Test af City Select Lux Klapvogn fra Babyjogger – Testfamilien
Test af Hemorcool, til behandling af hæmorider

Test af City Select Lux Klapvogn fra Babyjogger

Vores tester Sanne, har testet en City Select LUX Klapvogn fra Babyjogger sammen med sin datter, Alma, på 1,5 år.

Sanne fortæller:

Vi har været så heldige, at få lov til at teste en brugervenlig City Select LUX klapvogn fra babyjogger, som er en klapvogn, der kan vokse i alle retninger. Måske er det mere passende, at kalde den en multivogn der ved hjælp af ekstra tilbehør kan bruges til tvillingevogn eller søskendevogn i mere end 20 forskellige kombinationer.

Lige nu var vores behov herhjemme at finde en klapvogn, som passer til vores behov og hvor min datter kan sidde behageligt, trygt og stabilt.

billede-1

Som sagt er klapvognen aldeles brugervenlig, da den kommer i en samlet papkasse og er samlet på under 5 minutter, hvor den så er klar til brug. Stellet, betrækket og de små detaljer kan man virkelig mærke fra første berøring er kvalitet og gennemtænkt. Det er en tung, men let vogn forstået på den måde, at den er stabil men let at manøvre rundt med svingbare hjul. Førhen har vi haft en klapvogn, som nærmest ikke kunne stå alene, fordi den væltede eller ikke kunne køre på ujævn vej, uden at den let kunne tippe. Derfor testede vi som noget af det første stabiliteten i klapvognen.

billede-2 billede-3

Som noget nyt har BabyJogger lavet en indbygget håndbremse i styret, som både kan anvendes når vognen står stille eller man går ned af en bakke, hvilket vi synes var super genialt tænkt. På den måde føler vi, at vi altid har kontrol over vognen og at den ikke løber fra os.

Dernæst ville vi teste brugervenligheden i at lægge sædet ned, når Alma skulle sove. Vi troede først, at man skulle have fat i siderne og nærmest løfte sædet af, men det viste sig at være lettere end som så. Bagved sidder der en knap, som du kan trykke på og derved justeret sædet i præcis den vinkel, du ønsker. NEMT, ikke?

billede-4

En anden fed deltaje bagpå sædet er, at der er en lille lomme med lynlås til mobiler, pengepung eller andre værdigenstande samt et indbygget net til for eksempel drikkedunk, mad, legetøj eller en pakke vådservietter. På den måde har du de vigtigste ting lige ved hånden.

billede-5

Under vognen har man for en gang skyld også tænkt på, at forældre shopper, handler eller slæber diverse grej med rundt. Den store opbevaringsplads gør, at du sagtens kan pakke vognen til en tur i skoven med tæppe, madpakker og eksta tøj eller måske en overnatning et sted?

billede-6

Efter en dejlig tur i skoven, byen eller evt en ferie er klapvognen let og ligetil at slå sammen.

Vi har en citroen c4, som ikke er verdens største bil, så derfor er det altid et krav, at minichefens køretøj herhjemme kan klappes sammen uden at fylde hele baggagerummet, hvilket man må sige er opfyldt.

billede-7 billede-8

Nogle minusser ved vognen?

Ja, det eneste minus, som jeg kan komme på er at styret ikke kan justeres – eller det kan det godt, men kun op, hvilket er et problem for mig, når jeg ikke måler højere end 152 cm, men det er ikke noget, som ville gøre at jeg ville fravælge vognen, da det er en lille detalje i forhold til hvad vognen ellers kan.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I og med, at det er en vogn, som kan tilpasses via ekstra udstyr til netop dine behov, så er den helt ideel til os, som har planer om at tilføje et medlem til familien, i stedet for at vi skal ud og have en søskendevogn på et senere tidspunkt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den kan bruges fra første barn til andet barn og sågar helt til tredje barn, hvilket selvfølgelig hænger sammen med kvaliteten, som er helt i top.

Pris: GOD – Prisen er 7.699 kr på selve klapvognen, hvilket jeg faktisk synes er en god og fair pris i forhold til andre konkurrende produkter på markedet, da du som sagt med denne kan slippe for at både at skulle købe en barnevogn, en klapvogn og senere hen en søskendevogn.

Kvalitet: MEGET GOD – Du er ikke i tvivl om kvaliteten, når du har vognen i hænderne, for der her er KRAM, som min mormor ville sige.

TAK FORDI I LÆSTE MED! 

 

7 kommentarer

 • Josefine

  Super beskrivelse, tak. Jeg er tæt på at trykke køb, men mangler at finde ud af, hvad liggemålet/længden er? Kan min datter på snart 100 cm. ligge godt i soveposition, uden at benene rækker for langt udover?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er meget i tvivl hvordan de små sover i den? Den kan jo ikke ligges helt plan ned, sover de ordentlig i den alligevel? Jeg har en dreng på et halvt år, kan han godt holde til at sove fulde lure i den, eller er det skidt for kroppen at der lige er det “knæk”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Kan kun erklære mig enig med Kim, omkring City elite modellen. Så er denne i samme klasse kan den klart anbefales. Misunder dog at denne kan bruges til to børn, så måske vores elite skal skiftes til denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Til vores drenge havde vi en City elite fra Babyjogger. Vi købte den som klapvogn til den ældste. Da den mindste kom købte vi også lift til den. En helt fantastisk vogn at gå rundt med. Fungerer super godt med lift i til de små og som klapvogn til de bliver lidt større. Hvis den nye model er samme gode kvalitet vil jeg til enhver tid anbefale den til andre. Det bar et af se bedste køb vi har lavet til vores drenge 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi tænker at købe den tidligere udgave da vi venter nr to og har en på 11 måneder, da er det super smart at den ikke fylder mere end en almindelig barnevogn selvom der er plads til klapvogn og lift, dog kunne jeg godt tænke mig at vide hvordan man sætter en kørepose fast bnår man skal bruge selerne i klapvognen.
  Mvh Stine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligner og lyder som en fantastisk lækker vogn! Er især vild med, at den kan foldes så meget sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nej hvor er den snart!! Det var da den vi skulle have haft da børnene var små og vi rejste rundt i verden! Det havde da været noget nemmere og knap så tungt, som en teutonia klapvogn 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Hemorcool, til behandling af hæmorider