TEST af barndomsbreve fra Withwhite – Testfamilien
TEST af højdemåler fra Withwhite

TEST af barndomsbreve fra Withwhite

Flere af vores testfamilier har testet de helt nye barndomsbreve fra Withwhite.

Joan fortæller:

Barndomsbreve, består af en lækker æske, der indeholder 20 breve lige til at udfylde. Man vælger selv hvilke 20 oplevelser, milepæle, minder man vil skrive om.

Selve brevet har en enkelt og elegant forside. Herefter er der tre dobbelt sider, hvor der på venstre side er plads til et billede og på højre side er plads til tekst.

Sammen med brevene, var der en flot blok med, samt en personlig hilsen, virkelig en dejlig overraskelse.

billede-1

Jeg valgte at starte med at lave et brev om noget af det der fylder meget i vores hjem, nemlig spejder. Jeg fandt nogle af de billeder der fortæller mest om specielle og store øjeblikke, f.eks har jeg et billede hvor min pige vinder en stor spejderturnering, og det er et minde for livet, som er dejligt at trække frem og mindes.

billede-2

Herefter lavede jeg brevet om den første tid, efter fødslen. Valgte de bedste billeder og de oplevelser der har gjort størst indtryk på mig.

For mig betyder det nok endnu mere, det der med at skabe minder for min pige, da jeg er kronisk syg, og har et motto, der hedder: ”lev livet i dag, ingen ved om vi er her i morgen”. Og tænk nu, hvis det værste skete, vil det så ikke være rart at vide, at ens efterladte har sådan en lille skattekiste.

billede-3

I alle brevene, har jeg prøvet at finde nogle af de specielle guldkorn, som min pige har sagt. Da det er minder, der er helt uvurderlige. Jeg har nydt at skrive brevene og glæder mig til at skrive flere. Og om lang lang tid, glæder jeg mig til at give hende den smukke æske med hendes personlige breve.

billede-4

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, det er ikke en nødvendighed, men en virkelig flot og anderledes måde, at gemme minder på.

Holdbarhed: MEGET GOD, da brevene skal opbevares i en æske, vil de kunne holde i mange år.

Kvalitet: MEGET GOD, super lækker æske og brevene er i tykt pap, så kuglepen ikke går gennem siderne.

Pris: MEGET GOD, prisen er 299,- og det er billigt. Det er i hvert fald en gave jeg vil elske at give til mine venner til barnedåb fremover.


Meral fortæller:

“Barndomsbreve” består af en håndlavet æske med i alt 20 kort/ hæfter på 8 sider hver. Der er ingen overskrifter på brevene på forhånd, så man bestemmer nøjagtigt selv, hvad man vil bruge dem til. Fx. kan man skrive et brev til sit barn på hvert fødselsdag, så man til sidst har en fin æske med 20 breve i. De er så fine og enkle, at man faktisk også kan bruge dem til sin partner eller en anden person, som man holder af. En virkelig lækker og personlig gave i det klassiske stilrene WITHWHITE look.

withwhite-1

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – GOD: Barndomsbreve er bare så god en idé. Mon ikke modtagerne vil blive rigtig glad for sådan en skøn personlig gave?

Holdbarhed – MEGET GOD: Tip-top kvalitet og virker til at kunne holde i mange mange år.

Pris – MEGET GOD: 299,- for barndomsbreve.

Kvalitet – MEGET GOD: Lækre materialer.


Heidi fortæller:

Jeg har testet “Barndomsbreve fra Withwhite. Jeg var meget begejstret da jeg modtog den fineste æske fra Withwhite. En grå æske, omgivet af et bind med gode råd og idéer til brevene. Inde i æsken gemte der sig 20 breve pakket ind i lækkert silkepapir.

Æsken udstråler kvalitet og vil være en perfekt barsels eller barnedåbsgave.

withwhite-1

For mig er det vigtigt at give mine børn en masse gode minder og sjove anekdoter, fra deres barndom, som de kan se tilbage på når de bliver voksne. Som forældre er flest, glemmer man hurtigt hvad børnene siger, gør og hvor hurtigt de rent faktisk udvikler sig.

Med de smukke barndomsbreve fra Withwhite er det muligt at forevige et hvert minde.

 

with-white-2

with-white-3

Det jeg elsker ved brevene er at de ikke på forhånd er trykt til et bestemt emne eller en bestemt overskrift. Brevene kan personliggøres præcis som man ønsker det.

Brevene er A5 størrelse og er nærmest en lille bog på 8 sider, der er derfor rigeligt med plads til både billeder og tekst.

Eftersom at de ikke kommer med en titel, vælger man fuldstændig selv hvad de skal omhandle og hvem siger at det skal være mor eller far der skriver dem.

Det kan være søskende, bedsteforældre eller måske gudmor/gudfar der skriver nogle af dem.

Jeg har valgt at vi dels selv skriver dem, men at der også skal være plads til at andre kan skrive et brev eller to til drengene. Derudover har jeg ikke valgt et gennemgående tema, men fulgt hjertet.
Indtil videre har jeg overskrifter som 1, 2 og 3 fødselsdag, dit første år, din konfirmationsdag, din bryllupsdag, hvad tror/håber mor og far for dig i fremtiden.

