Sloggi EverNew Lace og Wow Breeze sensationel – Testfamilien
Stolt mor - Annas anden gang på catwalken

Sloggi EverNew Lace og Wow Breeze sensationel

Flere af vores testere har testet undertøj fra Sloggi.

Marie har testet trusser fra Sloggis serie EverNew Lace, med Livstidsgaranti.

Marie fortæller: “Jeg modtog for 3 uger siden et par lækre sorte trusser fra Sloggi i modellen Tai.”

image1-18

“Det er ikke første gang, jeg prøver nogle af Sloggis produkter ? har en del fra deres serie uden sømme, som jeg er meget begejstret for. Det er dog første gang, at jeg afprøver noget fra deres basisserie i bomuld.”

“Selve modellen er meget enkel og pæn, da det er en tai-model. Det jeg er mest vild med en den smukke blondekant, der er foroven!”

image2-17

“Efter en tur i vaskemaskinen kom trusserne i brug med det samme! Er vild med modellen, da den på ingen måder er mormor-agtig, hvilket Sloggi ellers engang har haft et ry for at være. Og blondekanten foroven gør trussen ekstra elegant, dog er den på ingen måder generende. ”

“Da jeg er næsten halvvejs i min graviditet, så er jeg allerede ved at have lidt mave, men kan sagtens bruge trusserne alligevel. Jeg er blevet lidt ekstra sart med syninger osv., men der er intet, der generer! Så kan bestemt anbefale dem til gravide.”

“Noget jeg er vild med ved testen af disse Sloggi-trusser er, at de har det, som de kalder for ?Ever-New garantien?, som er en returgaranti helt uden tidsbegrænsning. Sloggi står bag hvert eneste af deres produkt, så er lever produkterne ikke op til ens forventning, så kan man blot returnere dem via en formular inde på deres hjemmeside. Super nemt og en vildt god service må jeg indrømme! Det siger meget om et firma, at de står så meget inde for deres produkter.”

“Efter et par ugers brug er trusserne så fine som nye! Farven er holdt godt og jeg er stadig lige så stor fan af Sloggi, som jeg var fra start! Vil sende de varmeste anbefaler afsted til andre, der søger behageligt men stadig smart undertøj!”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet: Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: MEGET GOD. Kvinder i alle andre kan bruge disse trusser! Og selv som gravid har jeg haft stor glæde af dem. Og de kan bruges både til dagligdag, men den smukke blondekant gør den også god til pænere brug.

Holdbarhed: MEGET GOD. Har testet trusserne i 3 uger og de er så pæne som ny. Blondekanten er på ingen måder blevet medtaget af flere ture i vaskemaskinen, hvilket blonder ofte har svært ved at holde til!

Pris: GOD/MEGET GOD. Trusserne koster 100kr, hvilket efter min mening er lidt dyrt for et par ganske almindelige trusser. Dog opvejer den gode kvalitet og evigshedskvaliteten det, så prisen er i bund og grund fair nok!

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg må indrømme, at kvaliteten er i top! Og med den viden om, at der er evighedsgaranti på produktet, så er har man helt automatisk en vished om, at det er et produkt, der er 110% orden. Synes det er meget betryggende, at Sloggi står 110% inde for deres Ever-New serie!

Jelena har testet samme model som Marie og siger:

“Det interessante ved EverNew er, at samtlige styles i kollektionen er lavet i bomuld af høj kvalitet, som holder formen efter vask. Sloggi tror så meget på produktet, at de som noget nyt har lavet en livstidsgaranti. Det betyder, at man når som helst kan sende sine EverNew produkter tilbage og få et erstatningsprodukt, helt gratis, hvis de ikke lever op til forventningerne. “
“Mine forventninger var høje, da jeg modtog Tai trusserne, men jeg er ikke blevet skuffet. Sloggi holder, hvad de lover. Om man er til Sloggi‘s simple design eller ej, så er der ikke en finger at sætte på kvaliteten. Stoffet er blødt og komfortabelt, og det holder formen. Sloggi lover på deres hjemmeside, at det også holder den klare farve, og det er også gået fint her indtil videre. Dog skal jeg bemærke, at den trusse, som jeg har testet, er kridhvid, og at man selvfølgelig skal tænke sig om og overveje, hvad man ellers vasker med, inden man smider den i vaskemaskinen.”
“Det eneste, der trækker ned i min bedømmelse, er at der ikke er brugt økologisk bomuld. Sloggi skriver dog på deres hjemmeside, at der ikke er anvendt skadelige kemikalier i produktionen, og at alle dele i EverNew serien er allergivenlige. Alt i alt, en udmærket trusse.”

