TEST af Sloggi Zero Feel top – Testfamilien
TEST af Naturino Falcotto begynder sandaler fra Growingfeet.dk

TEST af Sloggi Zero Feel top

Flere af vores testere, har testet Sloggi Zero Feel top, fra Sloggies nye kollektion, ZERO FEEL.

Louise fortæller: “Jeg var lige blevet udskrevet fra sygehuset og havde født min datter Ellie. Jeg kom hjem til dagens bedste gave, at skulle teste denne her tynde top fra Sloggi.”
billede-09-04-2018-07-49-48 Med verdens ømmeste bryster pga. ammestart, skyndte jeg at hoppe i denne fine top. Sjældent har bh´er sagt mig noget, men når man har mælk som løber til og de bare var så spændte og ømme så fik den top lige pludselig en helt anden betydning. Aldrig har jeg følt en så behagelig top før som nu.

Selvom det ikke var en amme bh så synes jeg faktisk godt man kan bruge den til det også. Den er så tynd og elastisk og føles som silke på huden.
billede-09-04-2018-07-53-52Jeg vil faktisk gå så langt og sige at jeg fremover hellere vil gå i sådan nogle end alm bh´er. Den har endda en skål indbygget så ens bryster stadig får den pæne form.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD! – Den er klart et must have!!

Holdbarhed: MEGET GOD! -Selvom den er fin og tynd i det så er den elastisk.

Pris: Prisen for sådan en lækker sag er kun 249,-kr, den kan findes på bud i Bilka eller Føtex, og lever klart op til prisen!

Kvalitet: MEGET GOD -super kvalitet og er alle pengene værd!


Mette fortæller:

“Jeg har testet 2 toppe fra Sloggi. Toppene er fra deres nye ZERO Feel kollektion. Kollektionen omfatter Top, Bralette og Hipsters.”
unnamedSloggi lover at ZERO Feel serien er verdens mest behagelige og innovative undertøj til hverdagen. Og toppen er ganske enkelt også helt fantastisk blød og lækker at have på.

ZERO Feel serien er lavet af tætvævet materiale der sikrer blødheden og bevægelsesfriheden. Derudover er der ingen mærker i toppen som der kan genere. Vaskevejledning og størrelsesmærket er trykt på selve toppen. Jeg har ikke mærket meget til toppen når den har været på, men samtidig har jeg haft en følelse af, at den har holdt godt på formerne.
billede_1-2Toppen er sømløs og med tynde puder der former skålen. Selvom puderne kan tages ud har jeg, i testperioden, kun oplevet at puderne bliver siddende hvor de skal.
billede_2-2Jeg har testet toppen i str L som jeg normalt bruger. Men har dog oplevet at stropperne falder ned. Så min vurdering er at toppen er stor i størrelsen og at jeg burde have haft en str M for ikke at have haft det problem.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Hvem kan ikke bruge en lækker top?

Holdbarhed: MEGET GOD. Har ikke oplevet noget slid på toppene i testperioden.

Pris: GOD. Prisen er 249 kr stk. Hvilket er en rigtig fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten.


Joan fortsætter: “Toppen er fra Sloggis nye serie: ZERO Feel, og er udviklet på baggrund af alle os kvinder der ikke lige passer
en bestemt størrelse, og ofte oplever at undertøj kan sidde i vejen.”
billede-1-3Da jeg åbnede pakken med toppene i var jeg lidt skeptisk, for det var et noget anderledes materiale de er lavet i, nærmest elastik agtig, men min skepsis må jeg klart pakke væk, for de er simpelthen fantastiske at have på.

Der er en god grund til at de hedder ZERO Feel, få man mærker næsten ikke man har dem på.