Men de kan jo varieres fuldstændig som man ønsker det 🙂

with-white-4

Nytteværdi: MEGET GOD – det er uvurderlige minder og billeder man kan udfylde i brevene.

Kvalitet: MEGET GOD – Brevene er lavet i tykt papir og den smukke håndlavede æske er lavet i slidstærkt karton.

Holdbarhed: GOD – Der er 20 breve, derudover er det lavet i slidstærkt materiale, der kan holde til at blive gemt i mange år.

Pris: GOD – Prisen er 299 kr. for 20 breve. Prisen er fornuftig, da du får meget for pengene og kvaliteten er virkelig lækker.

Igen vil jeg virkelig anbefale ethvert forældrepar æsken og det vil være en oplagt gaveidé.


Trine fortsætter:

Vi har haft fornøjelsen af at teste WITHWHITE barndomsbreve.

billede-1

Barndomsbrevene kommer i en fin mørkegrå æske, hvori der ligger 20 barndomsbreve. Et lille æstetisk hæfte, hvor man på forsiden kan skrive anledning, navn og sætte et billede. Indeni er der et par linjerede sider, hvor man kan skrive sit brev og sætte billeder ind overfor. Et produkt der på den ene side er ret simpelt og på den anden slet ikke. Simpelt fordi det jo ”bare” er små hæfter og så alligevel ikke. Det er et produkt der er svøbt i omtanke, detaljer og kvalitet. Man modtager det i en kraftig papirkvalitet, med små animationer rundt omkring på hæftet og med meget inspirationsmateriale. Jeg personligt, synes det er fantastisk, at få et så pænt og ordentligt produkt, der med dets høje kvalitet skaber en smuk ramme for at gemme minder og tanker til sine børn.

billede-2

Der er masser af tilpasningsmuligheder i produktet og jeg er derfor ikke tvunget til at følge en bestemt række anledninger. Jeg kan selv vælge om jeg vil skrive et brev til hver fødselsdag, højtid eller om det bare skal være en tilfældig tirsdag hvor jeg fik lyst og behov. Det synes jeg er fantastisk.

Den stringente form som mange af de kendte ”barnets bog” har, har til tider afholdt mig fra at skrive i dem. For der er en fast dagsorden og agenda på siderne, som jeg ikke altid finder lige relevant.

Endelig synes jeg ideen om at overlevere en lille æske med 20 breve til sit barn er en ganske personlig og særlig gave at kunne forære. Jeg har valgt at opdele mine breve til begge mine børn, så jeg kan skrive 10 til dem hver. Når jeg får lyst og når jeg har noget på hjertet!

Som mor synes jeg at disse barndomsbrevene, er helt helt fantastiske.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Overskuelige og nemme midler til at bevare og forevige minder.

Holdbarhed: GOD – God kvalitet og ordentligt håndværk.

Pris: GOD – Produktet koster hver især 299 kr. hvilket jeg synes er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD.


Catja afslutter:

Jeg var allerede meget bekendt med produkterne fra Withwhite inden denne test. Vi har nemlig allerede Barnets bog, som vi er så glade for, og da de fine produkter kom ind ad døren blev jeg på ingen måder skuffet. Indpakningen var så fin og personlig. Elsker når man nærmest føler det er juleaften, fordi der kommer sådan en fin gave.

Man kan virkelig se der er kælet for detaljerne og kvaliteten er i top. Intet er overladt til tilfældighederne.

billede-1

Barndomsbrevene er bundet ind og kommer i en fin æske, som man kan have som den er eller selv personliggøre med navn, klistermærker eller hvad man nu har lyst til. Man kan skrive lige hvad man synes i brevene, og det er kun fantasien som sætter grænser. Alberte er lige fyldt 1 år, så selvfølgelig skulle det første brev omhandle hendes fødselsdag. Jeg synes det er sådan en hyggelig måde, at gemme minder på, og jeg er sikker på, at når hun bliver stor vil de falde i rigtig god jord, og er noget hun vil elske at læse om. Det ville jeg i hvert fald selv syntes, hvis min mor og far havde lavet sådan nogle til mig da jeg var lille.

billede4

Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD: Det har en kæmpe værdi at man kan huske og læse om dejlige minder, og om en helt særlig tid.

Holdbarhed: MEGET GOD: Brevene er lavet i tykt karton, så de kan sagtens klare noget og går ikke i stykker. Så holdbarheden er rigtig god.

Pris: MEGET GOD: Synes man får meget for pengene, og synes det er nogle rigtig fair priser.

Kvalitet: MEGET GOD: Super god kvalitet.


 

 

2 kommentarer

 • Nanna

  Herhjemme har vi både højdemåler og barnets bog – og vi er yderst tilfredse med begge produkter. Designet er simpelt og elegant og det er let at gå til! Kan kun anbefale WithWhite’s produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  En smuk gave både til barselsgave og barnedåb.
  Jeg vil give mine børn, brevene når de flytter hjemme fra. Så er de store blok til at sætte pris på dem og har noget ganske særligt med hjemmefra. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af højdemåler fra Withwhite