Loullou – bidering, bidesnor og suttesnor – Testfamilien
Loullou

Loullou – bidering, bidesnor og suttesnor

To af vores testere har testet bidering, bidesnor og suttesnor fra Loullou.

Maria med datteren Nova på 4 måneder fortæller:

?Vi modtog de fineste ting fra Loullou, og jeg tænkte “Wauw, kan babylegetøj virkelig være så flot?” Jeg var imponeret over det stilrene design og flotte finish.

Billede 1

Bideringen (Kiss a butterfly), som er formet som en sommerfugl, er så superfin! Dens udformning gør det nemt for babyen at holde fast i det. Lige da vi modtog pakken, havde Nova kun lige lært at gribe og holde fast i ting. Bideringens udformning gjorde det nemt for hende at holde i den trods hendes minimale erfaring med dette.

Bidestrengen (Teething String) er virkelig også lækker og igen supernem for den lille at gribe og holde om. Samtidig vejer den ikke særlig meget, og det er derfor nemt for babyen at manøvrere den op til munden, hvor alt selvfølgelig skal hen.

Designet er igen superlækkert, og man bliver ALDRIG træt af at se på dette skønne legetøj.

Med i den fine pakke fra Loullou var også en suttesnor (Pacifier Clips) i det lækreste læderflet. Vi har desværre ikke haft mulighed for at benytte suttesnoren, da vi ikke har kunnet finde en optimal løsning til Mam-sutten, som Nova bruger, hvilket er superærgerligt, da suttesnorens design bare lige er mig: Neutral – og den ville dermed kunne gå til alt slags tøj. Produktet er også bare lækkert i sig selv, lækre materialer.

Jeg synes, det er vigtigt at tilføje, at bideringen og bidestrengen er fremstillet i birke- og ahorntræ. De er gode til at lindre ømme babygummer, når der er tænder undervejs, og det skal samtidig tilføjes, at træ er et varmt og sanseligt materiale for baby at undersøge med både hænder og mund.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – legetøj og ?bideringe? er et hit hos små babyer.

Holdbarhed MEGET GOD – der er ingen brugsspor at se trods en masse savl og tab på gulvet.

Pris: GOD – prisen er på nogle af produkterne i den høje ende, mens der på andre af produkterne er en god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er i top!


Karina med sønnen Aske på 3 måneder har også testet og fortæller:

“Jeg havde godt fulgt med hos Loullou på Instagram, da jeg i sin tid forelskede mig i deres fine aktivitetsstativ, så testen her takkede jeg JA til med det samme. Det er fine, enkle og meget lækre kvalitetsprodukter.
Vi har testet tre dele fra Loullou.
1
Suttesnoren i kernelæder er virkelig fin. Jeg ville sådan ønske, at min søn Aske ville bruge sut, men det gør han desværre ikke. Derfor har jeg ikke rigtig kunnet teste andet end ud fra udseendet, og det er altså superlækkert. Kæden virker meget let, og spændet har en rigtig fin størrelse, så den både passer til en nyfødt og til en lidt større baby.
2
Bideringen, som er udformet som en panda, er supersød. Jeg er vild med, at den er så enkel og farveneutral, for når den skal bruges som bidering, tager farverne ikke fokus fra funktionen.
3
Aske har været rigtig glad for at bruge den; det er faktisk blevet hans favorit lige nu. Han kan nemt kan få fat i den, da den er udformet helt perfekt til små babyhænder. Bideringen er lavet af ahorntræ og er meget behageligt at have imellem fingrene, og derudover virker det faktisk en anelse kølende, som jo er rigtig godt til de små, kløende gummer.
4
Den sidste ting, vi har testet for Loullou, er en bidestring. Da jeg pakkede den ud, undrede jeg mig lidt over, hvad den egentlig kunne bruges til. Den består af fire små “klodser” som har to forskellige udformninger. Kodserne er bundet fast på en tyk bommuldssnor. Den er meget let, og Aske har nemt kunne få fat omkring den. Lige siden vi modtog den, har den næsten altid været med os på tur. Et fantastisk stykke begynderlegetøj til små babyer – sådan en god mellemting imellem en bidering og et stykke legetøj.”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – lækkert babytøj er da et must 😉
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – jeg er meget tilfreds med kvaliteten; træet har hverken fået pletter eller er blevet nusset at se på.
Pris: GOD – meget rimelige priser, da det er kvalitetsprodukter.

Næste indlæg

Loullou