TEST af weekendtaske fra MANOSTILES – Testfamilien
LÅGE 19 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020

TEST af weekendtaske fra MANOSTILES

Vores tester Nanna har testet weekendtasken fra Manostiles.

Tasken måler 42x32x14 cm og fås i sort, blå, oliven og grå. Inden i har den et stort rum og to små lommer.

Nanna fortæller:

”Begge vores børn er færdige med at bruge ble, og vi har derfor ikke længere en pusletaske med os på tur. Men bare fordi man ikke har blebørn, betyder det jo ikke, at man er færdig med at have vådservietter, drikkedunke, snacks og ekstra overtøj med på tur. Derfor var det helt perfekt, da vi fik mulighed for at teste denne weekend- eller turtaske fra Manostiles.

Tasken har nogle gode, lange læderstropper, så den kan bæres både i hånden og over skulderen, så man stadig har begge hænder fri til at holde i hånd.

Tasken er meget enkel i udtrykket, og skriger ikke på opmærksomhed, men er praktisk og neutral. Den er lavet af polyester og læder, og er derfor nem at tørre af med en klud og har bestået både skov- og strandture her i efteråret. Størrelsen er perfekt til dagsture med to små børn og alle deres strandskatte.

Jeg synes, at tasken har en perfekt størrelse. Den er en virkelig god opgradering af de stofnet, jeg ellers har taget med på farten.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi/brugsværdi, holdbarhed/kvalitet og pris.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den har en virkelig god størrelse og er fremstillet i et rigtig praktisk materiale.

Kvalitet: MEGET GOD – både stoffet og læderremmene virker robuste.

Pris: MEGET GOD – Prisen på weekendtasken fra Manostiles er 299 kr. Det, synes jeg, er en meget fair pris. Jeg har en klar fornemmelse af, at den kommer til at holde mange år frem, og den vil erstatte mange stofnet for mit vedkommende.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 19 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020