I den periode hvor jeg har testet, er jeg også blevet opereret i maven, og hvor jeg tidligere har haft store problemer med at have en BH på efter en operation, var det denne gang rigtig lækkert at kunne tage denne nye på. For man kan nemlig slet ikke mærke man har den på, så kan kun anbefale den.
billede-2-3
Her i foråret er der jo ofte mange fester, og da jeg er så heldig både at have en niece der skal konfirmeres samt en venindes søn, der skal konfirmeres, hvor jeg skal servere, er det bare dejligt, ikke at skulle forholde sig til om BH’en sidder ordentligt, og om den strammer, eller laver mærker. Jeg er kæmpe fan af denne BH.
billede-3-2
Eneste minus, er at jeg synes at stropperne er lidt lange.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD, de sidder godt, støtter godt og er rar at have på.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD, jeg har ikke gået i andet den periode jeg har testet toppene, så de er
blevet vasket en del, og de ser stadig helt nye ud.

Pris: GOD, prisen er 249,- pr stk, og det er en fornuftig pris.


Jeanette fortæller: “Denne test kom som kaldet. Jeg arbejder om natten og har altid behageligt tøj på, men stadig bh. Og alle ved jo hvor træls en bh godt kan være, især når man egentlig skal slappe af om natten.”
img_5707Derfor blev jeg virkelig begrejstret for denne test og glædede mig til at afprøve den.
img_5922Jeg modtog pakken og det første jeg lagde mærke til var det bløde og lækre materiale toppene er lavet af. Der er ingen stramme elastikker eller lign. Jeg har nu i testperioden haft dem på, på alle mine nattevagter og jeg er virkelig blevet glad for dem. De sidder super godt på mig, de strammer ikke nogen steder og man mærker nærmest ikke man har dem på.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, de sidder rigtig godt og føles rar at have på.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD, de holder sig pæne både i kvalitet og farve efter mange vaske.

Pris: GOD, prisen er 249,- pr stk. hvilket jeg synes er en okay pris. De fåes i flere farver hvis man ikke er til de mere skrigende farver.


Karina beretter: “Jeg har fået lov til at teste Sloggi Zero Feel Top i den flotte farve, Deep Blue Sea. ”
img_0025
Jeg har egenligt aldrig rigtig kigget på eller købt noget fra Sloggi, men det må da helt klart være en fejl, så via testen her, har jeg altså fået et nyt yndlings, undertøjsmærke.
img_0482Toppen er lavet i et lækkert blødt materiale, som giver en virkelig lækker bevægelsesfrihed, og så er toppen med sømløse kanter. Den er virkelig lækker at have på, man mærker den faktisk ikke.  Jeg har både brugt toppen på arbejde og på aktive dage, endda også under mit almindelig tøj, da toppen sidder næsten nær perfekt.
img_0481Toppen er dog lidt til den store side og hvis jeg skulle købe en Sloggi top en anden gang, ville jeg nok vælge én af de andre modeller, da Zero Feel Top er med brede stropper, men så er det heldigvis rigtig fint, at der også findes andre modeller i samme serie.
Toppen er uden irriterende mærker, som ellers godt kan kradse, når de sidder tæt ind til kroppen, så dette ser jeg også som et stort plus. Jeg har efterhånden vasket toppen en del gange. Både form og farver er stadig som nyt, så det er altså lækre kvalitetsprodukter, til en rigtig god pris. I samme serie, er der også lavet Hipster og Bralette.
img_0524I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: GOD – For mig er det vigtigt med undertøj, der sidder godt på kroppen.Holdbarhed: MEGET GOD – Holder fint form og vask. Uden fnuller, eller andet synlig tegn på brug.Pris: GOD – Toppen koster 249 kr.


Katrine beretter:

