Etly Klarborg – snemænd – Testfamilien
LEGO Junior Brandvæsenkuffert

Etly Klarborg – snemænd

4 af vores testfamilier har fået lov at vise de fine snemænd designet af Etly Klarborg, som også designer de klassiske TRIP TRAP nisser, frem. Det er snemændene Elfi og Eluf til 149,95 kr og Fini og Fry til 99,95 kr.

Snemænd billede 1

Helene fortæller:

“Vi har testet og indrettet os med Etly Klarborgs snemænd.

Wilbert fik glæden ved at pakke snemændene op sammen med mig, og det var sjovt at se Wilberts umiddelbare begejstring. Han gjorde hurtigt de fire snemænd til en familie. Det kom helt naturligt, fordi snemændene fra 2014 er noget mindre i størrelsen end 2015 modellen. Familien blev navngivet, som vores familie, men der opstod hurtigt et problem, for vi er 5 personer, og der var fire snemænd, så mellemste bror blev sprunget over i denne runde. Wilbert fortalte små historier om familien og tøjet og lavede små rollelege med dem. Jeg var dog bange for, at han ville tabe dem, for det er jeg ret sikker på, at de ikke kan holde til på vores klinkegulv. Wilbert forstod budskabet og var forsigtig, men når man er 3 år, er det jo ikke en ?garanti?.

Etly Klarborg har virkelig sans for de små detaljer og et fint levende udtryk, når hun laver snemænd, trolde og de meget kendte nisser. Hun giver dem ?personlighed? med både navn og grimasser. Med snemændene er der, ligesom med Etly Klarborgs nisser, basis for at skabe en samling. Snemændene har  fået detaljeret påklædning, og jeg er særligt vild med Eluf med mintgrøn tophue og halstørklæde. Han er bare så kær. Det er også så fint, at Elfi holder en grangren og har hjerteknapper på maven. Etly har virkelig øje for skønne detaljer. Jeg kan bedst li? 2015 parret, men 2014 er også et hyggeligt par.

Snemændene er rigtig fine og passer bedst ind i vintersæsonen, og også rigtig fint som en del af hjemmets julepynt både på børneværelserne og resten af hjemmet. ?

Snemænd billede 2

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Snemændene fungerer som pyntegenstand og er skrøbelig for små børns leg, men sidder man sammen og snakker og fortæller historie, er de robuste nok til en barnehånd fra 3 år og op.

Holdbarhed: MEGET GOD ? de kan i princippet holde uendeligt, hvis de blot står til pynt.

Pris: GOD. Det er en meget fair pris for et par, hvor der er kræset for detaljen.

Kvalitet: MEGET GOD ? malet præcist og udformet med sans for udtryk og detaljer.

Snemænd billede 3

Marie fortæller:

“Vi modtog pakken med de fine små sæt snemænd sammen med en rigtig sød personlig hilsen. Mit første indtryk var, at de bare var super søde! De er ikke bare hvide, men der er en anelse svag glimmer i den hvide maling, der gør dem mere ?frosne? at se på. Jeg er stor fan af Etly Klarborg og har rigtig mange af hendes søde nisser, så jeg havde i forvejen en meget positiv forventning til hendes snemænd. Etly Klarborg designer selv sine nisser, trolde og snemænd på sit værksted oppe i Nordjylland, og som alle hendes andre produkter, så er disse snemænd udført utrolig flot!”

“Anvendelsesmulighederne for de små snemænd er nærmest utallige! Men jeg har haft en helt speciel formål med dem ? det ene sæt skal bruges som pynt i vores adventsdekoration og det andet sæt som tilbehør til Magnus? nissedør. Noget andet, som jeg godt kunne finde på at bruge dem til var som bordpynt på et smukt opdækket julebord. Så skulle der stå et sæt ved hver gæst. De har et utroligt mildt udtryk og man kan ikke lade være med at smile, når man ser dem!”

“Der, hvor nisserne nok har bragt aller størst glæde hjemme hos os, har været ved vores lille nissedør under trappen, som vi satte op i slutningen af november! Magnus har været meget begejstret for de 2 søde snemænd (Fini og Fry), som har stået foran nissedøren blandt grantræerne. De er også virkelig ægte at se på og deres milde ansigtsudtræk er perfekte til børn! Selvom Magnus knapt er 2 år og til tider en pilfinger, så har han været helt med på, at han ikke må røre snemændene, da det jo er nogen, som nissen har lavet (-: Snemændene har været en stor del af den magiske verden, der er skabt via den lille nissedør, og Magnus? glæde og begejstring er ubeskrivelig. Så snemændene vil HELT klart blive fast inventar i nissedørstilbehøret hver evig eneste år fremover! Etly Klarborg har også lavet små juletræer, mus der sidder med en skål risengrød osv., som er perfekte som tilbehør til nissedøre!”

