Test af sokkeklemmer fra minimusling.dk – Testfamilien
Test af Damask Rose Facial Oil fra Green People

Test af sokkeklemmer fra minimusling.dk

Vores testere Linda og Nadja har testet sokkeklemmer til hele familien fra den danske webshop minimusling.dk

Linda fortæller:
“Sokkeklemmer siger du??!” Hvordan fungerer de og bliver strømperne rene tænker du måske for det gjorde jeg selv.

Men det her er seriøst en af de mest geniale opfindelser!

Den som står for vasketøjet hjemme hos jer kender med garanti til alt den tid man bruger på at hænge strømper op, matche de sokker der hører sammen og hos mange familier forsvinder der på mystisk vis strømper men med de her sokkeklemmer er alt dette fortid.
billede-1-2De findes i 5 forskellige farver, rød -gul -grøn – blå og hvid, dvs. man kan vælge at alle i familien har hver deres farve. Vi har valgt kun at have hvide sokkeklemmer men det er helt bevist da vores søn har autisme og er ekstrem sensitiv så for mange farver fungere ikke herhjemme.
billede-2-1 billede-3-1Alle herhjemme har fået en fin lille kurv med deres sokkeklemmer i.

Når vi tager strømperne af sætter vi en sokkeklemme på strømpeparret (vi har sat dem i toppen af strømperne og jeg har ikke oplevet at nogen er røget af), smider strømperne til vask (med sokkeklemmen på) og så vaskes strømperne med sokkeklemmen på.

Når man så skal hænge strømperne op lader man stadig sokkeklemmen blive siddende da der er lavet en smart krog som passer til tørresnoren.

Når strømperne er tørre kan man nemt og hurtigt tage sokkeholderen af og ligge strømperne sammen og så er sokkeklemmerne igen klar til brug.

Man kan også sagtens tørretumble strømperne med sokkeholderen på og man kan også vælge at ligge strømperne med sokkeholderen direkte ind i skabet for at sparer endnu mere tid men jeg syntes det fungere rigtig godt med at jeg stadig ligger vores strømper sammen.
billede-4-1 billede-5-1 billede-6Selvom vi har valgt kun at bruge hvide sokkeklemmer til alle i familien sparer det mig stadig mega meget tid og besvær.

Det er nemt lige at se hvilke strømper der er hvis og jeg er virkelig blevet kæmpe fan og forstår faktisk slet ikke at jeg har kunne leve uden.

Jeg kan kun anbefale alle at anskaffe sig sokkeklemmer fra minimusling.dk.
billede-7Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Er de nødvendige? Hvis du spørger så ja..

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg kan ingen slid se på dem efter vores brug af dem stå de holder mega godt.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen på 45kr for 10 stk. er yderst fair.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er rigtig god og formen er gennemtænkt så tøjet ikke tager skade ved brug af dem.
_________________________________________________________________________________________
Nadja fortsætter:
26239014_10156310213748646_1522965576227078195_nVi har testet de smarte sokkeklemmer fra minimusling.dk. Sokkeklemmerne skal hjælpe med at få styr på familiens sokker, så man ikke står med det evige problem: At sokkerne mangler en makker! Man sætter simpelthen sokkerne på klemmen inden vask, og så kan de gå med i både vaskemaskinen og tørretumbleren og endda hænges op i klemmen bagefter. De fås i forskellige farver, så familiens medlemmer kan få en farve hver.
26220064_10156310213753646_3297494629576825122_nHos os er det er stort problem, at sokkernes makker forsvinder. Det sker efter HVER ENESTE vask, og jeg har en bestemt hylde i skabet, hvor jeg opbevarer dem. Nogle gange dukker de op igen, så der igen er to ens sokker, men mange gange gør de ikke. Det er SÅ mærkeligt! Det kan man jo så undgå med disse sokkeklemmer. Jeg kunne have ønsket mig, at de fandtes, da vi havde små babyer herhjemme. De småbitte strømper blev bare konstant væk! De gemte sig jo nemt i hjørnerne af sengelinned osv.

Den eneste ulempe, jeg kan finde ved disse sokkeklemmer er, at det nogle gange går så stærkt med tre børn, at man simpelthen ikke lige får sat dem på eller får dem husket på at sætte dem på. for det er jo trods alt hurtigere bare at smide sokkerne til vask uden at gøre andet end det, selvom det ikke tager lang tid at sætte dem på. Jeg skal lige have udarbejdet et system med nogle fine krukker, der kan stå på badeværelset med sokkeklemmerne i, så drengene ser dem af sig selv og nemmere husker at bruge dem.
26231101_10156310213843646_8423521007087053028_nMin søster venter sin første baby, og jeg påtænker at købe nogle til hende – jeg synes, det er en perfekt gave, som man ikke anede, man havde brug for! 10 stk. i valgfri farve koster kun 45 kroner, så det er også til at overkomme prismæssigt.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – hvis man husker at få dem brugt og finder et smart system, så de er nemme for alle i familien at få gavn af, er de bestemt smarte!
Holdbarhed/kvalitet GOD – sokkeklemmerne er i en god kvalitet plastic, og ingen er i testperioden blev beskadiget eller gået i stykker.
Pris: MEGET GOD – 10 stk. koster 45 kr.

 

9 kommentarer

 • Sasja Christensen

  Hold nu op, Hvor er det smart! Hvor vil de spare mig meget tid fremover når jeg bøvler med at sætte strømper rigtigt sammen efter vask 🙈
  Genial opfindelse, og de skal helt sikkert købes og afprøves her hjemme 🙏🍀💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Det er fantastisk 🙏🏻 Dem må jeg prøve.. jeg bander over mandens 1 mio forskellige sokker efter hver vask, så det her lyder som løsningen på min hade vaske opgave, at parre strømper👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er en genial opfindelse! Jeg spekulerer dog på, om de mange plastik klemmer/kroge er lidt hårdt ved det andet tøj man vasker med?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Meltz

  Det er godt nok smart – syntes altid man mister en sok eller to🙈 Så mon ikke klemmerne skal have en chance herhjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia

  Har ikke prøvet disse, men tilbage i 90’erne havde vi noget der minder om hjemme hos mine forældre og det var bare ikke sagen.. Det tog længere tid at få det fikset og så har vi aldrig været fan af at smide plastik med i vaskemaskinen.. Så hellere miste en strømpe i ny og næ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  For mig virker de ligegyldige og som ekstra arbejde, men godt andre bliver glade for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Ej smart. Med 3 børn er der masser af tøjvask og jeg leder altid efter ting som kan spare tid. De her må jeg eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Super smart – dem må jeg have fat i – og virkelig fair pris! 👍🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Matz

  Det er da godt nok smart 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Damask Rose Facial Oil fra Green People