TEST af antibakterielle mikrofiberklude fra Sanimaid – Testfamilien
TEST af børnespillet City Blox fra Jacobs Brick Games

TEST af antibakterielle mikrofiberklude fra Sanimaid

Flere af vores testere har sammen med deres familier testet antibakterielle mikrofiberklude fra Sanimaid.

Trine fortæller:
Vi modtog en pakke med 2 styks microfiberklude fra Sanimaid. Vi har en del klude i forvejen, så min forventning var nok ikke så stor.Sanimaid lover, at det ikke er nødvendigt at bruge rengøringsmidler, men blot vand. Derfor røg de straks ind i vores nye messingbrusearmatur, som skal tørres af hver dag. Der er den stadig. Den tørrer alt vandet op og efter 1.vask er kluden stadigvæk dejlig blød at røre ved. Dens sugeevne er også ret god.Som det ses på før og efterbilledet, så er det ret tydeligt, at den er effektiv. Vi har på intet tidpunkt brugt andet end vand til at gøre rent og tørre op. Vi har brugt den på forskellige materialer, pånær træ og resultatet er rigtig flot alle steder. Den er næsten bakteriefri, og det kan altså lugtes, ellers dvs. ikke lugtes. Selve kluden virker af god kvalitet.Vi er meget begejstrede herhjemme og kunne godt finde på at købe flere. Det eneste ønske jeg kunne have er, at de kommer i mindre hidsige farver, men det er jo en smagssag.Vurdering bliver som følger;

Nytteværdi: MEGET GOD – microfiberklude er uundværdlige i samtlige husholdninger
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – jeg er meget begejstret for, at gøre rent uden brug af kemikalier.
Pris: GOD – du får to styks for 49 kr. , hvilket måske er lige i overkanten. Jeg har kun testet dem i en måned, men de holder form og funktion, så måske det er en fin investering, hvis de holder på sigt.

Mie fortæller:
“Kludenes kraftige kvalitet gør, at sugeevnen er meget høj. Dette gjorde kludene ideelle til både vores køkkenbord og toiletvaske, som er lavet af materialet Corestone. Dette fordi de efterlader overfladerne uden striber (som ellers er svært på netop dette materiale). Netop derfor er kludene også gode til at tørre støv af rundt i hjemmet, uden at efterlade mærker – og så endda helt uden brug af kemikalier, som vi synes er ret vigtigt i et hjem med en lille baby der undersøger alt med sin mund:-)” Kludene er nemlig behandlet med sølv-ioner, som slår 99 % af alle bakterier ihjel – hvilket også bevirker, at kluden ikke lugter dårligt efter brug! Selvfølgelig skal den ikke ligge for mange dage, hvor den har været anvendt i køkkenet i forbindelse med madlavning – for så kan lugt ikke undgåes – men der går væsentlig længere tid med disse klude end de traditionelle klude vi tidligere har brugt.

Eneste ulempe med kludene er deres farver – de er røde og blå – og derfor har vi ikke lyst til at have dem hængende fremme i vores køkken, hvor vi ellers er meget glade for deres egenskaber. Fordelen ved at have to farver er selvfølgelig, at der kan holdes system i hvilke klude der bruges i køkkenet og hvilke der bruges på toilettet – dét er god hygiejne. Men vi håber de på sigt produceres i sort og grå i stedet for!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Rengøring og god hygiejne er en stor del af vores alles hverdag, så kludene er klart nyttige. Kludene er både bedre for vores miljø og vores børn, fordi vi ikke behøver at bruge kemikalier.

Holdbarhed: MEGET GOD. I De fire uger vi har testet produkterne, er det ikke til at se de har været brugt. Kludene har stadig en meget klar og flot farve. Eneste ulempe ved dem er, at de højst må vaskes ved 50 grader for at bevare den antibakterielle behandling med sølvioner.

Pris og kvalitet: MEGET GOD. Vi synes man får mange gode egenskaber for pengene – og rengøringen går hurtigere, fordi kludene ikke efterlader striber – og man skal derfor ikke brug tid på at tørre efter med et viskestykke. Så selvom kludene koster 49 kr. for to stk, som er noget dyrere end traditionelle klude, så sparer du i stedet penge på kemikalier:-) I forhold til andre mikrofiberklude på markedet er de endda noget billigere!