Nadja fortæller:

“Mens jeg voksede op, var Sloggi for mig mormortrusser og noget, jeg aldrig selv ville gå i, da jeg begyndte at interessere mig for, hvad jeg havde på under tøjet. Da jeg som voksen havde født mit første barn, og det med bh-størrelser var svært både pga. vægtøgning og ammebryster, fortalte min mor mig, at man kunne få fine blonde-bh’er, som skulle tages på som en top (altså over hovedet og uden lukning), og dem købte jeg straks en del af. De var både flotte, lignede rigtige bh’er og var fleksible, så lidt kilo eller lidt mælk fra eller til ikke gjorde noget i forhold til at kunne passe dem – og man døjede aldrig med, at en dum lukning gnavede bag på ryggen!

Tro det eller ej, men de bh’er har jeg stadig her 7 år senere. Kvaliteten er helt fantastisk! Derfor var jeg heller ikke sen til at takke ja, da jeg blev tilbudt at teste et sæt fra Sloggi; også for at prøve noget af nyere dato.

img_2735

Dette sæt er mere sporty end det, jeg normalt går med, men alligevel er det gjort feminint med en lille blondekant. Det er i en lækker, blød kvalitet, og det er skønt at have på! For mig er Sloggi ikke længere lig med “mormor” – det er god kvalitet, blødhed, skøn pasform og lang holdbarhed.

Sloggi er nu noget, jeg aktivt går efter og hvor jeg føler, at jeg har gjort et godt kup, når jeg opdager, det er på tilbud et sted. Mormor? Nej, men når feminin og komfortabel mødes, så er jeg solgt!”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – undertøj har vi alle brug for

Kvalitet: MEGET GOD – blød og lækker kvailitet

Pris: MEGET GOD – priserne er til at betale for de fleste, og det findes ofte på tilbud

Holdbarhed: MEGET GOD – kan vaskes igen og igen, uden man kan se det


Mie har testet en bh fra Sloggi kaldet Wow Breeze sensationel, som er lavet i et superblødt og åndbart materiale.

Det nye vægtløse polyamid- og elastanstof fremmer Sloggis banebrydende ultralyds- og bindingsteknikker til at skabe en fuldendt finish, eye-appeal, pasform og komfort.

skaermbillede-2016-11-05-kl-14-33-19

Mie fortæller: “Da jeg modtog bh’en til test valgte jeg at tage den på samme aften, da jeg skulle i byen. Det er noget af et sats, for jeg vidste jo slet ikke om den ville være til at have på en hel aften.”

img_1666

“Heldigvis kunne jeg slet ikke mærke at jeg havde den på – den “gnavede” ikke og den støttede de rigtige steder. Det er en bh med push up effekt – og det er selvfølgelig noget man godt kan se, når man har den på. Prisen på bh’en er 249 kr., hvilket jeg synes er en rigtig god pris for en bh i den kvalitet.”

“Har nu haft bh’en i et par måneder og bruger den nærmest dagligt – når den ikke lige er til vask. Den er så let og behagelig at have på, så det er hurtigt blevet min nye favorit-bh. Trods flere vaske er den stadig som ny – og kvaliteten er helt i top. Derudover synes jeg, at den er utrolig smuk og enkelt. Så kan kun give de bedste anbefalinger med videre herfra. ”


Carina har ligeledes testet den sømløse Bh for Sloggi:
Carina fortæller: “den sømløse BH fra Sloggi er super lækker, og er bestemt et hit, hvis man er til BH’er der ikke generer eller strammer. Der er ingen syninger eller kanter, der sidder og gnaver, hvilket gør den meget behagelig, især til de lange dage på job. BH’en meget neutral, sort og grå, og passer til det meste outfit og til enhver lejlighed. Den har fine detaljer inde i skålen, og stropperne er nemme at regulere.
Den holder fin farven ved vask.”


 

Næste indlæg

Stolt mor - Annas anden gang på catwalken