TEST af WEECARE lanolinsalve, stofbind og stofrondeller – Testfamilien
TEST af bObles lille ælling og ælling i Marble Natur kollektionen

TEST af WEECARE lanolinsalve, stofbind og stofrondeller

Tre af vores testere har testet lanolinsalve, stofbind og stofrondeller fra www.weecare.dk.

Weecare er et dansk firma, der producerer naturlige produkter i høj kvalitet til babyer, børn og voksne. Weecare går op i økologi, bæredygtighed og zero-waste.

Katharina fortæller:

“Vi sætter stor pris på Weecares værdier hjemme ved os, derfor så jeg meget frem til, at modtage produkterne og teste dem i vores hverdag henover sommerferien.

Jeg har testet:

Spændende og lidt grænseoverskridende test denne gang, men altså helt naturligt for os kvinder, for hver måned står tante rød jo og banker pænt på vores dør. Jeg havde set frem til, at teste de her genanvendelige stofbind fra weecare og mit første indtryk var at de var bløde, men lidt tykke i det. Bindene er lavet af øko-tex bomuld, hamp og fleece og sikre en øget åndbarhed, reducerer ens ’waste’ og så er de bedre for ens intimmiljø end alm. plastikbind.

Bindene er ideelle at bruge som ekstra sikkerhed under menstruation eller som lækage sikkerhed og så kommer de i de fineste print. Printet vendes opad og den hvide fleece side nedad. Før man tager bindene i brug, er det vigtigt de lægges i koldt vand ca. 24 timer før vask første gang, da dette vil øge sugeevnen i bindet – bindene skal vaskes ved 60 grader.

Jeg vil sige, at jeg nok lige skal vænne mig til disse stofbind. Jeg er vant til at bruge små tynde trusseindlæg som ekstra sikkerhed under menstruation og mærker på ingen måde, at jeg har dem på. Det gør jeg altså med stofbind. Til gengæld var de dejlig bløde, kontra et plastikbind. Jeg kunne godt føle lidt, at jeg havde en lille ble på, måske fordi jeg brugte dem i trusser og ikke hotpants. Men det er virkelig et fint grønnere valg og et godt alternativ til at mindske ens ’waste.’ Nu har jeg jo kun brugt dem 4 dage under min menstruation og måske det føles mere ’normalt’ ved næste mens. Jeg fik en wetbag med, hvor man kunne ligge de brugte bind ned i – smart lige at have med i ens taske. Det gik super fint med at vaske bindene og de holdte også pasformen super fint.

Vi har endnu engang testet den magiske lanolinsalve, som er lavet af økologisk kokosolie, økologisk olivenolie, økologisk bivoks og lanolin, som reparerer og lindrer og kan bruges til både amning, røde numser, beskyttelse af røde kinder i frostvejr, tørre læber, eksem mm. og giver huden fugt og virker helende. Salven er antibakteriel og antiinflammatorisk. Jeg var SÅ glad for, at vi havde salven med på vores ferie på Kreta, for den virker fantastisk på myggestik og Isabella blev spist op af myg og vi kender det jo alle sammen. Man får et myggestik på ferien, klør i det, der går hul, du klør med beskidte fingre og negle og før man ser sig om, kan der gå infektion i såret. Isabella har derfor smurt sig flere gange med lanolinsalven på sine myggestik, som virkede lindrende og så undgik vi også infektion.

Udover det har Sofia fået slem eksem på vores ferie og vi brugte lanolinsalven sammen med binyrebarkhormon creme og smurte dagligt og hendes arme blev så fine på meget få dage. Lanolinsavle virker til så mange ting og kan bruges året rundt. Det er et naturligt hudplejeprodukt som man bare ikke kan undvære, at have i sit hjem og er god til både babyer, børn og voksne. Salven er fri for parfume, parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Vi har som det sidste testet genanvendelige stofrondeller – jeg har længe overvejet at skifte mine vatrondeller ud, med disse i stof så testen kom på et perfekt tidspunkt. De er simpelthen så bløde og behagelige at rense makeup af med, fremfor en vatrondel som kan virke meget ru for ens øjne og hud. Stofrondellerne er skånsomme mod huden, indeholder ingen kemi og så er det endnu et grønnere valg, som vi går meget op ihjemme hos os. Jeg har brugt stofrondellerne dagligt i hele juli måned og selvom faconen ikke holder efter vask, så holder de sig dejlig bløde. Jeg er rigtig glad for dem og skal helt sikkert eje flere.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – lanolinsalvens mange funktioner er i den grad nyttig og brugbar for både babyer, børn og voksne. De genanvendelige stofrondeller er nyttige til at rense makeup af med og skåner både miljøet og vores hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt lanolinsalven flere gange i vores sommerferie og har stadig meget tilbage i bøtterne. Man smører minimalt på, men har en fantastisk virkning. Vi fik to små ekstra bøtter med, som pigerne har brugt som læbepomade.

Pris: MEGET GOD – Prisen er tilpas til alle tre produkter når man ser på deres funktion.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top som altid hos weecare. Smørbløde stofrondeller og stofbind og 100% naturlige produkter. Lanolinsalven har en god duft og fedter ikke for meget.


