Test af Dunlopillo Juniormadras – Testfamilien
Test af Dayz Seawest - moderne feriecenter for familien i Vestjylland

Test af Dunlopillo Juniormadras

Line har testet en juniormadras fra Dunlopillo sammen med sønnen Milo.

Line fortæller:

“Vi har været heldige, at teste denne lækre vendbare madras  fra Dunlopillo. Den har en uovertruffen bæreevne og kropsstøtte. Hold nu op den er lækker. Former sig lidt efter kroppen, selvom Milo ikke vejer ret meget, så kan man mærke når man trykker ned i den, at den former sig på en behagelig måde. Den er lavet af naturlatex og giver en optimal støtte.  Lillebror var ret vild med den også.”
dunopillo-0“Jeg er ret så vild med, at madrassen er allergivenlig og at husstøvmider kan ikke leve i madrassen. Samtidig kan madrasbetrækket vaskes ved 60°. Dunlopillo-madrassen er Öko-Tex®-certificeret. Så kan man ikke bede eller forvente meget mere. Han har sovet SÅ godt på den og har mærket en tydelig forskel.”
dunopillo-3
“Han er ikke en som vågner om natten normalt, men han har ville putte og ligge i den mere end normalt, i løbet af dagen. Han har også svedt lidt tidligere, men det mærkes og ses også at huden ånder meget bedre i løbet af hans søvn med denne madras.”
dunopillo-4“Har også selv testet den og ligget lidt på den, den er virkelig dejlig og er en smule misundelig på den. Vores lille hund hygger også en del i sengen thi hi fnis…”
dunopillo-16 fordele ved en dunopillo madras:
15 års garanti, åndbar, fleksibel, syv komfortzoner, naturligt materiale og allerivenlig.
dunopillo-2“Madrassen fås naturligvis i flere mål, så der også er til de mindste.

Prisen ligger til små 2000 kr. Lidt til den dyre side efter min mening, men kvaliteten følger klart med.”

 

1 kommentar

  • Marianne

    Kvaliteten er helt bestemt I top, og dunlopillo lever op til garantien. Min erfaring er, at madrassen har enormt lang levetid. Den bliver ikke trykket, “lagt til” eller tager form efter den der ligger i den. Den former sig efter kroppen så længe man ligger i sengen, og retter sig ud igen når man rejser sig. Vi har en ældre dunlopillo madras i tremmesengen, som nu bliver brugt til barn nr. 3. Den har ikke det mindste tegn på slid eller tryk og er stadig lækker blød. Ville gerne have haft en i storebrors juniorseng da vi byggede den, men der kom prisen desværre på tværs. Synes simpelthen den var for dyr.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Dayz Seawest - moderne feriecenter for familien i Vestjylland