TEST af A-derma’s biology serie – Testfamilien
TEST af Squanorm Dry fra Ducray

TEST af A-derma’s biology serie

Flere af vores testere har den seneste måned testet A-derma’s biology serie. Her kommer deres anmeldelser: 


Charmilie fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen af at teste A-derma’s biology serie, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Jeg har efterhånden prøvet mange produkter, men denne serie har virkelig sat en ny standard for min hudplejerutine.

Serien der blev testet består af følgende produkter:

–       BIOLOGY Micellar water

–       BIOLOGY fugtighedscreme

–       BIOLOGY specialplejeprodukt

–       BIOLOGY  Hyalu 3-i-1-serum

Serien indeholder en dejlig sammensætning, der virkelig har været med til at forvandle min hudplejerutine. Jeg har især været begejstret for, at produkterne er baseret på naturlige ingredienser, der er skånsomme mod huden, men også mod miljøet. Det at produkterne er baseret på naturlige ingredienser giver en følelse af renhed og friskhed. Udover det har produkterne en skøn tekstur, der gør dem nemme at påføre. Jeg nu gennem de sidste par måneder brugt disse produkter morgen og aften uden besvær, og de har virkelig gjort min hud blød og velplejet.

Hvis man sætter pris på produkter, der føles lette og behagelige på huden, samtidig med at de giver rigelig pleje, så er A-derma’s biology serie det rigtige valg. Den har uden tvivl forberederet min hudplejerutine på grund af sin skønne tekstur og nemme påføring.

Alle vores tests og testanmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – med gode resultater på blot få uger.

Holdbarhed: meget god – Produkterne kan holde i lang tid, hvilket er stort plus.

Pris: Rimelig pris, man får meget for pengene.

Kvalitet: Meget god – behagelig tekstur og skånsomt produkt for både ens egen hud og miljøet. Meget effektivt og giver hurtigt en dejlig følelse af friskhed og renhed.

 


Kirsten fortæller:

De senere år har jeg haft meget tør hud i ansigtet. Efter et langt behandlingsforløb for Aktinisk keratose (forstadier til hudkræft) har jeg meget tør og tynd hud flere steder i ansigtet. Min hudlæge mente, at det bedste jeg kunne gøre var at prøve mig frem i forhold til, hvilke cremer, jeg følte hjalp bedst på tørheden. Jeg har virkelig prøvet mange forskellige – nogle bedre end andre – så jeg har glædet mig til at se, hvad Biology serien kan gøre for min ansigtshud. 

Allerede samme dag, som jeg modtog Biology produkterne, gik jeg i gang med at teste dem. Jeg var meget spændt på, om serien kunne hjælpe på min tørre, sarte hud. Da jeg tidligere har haft gode erfaringer med kropsprodukter fra A-Derma var jeg meget fortrøstningsfuld, da indholdet af bl.a. ekstrakten af Rhealba® Havrekim virker fugtgivende og beroligende på huden. 

A-Derma Biology cremerne er økologisk certificerede, de fugter huden, holder den i balance og virker målrettet på den sarte hud i ansigtet, omkring øjnene og på halsen. Produkterne indeholder bl.a. den økologisk dyrkede Rhealba® dermatologisk havre.

I løbet af testen har mine hudplejerutiner været: 

Om morgenen har renset huden med Dermalogical Micellar water Hydra Cleansing. Derefter har jeg fordelt nogle dråber af den effektive Hyalu 3-i-1 serum i ansigtet, omkring øjnene og på halsen. Den fugter, udglatter og styrker huden og er meget velegnet til sart hud. 

Om morgenen har jeg også brugt den lette Nutri Care creme under min uundværlige solfaktor. Nutri care cremen virker godt på tør, kløende hud. 

Inden sengetid har jeg igen renset huden med Dermalogica Micellar water og efterfølgende brugt Biology Riche cremen. Ligesom de andre produkter i serien gennemfugter og genopretter den hudens balance, hvis huden er tør og skrøbelig. 

Om det er den rigtige måde at bruge cremerne på, ved jeg ikke, men resultatet er i hvert fald godt.

Jeg har nu testet produkterne i nogle uger, og jeg må sige, at de lever fuldstændig op til forventningerne. Det har helt klart hjulpet på tørheden, så det er rigtig skønt at huden ikke længere føles ”for stram”, men dejlig gennemfugtet og blød.  

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle 4 produkter jeg har testet fra Biology-serien er rigtig gode til pleje af tør hud. Selvom jeg kun har brugt produkterne i få uger er det tydeligt, at de har gjort en masse godt for huden.   

Holdbarhed: MEGET GOD – Der skal kun bruges ganske lidt af både Dermalogical Micellar water Hydra Cleansing og Hyalu 3-i-1 serumet, så de er meget drøje i brug. Det samme er begge cremerne, som er dejlig lette i konsistensen, så jeg synes helt klart, at holdbarheden af serien er rigtig god. 

Pris: MEGET GOD – Hvis man sammenligner med, hvad andre specialprodukter koster, synes jeg ikke, produkterne er dyre.

Kvalitet: MEGET GOD – Serien består af virkelig gode produkter, der helt klart hjælper på tør, kløende hud. De tilfører huden masser af fugt, og supplerer hinanden rigtig godt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Squanorm Dry fra Ducray