DEN STORE BOBLESTEST – Testfamilien
Test af bObles Alfabet og det store O

DEN STORE BOBLESTEST

Hos testfamilien.dk har vi testet de fleste af produkterne fra Bobles fantastiske udvalg af Tumlemøbler.

Vi har også testet events som Barselsbreak og motorikmagi.

1p8a9697

Den glade udvikling hos bObles:

bObles har skabt 5 Tumleikoner, som hver repræsenterer helt naturlige og grundlæggende elementer i barnets motoriske udvikling.

image13

Med bObles Tumleikoner er det bObles ambition at skabe et bevægelsesunivers, der kan blive ved med at inspirere til kropslig leg, kropslig glæde, og bevidsthed om alt det kroppen kan og det man skal prøve af.

De 5 ikoner beskrives således:

LIGGE PÅ MAVEN OG LEG (mørkegrønt ikon)

–  Og ryggen bliver stærk og sej

En stærk ryg er et super vigtigt udgangspunkt for barnets videre bevægemønster – både når barnet som helt spæd skal være maveliggende, men også når barnet er i voksealderen. Noget af det bedste, man kan gøre, er at skabe nogle betingelser, der hjælper barnet på vej, og ikke mindst vedligeholder en stærk ryg.

RULLE, KRYBE OG KRAVLE (Rosa ikon)

– og lig fortsat på din navle

Med en stærk ryg vil barnet opleve, at det er nemmere at rulle. Når barnet ruller, er det selv i gang med at bevæge sig, og i kombination med barnets nysgerrighed, skaber dét grobund for den videre udvikling, hvor barnet begynder at krybe og kravle.

Det lille barn kan have gavn af at blive hjulpet lidt på vej, men ellers er det bare om at skabe universer af forskellige højder og drøjde og motiverende objekter med lys og lyd, så rammen er sat for bevægelse. Det lidt større barn skal endelig blive ved med at rulle, krybe og kravle, for det er så gavnligt for barnets kropsbevidsthed.

OP OG GÅ (mørk blå ikon)

– ud at gå

Kom op og stå. Det helt lille barn gør det som oftest først på skødet, men det skal øves mange gange førend sikkerheden er der, og de første selvstændige skridt bliver taget. Det kræver muskelstyrke i benene og rigtig god balance at gå. Så når barnet står og bøjer og strækker benene, er det ren muskel- og balancetræning. Det lidt større barn skal også have mulighed for at øve og øve, for det er dét, der skal til, førend en færdighed opnås.

HOP (lime grønt ikon)

– hop som en spilop

Det er vidunderligt at hoppe – for dét er det nærmeste vi kommer på at flyve. I alle aldre skal denne udfordring tages op. Et perfekt hop består af et afsæt og en landing og kan variere i det uendelige. Jo flere gange vi hopper, desto bedre lærer vi kroppen at kende – og jo sjovere bliver det.

BALANCE, BALANCE (lilla ikon)

tag en chance

Balancen har indflydelse på alt, hvad kroppen foretager sig. For det helt lille barn bliver balancen stimuleret ved hver eneste bevægelse og ved hver eneste niveauforskel. Når barnet er lidt ældre og selv kan komme omkring, bliver balancen ikke kun stimuleret, men også udfordret. Jo mere tryg barnet er ved sin balance, jo mere vil barnet selv udfordre den ? og det er bare fantastisk.

FullSizeRender-28


Alfabetet og det store O:

2 af vores testfamilier har testet de forholdvis nye bogstaver og Alfabet fra bObles .

Læs den samlede test her.


Balancesko: 

Stå, gå, hink, hop. Gå på indersiden og ydersiden af fødderne – hvem kan gå den mest gakkede gangart? Med bObles balancesko på kan børn og barnlige sjæle gakke ud og udfordre balancen ved stående at vippe, prøve at gå eller hoppe. bObles balancesko er rundede i bunden, hvilket giver dem en naturlig vippefunktion. Læs vores test af balanceskoene her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Bil: 

Den nye bil fra bObles transportserie er et hit for én som elsker at tumle og ikke mindst at race rundt.

Læs den samlede test her.