Nadja fortsætter:
“For flere år siden fandt jeg ud af, at mikrofiberklude var meget bedre at gøre rent med end med almindelige karklude. Jeg havde derfor ikke de store forventninger til disse klude, for er en mikrofiberklud ikke bare en mikrofiberklud? NEJ, skulle det vise sig – den her klud er virkelig noget særligt! Bare følelsen af den er noget helt andet end de klude, jeg normalt køber i supermarkedet. Den er meget tykkere og blødere at røre ved, og den er da også behandlet med sølvioner, som er en kendt teknologi, der slår 99 % af alle bakterier ihjel. Det betyder også, at kluden ikke lugter dårligt efter brug.
Sugeevnen er meget høj,  så støv, snavs og væsker nemt suges op og efterlader et flot resultat – og her snakker vi virkelig om et FLOT resultat med skinnende rene overflader!
Jeg har ikke smidt mine gamle mikrofiberklude ud endnu, men når jeg skal gøre rent, tager jeg mig selv i at lede efter dem fra Sanimaid i skuffen, for de ER altså bare de bedste! Jeg skal helt klart have flere og køber aldrig mere dem fra supermarkedet.”
Vurderingen bliver her:
Nytteværdi: MEGET GOD – man har brug for klude i sin husholdning, og hvorfor så ikke have nogle, som er virkelig gode?
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – en virkelig lækker klud i god kvalitet som holder vask efter vask.

Pris: MEGET GOD – 49,95,- for to klude, som er en virkelig god pris!


Anna beretter:
“Hjemme hos os, bor der lidt af en rengørings freak – ja, det er ikke mig men Frederik. Så da vi kunne få lov at teste Sanimaids microfibreklude, sagde vi ja tak.”

Kludenes egenskaber taler for sig selv.

  • antibakteriel effekt
  • Ingen kemikalier er nødvendigt
  • Ingen dårlig lugt
  • 99% bakteriefrie
  • Vaskbare ved max 50*

Dens tykke kvalitet er lækker og samler nemt støv og væsker op.
I pakken finder du 2 klude, en i rød og en i blå.

Vi bruger den blå badeværelset og den røde i køkkenet. Og jeg er mega fan af, at der bliver tænkt på miliøet, ved at kludene kan vaskes og ikke bare skal kasseres efter brug.

Kludene fra sanimaid er behandlet med sølv ioner, som er en teknologi, som slår 99% af alle bakterier ihjel. Dette gør at kludene ikke lugter af sur karklud efter brug.
Rengørings freaken har godkendt Sanimaids microfibreklude til rengøring af vores hjem.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det fleste mennesker gør rent, så hvorfor ikke vælge en klud, som kan bruges igen og igen og som er 99% bakterie fri. Og som virker !

Holdbarhed: GOD – Kludene skal selvfølgelig udskiftes, men slet ikke så ofte som en alm. rengørings klud. Vi har nu testet dem i 5 uger og vores er stadig pæne og lækre. Selv efter en masse vask i maskinen.

Pris: GOD – vejl. Pris er 49,- for en pakke med 2 klude. Selvfølgelig er den pris mere end en pakke med altmulig klude. Men Sanimaids klude er bare så meget bedre at rengøre med, så gerne ofre lidt ekstra.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækre tykke, lækre at anvende og bløde. Rigtig god kvalitet.


Linda fortæller:
“Jeg har sammen med testfamilien fået lov til at teste de nye mikrofiberklude fra Sanimaid.”

Da jeg først fik dem i hånden, lagde jeg allerførst mærke til hvor bløde de er, dernæst den tykke kvalitet de er lavet i. Rimeligt godt førstehåndsindtryk, men farveforskrækket som jeg er, faldt farverne mig lidt i øjnene – rød og blå.

Sanimaid mikrofiberklude skulle være et hygiejnisk valg, da de er behandlet med sølv ioner, der angiveligt skulle slå 99.9% af bakterier ihjel. Yderligere medvirker det også til, at de ikke kommer til at lugte – tror vist alle vi kender lugten af en sur karklud, og den er ikke særlig lækker! Den antibakterielle effekt, varer i hele kludens levetid.
Kludene måler 32×30 cm og fås som tidligere skrevet i 2 forskellige farver. De er fremstillet af 87% Polyester og 13 % Polyamid. De kan bruges igen og igen og vaskes efter brug på max 50 grader.

