Anmeldelse af Baby Gym fra Withwhite – Testfamilien
Test af Muumibleer for YeahBaby.dk

Anmeldelse af Baby Gym fra Withwhite

Vores tester Sophie har sammen med sin yngste søn Gustav på 8 uger, testet baby gym fra Withwhite.

Sophie fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste Withwhites fantastiske babygym. Det er et super lækkert legestativ, der passer perfekt ind i det moderne hjem. Designet, kvaliteten og detaljerne er i højsæde det er ikke alene et lækkert materiale –  det følger tidens trends og er fremstillet i naturmaterialer. Stativet er lavet af birkefiner og lakeret med hvidpigmentering, der gør det lyst lækkert og minimalistisk”
fullsizerenderDet er yderst detalje orienteret, og der er ingen tvivl om der helt klart er tænkt i at det skal være nemt at være forældre – der er dejlige afrundede kanter, så man ikke risikerer skræmmer på baby. Det er til at samle og skille ad med et snuptag helt uden brug af værktøj, hvilket er et kæmpe plus. Dette gør det også ideelt at have med på farten. Designet er lyst, skandinavisk og minimalistisk så det falder perfekt og naturligt ind i de danske hjem, hvert babygym er unikt da træets årer vil træde forskelligt frem.
img_6807Man modtager aktivitetsstativet uden legetøj, så man kan gøre det 100% personligt og i lige den stil man ønsker. Derved er det også muligt at ændre det i løbet af babys udvikling. Aktivitetsstativet er sammensat over kryds med 8 udskårne hjerter i toppen og 4 runde huller på siderne der giver rig mulighed for masser af måder at sammensætte leg for barnet alt efter udviklingstrin.
img_6843 img_6822Gustav er blot 8 uger derfor er det noget lyst legetøj i neutrale toner med blide melodier der gør det behageligt og hyggeligt for Gustav at ligge under sit aktivitets stativ.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er et dejligt redskab til at skabe leg, hygge og læring for sin baby.

Holdbarhed: MEGET GOD – rigtigt lækker kvalitet.

Pris: GOD – Stativet koster 799,- hvilket er ganske fair taget materiale, finish og funktionaliteten  i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er lækker, der er tænkt over detaljerne.

8 kommentarer

 • Chili

  MUMS 😍😍😍 Blev lidt forelsket i stativet første gang jeg så det – og ham lille Gustav bliver man da også helt vild med 😍😘 Og efter at have læst den skønne anmeldelse er både mit mor♡hjerte og mit indretnings♡hjerte F u l d t ud tilfredsstillet😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Vi har stativet herhjemme og vi er meget glade for det. Det er dejligt let og kan nemt rykkes rundt, det er rart at der ikke er et fast tæppe under så man kan rigtig udnytte de mange måder man kan sætte udstyr på .
  Også er der rigtig pænt af have stående og passer ind i de fleste stuer uden at ligne baby legetøj .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er simpelthen så vild med alt hvad de laver! Elsker deres nordiske og stilrene look, og deres søde illustrationer! Jeg kan vildt godt lide at de i alt hvad de laver skaber rum for at personliggørelse, som her hvor man selv vælger legetøj efter smag og alder, men også deres bog, milestenskort og højdemåler, hvor man kan farvelægge illustrationerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  De har bare rigtig lækre ting, er ligeledes vild med deres bog “barnets bog” 😍🙌🏼 varm anbefaling herfra til deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Den er super flot. Synes det er så godt med de 4 ben, det giver andre muligheder end med de fleste aktivitetsdtativer med 2 ben. Fedt, at man lave den lige som med vil med de mange rum. Og så synes jeg den ville passe ind i mange hjem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder som en rigtig god investering! Den vil jeg tænke over til mit næste barn. Den ser også super flot ud! Ville passe lige ind i vores hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catja

  Det er et super fint aktivitetsstativ, og er selv ærgerlig vi ikke havde det til vores datter, da huk brugte det, så derfor står det her helt sikkert allerøverste næste gang ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det er godt nok et flot stativ😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Muumibleer for YeahBaby.dk