Pytt Living – fokus på køkkenet – Testfamilien
Designerlækker mandestøvsuger fra Electrolux (UltraPower Green)

Pytt Living – fokus på køkkenet

Vores tester Camilla har testet forskellige produkter fra Pytt Living – viskestykker, grydelapper, forklæde og simmerbag.

Camilla fortæller: “Vi var meget spændte på hvordan simmerbagen virkede, hvor gode viskestykkerne var til, at suge vand til sig og selvfølgelig også kvaliteten på de forskellige produkter. Da vi modtog pakken blev jeg positivt overrasket over deres lækre design og den lækre læderdetalje alle produkterne besidder.”

“Vi har altid haft svært ved, at finde viskestykker der havde en effektiv sugeevne og som ikke var gennemblødte efter, at have tørt en enkelt tallerken. Så mine forventninger til Pytt Livings viskestykker var høje. Men jeg var heldigvis positivt overrasket over dem, de var ikke blot pæne men deres suge evne var rent faktisk god. Hvilket resulterede i, at jeg anbefalede dem til nogle veninder og jeg kunne godt finde på at investere i nogle flere viskestykker på sigt. Prisen er nemlig god når man tænker på kvaliteten, her sammenligner jeg fx med en pakke med to viskestykker fra supermarkedet til en pris på 100kr, som vitterligt var gennemblødte efter en tallerken.”

“Udover dette så testede vi også deres simmerbag, jeg må indrømme at jeg aldrig havde skænket sådan en fidus en eneste tanke. Jeg anede heller ikke hvordan den skulle bruges, men da jeg fandt ud af dette besluttede jeg mig for at kaste mig ud i risengrød i håb om, at simmerbagen kunne forhindre min altid brændte risengrød! Dette var en succes, jeg har aldrig lavet så god og cremet en risengrød før. Udover risengrød blev den også brugt til nogle gryderetter. Den er både nydelig, at kigge på men virker også efter hensigten. Vi vil også få gavn af den til sommer, hvor den ville kunne holde vores ting kolde på en eventuel skovtur. Så det ser vi frem til, at få den brugt til!”

“Den eneste ting jeg (Camilla) ikke har testet selv er forklædet, hvilket skyldes at det er manden i huset der for det meste laver mad! Men han har brugt det flittigt og det har skånet ham for en masse pletter på tøjet. Udover at det er et godt hjælpemiddel i disse situationer, så er det ligesom de andre ting fra Pytt Living yderst lækker kvalitet og så er det som tidligere nævnt – PÆNT! Hvilket vi nok ikke kan løbe fra, at herhjemme går vi meget op i dette. Vi havde ikke før modtagelsen af forklædet tænkt, at det var noget vi behøvede eller i så fald gad bruge vores penge på. Men når vi har det, kan vi se hvor meget det egentlig bliver brugt og hvor rart det er at have!”

“Til sidst er der grydelapperne, de virker som de skal, holder godt på varmen og hvor er jeg dog glad for dem! Jeg har længe tænkt på, at skifte vores grimme grønne handske ud og det har jeg nu kunne gøre! De er endnu engang både bedre og pænere end de billige grydelapper vi havde i forvejen. Så jeg vil sige, at de er de 129kr værd!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Middel. Her har jeg simmerbagen og forklædet i tankerne, i og med at det ikke er nogle ting vi mener er uundværlige.

Holdbarhed: God. Dette gælder egentlig alle produkterne, da de er af god kvalitet, dog skal man være opmærksom på, at pille alle læder stropperne af inden vask. På denne måde holder de længere.

Pris: God. Priserne er gode og retfærdige i forhold til kvaliteten på produkterne.

Kvalitet: Meget god. Alle tingene fra PYTT living er i god og lækker kvalitet og kan klart anbefales.

1 kommentar

  • Camilla Rasmussen

    Vi har grydelapper og viskestykker fra Pytt. De er lækre i designet og holdbare. Dog er det et minus med at man skal fjerne læderstropperne. Jeg har haft glemt det, og det bliver de ødelagte af. De bliver ihvertfald helt stive og mørke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designerlækker mandestøvsuger fra Electrolux (UltraPower Green)