Take away-pizza hos Azzurra i Aalborg – Testfamilien
Etly Klarborg - snemænd

Take away-pizza hos Azzurra i Aalborg

Nadja hentede take away-pizza hos Azzurra i Aalborg sammen med pizzaelskerne Louie og Buster på 4 og 2,5.

Nadja fortæller:

“Vi har testet app’en mademyday, som er en ny måde at give og få lækre madoplevelser på i hele landet. App’en tilbyder alle slags cafeér, natsteder, restauranter og kaffebarer i Danmarks fire største byer Aarhus, København, Odense og Aalborg. App’en er gratis og meget brugervenlig.

Sådan foregår det: Du downloader app’en mademyday og logger ind via din facebookprofil (der slåes ikke noget op på din væg) eller e-mail. Herefter kan du surfe rundt og finde gaver, som betales direkte fra din smartphone. Når du har købt et gavekort, dukker en sms op med den konkrete oplevelse på modtagers telefon. Gavekortet godkendes og indløses den dag, det passer jer. Ingen små løse bon’er eller papir, der bliver væk. SMART!

IMG_6208

Azzurra laver lækker, italiensk mad fra bunden og fungerer både som restaurant og take away. Det ligger tre forskellige steder i Aalborg, og jeg valgte at hente hos Azzurra i Nordkraft, fordi det er så hyggeligt for børnene at rende rundt og kigge og lege derinde, mens vi venter. Jeg ringede og bestilte, da vi parkerede bilen, og pizzaerne var klar, da vi nåede til Nordkraft.

Det gik supernemt at få indløst gavekortet på pizzaerne, som var på min iPhone, og det blev gjort af en sød og smilende medarbejder, der ønskede os en god aften. Hurtigt var vi ude igen og på vej hjem med pizzaerne.

IMG_6179 IMG_6182

Vel hjemme var det bare at åbne æskerne og nyde de lækre pizzaer!

Vi er endda så heldige, at vi også skal teste en omgang glögg/varm kakao med æbleskiver hos Café Vi2 her i Aalborg – en café, vi kender og elsker, så det VED vi bliver godt! Hos mademyday har de nemlig nogle specielle juleting, man kan sende til folk kun her i december. Normalt gælder den gave, man får tilsendt, et helt år, mens juletingene “kun” gælder i december.

IMG_6209

Mon ikke du skulle overveje at glæde en, du holder af, men en juleoverraskelse – eller måske en pizza, en drink, en kop kaffe eller en god middag? Der er uanede muligheder hos mademyday, og app’en er i hvert fald kommet for at blive på min telefon!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. App’en er smart og utrolig nem at bruge, og man kan med lethed sende en tanke og en lille ting til andre og gøre dem glade derved.

Holdbarhed: GOD. Med undtagelse af juletingene gælder alle de ting, man sender, i et år. Og glæden ved oplevelserne og at blive tænkt på holder meget længere!

Pris: GOD. App’en er gratis og kan hentes lige her. Priserne på de ting, man kan købe i app’en til brug her i Aalborg, starter fra 40 kroner og op til 499,-

Kvalitet: MEGET GOD. App’en er flot udført og virker bare – og stederne, man kan besøge igennem app’en, er gode, lækre og spændende steder, hvor kvaliteten er i top!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etly Klarborg - snemænd