Test af Minipop – ungerne.dk – Testfamilien
SÅ er juleræset i gang.... !?!

Test af Minipop – ungerne.dk

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).
Vores tester Karina, har sammen med sønnen Aske på 6 måneder testet tøj af mærket minipop, som ungerne.dk forhandler. 
 
Karina fortæller:  “jeg har testet flere forskellige styles fra Minipop på min søn Aske.” 
 
Aske har testet: bodystocking, heldragt, bukser og et par strømper i str. 68/74. 
Jeg modtog en rigtig fin pakke fra Ungerne.dk, der indeholdte det blødeste og lækreste tøj i flotte dusede farver.
1
2
 Jeg er simpelhen så imponeret over kvaliteten. Tøjet er lavet af 50% modal og 50% bomuld og i en lækker tynd ribkvalitet, som jeg var rigtig spændt på at afprøve. Jeg har nemlig før oplevet ribkvaliteter, som bliver meget løse med tiden. Men det er overhovedet ikke tilfældet med Minipop. Det holder faconen til perfektion. Efter første vask så tøjet meget smalt ud, men når først Aske får det på, sidder det virkelig godt. 
Vi har allerede brugt tøjet rigtig mange gange, men det er slet ikke til at se på tøjet. Det ser stadig ud som nyt, både form og farve holder.
 
3
4
Bodyen er i den fine lyse grønne farve, som de kalder for Dusty Green, den har et bredt stykke ved ærmerne, hvilket gør at ærmerne sidder hvor de skal og ikke kravler op. Den koster 169 kr. Og egner sig godt til babyer med en lang overkrop. 
 
5
6
Bukserne sidder virkelig godt på Aske, selvom han har ret tykke lårbasser. Bukserne er tilpas lange i det og størrelsen  ligger til den store side. Bukserne har en bred elastikkant foroven, den er tilpas elastisk, sidder godt til, men uden at stramme omkring maven. Farven på bukserne kaldes nightblue og er virkelig fin. De koster 159 kr. 
 
7
Strømperne er ligeså bløde som tøjet i kvaliteten og er derfor nemme at komme på Aske. De bliver på fødderne, selvom de ikke har en bred elastikkant. Strømperne består af 80% bambus, 18% Polamid og 2% elastan. Et par strømper koster 30 kr.
 
8
Heldragten har en virkelig lækker pasformen. Der er metalknapper ved halsen og langs benene, som er nemme at lukke og samtidig holder de rigtig godt. Dragten er måske en anelse til den lille side, men sådan plejer det gerne at være med heldragter til Aske. Den koster 229 kr. 
 
Tøjet er blevet testet godt og grundigt både inde og ude. Aske er begyndt at krybe, så tøjet har virkelig været udsat for lidt af hvert, men det er slet ikke at se på tøjet. 
 
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
 
Nytteværdi: GOD – lækkert kvalitets babytøj, som er smørblødt og behageligt for baby at bevæge sig i. 
 
Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er virkelig god, det er slet ikke at se på tøjet det har været vasket mange gange allerede. 
 
Pris: GOD – her må jeg absolut sige at pris og kvalitet hænger sammen. Selvom tøjet koster mere, end jeg normalt plejer at give for babytøj, kunne jeg nok godt gøre en undtagelse lige i dette tilfælde. 

Næste indlæg

SÅ er juleræset i gang.... !?!