Barnets Favorit – Testfamilien
MindQuest

Barnets Favorit

4 af vores testere har sammen med deres børn testet produkter fra Barnets Favorit.

Tina D. har testet sammen med Valde på 7 måneder. Der er testet 2 forskellige slags sutter, en sutteflaske samt en biderangle.

BILLEDE 1

Tina D. fortæller:

?Jeg har ofte kigget på produkterne fra Barnets Favorit, når jeg har været ude at handle, men har aldrig tidligere stiftet kendskab til dem.

Produkterne er lavet i 2 linjer – en til piger og en til drenge – og jeg synes, at designet er fint og sødt. Alle produkterne er BPA-fri og producenten er kontrolleret og godkendt hos Fødevarestyrelsen, hvilket er meget vigtigt for mig.

BILLEDE 2 BILLEDE 3 BILLEDE 4

Sutteflasken har jeg været rigtig glad for at bruge. Den er god at holde ved, holder tæt og er nem at rengøre. Målestregerne er tilpasset doseringen af modermælkserstatning, således at der ?kun? er en streg for hver 30 ml. – det gør det dejligt overskueligt. Flasken har dog tendens til at lave vakuum, når Valde spiser af den, så sutten bliver suget helt flad. Det er derfor nødvendigt at trække den ud af munden på Valde indimellem.

BILLEDE 5 BILLEDE 6 BILLEDE 7

Sutterne fra Barnets Favorit fås både i latex og silikone samt i symmetrisk eller rund form. De er aldersopdelt i 0-6 måneder og 6-18 måneder. Sutterne virker meget solide og holdbare. Det er endnu ikke til at se, at de har været brugt. Sutterne sidder godt på huden, således at den kan ånde, og huden er ikke fugtig.

BILLEDE 8 BILLEDE 9

Bideranglen er lavet i et enkelt design, der samtidig er ergonomisk, således at det er nemt for barnet at holde ved ringen. Den kan lægges i køleskabet, så den er kold og lindrende til ømme gummer. Ringen, der samler ranglerne, kan åbnes. Det synes jeg er smart, da det gør det muligt at give barnet én ring ad gangen, mens de andre forbliver i køleskabet. Samtidig synes jeg, at det gør det meget lettere at gøre alle ranglerne ordentlig rene, hvilket er et meget stort plus for mig!”

BILLEDE 10 BILLEDE 11

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Barnets Favorit-serie består af produkter, der er gode at have, når der er en baby i huset.

Holdbarhed: GOD. Produkterne virker til at være meget holdbare, og der er endnu ikke tegn på slidtage eller lignende på de produkter, som vi har testet.

Pris: MEGET GOD. I forhold til lignende produkter ligger prisen lavere end de kendte mærkevarer. Eksempelvis har en 2-paks luftsutter en vejl. pris på 39,95 kr. og kan indimellem fås til en kampagnepris på 29,95 kr.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten på produkterne virker til at være god, også set i forhold til holdbarheden på produkterne. Jeg giver dog ?kun? vurderingen GOD, da kvaliteten ikke virker til at være bedre end lignende produkter.

Nanna fortsætter:

?Vi modtog en stor kasse med en masse fine produkter. Alt sammen noget der passer perfekt til Johanne på 9 måneder.

barnet_billede1

Mange tænker sikkert, at det jo bare er en sutteflaske eller en ske. Men der er altså forskel på de forskellige mærker, og her er klart et, som jeg vil komme til at købe igen. Og især, da jeg fandt ud af, at produkterne er på hylden i vores lokale Kvickly og andre Coop-butikker. Jeg er vild med farverne. Jeg elsker de skrappe farver og de søde figurer!

barnet_billede2

Johanne testede flasken som det første og fangede med det samme billederne. Flasken er nem at rengøre, hvilket er et stort plus, når man har et flaskebarn. Helt klart en flaske, jeg vil anbefale andre! Bideringen blev også pakket op med det samme. Hun har leget rigtig meget med den, men ikke fundet ud af at bide i den. Den anden dag viste hun tegn på ømme gummer. Der gav jeg den lige en kort tur i fryseren. og det kunne den fint klare. Måske hun kommer til at bide i den senere, måske ikke? Jeg tænker lige nu, at den måske er lidt for stor/tung til hendes lille hånd. Men vi har også valgt at samle den med alle tre led. Måske vi skulle prøve at skille den af igen og dermed gøre den lettere at håndtere.

barnet_billed3

Sutterne er nat-sutter – de lyser i mørke. Johanne er endnu for lille til at finde sine sutter om natten, men med et lidt ældre barn må det være ret smart. Johanne har aldrig været kræsen med sine sutter, så hun tog også bare disse uden vrøvl. Skeen er vi også rigtig glad for. Den har en rigtig god størrelse i forhold til at træne hendes egen fin motorik. Hun forsøger at få den op i munden, men rammer ikke altid. Størrelsen gør også, at den er let at have med på tur eller som hos os pakket med i campingvognen. Den er i en lækker kvalitet og tåler fint opvaskemaskinen.

