder _bundgaard .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard

  Hej. Vi er mor på 30 år, far på 34 og Tristan på 4 til januar. Til januar kommer lillesøster også ud til os. Uh der er mange produkter vi er glade for pt, er vild med milk og cos cremer og specielt snotty grotty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Instagram: frederikkeht

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tørre og blodsprængte babykinder, der desværre ikke er så bløde, som en barnenumse pga kulden? Det er vi kommet til livs med, med en fantastisk fedtcreme fra Ceridal som er vores yndlings produkt lige nu!
  I skal vælge vores familie som er mor på 25, HR studerende, far på 26, jura studerende og datter Emmie på 15 mdr.. Vi har været et par i 10 år og derfor vil vi elske en ny udfordring som testfamilie! Vi glæder os til at hører fra jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej
  I skal vælge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Horup

  Min lille familie skal være jeres nye testfamilie fordi vores søn bliver 1år på den dag I vælger. Vi består af mor (mig – IG @horup87) på snart 30, min mand (Jimmi) på 32, vores søn (Vitus),samt vores hund (Bobby) på 4.
  Vi elsker udfordringer og vil gerne selv afprøve tingene før vi tager andres ord for gode varer. F.eks. så vi for 2 år siden ekstremt gode vægttabsresuætater, så det måtte vi da prøve og nu er det gået i stå, så prøver jeg om en uge C9 udrensningen fra Foreverliving, fordi det kunne være sjovt.
  Vores søn udforsker verden hele tiden med 120km i timen og elsker nyt legetøj og udfordringer. Giver vi ham en skal han nok finde en løsning. Måske tager det flere forsøg, men han er kommet i mål med alt indtil videre.
  Så vælg os fordi vi gerne vil udfordres, prøve nye ting og gerne vil fortælle andre om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Madsen

  I skal klart vælge vores familie som består af mor Helle på 27, bonusfar Patrick på 25, storebror Tejs på 6, lillebror & storebror Noah på 4 og lillesøster Freja på 3.. Vi er en familie der er glad for hygge, og vi nyder hinandens selvskab.. Mor Helle går meget op i at vi skal bruge tid sammen, både ved middagsbordet, men også på andre tider af dagen!
  Mor Helle læser hjemmefra, og bonusfar Patrick er radiovært

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Tornøe-Jensen

  Lige os i har brug for at teste løs. Vi er en familie på 5 der bor i hus på landet. Mor 36, far 36 og 3 drenge på 13,5 og 7 mdr. Ja og så en bette hund. Vi er kæmpe fan af mam produkter. Er dog meget i tvivl når det gælder legetøj til den mindste og mellemste. Ellers er vi villige til at teste hvad der skulle være.
  Vi elsker hjemmelig hygge og udelivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Voldsgaard

  Min familie bliver større!
  Indtil nu består den af mor på 26 år, far på 35 år, samt den dejligst Nohr på 18 måneder. Til maj bliver 3 til 4, da Nohr får en lillebror.
  Lillebrors ynglings ting vil uden tvivl være hans mor (sagde hans mor), men Nohrs ynglings ting er bolde. Jo flere bolde, jo bedre. Og at gå glad i bad og spise is kan vi heller ikke komme uden om, er en af hans ynglings beskæftigelser.

  Vi håber, at I vælger os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Eskehøj Jessen

  I skal helt klart vælge vores familie da vi ikke er som andre. Mor arbejder hjemme og hjemmepasser Magne, Majka og Fenja bor fuld tid hos os og Far er selvstændig og knokler så vi kan leve og hygge os. Vores familie består af mor og bunusmor Linda på 33 år (tænk man skal tælle år for at regne ens alder ud) Gift med far Jan på 43 år, Jans datter (og Linda’s bonusdatter) Majka på 15 år, Jans datter (og Linda’s bonusdatter) Fenja på 11 år og vores fælles søn Magne på 4 år og forhåbentlig snart med en ny baby i maven. Vores yndlingsprodukt for tiden er: sengetøj, pt fra Liewood. Det har en lækker kvalitet, blødt og glat samt beholder sin helt fantastiske lækkerhed selvom det blir vasket mange gange. Vi går enormt meget op i hygge herhjemme, altid med dynerne så derfor sengetøj er et kæmpe hit. Magne er autist og helt ekstrem sensitiv så vi kan i den grad teste ting og give en måske anderledes feedback da Magne sanser alt så herhjemme handler alt om lækkert kvalitet for ellers duer det ikke. På Instagram er mit profilnavn: hverdagslivet_som_mor. Vi vil elske at hjælpe med at teste ALT og vi har i den grad muligheden og tiden hver eneste dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KRistina Olesen

  Vi er en familie bestående på mor Kristina 21 år, far micki 23 år og søn Magnus på 13 måneder.
  Vi er en stille og rolig familie der bare lever livet.
  Lige nu elsker jeg at teste en masse forskeliligt legetøj på min søn, hvilket han leger mest med og hvad han sætter til side og ikke finder så spændene.
  Instagram: Kristina.johansen21

  Ville være en stor ære at være en del af dette fantastiske sted! Jeg følger jer også på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hajslund Bay

  Hejsa vi er en familie på 5. Søren på 45, Jette på 47, en stor pige på 21 og 2 drenge på 7 og 9. Der udover har vi en lækker cocker spaniel på 1 1/2 år. Mine drenge elsker ordentlige sko, da vores økonomi desværre ikke har været til at købe dyre sko, har de fået enten brugte eller Bilka sko og dem har de ødelagt inden der er gået en måned. Der udover elsker vi at spille spil både bræt spil og spil på spillemaskiner.. Pt er det meget på billige tablets, en gammel PS 2 og mega gamle computere, som end ikke kan opdateres mere. Så det er en omgang produkter mine drenge godt kunne tænke sig vi prøvet nogen nyere og bedre udgaver af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia czajkowski

  Vores familie består af Mor Mia på 29, far Michael på 32, bonussøn Markus på 7, Søn Adam på 2 (4.12) og lillebror Emil på 6 mdr. Lige i øjeblikket er vilde med Lego Duplo som bliver leget med hver dag og vi er blevet slemt skuffet over Ikeas opbevarings æsker til under sengen som nemt går i stykket. #blivtestfamilie2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Pedersen Thuesen

  I skal vælge vores familie som test familie da vi gerne vil prøve være en del af test familien.
  Vi ville alle elske at teste forskellige ting, og børnetøj ville evt. Være en fordel da vi har 2 skønne børn som Elsker være en del af nye ting…
  Vi består af mor, far, datter og søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle K. Jensen

  Vi er en familie bestående af en mor nemlig Helle på 33 år og en far som hedder Martin på 35 år samt to skønne drenge Oliver på 6 år og Victor på 4 år. Vi er en meget kreativ familie, som ææælsker udelivet og indendørs hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  I skal helt sikkert vælge vores familie. Vi består af mor på 33 år, far på 35 år, datter på 13 måneder, og af og til bonus datter på knap 13 år. Ligeledes har vi 3 katte. Jeg tror min datters yndlingsprodukt er hendes fisher Price stol. Hun elsker at den spiller musik og snakker. Vi forældre er til gengæld ret vilde med vores stork barnevogn og nu hvor vinteren nærmer sig, er vi glade for at kunne pakke hende i voksien. Vi har været skuffet over de der squeeze skeer man kan komme babymad i, og så havde vi nogle elendige billige sutteflasker da hun var helt lille.
  I kan finde os på Instagram under navnet abr1983

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGOs favoritter til ønskelisten - OG LÆKKER KONKURRENCE