 

Vores tester Josefine har sammen med datteren Esther på 15 måneder også testet produkterne fra Weecare. 

Josefine fortæller:

“Lanolinsalven er perfekt til de røde babynumser, og kunne forestille mig at det havde været et hit at bruge under amning også.

Det er et naturligt produkt og indpakningen er lækker og stilfuld, hvilket er noget vi går meget op i herhjemme.”

Nytteværdi: MEGET GOD – super creme og helt perfekt redskab til baby/børn og ammende mødre.

Holdbarhed: GOD – der bliver ikke brugt særlig meget af gangen.

Pris: GOD – 139 kr. er en ganske fin pris, i samme lag som lignender creme.

Kvalitet: MEGET GOD – look, kvalitet og design er lækkert og noget man vil have til at stå fremme.

“Vatrondeller er af lækker kvalitet, nem at bruge og bare super skønne. Det er med god samvittighed man bruger dem, da man ved de kan genbruges og derfor skåner miljøet. Derudover er de bedre end de almindelig vatrondeller, da de er super bløde – klart det bedste produkt, jeg selv ville købe og anbefale andre. Har selv købt nogle fra supermarkedet, men kvaliteten var slet ikke tæt på.”

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg burger selv vatrondeller hver eneste dag, og derfor er det perfekt med disse lækre, bløde og miljøvenlige.

Holdbarhed: GOD – virker til de kan holde forevigt.

Pris: GOD – 89 kr. for 8 stk. for et genanvendeligt produkt.

Kvalitet: MEGET GOD

“Trusseindlæggene er behagelige og luftige, jeg bruger ikke selv trusselindlæg og derfor lidt unødvendigt, men kvaliteten virker i top.”

Det hele kan opbevares i wetbag – perfekt til tage med – det var ikke et produkt jeg selv ville købe, da jeg ikke bruger disse – men synes stadig det er en god ide.”


Vores tester Camilla på 28 år har også sammen med datteren Oliwia på 1 måned og manden på 32 år testet flere produkter fra WeeCare.

Camilla fortæller:

“Vi har alle testet den lækre lanolinsalve fra WeeCare. Jeg har selv brugt den til mine ømme brystvorter under etableringen af amning, hvor den har lagt et beskyttende lag, som ikke har skulle tørres af inden amningen, da lanolinsalven er 100% naturlig. Jeg har brugt lanolinsalven, når Oliwia har været så uheldig at kradse sig selv og har haft små tørre plamager rundt på kroppen. Salven har inden for få dage fjernet mærker og plamager. Så derfor bor der nu en ved puslepladsen og i pusletasken.

Manden har brugt lanolinsalven, når han har fået rifter, sår og tørre hænder på arbejdet, i forbindelse med renovering og i værkstedet. Han siger, at den er rar og nem at bruge, så det gider han godt, og derfor er der også flyttet en ind i værkstedet. Derudover har jeg faktisk også haft smurt hundens poter, da de var blevet lidt medtaget efter leg på grus, om det hele så er blevet slikket af inden virkningen, det kan jeg ikke garantere for, men det går nok.

Udover lanolinsalven har jeg testet de lækre genanvendelige trusseindlæg, som i den grad har reddet mit underliv, særligt under min graviditet, hvor underlivet var ekstra følsomt. Normale engangstrusseindlæg indeholder ofte blegemiddel og andet kemi, som jeg i den grad reagerer på, men disse bløde trusseindlæg er bare sagen, og så er de nemme at have med og skifte med den smarte wetbag.

Til sidst har jeg testet de bløde genanvendelig rondeller, som jeg har vasket ansigtet i hver aften. Jeg har tidligere hæklet rondeller, men de er blevet hårde efter vask, men de her rondeller er stadig bløde efter flere ganges vask!

WeeCare er en webshop, der fokuserer på grønnere alternativer til engangsprodukter. Udover de testede produkter har de blandt andet stofklude og stofbleer. Virksomheden er dansk og har desuden mange gode guides til deres produkter. Vi overvejer kraftigt at skifte Oliwias engangsbleer ud med stofbleer, når hendes mås kan passe dem. Vi ser meget positivt på genanvendelige produkter, og dem, som vi har testet, er på ingen måde bøvlet at rengøre. Det er næsten en fryd at gøre, når man tænker på, hvad det betyder for Moder Jord. Desuden er selv deres indpakning med fokus på grønnere alternativer. De der små hvide “skum” dimser, som ofte er med i pakker, er ikke af plastik her, men kan opløses i vand – Til stor glæde for både små og store!”

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det gælder for alke tre produkter, og særligt lanolinsalven, som er med alle steder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lanolinsalven er meget drøj i brug, og hverken ved trusseindlæggene eller rondellerne kan man mærke eller se, at de er blevet vasket flere gange.

Pris: MEGET GOD – Pris og kvalitet går jo hånd i hånd, men vi ville med de priser ikke være bleg for selv at bestille fra WeeCare.

Kvalitet: MEGET GOD – Som skrevet under “Holdbarhed” og “Pris” så er alle de testede produkter virkelig lækre i kvaliteten.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bObles lille ælling og ælling i Marble Natur kollektionen