TEST af BabyJogger City Tour 2 – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Elite 2

TEST af BabyJogger City Tour 2

Vores tester Winni har testet City Tour 2 klapvogn fra Babyjogger.

Winni fortæller:

“Vi kendte godt mærket Babyjogger, og med gode erfaringer i bagagen, blev vi så glade for at få lov til at teste Babyjogger City tour 2 klapvognen.

Denne klapvogn er en ny og opdateret version af den vindende model City tour, nu med flere smarte funktioner som fuld ligge stilling, fodstøtte og opgraderede hjul. Klapvognen fylder ikke meget, er nem at samle og vejer kun 6,5 kg., så storesøster også kan gå med den. Den har en vægtkapacitet på 22 kg, samt 7kg i varekurven, så en vogn man kan have langt ud i fremtiden.

Denne klapvogn har alle de funktioner du har brug for: et behageligt, polstret sæde, ligge-indstilling, 5-punkt sele, kaleche med et net-kighul og en UPF 50+ solbeskyttelse.

Det smarte er også drej- og låsbare forhjul, der kan tages af, så vognen fylder mindre i bilen eller på farten, der medfølger en transportpose som vognen kan ligges i, så du kan bære klapvognen, perfekt når du er på tur, eller skal på ferie.

Vores datter Freja på snart 2 år, elsker at sidde i klapvognen, den gode støtte i ryggen gør at hun sidder godt, og glider ikke ned i sædet. Vi har fået en bøjle med, så Freja også har noget at holde ved på turene. Vi bor i København, og jeg synes klapvognen er rigtig god til bykørsel, da hjulene bedst egner sig til asfalt med kun få ujævnheder, og ikke så meget til offroad. Denne klapvogn kan bruges fra fødsel hvor der kan købes en lift til, så hvis man er til små vogne, så er denne perfekt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: GOD – superfin lille klapvogn der er nem i hverdagen, hvis du lige skal aflevere i institution, ud og handle eller man skal på ferie. Den er virkelig nem at samle, det kan gøres med én hånd, og den bliver så lille at den kan være i en transporttaske og over skulderen. Denne klapvogn egner sig godt til by, og hvis du har en lille bil, så skal du ikke tænke på pladsen. Størrelsen på klapvognen gør, at du kan tage den med i lufthavnen og ind i flyet, hvilket er et plus. Vi kan dog rigtig godt lide at tage i skoven, ud på lange ture hvor terrænet måske er mere ujævnt, og det synes jeg ikke denne klapvogn er egnet til. Men alt i alt en super lækker klapvogn.

Holdbarhed: MEGET GOD – der er max vægtkapacitet på 22 kg og 7  kg i varekurven, dvs. at du kan bruge klapvognen til ca. 3-årsalderen, og det synes jeg er et plus. Derudover så har den fuld liggestilling, så barnet kan sove i klapvognen når man er på ture, eller er ude og rejse, og det gør virkelig man ikke skal tænke på hvor man er, og hvornår, for barnet kan sagtens sove en lur i vognen.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD – vejledende pris er ca. 1600 kr. det synes jeg er en meget fin pris for en klapvogn med så mange funktioner, og at den kan holde så længe, at man ikke skal skifte den ud indenfor kort tid, super god kvalitet der også gør at klapvognen har vundet bedst i test. Der kan derudover også tilkøbes lift, så den allerede kan bruges fra fødsel.  Tilkøb af bøjle er prisen ca. 250 kr.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Elite 2