Tørklæde – Testfamilien
Sengetøj (voksen)

Tørklæde

Vores tester Christina fortæller:

“Jeg har været så heldig at modtage hele fem forskellige produkter fra det nye danske designfirma Manostiles. De startede med at designe og lave egne produkter i 2011. Manostiles? filosofi har været at lave produkter, som pifter hjemmet op, men som samtidig er noget, alle har råd til. Ønsket har været at skabe produkter i høj kvalitet og produkter, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Jeg vurderer, at de har formået dette, da de har skabt produkter, som forskønner hjemmet, og som alle på hver deres måde matcher hinanden. Mønstrene går igen i hvert product, og designet er stilrent og enkelt. Hvert produkt føles som god kvalitet, når man har det i hænderne. Produkterne har overrasket mig positivt efter jeg har fået dem hjem og de er kommet i brug.”

IMG_4308

“Jeg modtog et coralfarvet tørklæde. Voksen tørklædet er lavet i det blødeste økologsik silkebomuld. Det er smukt både til hverdag og fest og passer til det meste tøj og er absolut at foretrække til mørke farver, det vil fremhæve den smukke coral farve.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Tørklædet er blødt og let at have om halsen. Det luner behageligt uden at være for varmt.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. Tørklædet virker holdbart, og kvaliteten meget god. Det er lavet i økologisk bomuld; er lunt, men ikke for varmt at have om halsen.

Pris: God. Pris og kvalitet hænger sammen, tørklædet koster 299 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengetøj (voksen)