12884394_10154603942144186_1221164992_n


Båd:
Båden har mange funktioner i sig, og til en i en lille størrelse er det en supergod ting med vippefunktionen, når den er vendt på hovedet, og også rigtig god på den anden led, når der skal trænes nakke og ryg. Læs den samlede test her.
12895292_10154603942159186_1389492193_n

Design Edition:

Design edition er tilbage – i 3 nye størrelser, som kan bruges på et utal af måder, både hver for sig og sammen. Lav en sej snoet sti igennem junglen, eller læg den ned og hold dig fast på tømmerflåden – mon du falder i vandet? bObles Design Edition er super i den fantasifulde motoriske leg, men også som bevægeligt møbel. Sid og vip fra side til side og hold koncentrationen, eller byg et bord- og stolesæt ud af de buede former. Design Edition er oprindeligt designet til Designmuseum Danmark i forbindelse med udstillingen Barnets Århundrede.

Køb Design Edition i 3 størrelser (lille H12, mellem H24, stor H36 cm) til en samlet pris af 1698,- (spar 399,-)

Læg de 3 Design Edition i kurven på www.bobles.dk og gå videre til kassen, så bliver rabatten trukket.

Kampagnen gælder til og med d. 21. december eller så længe lager haves.


Donut:

bObles donut er produceret i et oppusteligt elastisk materiale med en skumknap i midten, som gør den ideel i den motorisk udviklende leg. Med bObles donut er barnet altid i bevægelse, hvilket gør den velegnet til de aktive såvel som de stille aktiviteter. Balanceevnen bliver udfordret, når der siddes eller ligges på den. Ligger du med maven henover, styrkes nakke- og rygmuskulaturen. bObles donut inviterer til leg og tumling, og den kan endda trille, hoppe og stables. Se vores test her.

image7

Elefanten: 
Den skønne bObles Elefant har med sit symmetriske balancepunkt en enestående vippefunktion, hvor barnet siddende bliver udfordret og stimuleret. Det større barn kan stå på elefantens fødder og udfordre den stående balance ved at vippe og surfe. bObles Elefanten er god at kravle og sidde på, samt ligge henover – både på maven og ryggen. Se testfamiliens test af elefanten her.  
image11

Fisk lille: 
?Sid, til, rul, vip! bObles fisk giver med sin runde form et hav af muligheder for motorisk udviklende leg. bObles fisk findes i to størrelser, der kan stables ovenpå hinanden. Den lave er god til det lille barn, der lige har lært at sidde. Den store er ideel for det lidt større barn, og oven på hinanden er de velegnede til en teenager eller en voksen. bObles fisk kan trille, hvilket er meget motiverende for den motoriske udvikling. Barnet kan ligge henover den runde del og få styrket sin bagside og arme. Man kan trille til hinanden, eller trille og løbe efter den, og så kan man sidde på den runde del, mens den er i bevægelse.? Læs resultatet af vores test her.
IMG_6531

Fisk stor:
Sid, tilt, rul, vip! bObles fisk giver med sin runde form et hav af muligheder for motorisk udviklende leg. bObles fisk findes i to størrelser, der kan stables oven på hinanden. Den lave er god til det lille barn, der lige har lært at sidde. Den store er ideel for det lidt større barn, og oven på hinanden er de velegnede til en teenager eller en voksen. bOblesfFisk kan trille, hvilket er meget motiverende for den motoriske udvikling. Barnet kan ligge henover den runde del og få styrket sin bagside og arme. Man kan trille til hinanden, eller trille og løbe efter den, og så kan man sidde på den runde del, mens den er i bevægelse. Læs vores anmeldelse af den store fisk her.
FullSizeRender_2

Flagermus Juleedition 2014:
Vores første test var af år 2014s limited edition juledyr, som kommer i 2 størrelser. Flagermusen er super sjov og udfordrende for små og store. Den er udformet med 3 flader, som opfordrer barnet til at lege og vippe. Se testfamiliens test af flagermusen fra Bobles her.
image1-8

Flagermus – 2016-jubilæumsmodel:

“Vi har i anledningen af bObles 10 års jubilæum, kom der en helt ny  flagermus i speciel edition.

Flagermusen kommer i tre dele (2 små trekanter og en stor trekant) den kan bruges som balance bum på flere måder og som vippe. Læs den samlede test her. 


