Test af Muumibleer for YeahBaby.dk – Testfamilien
Får dit barn nok motion? VIND en tur til FINLAND!!!

Test af Muumibleer for YeahBaby.dk

Vores tester Tine har sammen med sin søn Oliver på 2 år og 2 måneder testet økologiske muumibleer for hjemmesiden YeahBaby.dk

YeahBaby.dk er en hjemmeside med fokus på sundhed og velvære for dit barn samt hensyn og omsorg for miljøet. Deres produkter er alle nødvendige på et eller andet tidspunkt i barnets døgnrytme og er udvalgt med en tanke om lækre produkter, høj kvalitet og bæredygtige elementer. Produkterne er en blanding af nøje udvalgte danske og udenlandske mærker.

YeahBaby.dk tilbyder gratis fragt ved bestilling af 2 pakker bleer.

Tine fortæller:

Hvis der er noget der i min verden skal leve op til allerhøjeste standarter, så er det mit barns bleer. De er det eneste der dag og nat er i tætteste kontakt med hans hud, og det betyder meget for mig, at bleen er gennemtestet, sidder ordentligt, føles blød og fleksibel og naturligvis holder ham tør. Udover det bruger børn usandsynligt mange bleer og derfor skal bleerne også helst belaste miljøet mindst muligt.

yeahbaby01 yeahbaby02Muumibleerne er finske og produceret af cellulose fra finske skove. De er certificeret 100% klorfri, uden lotion, parfume og tjærestoffer. De har svanemærket og det finske astma og allergimærke. Bleerne har fine muumitrolde påtrykt og går hverken ned på design eller kvalitet. De er ”presset” sammen i pakken så emballagen fylder mindst muligt og bleerne fylder derfor også langt mindre i tasken. Stort plus når man ikke gider slæbe den store pusletaske med alle steder.

yeahbaby03Oliver er en tynd splejs og at finde bleer som er bløde og som sidder godt om hans ikkeeksisterende numse og lår har vist sig at være lidt en kunst. Muumibleerne er så bløde at de nemt kan strammes helt ind uden at bleen bliver for stor rundt om numsen. Den er så fleksibel og blød i kanten at det føles rart at give sit barn den på. Selv efter en lang nat og en tung nattisseble, er hans numse stadig fin og tør og huden på ingen måde irriteret.

yeahbaby04Bleerne fik endda den tvivlsomme ære at skulle bestå den hårdeste test af alle – institutionsmylderbæ. Flere dage med diarre og ikke én gang ved siden af bleen. Så er selv faren begejstret.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Mange børn kan uden problemer bruge andre bleer, derfor bliver nytteværdien ”kun” GOD, vi er dog utrolig begejstret grundet Olivers størrelse og for os har de virkelig slået andre bleer af banen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bleer skal kunne holde tør en hel nat – og det kan muumibleerne.

Pris: GOD. En pakke med 46 bleer i str. 4 koster 120,- for bæredygtighed, fint design og perfekt pasform og virkning!

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg er meget imponeret over kvaliteten som i allerhøjeste grad opfylder alle de behov jeg har til bleer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får dit barn nok motion? VIND en tur til FINLAND!!!