TILBUD – Drømmer du om magi? Tag til Disneyland Paris med op til 30% i rabat (udløber den 28. marts 2017). – Testfamilien
Test af Kitchenfriend fra Køkkenkværnen

TILBUD – Drømmer du om magi? Tag til Disneyland Paris med op til 30% i rabat (udløber den 28. marts 2017).

#annonce

I Disneyland Paris kan du opleve magiske øjeblikke som ingen andre steder

Disneys magiske eventyr og figurer vækkes til live.

Disneyland i Paris er Europas største og mest populære forlystelsespark som byder på fortryllende og unikke oplevelser i de mange forlystelser og attraktioner, Disney-parader og Disney-shows med alle de kendte og elskede Disney figurer.

Friferie tilbyder frem til d. 28. marts 2017 op til 30% inkl. halvpension – kvit og frit. Bestil HER.

Der findes 7 temahoteller i Disneyland Paris

Alle hoteller ligger ved parken og der er gratis shuttlebus (Davy Crockett undtaget) til og fra parken. Hvert hotel her sit eget helt unikke tema, men er alle med Disney’s høje service og specielle gæstfrihed. Læs og vælg hotel nedenfor.

Disneyland® Hotel

Disney’s Newport Bay Club®

Disney’s Hotel New York®

Disney’s Sequoia Lodge®

Disney’s Hotel Cheyenne®

Disney’s Hotel Santa Fe®

Disney’s Davy Crockett Ranch®

Fra på søndag den 26. marts 2017 vil Disneyland® Paris funkle i anledningen af parkens 25 års jubilæum og give både dig og børnene en oplevelse for livet. Disneyland® Paris har brugt de sidste 25 års erfaring til at sammensætte et helt specielt og ekstraordinært show, hvor parken forvandles til en fantastisk glitrende overraskelse. Lad dig fortrylle med de klassiske fortællinger som stråler som aldrig før og nye eventyr får glød i dette ny og storslåede show som kun kan opleves i Disneyland® Paris. Det store 25 års jubilæumsshow er en unik chance for at opleve magien som aldrig før.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Kitchenfriend fra Køkkenkværnen