Test af Anex Sport kombivognen fra mamaspace.com – Testfamilien
Tip til hjemmetræning med bObles

Test af Anex Sport kombivognen fra mamaspace.com

#ANNONCE

Vores tester Charlotte og sønnen Nichlas har været ude og teste en rigtig smart kombivogn af mærket Anex Sport, der er perfekt til en moderne sund og aktiv livsstil.

Vognen er det første produkt hos det helt nye webunivers til mødre mamaspace.com.

mamaspace.com er et livsstils- og shoppingunivers for mødre med de absolut bedste produkter og brands. I de kommende måneder lanceres yderligere produkter og tjenester.

Om Anex Sport Kombivognen

Den er anbefalet til børn imellem 0-36 måneder ? liggemålet er på 76 cm. Den er udført i UV 50 materiale, der beskytter dit barn mod solen.

Nichlas på ca. 1,5 år kunne stadig ligge i barnevognsdelen, men det varer ikke længe før at det er klapvognsdelen der skal tages i brug til middagsluren, hvilket den bestemt også er velegnet til i den tid vi går i møde.

Det er super smart med barnevognskassen, som kan tages af og bruges som lift/vugge.

Det er en kombivogn, så den kan nemt laves om til klapvogn og det sker nemt ved et klik på siden af vognen. Til klapvognsdelen medfølger også en lækker matchende fodpose.

Af ekstraudstyr medfølger Pusletaske, Shopping bag, Regnslag, Myggenet, Madras af kokosfibrer, der former sig efter dit barn.

Den er udført i miljøvenlige materialer og der er brugt Innovative teknologier, der gør barnevognen sikker og nem at håndtere. 

Charlottes vurdering af barnevognen er, at den er utrolig let og nem manøvre rundt med, den er helt perfekt til mennesker som bor i storbyen eller til dem som ikke har særlig meget plads både i bolig og bilen.

Charlotte synes, at man får en rigtig fin vogn til pengene. Det er utrolig nemt at skifte barnevognsliften ud med klapvognsliften. Eneste minus er, at hjulene ikke er punkterfrie. Så en god ide at have en pumpe med i tasken – just in case (-:

Alt i alt får den 4 ud af 5 stjerner.

Prisen på vognen er kun 6.400 kr. og den kan bestilles her.

Følg med hos Mamaspace.com enten på Facebook eller Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til hjemmetræning med bObles