“Jeg har også valgt at bruge snemændene i indretningen derhjemme, hvor de har pyntet smukt på spisebordet i stuen. Jeg elsker den lidt mere diskrete stil, som snemændene i den grad har. Der er ikke så meget jul over dem men mere vinter, så man vil snildt kunne have dem stående fremme i både november, december og januar! Man bliver på ingen måde træt af at se på dem.”

“Og de passer jo smukt ind i et hvert hjem, hvad enten man er til den stilrene, nordiske eller gammeldags stil. På den måde kunne de også være perfekte som værtindegaver her i julen.”

Nytteværdi: MEGET GOD. Snemændene kan bruges hele vinteren og ikke kun i julen. De er super søde at se på og pynter i et hvert hjem!

Holdbarhed: MEGET GOD. Meningen med nissemændene er, at det er pyntegenstande, så det bliver jo på den måde behandlet meget skånsomt og derfor vil de holde længe.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 149,95 kr for de store snemænd og 99,95 kr for de små snemænd, hvilket helt klart er en overkommelig pris, og man har glæde af snemændene i en lang periode og ikke kun december.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er fantastisk! Snemændene er designet af Etly Klarborg, som har formet dem i hånden ? så der er virkelig kælet for de mindste detaljer. Og de er meget smukt udført uden de mindste fejl i malingen eller formen. Det er virkelig imponerende, at man kan udføre så flot et stykke håndlavet produkt.

Trine fortsætter:

“Når man modtager en pakke med 4 søde snemænd, så skaber det hurtigt glæde i det lille hjem. De har små glade ansigter, og bliver beskrevet som “kolde udenpå men varme indeni”, og det er da en beskivelse man kun kan smile af.
image1
Jeg elsker ideen med, at der kommer nye hvert år, så vi som familie kan tage ud og hente 2 nye “familie medlemmer”, vi vil til næste år tage op til Etly Klarborg (designeren bag snemændene) i Pandrup, og besøge hendes fine butik, som skulle være noget af en oplevelse.
image2
Mine 2 drenge, elsker, at være med når vi åbner julekassen, og det er et helt magisk øjeblik, hvor vi tager det ene stykke julepynt frem efter det andet, og jeg er ret sikker på at de vil slås om hvem, der skal have dem på værelset i deres vinter landsby.
image3
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: God. De er søde og hyggelige, både i dekorationer, men også når de står alene.
Holdbarhed: Meget god. Selve figuren har påsat glimmer, så det minder om sne. Jeg tænkte først, at det var noget, som hurtigt ville falde af, når man rørte det, men det er heldigvis ikke tilfældet, så de vil stadig glimte af sne de næste mange år.
Pris og kvalitet: God. Snemændene fra 2015 koster 150,- og dem fra 2014 koster 100,- Dem fra 2015 er også dobbelt så store, som dem fra 2014, så derfor er prisforskellen helt forståelig. Jeg syntes  man får god kvalitet for pengene. Og under hver snemand, står navn og årstal. Så man kan holde styr på samlingen.

Mie afslutter:

“Det var  to glade unger der åbnede de fine små snemænd fra Etly Klarborg. De fandt hurtigt ud af, at det jo var “vores” familie, bare som snemænd.”

image3

 

“Ungerne har faktisk ofte leget med figurene, som har fået en fast plads i vores vindueskarm. Her står de og kigger længe efter snevejret – som måske kommer inden jul. For selvom det har sneet i Danmark, har der ikke været sne hos os endnu.”

image2

 

“Vi er alle enige om, at det er nogle super søde snemænd, som Etly har lavet. De passer ind i ALLE hjem og er ikke sikker på at vores bliver pakket væk sammen med julepyntet – tænker at de kan få en plads på hylden indtil næste år, hvor der måske flytter to snemænd mere ind i familien”.

image1

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: God. Vi har brugt vores stående alene – men de vil helst sikkert også være gode til dekorationer.
Holdbarhed: Meget god. Selvom de er lavet af porcelæn, så har en af de små snemænd været på gulvet uden at smadre – det hjælper nok også at de ikke er så store – men vil vurdere holdbarheden som Meget god.
Pris og kvalitet: God. De store snemænd for 2015 koster 149,95 kr og de små for 2014 koster 99,95 kr. Det er en pris hvor alle kan være med – måske en oplagt raflegave eller mandelgave, hvem ved??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO Junior Brandvæsenkuffert