TEST af Magsmarters fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af Neocubes fra Pixojet.dk

TEST af Magsmarters fra Pixojet.dk

To af vores familier har testet Magsmarters fra Pixojet.dk

Sandra fortæller: 
“Vi har haft fornøjelsen af at teste Magsmarters fra Pixojet.dk –  En pakke med 58 dele, hvoraf 38 er magneter og de resterende dele kan bruges til bl.a. at bygge et flot “pariser-hjul” og over 100 andre forskellige figurer og konstruktioner. Med i pakken medfølger også et firkantet LED element, der kan lyse i forskellige farver og sættes på de forskellige kreationer der bliver lavet.

Derudover medfølger 12 motiv firkanter med billeder af dyr samt en guide-bog, med forskellige opskrifter på figurer og inspiration og små opgaver til børnene.
Marcus på 6 år og Kastanie på 4 år begyndte straks at bygge hjulet og med inspiration fra billedet og bogen, lykkedes det dem ret hurtigt at få bygget det. En rigtig god øvelse i samarbejde, tålmodighed og kreativitet. Det fedeste var at sætte den lysende LED firkant på, der lyser op i forskellige farver – De var virkelig stolte og syntes det blev så fedt.
Med en lillesøster på 1 år, fik det ikke lov at stå længe inden hun fik det splittet ad og hun har nydt at lege med de farvestrålende magneter, mindst ligeså meget som de to store. Hun er for lille til at decideret bygge, men hun synes det var sjovt at se hvordan de pludselig hopper sammen og så er det en fest i sig selv at samle dem op og kravle rundt med dem og ligge dem rundt omkring i huset. Det har hun fået rigtig lang tid til at gå med.

 Marcus på 6 år har brugt lang tid på at udforske bogen og gået til værks ved at følge instruktionerne fra bogen. Hans matematiske forståelse blev sat på prøve i at tælle magneter, sætte dem korrekt sammen ved at følge fremgangsmåden. Det synes han var mega fedt.
Det fede ved Magsmarters er at alle kan være med. Kastanie på 4 år har overasket mange gange med virkelig flotte kreationer, hun har bygget ud fra hendes fantasi. Hun har bl.a. bygget store slotte, stjerner og sjove dyr. De er super nemme at styre og det er fantastisk at se hvordan de flere gange har siddet nærmest i timevis, fordybet i legen med at bygge, samle og skille ad igen.

De er nemme at samle sammen og i modsætning til meget andet byggelegetøj, nemt og hurtigt at rydde op.
I de uger vi har haft dem herhjemme, har de ligget fremme og hver dag, har alle 3 børn haft fingrene i dem og været i gang på den ene eller anden måde. Personligt, synes jeg det er fantastisk at finde legetøj der kan stimulere børnenes sanser på så mange måder og være med til at udfolde deres fantasi og udfordre deres små hjerner.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser når det kommer til Magsmarters og det er fantastisk hvordan børn såvel som voksne kan blive grebet af at bygge fede kreationer med magnetterne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er fantastik og magneterne kan virkelige tåle at blive kastet rundt med, og blive skilt voldsomt ad osv. De er robuste og kan klare lidt af hvert.

Pris: GOD – Sættet koster normalt 1.099 kr. men er på Pixojet.dk sat ned til 549,50 kr. hvilket er en yderst skarp pris. Jo flere magneter, jo sjovere bliver det.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er fremragende og magneterne er lavet i et super materiale.


Ida beretter:
“Jeg har sammen med familien, Luna på 1 år, og Lærke på 4,5 år og Henrik 35 år testet magneter fra Pixojet.

Vi har før stiftet bekendtskab med de farverige magneter, både hos venner og i pigernes institution, men vi har aldrig selv haft dem…. hvilket jeg virkelig fortryder nu.

Magneterne er i hård plast og i alle regnbuens farver. I vores pakke fik vi også en lille lysdiode og plader med dyr på, de kan sættes ind i magneterne.
Fra da pakken kom ind af døren, har magneterne været populære hos hele familien. Vi fik tilsendt en pakke med et pariserhjul med lys i!! Nøj det var et hit. Farmand og Lærke var dybt koncentreret i at samarbejde om få priserhjulet bygget.
Imens Luna havde mere travlt med at rive det fra hinanden igen – alle var underholdt.
Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget glæde de fine magneter har givet. Det er sådan en hyggelig måde at være sammen på og giver en masse kvalitetstid, næsten hver aften hygge vi som familie.
Henrik er lige så begejstrere som ungerne, og heldigvis er Lærke med på alle hans skøre ideer. De har bl.a. lavet et hus, en lysæske til telefonen, en hjelm og rustning. – Det er virkelig kun fantasien som sætter grænser.
Luna er et år og ikke så nem at holde beskæftiget i længere tid af gangen. Der skal ske noget nyt hele tiden! Meeeen jeg må virkelig indrømme, at de her magneter har været vores redning ved f.eks. madlavning. Luna kan virkelig bruge lang tid på at samle og hive fra hinanden og stable igen.
Det eneste minus er at de konstant ligger overalt og flyder på gulvet, fordi der hele tiden er en, som er i gang med en leg.
Vores vurdering af Magneter fra Pixojet bliver:
Nytteværdi: GOD – De her magneter er ikke need to have og man kan godt få for meget legetøj – vi taler af erfaring. Når det er sagt så er vi virkelig virkelig glade for dem og det er det, som leges aller mest med herhjemme. Desuden så henvender de sig til alle aldre.
Holdbarhed: MEGET GOD – nu har vi kun testet dem i 4 uger, men de har virkelig fået nogle tæv, af en 4 årig og en 1 årig, og de er præcis som da vi fik dem.
Pris: GODvores pakke koster 549,– det synes jeg ikke er dyrt, når man tænker på hvad legetøj koster ellers koster i dag. Pakken indeholder 12 x trekanter,24 x firkanter, 2 x 6-kanter, 12 x billedbrikker, 1 x LED inkl. kabel, især 58 magneter.
Kvalitet: MEGET GOD – super god kvalitet, farverig, hårdføre og nemme at rengøre. Jeg har ikke en finger at sætte på dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Neocubes fra Pixojet.dk