byStroom ventetøj – Testfamilien
C9 - Forever Living Malene Hesseldal

byStroom ventetøj

Karina har testet ventetøj fra www.bystroom.dk

Karina fortæller:

“Jeg har testet ventetøj fra mærket byStroom. Jeg anede faktisk slet ikke at deres sortiment også bestod af tøj, da jeg  kun kender til deres pusletasker, så for mig har det været en rigtig spændende test, hvor jeg på forhånd ikke havde en mening omkring tøjet.

IMG_1153

Jeg har testet 4 dele tøj, som alle består af 95% viscose og 5% elasthan.

Tøjet er meget elastisk og kan udvides i takt med at maven og resten af kroppen vokser.

Jeg har haft det vasket på 30% i neutral vaskepulver og selvfølgelig ingen skyllemiddel og tørretumbling. Tøjet er blevet vasket ca. 5 gange og det holder farve og form super flot, man kan slet ikke se det har været brugt. Den sorte farver er stadig meget fin sort og tøjet har ikke fået vaskefnuller.

Nancy jumpsuit 399,00 DKK

Sidder super flot på, har mange fine detaljer, jeg kan rigtig godt li, den har et bånd, så man rigtig kan fremhæve maven. Den kan bruges både til hverdag og fest, alt efter hvad man sætter til.

 IMG_1451

Medina rollneck 199,00 DKK

Det er virkelig blevet min nye favorit bluse. Virkelig skønt med rullekrave, så den varmer halsen lidt. Man kan evt. bruge den med en strik cardigan over til de kolde dage.

IMG_1600 IMG_1584

Medina tank top 159,00 DKK

Toppen man ikk kan undvære, den kan fås i flere forskellige farver, den har en god længde og en fin udskæring med rynker foran.

Når nu alt tøjet er lavet i samme materiale, syntes jeg det er rigtig fint at der er lagt lidt vægt på detaljerne på tøjet.

IMG_1601

Marika pants 259,00 DKK

Store og rummelige i størrelsen, meget behagelige, forstiller mig de bliver en rigtig god favorit, også når jeg har født, da de er lidt pænere at se på end et par jogging bukser. De har et bredt stykke, som man selv kan justerer, alt efter hvor meget af maven man gerne vil have de støtter. (Dog syntes jeg personligt at stykket er lidt for stort)

IMG_1165

Jeg er vild med at tøjet har 2 funktioner, det kan nemlig også bruges til at amme i, så total win-win.

Selvom det er mit 3. barn jeg venter mig, er det faktisk første gang jeg prøver at have ventetøj på, og det fortryder jeg da virkelig nu. Tøjet er så behageligt og så fremhæver det maven perfekt. Så til alle kommende mødre, kan jeg bestemt anbefale jer, at få købt noget ventetøj, det er guld værd.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – kan både bruges som vente/ammetøj, efter jeg har haft det på, er det altså et must have;-)

Holdbarhed: GOD – kan bruges i en god rum tid.

Pris: GOD –  rigtig fine priser.

Kvalitet: MEGET GOD – super lækker blød kvalitet, som holder vaske, efter vask.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 - Forever Living Malene Hesseldal