Italtrike La Cosa Panda – Testfamilien
Badeslag Müsli

Italtrike La Cosa Panda

Vores gæstetester Line har testet en Italtrike La Casa Panda med sin søn Milo på 2 år.

Line fortæller:

“Vi har været så heldige at modtage denne skønne vogn og teste den med Milo på 2 år. Italtrike er små gå-racere til børn i alderen 2-5 år lavet af italienske designere.

IMG_7887

Den er helt vildt lækker! Milo har aldrig været vild med Wheely bug osv. Faktisk er han lidt af en bangebuks, men denne satte han sig op på med det samme, vi pakkede den op. Vi har modtaget La cosa Panda. Milo gik med det samme i gang med at undersøge vognen fra top til tå, og han satte selv låget på til det hemmelige rum. Han kalder den en bus 🙂

Med den tid, som vi er i lige pt., hvor boligindretning virkelig er noget, mange tænker over, så er denne vogn altså også superfin at have stående fremme. Den er jo helt neutral i farverne og i et sødt design. Den er unisex og tidsløs.

IMG_7886
En ting, som jeg er tosset med, og som overskygger alle detaljer er, at den er LYDLØS. Det er altså noget, der tæller opad i point, når man har små børn og alt legetøj bare larmer 😉 Gummihjulene giver en jævn kørsel uden at efterlade mærker på gulvet. Hjulene kan ligeledes dreje 360 grader på de to forreste, så den kan virkelig komme rundt. Den er perfekt til vores lille hjem! Den er super handy og i en virkelig lækker kvalitet. Den er også nem for de små børn at komme op på, da den er smal.
IMG_7911

Kanterne er runde og belagt med en gummikant, så møbler og vægge er beskyttet mod buler og mærker. Låget i sædet kan åbnes til et opbevaringsrum med plads til legetøj og andre hemmelige sager. Lige noget der passer Milo, da han elsker at putte ting i kasser og gemme 🙂

Den er også lav, så det er nemt at køre rundt. Selvom Milo har lidt lange ben, har det ingen betydning haft. Sommetider sidder han også på den ligesom en skammel. Den er så nem at køre med, at han endda køre rundt med én hånd på styret! Et stykke legetøj i den ene hånd og styret i den anden hånd. Ret sejt 🙂

IMG_7885
Da den som nævnt er smal, kan den nemt stilles bag ved en dør, så den intet fylder. Vi vil helt klart fortsætte med at bruge den. Milo starter i ny vuggestue om to uger, og der har jeg tænkt mig at lade ham køre på den derop (fem minutter fra vores hjem). Jeg vil klart anbefale folk at købe den, og har allerede fortalt en masse venner om Italtrike. Funktionsmæssig er det den bedste, vi har prøvet, og også den bedste kvalitet til dato. Prismæssigt kan de fleste være med, og det er en helt normal pris for en gåbil/vogn. Denne vogn lever 100 % op til vores forventninger!”
IMG_7907

Alle vores tests og anmeldelser på ?testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – alle små børn har brug for at have sådan en. Både for at lære teknikken og som et forstadie til at cykle. Generelt bare godt for motorikken!

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan slet ikke se, at han har suset rundt på den, kørt ind i ting og leget med den. Den ser lige så pæn ud, som da vi pakkede den ud. Vi har kørt en kort tur udenfor, og der ses eller mærkes heller intet på hjulene.

Pris: GOD – de familier, som ikke har ret mange penge, kan ikke bare gå ud og købe den til 799,95 kr. De må ønske sig en i gave eller bruge børnepengene måske.

Kvalitet: MEGET GOD – som nævnt, ser man ikke den har kørt inde og ude i nogle uger. Super kvalitet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeslag Müsli