Barnets Favorit fortæller, at alle deres produkter er testet i forhold til de gældende europæiske standarder. Ud over det har de scoret højeste smiley hos Fødevarestyrelsen. Det er vigtigt for mig, at der er tjek på kontrollen af de produkter, mine børn putter i munden. Jeg har været i Kvickly for at tjekke deres udvalg af produkter fra Barnets Favorit og må sige, at det ser godt ud. Masser af farverige produkter til en god pris (sammenlignet med andre mærker).”

Nytteværdi: MEGET GOD. Praktiske produkter til de yngste.

Holdbarhed : MEGET GOD. Det ser ud til, at produkterne holder. Vi har testet dem et par uger uden tegn på slid.

Pris: GOD. Tilbehør til babyer er ofte dyrt, men her er et kvalitetsprodukt, der kan konkurrere med prisen og gøre det lidt billigere for os som forældre.

Kvalitet: MEGET GOD. Fine materialer og flotte, klare farver.

Julie fortæller:

“Førstehåndsindtrykket af produkterne var rigtig fint. De fremstår som lækre produkt i et sødt design. Alle produkter fra barnets favorit er 100% fri for BPA.

billede 1-1

Min datter har lige siden hun blev født kun ville bruge en slags sut, men efter at have testet sutterne fra Barnets Favorit har vi nu fundet én til. Sutten har en god pasform og sørger for, at min datter ikke får mærker om munden eller kommer til at suge vacuum. Sutterne har et sødt design og findes også i natdesign, hvilket er supersmart, så man ikke skal rode sengen igennem om natten.

billede 2

Sutteflasken er også faldet også i god jord. Vi har brugt den flere gange som aftenflaske, når der skal puttes om aftenen. Designet er sødt med en lille giraf. Flasken måler 250 ml og er med antikolik-silikonesut i ergonomisk form, den kan opvarmes i mikrobølgeovn uden låg.

billede 3

Vi har også testet varmefølsomme skeer fra Barnets Favorit. Produktet fungerer sådan, at skeen mister farven, hvis madtemperaturen er over 37 grader. Til min datter på 10 mdr. er skeerne ret små, men den varmefølsomme del fungerer, og jeg er sikker på, at de er meget brugbare, når man begynder med barnets første grød.

billede 3-2

Nytteværdi: GOD. Produkterne har alle brug for. Jeg kan klart anbefale produkterne fra Barnets Favorit!

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er ingen tegn på, at produkterne har været vasket op op til flere gange om dagen.

Pris: GOD. Det er nogle rigtig gode produkter til gode priser.

Kvalitet: GOD. Produkterne fremstår som nye selv efter mange ganges opvask.

Heidi afslutter:

“Vi har som bedsteforældre sammen med barnebarnet Naya testet produkter fra Barnets Favorit.

IMG_2106

Naya modtog bestik i en flot pink farve. Skeen er med et fint lille mønster på, og en drikkedunken med den søde Giraf Luna.

Naya er 2 ½ år, så bestikket var hun for gammel til. Men det har en rigtig fin ergonomisk form for et mindre barn. Men drikkeflasken vakte stor begejstring. Den har en rigtig god størrelse, flotte indbydende farver og motiv. Den er meget nem at holde på, og så er den isoleret, så den holdes rimelig kold i stykke tid. Den er nem at rengøre, både flasken og tuden. Vi har brugt den meget uden for, da den er perfekt til sommervejr. Der kan ikke komme dyr og andet i den. Sætter man drikkeventilen i, er den spildsikret og væsken løber ikke ud i, hvis den skulle vælte. Den gør det sjovt at drikke og er en god måde at få noget væske på.

IMG_2117

Nytteværdi: MEGET GOD. Den har været perfekt til drikkevarer udenfor og til at have med på farten.

Holdbarheden: MEGET GOD. Den holder pænt farverne i vask, også ved vask i opvaskemaskinen.

Pris: GOD. En ok pris – 59 kr.

Kvalitet: MEGET GOD. 100% fri for BPA og et let- og rengøringsvenligt materiale.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MindQuest