NYTÅRSFORTSÆT lige om hjørnet…. én ting, som måske kan hjælpe mig lidt på vejen med et af mine – Testfamilien
Test af Bobles nyheder - Musling og Pindsvin med lyd

NYTÅRSFORTSÆT lige om hjørnet…. én ting, som måske kan hjælpe mig lidt på vejen med et af mine

#sponsoreret

Julen er for mange forbundet med en masse dejlig mad og juleguf i lange baner. Og det er ikke en undtagelse her hos os. Jeg kom til at stille mig op på badevægten i går – og DET skulle jeg nok aldrig have gjort. Puha, vidste godt at jeg havde spist godt – men vidste ikke at det var gået SÅ galt.

Så, som det næsten er hvert år, så er mit nytårsfortsæt bl.a. at skulle til at leve mere sundt, dyrke mere motion, være en bedre mor og en bedre kæreste. Der må gerne ryge 10-12 kg., så jeg kan komme ned på vægten, som jeg havde fra før Magnus blev født. Så målet må være at tabe 1 kg. om måneden i hele år 2017. For tror på, at det er bedre at sætte et langsigtet mål, end at skulle gøre det hele på blot 3 måneder. Det er en livstilsændring der skal til her. Ingen tvivl om det.

For en måneds tid siden blev jeg præsenteret for Danmarks nye måltidsbar: RATION. Et helt æble, korn, kerner og god smag samlet i en RATION bar. God energi og mæthed i et nemt og lækkert mellemmåltid.

Jeg har prøvet måltidsbarene i den sidste måneds tid. Og har brugt dem både som morgenmad – et mellemmåltid og efter træning. Der er forskellige smage og jeg kan lide dem alle sammen (og jeg er ret kræsen af natur).

Der findes pt. følgende 4 smage: Æble og Kanel, Æble og rabarber, Æble, ingefær og chili samt Æble, rødbede, gulerod og citron.

De har en lille nem størrelse og er lette at have med på farten. Du får med en RATION bar det der svarer til et helt æble, forklædt som æblemos og tørrede æblestykker. De er fyldt med naturlige fibre, frugtsukker og C-vitamin. Du får mindst 8 % hele havrekerner i en RATION, som er godt for fordøjelsen. Ud over fibre fra havrekerner, så får du akacie- og cikoriefibre. En RATION er ikke en proteinbar. En bar indeholder max 200 Kcal og anbefales at indtages sammen med et glas vand.

Prisen for en bar er 25 kr. og kan købes her. Det svarer til hvad en fransk hotdog ca. koster på en tank. Synes at prisen er i den høje ende, men til gengæld kan du bruge baren i stedet for et (mellem)måltid.

Jeg kunne sagtens finde på at bruge RATION, som
en del af min nye og sundere livsstil, som jeg har planer om at 2017 skal omhandle.

Hvad er dit nytårsfortsæt?

Kram fra Mammarose Mie og GODT NYTÅR (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Bobles nyheder - Musling og Pindsvin med lyd