Test af LEGO TECHNIC Chevrolet Corvette ZR1 – Testfamilien
Test af Eriba Rockabilly campingvogn

Test af LEGO TECHNIC Chevrolet Corvette ZR1

Tre af vores testfamilier har testet LEGO TECHNIC Chevrolet Corvette ZR1 (LEGO æske nummer 42093)

Linda fortæller:

“Denne Chevrolet Corvette ZR1 er udviklet i samarbejde med Corvette. Æsken indeholder 579 dele.

Corvetten er ca. 8 cm høj, 29 cm lang og 12 cm bred. Corvettens farver er autentiske, fælgene har sorte eger og den har endda også lavprofilsdæk. Af realistiske detaljer kan nævnes: en stor hækvinge, 4 udstødningsrør og en ret så detaljeret V8 motor med bevægelige stempler.

Dét at den har realistiske bevægelser er virkelig fedt og så er den bare virkelig sej.

Corvetten kan ombygges til en Hotrod bil som er ca. 8 cm høj, 23 cm lang og 12 cm bred. Den skulle også have realistiske bevægelser og så ser den altså også ret sej ud.

(Vi ikke fået bygget den, da vores søn KUN ville have vi skulle bygge den seje Corvette og han har brugt mange timer på at lege med den efterfølgende)Der står at æsken er egnet til personer fra 9 år og op men vores søn er “kun” 6 år og kan nemt selv bygge den. Han er dog en ret så god “lego bygger” da han har bygget lego i alle hans leveår.

Det eneste minus er dog at poserne med klodser ikke er nummereret. Det ville klart gøre lego-bygningen noget nemmere men vi har løst det ved at opdele alle klodserne i farver for så er det meget nemmere at finde den klods man skal bruge.Lego Technic er efter vores bedømmelse et mega genialt LEGO byggesæt.

Man får virkelig udfordret ens byggeteknik og så er det mega fedt med de her æsker hvor man bygger noget der er realistisk og rent faktisk findes i en ægte model.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO findes til alle aldre og alle køn.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er yderst holdbart og bliver det beskidt fordi man feks. Leger i mudder med det kan det nemt skylles under hanen eller vaskes i vaskemaskinen. (i et stykke stof med lynlås så klodserne ikke ødelægger maskinen)

Pris: MEGET GOD – Denne æske koster 349kr (set på tilbud klodsekassen.dk til 239kr).

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er imponerende god.


Mie fortsætter:

“Magnus på 7 år og far Thomas har været i gang med at teste denne seje Corvette fra LEGO Technic. Og så snart Lego modellen ligner en ægte bil, så bliver det hele bare en lille smule sejere.”

“Aldersgruppen på æsken er 9+, så det var med lidt hjælp fra farmand at de fik samlet bilen (Magnus er 7 år). Det er en forholdvis lille æske, så den var samlet på en times tid. Andre modeller vi har samlet er noget større og kan tage flere dage at samle. Så det var fedt med en mindre bil, som hurtigt var klar til at lege med bagefter.”

“Magnus fandt nogle Legomænd, som passede ind i bilen og kunne være chauffører. Han kan få mange timer til at gå med at lege ræs med den og andre af sine Lego-biler. Når den ikke bliver leget med, så står den udstillet på LEGO-hylden på værelset sammen med alt det andet LEGO, som Magnus synes er sejt nok til at have stående fremme.”

“Hjemme hos os går LEGO aldrig af mode. Magnus synes at det er super sejt og farmand Thomas synes at det er dejligt afstressende at sidde og samle det + at det er kvalitetstid sammen med sit barn”.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – At LEGO både er til kreativ leg ifm. samlingen og aktiv leg efterfølgende gør, at det har en kæmpe nytteværdi hjemme hos os.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – LEGO det holder bare. Det samme gør denne Corvette.

Pris: MEGET GOD – Det er en virkelig fin æske til en super god pris – KUN 349,- perfekt til en fødselsdagsgave til seje drenge.


Christine afslutter:
“Joshua på 9 år, har modtaget den fedeste Chevrolet Corvette/Hotrot bil fra LEGO”.

Bilen er fra LEGO Technic serien og anbefales for 9+. Det er 2 i 1, så der kan bygges to forskellige biler. Bilen koster 349,-

Joshua synes bilen var super fed! Han havde svært ved at finde ud af, hvilken af bilerne vi skulle bygge.

Der er kun brugsvejledning med til Corvetten, så hvis man skal samle Hotrot bilen, som vi valgte at gøre, så skal man downloade LEGO appen, hvor man nemt kan finde byggevejledningen.
Der var ikke numre på de poser der var med i kassen, det har vi aldrig været ude for før. Det syntes vi lidt var et minus, da man kommer til at sidde med rigtig mange dele, det havde Joshua lidt svært ved at overskue.

Joshua er ikke den der elsker at bygge LEGO, han vil hellere lege med det, når det er bygget 😉 Derfor hjalp jeg ham igennem det meste, så vi samlede sammen – selv jeg kan blive helt bidt af det! Hans bedste ven var også på besøg, hvor de samlede lidt på bilen.
 Joshua havde lidt udfordringer ved at bygge bilen, han synes den var lidt svær, men med fælles hjælp fik vi bygget den flotte Hotrot bil.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er altid et hit.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi har aldrig oplevet, at noget af det LEGO vi har haft, har været gået i stykker. YDERST holdbart og god kvalitet!

Pris: MEGET GOD – Æsken koster 349,- hvilket jeg syntes er en rigtig god pris!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Eriba Rockabilly campingvogn