bObles balancesko – Testfamilien
bObles frø

bObles balancesko

Vores testere Nadja og Bianca har testet balanceskoene fra bObles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette skriver bObles selv om balanceskoene:

?Stå, gå, hink, hop. Gå på indersiden og ydersiden af fødderne – hvem kan gå den mest gakkede gangart? Med bObles balancesko på kan børn og barnlige sjæle gakke ud og udfordre balancen ved stående at vippe, prøve at gå eller hoppe. bObles balancesko er rundede i bunden, hvilket giver dem en naturlig vippefunktion.

Om balanceskoene siger børnefysioterapeut Louise Hærvig: Vi skal lege, grine og balancere som en fantastisk cirkusartist… for så kan kroppen nemlig sige klar, parat, start til livets udfordringer. At kroppen bliver udfordret på balancen er en af de vigtigste stimuli gennem hele livet – stik fødderne i balanceskoene, og du er godt på vej.?

Nadja fortæller:

?Herhjemme er balanceskoene et kæmpe hit! Vi stiftede bekendtskab med dem for et år siden til et tumletidsarrangement, hvor Arthur kastede sin kærlighed på dem med det samme og stort set ikke tog dem af resten af den tid, vi var der. Han var der 4 ½ år og fik styr på dem efter ganske kort tid ? vi taler få minutter. Til slut løb han endda rundt på dem! Efterfølgende anskaffede vi dem herhjem til, og han bruger dem stadig nu knap 5 ½ år gammel – også gerne op og ned ad trapperne, når han kan snige sig til det, hvilket kan give hans mor temmelig dårlige nerver 😉

photo-14

Louie på 3 år (som så også er temmelig klodset) har ikke helt styr på dem endnu. Remmene, der gør, at de sidder godt fast på foden, er ret nemme selv for Buster på knap 2 at pille ud, når de ikke er i brug, og de er lidt trælse at sætte i igen. Så hvis du kan nå at forhindre, at det sker, slipper du for at bruge tid på det – bare et lille tip :)?

 photo-15

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – barnet får styrket sin motorik og i særdeleshed balance.

Holdbarhed: Meget god – vi har haft vores i snart et år, og det kan ikke ses på dem. De bliver fundet frem igen og igen!

Pris: Meget god – de koster 199 kroner, og jeg mener bestemt, de er alle pengene værd. Vores større bObles herhjemme har alle været gaver, fordi jeg ikke går ud og køber SÅ dyre legeting til børnene på daglig basis, men knap 200 kroner er en meget rimelig pris for noget, man kan bruge så meget!

Kvalitet: Meget god – selv efter mange ganges brug ses det ikke på dem.

Bianca fortsætter:

?Da storesøster var 1 år, var vi med på et tumlehold, som bObles afholdt sammen med en af byens børnebutikker. Her var storesøster meget interesseret i de der sko, og ville også rigtig gerne have dem på, men kunne slet ikke holde dem på fødderne eller holde balancen med dem på. Nu er hun blevet 2 år og løber nemt rundt i dem uden problemer. Det er derfor et produkt, der henvender sig til den store tumling, som synes det er sjovt at udfordre balancen. Efter vi fandt dem frem igen, vil hun rigtig gerne have dem på, når hun render rundt herhjemme. Desværre falder de nemt af, selvom vi spænder dem så stramt, vi kan. Det er dog samtidig deres fordel, da hun ellers nemt ville kunne falde og slå sig. Skoene kan sagtens bruges af voksne, og jeg er sikker på, at der er nogle, der vil sige, at det sundt at udfordre balancen for både store og små. Det kan dog kræve et ekstra par, da jeg bestemt ikke skal tage datterens sko på, for det er altså hendes. Balanceskoene er et af de bObles-produkter, der ikke kan sættes sammen med resten af bOblesdyrene, men bruges alene.?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lege/nytteværdi: Meget god ? alle børn har brug for motorisk udfordring samt balancetræning.

Holdbarhed: God – der er tale om produkter, der kan bruges i mange år, og som kan holde til, at både mor og far er med på legen. De kan dog blive ridsede og få skrammer, men det gør ikke noget for funktionaliteten, kun udseendet.

Pris: God – balanceskoene er ikke så dyre, men kan heller ikke bruges sammen med ret meget andet legetøj.

Kvalitet: God – her er der tale om et produkt, som kan bruges til aktiv leg for børn fra ca. 2 år og opefter. Det eneste minus er, at de kan få skrammer.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles frø