Min Bedste Bog – Testfamilien
Made By Nardie gipsafstøbning

Min Bedste Bog

Vores tester Camilla har sammen med datteren Simone på knap 6 år testet en personlig bog fra Min Bedste Bog.
Min Bedste Bog er et koncept, hvor ens eget barn har hovedrollen i historien. Det indbyder til højtlæsning og hyggelige stunder.
Camilla fortæller:
“Jeg startede med at skulle bestille bogen inde på hjemmesiden. Her er et stort udvalg med mange gode historier og titler. Mit valg faldt dog på “Simone og trolden i skabet”, da jeg tænkte, den ville være oplagt herhjemme, da Simone netop har haft lidt svært ved at sove grundet “dumme” drømme. Det var virkelig nemt at få bogen personliggjort, da man blot skal følge nogle små steps.
Billede_1
Da vi fik bogen hjem, var både Simone og jeg meget henrykte. Bogen er superfint udført både med farver, tegninger og materialevalg.
Vi startede med at bladre den igennem og fik os nogle gode grin over, hvordan vi begge så ud i bogen. Herefter læste vi bogen, og det har vi gjort flere aftener lige siden. Simone synes, det er en rigtig god historie, og så er det altså bare et kæmpe hit at være hovedpersonen i sin helt egen historie.
Selvom det er Simone, der er hovedpersonen; ja så har Magnus også haft glæde af den.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværd: MEGET GOD – Min Bedste Bog er et smaddergodt koncept, som gør højtlæsning lidt sjovere, når vi selv er med i historien.

Holdbarhed: GOD – bogen holder rigtig fint til det daglige brug. Dog skal man være opmærksom på, at siderne er tynde, så en lille åen skal ikke være for hårdfør.
Pris: GOD – bogen koster 249,- hvilket jeg synes er en fair pris for en unik bog, der er tilpasset den enkelte familie og det enkelte barn.
Kvalitet: MEGET GOD – den er udført i rigtig flot materiale, så bogen fremstår rigtig fin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made By Nardie gipsafstøbning