Hummel Snow Boot JR Lace med TEX Hi sølv – Testfamilien
Aigle Giboulee vintergummistøvler

Hummel Snow Boot JR Lace med TEX Hi sølv

Vores tester Mie har sammen med datteren Anna Sofie på 7 år testet en lækker høj vinterstøvle fra Hummel i sølv metallic fra Growingfeet.dk.

image3

Støvlen har texmembran og varmt for og reguleres med snøre/snørestopper fortil, så de er lige til at smutte i. Sålen er solid, sporty og supersmart i hvid med sorte prikker.

Mie fortæller:

“Superhurtig levering! Allerede dagen efter vores bestilling, kom der en pakke med posten, som ud over at indholde de lækre Hummel-støvler også indeholdt en lille pose med vingummi og et par Hummel uldstrømper, som følger gratis med ved køb af denne støvle (værdi 80 kr.!)

image2

Det var ikke helt koldt nok til vinterstøvler, da vi modtog støvlerne, men Anna var helt vild for at prøve sine nye støvler, så stilen var godkendt. Hun har før haft Hummel-vinterstøvler i “Stadil”-modellen, men nu, hvor hun er blevet 7 år og har sin helt egen mening om, hvordan tøjet og fodtøjet skal se ud, så var hun rigtig glad for, at det var en høj sølvfarvet støvle med smart for.

image6

Snoren er rigtig nem at stramme – dog er den lidt lang, så det kan være en god ide lige at putte den ind under snørebåndet for neden, så den ikke “dingler” frem og tilbage.

image5 image4

Støvlerne har været brugt i over en måned nu, både i mildt efterårsvejr og koldt vintervejr. Foden ånder godt i støvlen, og Anna har ikke klaget over at have det hverken for varmt eller for koldt om fødderne. De holder også vandet ude og er rigtig nemme at tørre af efter en tur i skoven. De er blevet brugt både til at løbe med og til at stå på løbehjul, så selvom det er en forholdvis stor støvle, er der ingen problemer med at bevæge sig frit i dem.

FullSizeRender_1 IMG_0563

Vi er supertilfredse med vinterstøvlen – det er en rigtig god allround støvle, som kan bruges til hverdagsbrug, men faktisk også til pænt brug uden på et par leggings.”

FullSizeRender

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD.Vinterstøvler er en nødvendighed i det danske vintervejr. Derfor har støvlerne en meget god nytteværdi.

Pris: GOD. Prisen er 799,95 kr., hvilket er en rigtig god pris. Prisen hænger godt sammen med kvaliteten.

Kvalitet og holdbarhed: MEGET GOD. En vinterstøvle, hvor kvaliteten bare er helt i top! Vi er meget tilfredse med kvaliteten; støvlerne bliver selvfølgelig lidt beskidte, da de bliver brugt i al slags vejr, men de er rigtig nemme at tørre af igen.

FullSizeRender_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aigle Giboulee vintergummistøvler