Fly:
bObles flyet er testet her.
img_1903

Frøen: 
bObles frø består af to dele, der både sammen og individuelt stimulerer det lille og større barns balance. De to dele i forskellige størrelser og former skaber glæde, leg og stor variation i barnets motoriske udfoldelse. Frøens hoved kan med fordel bruges, når det mindre barn skal ligge på maven, eller på ryggen, for derved at styrke barnets ryg-, nakke- og mavemuskler. Den store del af frøen er optimal at bruge til det større barn, når balancen, ryg- og mavemuskulaturen skal styrkes. Læs testfamilien test af bObles frø her.
image1

Julekalenderdyrene: 

Jagten på juleglæden kørte i julen 2014 som TV-afsnit på børnekanalen Boomerang. I den forbindelse kunne bObles præsentere de 3 populære karakterer fra TV-afsnittene; Johnny Skildpadde, som er fuld af fart og nysgerrighed, forfængelige og fine Palle Gris, samt søde og omsorgsfulde Gitte Kænguru. Se testfamiliens test julekalenderdyrene fra Bobles her.

image2-7

Kylling: 
Kyllingen fungerer som et godt og sikkert vippebræt, når den ligger på sin ryg, hvor barnet kan træne sin balance. Den kan også stå fast på den smalle flade eller bredden, som er skøn at sidde på, prøve at stå på, eller rejse sig op med. Kyllingen kan desuden anvendes ude på badeværelset, da den står fast på det glatte gulv uden at glide. Læs vores test her.
image_6

Krokodillen: 
Tag en gåtur op af bObles krokodille, leg bjergbestiger, når den er vendt på hovedet, eller lig på maven henover. Den søde bObles krokodille inviterer til leg og bevægelse. bObles krokodillens unikke trappefunktion gør det muligt at træne barnets balance, koordination og muskelstyrke. bObles krokodille er også designet, så den kan vendes på hovedet, hvor barnet kan ligge på maven og styrke ryg og mavemuskulatur, eller bruge den som en vippe. Blot ved at vende og dreje bObles krokodille kan kroppen blive rigtig klog, for man kan både stå, gå, vippe og ligge på den.? Læs testfamiliens test af  krokodillen her.
IMG_6532

Larven: 
bObles’ seje larve kan vippe og gynge – og giver børn masser af motoriske og fantasifulde udfordringer. Larven kan udfordre både små og store børns balance ved at ligge, sidde, stå, kravle og gå henover. Larven er lavet i 6 lag. Se vores test her.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Løven:
I forbindelse med bObles’ 10-års fødselsdag introduceres relanceringer af tidligere tumlemøbler i ny størrelse og nyt design. Flere af familierne fra testfamilien har testet løven i str. 16x16x16, altså en lille løve, som er super til baby, der kan øve sig i at rejse sig op, eller det større barn, som kan udfordre sig selv og balancere på den lille flade. Læs testen her.
IMG_4301

Mini donut:
Stor glæde i lille størrelse Booiing! Lige op til jul 2014, bød vi velkommen til Bobles nye Mini Donut. Den runde Bobles i det elastiske materiale kommer nu i lille størrelse i 8 glade farver til masser af motorisk leg gennem vinteren. Se testfamiliens test af mini donuts fra Bobles her.
image3-6

Motorikringe: 
bObles motorikringe består af 5 ringe i forskellige størrelser, der fordrer sjove og fantasifulde lege, som stimulerer og udfordrer børns motoriske udvikling. Ringene kan tages ud og sættes sammen på kryds og tværs. Sæt en ring på armen og snur, saml alle ringene som en stor dartskive, eller sæt tre på hovedet og balancer! Børn kan kropsligt eksperimentere ved at krybe, kravle, rulle, snurre, hoppe, hinke og balancere med motorikringene. Finde både i store og små. Læse vores anmeldelse af motorikringene her.
photo-24

Muslingen:
Bobles muslingen med ringle lyd.
Læs anmeldelsen her.

Myreslugeren:
Myreslugeren er et multifunktionelt tumlemøbel for spirrevipper og tumlebørn i alle aldre. Med bObles Myresluger får du flere tumlemøbler i ét, som alle formår at sætte fokus på barnets motoriske udvikling ved at opfordre til leg, kropslig udfoldelse og bevægelse. Se testfamiliens test af myreslugeren fra Bobles her.
image4-6

Ormen:

bObles orm er en lydløs skammel med vippefunktion, hvor barnet får mulighed for at bevæge sig samtidig med, at det sidder. Det betyder, at barnet kan reagere på de signaler, kroppen giver, og justere derefter. Læs testen af ormen her. Vi har testet ormen i kombination med en mini donut.