Bedømmelse: Jeg er positivt overrasket over kludenes gode kvalitet – de er faste i stoffet og nu efter et par vaske er farverne stadig pæne. Dog ville jeg ønske, at de kunne fås i andre farver. Jeg oplever ikke at de skiller sig mærkbart ud fra andre mikrofiberklude på markedet.
De har en fin sugeevne og fjerner fint støv og let snavs – og de er helt eminente til at rengøre diverse skærme på TV, Ipads osv, samt armaturer i køkken og badeværelse. De kan bruges i både tør og fugtig tilstand.
Jeg har primært brugt kludene til rengøring og ikke til hverdagsbrug, derfor kan jeg ikke sige om de er lugtfri.
I dette tilfælde bliver min vurdering:
Nytteværdi: MEGET GOD – man bruger klude til mange ting i hjemmet – de helt uundværlige både til daglig rengøring, men også når huset skal have den helt store rengøringstur.
Holdbarhed: GOD – Indtil videre er syntes jeg at produktet lever op til mine forventninger.
Pris: GOD – 2 klude for 49.95. Det syntes jeg er en okay pris, med tanke på at de kan bruges igen og igen.
Kvalitet: GOD – overordnet syntes jeg at Sanimaid har lavet nogle gode lækre klude. De føles bløde og tykke i kvaliteten, selv efter flere vaske.

Karina fortæller:
“Jeg har modtaget en pakke, med 2 microfibre klude i. En i rød og en i blå. Kludene består af 87% polyester og 13% polyamid. De måler 32×32 cm. Kludene bløde og har en antibakteriel effekt, de dræber 99% af alle bakterier, da kludene er behandlet med sølv ioner.”

Derfor behøver man heller ikke at bruge rengøringsmidler, når man gør rent med kludene.

Det er rigtig fint at kludene kommer i to forskellige farver, så man let kan kende forskel. Jeg har brugt den røde til rengøring af badeværelset og den blå til køkkenet. Dog kunne det være fedt hvis kludene også kunne købes i lidt neutrale farver, evt. Mørkegrå/lysgrå.
Jeg er imponeret over hvor godt kludene suger væske og hvor bløde de er, selv efter at de har været vasket et par gange.

Jeg har lige skullet vænne mig til man ikke behøver at bruge rengøringsmidler sammen med kludene. Men helt klart en fordel, hvis vi tænker på at passe lidt bedre på miljøet.

Jeg har brugt kludene til lidt af hvert, rengøring af badeværelset og køkken, her gør de det virkelig godt.

Jeg har også brugt kluden tør, til at tørre støv af med, med et rigtig godt resultat. Og sidst men ikke mindst har jeg brugt kluden til at tørre mælk op fra bordet efter min søn har spildt. Og det var også en stor succes, normalt når jeg tørrer op, skal kluden vrides mange gange, men i dette tilfælde suger kluden virkelig godt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – et rent og pænt hjem er lækkert. Og når man oveni købet tænker på miljøet samtidig, så bliver jeg glad.

Holdbarhed/kvalitet GOD – Stadig lækre bløde, selvom de har været vasket et par gange. Så kvaliteten er rigtig fin.

Pris: GOD – 49,95 kr for 2 styks. En rigtig fin pris.


Nora afslutter:
“Sammen med toiletbørsten, skulle vi teste Sanimaids fiberklud. Det helt særlige ved disse klude er, at ingen rengøringsmidler er nødvendige, da kluden i sig selv har en antibakteriel effekt, fordi de er behandlet med sølvioner. Det er en kendt teknologi, der dræber 99% af alle bakterier, og selv efter vask er den genanvendelig.”

Kluden er lavet af 87% polyester og 13% polyamid, og måler 32x30cm. Første gang jeg mærkede den, føles den blødere og tykkere, end de almindelige fiberklude vi har i skuffen.
Da jeg testede den første gang, valgte jeg at anvende den på vores hvide sofabord. I et godt lys, kunne jeg nemt se støvpartikler og snavs på bordet, og dermed blev det nemmere at se effekten.
Den kraftige kvalitet af kluden, er med til at gøre sugeevnen høj, således at det støv og snavs der var, nemt suger sig fast og efterlader et virkelig flot resultat.
Det er blevet yndlingskluden herhjemme, og bedst af alt, så er den skånsom for miljøet, da den er fri for kemi.
Opfinder og indehaver af Sanimaid er Stig, som introducerede Sanimaid i 2017, på den store Chicago messe, hvor han vandt GIA prisen for bedste nye rengøringsprodukt. Siden da er det gået stærkt, og han har solgt 200.000 enheder, og sælger til mange forskellige lande.
Vil du ligeledes gøre hverdagens rengøring til en fornøjelse, så vil jeg anbefale dig at kigge ind hos Sanimaid universet.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har gavn af produktet, og det passer ind i hvilket som helst hjem.
Holdbarhed: MEGET GOD – Sanimaid kludene er genanvendelige og skånsomme for miljøet, og dræber bakterier, selv efter vask.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top.
Pris: GOD – Kludene koster ca 50 kr. for 2 stk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af børnespillet City Blox fra Jacobs Brick Games