“Jeg har testet en top fra Sloggi, deres nye ZeroFeel kollektion.”
En utrolig blød og let top/bh; man kan rent faktisk glemme, at man har den på. Så “ZeroFeel” er bestemt ment på den gode måde.
Toppen er virkelig silkeblød, smyger sig til kroppen og er helt perfekt at have indenunder sin T-shirt, undertrøje-top – eller bare som top, hvis man er til den slags med bar mave 🙂
Størrelsesmæssigt er toppen stor i størrelsen, så jeg vil anbefale, at man går en str ned i forhold til hvad man normalt vælger. Især hvis man vil have den til at sidde lidt til og holde lidt på formerne-
Jeg har en medium på, men ville gerne have haft den i S eller måske endda x-S, da jeg normalt gerne vil have mine toppe/bh’er til at sidde rigtig godt til.
I den str jeg har prøvet, ville jeg derfor ikke anbefale den til sport; det sidder den for løst til, synes jeg.
image-1 image-2
I dette tilfælde bliver vurderingen:
OG altså OBS på at min top nok må betegnes som “for stor i størrelsen” !!
Nytteværdi: GOD/MIDDEL –  Blød, sidder behageligt og strammer ikke, men altså til den løse side. Så bedømmelsen er alt afhængig om man er til det ene eller andet…
Holdbarhed:  GOD – nu har jeg ikke prøvet den så længe, men den har da klaret vask (og tørretumbling) uden at miste blødhed eller farve.
Kvalitet: MEGET GOD – virkelig behagelig silkeblød i stoffet.

Pris:  MIDDEL/GOD – 250kr er måske (for mig) til den lidt dyre side, når bh’en/toppen ikke sidder strammere på.


Rikke fortsætter:
“Jeg har fået lov til at teste den nye Zero Feel top fra Sloggy. En rigtig lækker top når man får den i hånden og mærker det bløde stof, uden bøjler og syninger virker den super behagelig.”
20180428_134810Efter at ha’ brugt den noget tid er jeg stadig glad for den, det føles som om man ikke har en bh/top på og er rigtig rar at ha’ på. Jeg har tidligere brækket ryggen og er dybt afhængig af at bh’er og toppe ikke sidder og strammer for meget på ryggen, og den her top sidder bare lige som den skal uden at jeg får smerter. Det er ikke mange toppe der har den funktion desværre, så 249,- er ikke et slemt beløb når man har store problemer med at finde noget der ikke gør ondt. Derudover har jeg silikone, og vil lige pointere at man stadig kan være i denne top uden den sidder forkert.

Indlæggene i toppen krøller heller ikke sammen når man glemmer at tage dem ud inden man smider den i vaskemaskinen.

En top jeg er virkelig glad for!
20180428_134836I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – den kan jo bruges hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD – den er ligeså fin og stærk i stoffet efter brug og vask.

Pris: GOD – jeg synes 249,- er en fin pris.

Kvalitet: MEGET GOD – det er det blødeste stof og pasformen er god.


Mie afslutter:

Jeg har også testet den nye FEEL ZERO top fra Sloggi. Jeg har virkelig brugt den meget – både til aktivt brug og til afslapning. Har en enkelt gang haft løbet med den på. Det holder den ikke helt godt nok til. Og som de andre ovenfor siger, så er den lidt til den store side i størrelsen.

Selvom det ikke er en rigtig bh, så sidder den rigtig godt under tøjet. Jeg skal helt klart have mere fra den serie. Også i andre farver.

img-4766
Jeg kan godt lide at sove en en undertrøje uden bh – da bøjler også kan irritere lidt. Men denne top er helt perfekt at sove i – også på de lidt varmere sommerdage.
img-2256

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD (næsten) alle kvinder har brug for lidt ekstra støtte til barmen.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD. De ser stadig ud som nye – selvom de er blevet vasket adskillige gange allerede. Puderne indeni kan godt falde ud i vask – men er heldigvis super nemme at sætte i igen.

Pris: GOD, prisen er 249,- pr stk. Måske lidt til den dyre side – men set i forhold til kvaliteten er prisen fair.

5 kommentarer

 • Den skal jeg helt sikkert prøve. Jeg har længe ledt efter en top/BH uden bøjle som er behagelig at have på når man gerne vil være lidt mere afslappet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Den ser virkelig behagelig ud👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Tak for tippet. Har længe kigget efter en behagelig top, da jeg stadig ammer min dreng. Jeg skal klart en tur i Bilka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Jeg elsker sloogi produkter, da de laver så lækre produkter. Men bruger dog mest deres trusser. Tænker at både Jeg og teenagedatteren vil elske den lækre top – så det skal da afprøves 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Lyder klart som en top jeg skal kigge nærmere på

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Naturino Falcotto begynder sandaler fra Growingfeet.dk