TEST af Baby Jogger City Elite 2 – Testfamilien
TEST af tyngdetæppe fra The NAPLap

TEST af Baby Jogger City Elite 2

To af vores testere har testet Baby Jogger City Elite 2.
Linda fortæller:

“Søger du en klapvogn som skal være ultra nem at køre med, let at klappe sammen, med lækker komfort og hvor der er tænkt på detaljerne? – så skal du helt klart købe en Babyjogger City Elite 2.

Vi bor på landet og går rigtig mange ture og da jeg hjemmeskoler og hjemmepasser mine drenge er vi rigtig tit i skoven så jeg har virkelig fået testet klapvognen i forskeligt terræn.

Den er ultra nem og let at køre med uanset om det er på asfalt eller i skoven.

Jeg er vild med man kan hæve fodstøtten så den også støtter de helt små baby-ben og det justerbare styr gør at det nemt kan indstilles til lille lave mig eller min høje mand alt efter hvem der skal køre vognen.

Det er virkelig en dejlig luksus klapvogn i et flot og lækkert design til en fair pris.

Babyjogger City Elite 2 kan bruges helt fra nyfødt (der kan tilkøbes lift som passer til klapvognen) og op til børnehavealderen.

Ryggen på klapvognen kan indstilles i lige den vinkel man ønsker og så kan den ligges helt fladt og man kan hæve fodstøtten så man får et helt fladt liggemål i klapvognen på hele 98 cm, så der er masser af mulighed for at baby/barn kan få en dejlig god lur i klapvognen.

Klapvognen har højdejusterbart styr, parkeringsbremse som sidder oppe ved styret, hvilke jeg syntes er mega smart, og så er jeg vild med at 5-punktsselen har beskyttelsespuder så der ikke er noget som kan genere ens baby/barn når de sidder i vognen.

Klapvognens gummihjul gør det mega nemt og let at køre vognen og forhjulet kan både indstilles så det kan dreje og så det ikke kan dreje, igen en funktion jeg syntes er vildt smart.

Selve kalechen er lavet i stof der er UV50+ og så er den dejlig stor så den kan skygge for solen/vejret. Ovenpå er der et “vindue/kighul” så man kan se ens baby/barn og i siderne er der ventilationsluger som nemt åbnes og lukkes med ved hjælp af de magneter der sidder i.

Under klapvognen er der en pænt rummelig indkøbskurv.

Babyjogger City Elite 2 opfylder naturligvis alle sikkerhedskrav og er godkendt til at have en max vægtkapacitet på 22 kilo (men Babyjogger har faktisk selv testet vognen til at kunne klare 39,5 kilo).

Klapvognen er lavet så mega smart at man nemt kan klappe den sammen med én hånd  ved at trække i “snor 1” og derefter løfte i “snor 2” – det skal prøves før man opdager hvor genialt og nemt det er. Når man har slået den sammen er der er “lås” som sikrer at vognen forbliver slået sammen indtil man skal folde den ud igen.

Den vejer kun 11,5 kilo så den er nem at få ud og ind af bilen og så fylder den ikke ret meget når den er klappet sammen, igen et kæmpe plus.

Vi har også det fine bakkebord der passer til klapvognen og det klikkes nemt og hurtigt fast og så er der mulighed for at have en drikkedunk og mad fremme selvom man er på tur.

Det eneste lille bitte minus i min optik er at man ikke kan vende sædedelen hvis nu ens barn har behov for at blive skærmet men her hjælper den store kaleche heldigvis når den er foldet helt ud.

Regnslag, bakkebord, lift, bøjle m.m. kan altsammen købes seperat så det passer til klapvognen.

Vi er MEGA glade for klapvognen og vil absolut anbefale den til alle der ønsker en flot, let klapvogn med mulighed for at baby/barn kan ligge helt fladt og som er ultra nem at køre med.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –De fleste har behov for en klapvogn til deres baby/barn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har gået MANGE ture i al slags terræn og vejr og den ser stadig ud som ny.

Pris: MEGET GOD – Babyjogger City Elite 2 er i min optik 100% fair i prisen. Omkring 3.200 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top og designet er både pænt og funktionelt.


Almedina fortæller:
“SÅ blev det endelig vores tur til at eje en Baby Jogger klapvogn og vi har glædet os så meget herhjemme (læs: mor har glædet sig mest). Men jeg har bare hørt så godt om dem og vi er superglade for at kunne få lov til at teste den helt nye Baby Jogger City Elite 2 klapvogn, som er en opgradering af den meget populære forgænger City Elite.
Den er allerede blevet testet på al muligt terræn og den er nem og praktisk at have med. Jeg vil helt sikkert mene, at med Baby Jogger City Elite 2 får man en klapvogn, der er designet til alt slags brug, om det er en kort tur i shoppecenteret eller en dejlig tur ud i naturen, så er dette klapvognen, der opfylder alle dine behov. I hvert fald vores. Den er med på alle vores ture, uanset hvor vi skal hen.
Sædet er rummeligt og ryglænet kan justeres trinløst og har en fempunktssele. Norah har masser af plads i den og sidder rigtig godt i den. Klapvognen har derudover også en indbygget fodstøtte, som giver Norah ekstra støtte, når vi går med vognen. Sammen med den og fempunktsselen sidder Norah ret fast og stabilt og jeg skal derfor ikke bekymre mig om hun kan vælte ud eller andet (specielt, når hun sover i den).
Noget andet vildt meget smart er, at Baby Jogger City Elite 2 nemt kan slåes sammen med en hånd til en kompakt pakke. Når vognen er slået sammen, har den en smart sikkerhedslås, som sikrer at vognen forbliver lukket. Den er nem at løfte og smide i bagagen og have med på tur.
Kalechen på City Elite 2 beskytter både mod vejr og vind og dette er testet op til flere gange herhjemme. Kalechens stof er UV50+ og den har en ventilationsluge samt kikhuller, der lukkes med magneter. På den måde kan jeg altid holde øje med hende, når kalechen er slået til.
City Elite 2 har en samlet vægtkapacitet på fantastiske 39,5 kilo og så har den et liggemål på hele 98 cm. Dvs. den kan bruges fra helt spæd (med lift) til du har et stort børnehavebarn. Det er virkelig win-win, så slipper man for en masse forskellige klapvogne i forskellige størrelser og kan bruge den samme hele vejen.
Min vurdering af klapvognen er følgende:
Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Den har en fantastisk nytteværdi for os og er virkelig en stor hjælp i hverdagen. Den er let og praktisk og kan tages med alle vegne.
Holdbarhed: MEGET GOD – Klapvognen er lavet i et lækkert og slidstærkt materiale, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har en god vogn i mange år. Også til det næste barn en dag!
Pris: GOD – Prisen er 3.199 kr. for klapvognen, hvilket jeg synes er en ok pris. Du får meget for pengene og andre vogne i denne klasse ligger til samme pris.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er meget fin til prisen og man får hvad man betaler for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af tyngdetæppe fra The NAPLap