Lettro organizer fra trendybox.dk – Testfamilien
Lego opbevaring fra Trendybox.dk

Lettro organizer fra trendybox.dk

Vores tester Sofie har testet en Lettro organizer fra trendybox.dk

 Testen

?Da jeg så denne Lettro organizer fra Umbra hos trendybox.dk, tænkte jeg med det samme, at sådan en løsning ville være intet mindre end ideel for mig. 

 FullSizeRender-29

Rent praktisk er der tale om en fiks, lille brevformet holder i krom til organisering af papirer, breve, nøgler mm. 

Der medfølger desuden to skruer, samt rawplugs til ophæng.

Der var tre ting omkring denne organizer der, tiltalte mig fra start, og som denne test derfor primært er baseret på:

Designet 

Jeg er til tider dét, mange måske vil kalde meget firkantet i min indretning, og har gerne meget bestemte holdninger omkring, hvad der passer sammen og ikke mindst, hvad der passer ind hos mig. Jeg tror desuden, at mange andre kan nikke genkendende til dette, når man har fundet en eller flere stilarter, man har kastet sin kærlighed over. 

Denne organizer er lille og diskret, og er derfor ikke særlig dominerende i indretningen. Krom passer oftest ind de fleste steder, og den matterende effekt gør, at den ikke skaber et voldsomt blikfang. For hvordan man end vender og drejer det, er det intet særligt flatterende over hverken nøgler eller ubetalte regninger. 

Designet er derfor et kæmpe plus, da en organizer for mig at se er mest anvendelig, når den hænger tilgængeligt i hjemmet, og dermed er synlig i indretningen.

Brevfunktionen 

Jeg har desværre ikke en hukommelse, der er særligt værd at prale af, og dette var derfor også en af grundene til, at en organizer før har været oppe at vende for mig. 

Når man ikke dagligt gider mindes om kedelige regninger og eventuelt andre vigtige papirer, men de samtidig har en funktion eller en betalingsfrist der gør, at de heller ikke må glemmes – så er denne metode ideel. 

Jeg har nu ikke breve og papirer liggende både hist og her, i forsøget på at huske, at de findes – og de er heller ikke gemt væk i en skuffe, så de ender ude af øje, ude af sind. Hurra for organisering og regninger betalt til tiden. 

Denne organizer har desuden en lille ekstra plads, evt. til en lille huskeseddel, post it eller måske en indkøbsseddel, så du ikke glemmer æggene endnu engang. 

Nøglefunktionen

Jeg tror, at denne del giver sig selv. Nøglefunktionen giver plads til, at man kan hænge sine nøgler tilgængeligt fremme, eller måske bare endelig har fundet en plads til kældernøglen eller nøglen til den cykel, man endnu ikke har fået repareret, men stadig har de bedste intentioner omkring. 

For mig er denne nøglefunktion også særligt vigtig. Vi har, i min familie, en aftale omkring, at der altid er nogen, der har nøgler til hinanden, hvis man en dag skulle låse sig ude eller få brug for at låse sig ind hos hinanden i tilfælde af eventuelle nødsituationer.

Jeg mener ikke, at man skal leve i daglig frygt, men tror på, at det er sundt at have et realistisk forhold til og ikke mindst aftaler omkring mulige nødsituationer. Herunder tælles ICE-telefonnumre, udspecificerede sedler omkring evt. medicin man selv eller ens børn indtager, en tilknyttet kontaktperson hos ens arbejdsplads i tilfælde af nødsituationer og som her, at man har adgang til hinanden. 

Jeg ved nu, at med denne organizer hængende på væggen og min mors nøgler på knagen, så kan min mor eller lillebror altid ringe mig op og bede mig om at komme forbi – uden, at det skal være mig et unødvendigt mysterie, hvor nøglerne sidst blev lagt. Det er tryghed – og tryghed og organisering er alfa og omega for en god dagligdag for mig?.

Nu til den endelige vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD. Er du ligesom mig stor fan af organisering og kan nikke genkendende til ovenstående, så er denne absolut nyttig.

Holdbarhed: MIDDEL. Materialet er en smule sart og var desværre allerede let ridset, da den kom ud af kassen, men den matterende overflade gør, at det ikke er noget, man bider voldsomt mærke i.

Pris: GOD. Hvis først man har behovet for en organizer som denne, er prisen egentlig en smal sag. Jeg vurderer, at prisen og produktet stemmer nogenlunde overens.

Kvalitet: MIDDEL. Jeg henviser her igen til punktet ?Holdbarhed?.

Lettro organizer fås hos trendybox.dk til kr. 139,00,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego opbevaring fra Trendybox.dk