ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2024? – Testfamilien
TEST af A-derma’s biology serie

ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2024?

Vi får hver dag rigtig mange henvendelser på hvornår vi søger efter nye både faste testfamilier og til testere til testfamilie-netværket 2024. Svaret er det gør vi NU!

 

Vi vil gerne have både mandlige og kvindelige testere og i alle aldre. Der er ingen krav til særlige familiesammensætninger.

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Det er igen i år et krav, at man har været medlem i Testfamilienetværket i 2023 for at søge om at blive fast testfamilie.

Du søger ved at uploade et billede på din instagramprofil (senest d. 31/12-23), hvor du bruger hashtagget #blivtestfamilie2024

I teksten skal du skrive, hvilken test der var den bedste test du havde i Testfamilienetværket i 2023 samt hvorfor du ønsker at blive en fast del af holdet i 2024.

Nævn også gerne, at man nu har mulighed for at melde sig ind i Testfamilienetværket for 2024 og hvorfor du var glad for at være med 2023. Billedet I bruger bestemmer I selv. Om det er et billede af den test du var glad for, et billede af din familie eller et helt trejde, det er op til dig.

TESTFAMILIENETVÆRKET 2024

Alle kan nu også melde sig ind i TESTFAMILIENETVÆRKET 2024, hvis man ønsker at prøve kræfter som tester i 2024 (man får min. lov til at teste 2 tests i løbet af 2024, men med mulighed for mange flere, samt et unikt netværk med andre testfamilier).

Ønsker du at få info på, hvordan man melder sig ind i Testfamilienetværket for 2024, så send en mail til kontakt@testfamilien.dk med teksten – MEDLEM 2024, så sender vi dig info på, hvordan du melder dig ind, samt hvilke vilkår der gælder (det koster et medlemsgebyr på 399 kr.)

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

HUSK selvfølgelig også at følge Testfamilien.dk på FacebookInstagram, Youtube og Blog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-derma’s biology serie