Renseprodukter – Testfamilien
Baby Derma

Renseprodukter

Vores gæstetester Carina har testet renseprodukter fra Weleda.

IMG_8598

WELEDA – NATURLIG ØKOLOGISK HUDPLEJE

Altid naturlige ingredienser

Økologiske og biodynamiske planter

Baseret på over 90 års erfaring og viden

Miljøvenlig produktion og emballage

Indeholder ikke mineralolie, parabener, syntetiske duft-, farve- eller konserveringsstoffer

Dermatologisk testet

Aldrig testet på dyr

NaTrue Certificeret

Carina fortæller:

?Jeg kender Weleda af mærke, men har aldrig selv prøvet det. Jeg læste indlægssedlen, inden jeg gik i gang med produkterne. 100% NATURLIG PLEJE – MED RESPEKT FOR NATUREN, stod der. Produkterne er baseret på lægeplanter og naturlige planteolier. Weleda har vundet adskillige priser for hudplejeprodukterne, både for design og indhold. Designet synes jeg ikke var noget specielt, men indholdet måtte jeg jo lade komme an på en prøve. Men jeg har dog heller ikke de store forventninger til designet på en rensecreme 😉

IMG_8841

Jeg har nu brugt produktet morgen og aften, som det blev anbefalet. Jeg fik to forskellige rensecremer samt en toner at afslutte med efter rens. En til normal hud og en til særlig sensitiv hud? og hvad er min så? Jeg startede med den til normal hud. Den er nem at bruge til at få fjernet makeup om aftenen. Der står, den skal masseres ind i huden, enten med en vatrondel eller fingrene. Jeg prøvede de første par gange med en vatrondel. Dog følte jeg, at jeg brugte alt for meget creme på den måde, så jeg valgte til sidst at bruge fingrene. Så føles det også mere som om, at jeg får masseret cremen ind i huden. Efter brug af renselotion brugte jeg Refining Toner. Igen brugte jeg en vatrondel. Jeg kom et par dråber på og strøg den forsigtigt i ansigtet. Man tror, det er løgn, men det føles utrolig opstrammende! Ens hud får en glød og ser bare mere frisk ud efter rens. Rensecremen til sart hud har jeg også brugt. Egentlig føles min hud ens efter brug af begge. Jeg har brugt det i over en måned, og jeg giver den en god thumbs up. Generelt er det jo dejligt, når man får renset sin hud om aftenen. Men det er også skønt at få det gjort om morgenen, og det får man gjort, når man har så lækre produkter til at stå. Jeg vil anbefale, at man køber en hel serie, så man også får dag/natcreme med. Det virker på mig på en opfriskende måde, giver glød og mere ens struktur i min hud.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er jo til god nytte for dem, der renser deres hud både morgen og aften.

Holdbarhed: MEGET GOD – hvis man altså ikke bruger vatrondeller.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – priserne ligger fra ca. 100 kr. og op. Dog på tilbud flere steder online. Welada produkterne forhandles i helsekortbutikker og på helsam.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Derma