IMG_0027


Pindsvinet:

Teset af bObles pindsvindet. Læs den samlede anmeldelse her.


Skildpadden: 

Skildpadden kan bruges som er et fantastisk supplement til bObles? andre tumlemøbler, men kan også sagtens fungere alene, som balancebræt, skammel, vippe, trædesten – kun fantasien sætter grænser. Skal vi lege “Jorden er giftig”, eller “ø-hop”? bObles Skilpadde har en stor flade og en buet bund, hvilket fordrer en masse motorisk udviklende lege. Barnet kan stå, gå, ligge eller sidde på Skilpadden, alt imens kroppens balancepunkt bliver udfordret og stimuleret på bedste vis. Læs vores test her.

IMG_0855

Stor ælling:
Den buttede, nuttede bObles ælling inspirerer til en masse nye lege. Barnet kan siddende gynge sig gennem bølgerne, stå balance på ællingens ryg og ligge på maven henover. Både balanceevne og koordination bliver trænet på vores nye ælling, som har et udfordrende balancepunkt både for det lille og det større barn. Ælling elsker at blive tumlet på, og har man flere, kan de stables til forskellige siddehøjder. Gør klar til leg! Læs vores test af ællingen her.
image2-18

Tumlebræt:  
bObles tumlebræt sætter fart og bevægelse i dit barn – og i de øvrige tumledyr fra bObles universet.Dit barn kan sidde eller ligge på tumlebrættet og rulle i alle retninger. Hvis du lægger et andet tumlemøbel på tumlebrættet, forvandler det sig til et køretøj fuld af sjov og ballade.?bObles rullende tumlebræt er for det lille og større barn. De indbyggede hjul minimerer risikoen for klemte fingre. Læs vores test her.

IMG_1170


Tumlegulv:

bObles nye tumlegulv kan samles og sammensættes på en masse forskellige måder til fantasifuld leg og spilopper. Gå gennem junglen på den snoede sti eller hop over floden på de runde udskiftelige trædesten. Spil, læs eller hyg dig og slap af på bObles tumlegulv med dine venner. Læg den lille baby på maven på det bløde, isolerende gulv og lad farvekontrasterne stimulere sanserne. Du kan også designe dit helt eget gulvmønster ved at vende de runde cirkler. Læs testfamiliens test her.

image1

1p8a0268

Header og footer foto af Annamaria Anhalt.

25 kommentarer

 • Anne

  Vi elsker Bobles, men har endnu til gode rigtig at tage dem i brug, eftersom vores søn ikke er så gammel endnu. Men pt. har vi stor fornøjelse af Kyllingen og Musen! Vi har en masse af de lidt større skumfigurer på dåbs-ønskelisten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattie

  Herhjemme elsker vi bobles, vi har en elefant, fisk, vandmand, rulle bræt og skoene. Det er så fantastisk hvor meget man kan bruge dem til. Den lille vipper, kravler, står og leger på dem. Den store kører rundt, bygger tårne og laver balance konkurrencer med vennerne på dem. Det er altid en fest når de er fremme. ❤ helt sikkert et godt køb til alle Børne størrelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattie

  Herhjemme elsker vi bobles, vi har en elefant, fisk, vandmand, rulle bræt og skoene. Det er så fantastisk hvor meget man kan bruge dem til. Den lille vipper, kravler, står og leger på dem. Den store kører rundt, bygger tårne og laver balance konkurrencer med vennerne på dem. Det er altid en fest når de er fremme. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Herhjemme har vi mange produkter fra Bobles, bl.a. kylling, elefant, krokodille, tumlebræt, tumlegynge og hule. De første fik min søn (6 år) i dåbsgave og siden er mange kommet til, også til lillesøster på 2 år. Vores børn er vilde med produkterne, og der bliver næsten dagligt lavet forhindringsbaner, hvor der bliver løbet, krybet, hoppet og balanceret. Vores erfaring er, at Bobles er for (næsten) alle aldre. Ved de helt små er de bl.a. gode til at træne nakke og støtte i at hjælpe med at ligge på maven. Jo.ældre børnene bliver, jo flere bliver mulighederne. Til trods for den lidt dyre pris, er de helt klart alle pengene værd. Vi er vilde med Bobles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Her hjemme har vi elefanten, donut, lille fisk og stor fisk. Sammen med andre genstande er der lavet mange forskellige baner, de er blevet brugt som “gynge”, borde og stole, brugt enkelt vis til dvs. Kunster. Efter at vores datter er blevet 4 år har hun lidt mistet interessen, men de har været meget brug og holder stadig fint. Der kommer lidt hurtigt ridser i, men er ellers nemme at holde rene med en tur under bruseren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har både kyllingen, elefanten og krokodillen, og krokodillen har været den absolut mest brugte.
  Kyllingen er god tá vippe på, og har de fordele at den er både lille (nej jeg synes ikke de er så pæne at se på:)) og en del billigere end de andre.
  Elefanten har til gengæld aldrig været det store hit her, og bliver mest brugt som bord/skammel… for vippe funktion er lidt for voldsomt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg fik krokodillen til min store dreng, da han var mindre. Jeg syntes at den var smart med trappe funktionen, men også at du kan vippe med den 🙂 Dog bed han i den og lavede grimme mærker i den.
  Vi har lige købt donut ringen, men har ikke fået den pumpet op endnu. Jeg tror at begge drenge vil få stor glæde af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Guldborg

  Her har vi myreslugeren, elefanten, kyllingen, nogle bolde og legegulvet.. vi valgte meget specifikke produkter, der skulle kunne bruges til mange ting og i lang tid.. myreslugeren agerer udover fantastisk legeredskab også stole og borde.. den er dyr, men vi elsker den..
  Elefantens vippefuntion elsker min dreng og så er det smart at kyllingen passer i.. kyllingen var vi glade for da han var spæd..
  Boldene er geniale… kan kun sige gode ting om dem..
  Legegulvet er ganske udemærket, men ridser ses meget tydeligt og snavs sætter sig hurtigt, men så er det godt at alle bobles produkter kan vaskes i badet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette lundsgaard

  Jeg er nok helt vildt i undertal, men har aldrig haft eller får bobles. Mine børn er 7 og 4,5år, så det ville ikke være noget jeg vil investere i nu her. Synes den er meget smarte og en masse motorik man kan lave ud af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte S

  Vi er store fans af bObles herhjemme. Specielt skildpadden er et stort hit! Dog synes jeg at prisen er ALT for dyr, i forhold til hvad det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Hjemme hos os elsker vores pige på 3 stadig elefanten hun tumler rundt med den og bruger den som rutsjebane. Hun elsker at lægge på den og stå på den så vi har brugt den meget til balancen. Vi kan helt klart anbefale bobles herfra de er bare mega gode til at udfordre de små

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi også en ydmyg samling af bobles, som knuselskes af lejlighedens små beboere. Min treårig er størst fan af Krokodillen og drømmer sig til Rullebrættet og Bilen, mens nyfødte lillesøster netop har indviet Musen og jeg – på hendes vegne – sukker efter Elefanten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Rasmussen

  Vi ELSKER bobbles, især vores datter på 2. Jeg startede meget skeptisk over for de dyre skum dimser. Men da hun var lille og nægtede at ligge på ryggen købte vi en kylling som forsøg. Den blev brugt lidt og lå så bare lidt hen. Men så snart hun blev lidt ældre blev den fundet frem, og pludselig var den sjov at stå på, hoppe ned fra, øve balance på, og hvad vi ellers kunne finde på. Så der er blevet tilføjet en masse bobbles efterfølgende bla. Krokodille, ælling, og båd. Hun elsker at bygge bane, og hoppe rundt på de forskellige ting. Jeg synes det er rart at se hvordan produkterne er gennemtænkt, har flere funktioner, både sammen og hver for sig. Hvilket jeg ikke helt synes de alternative lignende produkter har. Og som en elstra bonus kan bobbles bruges til træning af mor også. .. så vi anbefaler absolut bobbles produkter til andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi er så glade for Bobles herhjemme 😊 jeg har en drenge på 8 mrd og en på 6 år og begge elsker og lege på de forskellige bobles. Herhjemme har vi grisen, musling, kylling og rullebrættet. Den store er især glad for rullebrættet som bliver brugt til alverdens lege. Med vores mindste søn har vi brugt de forskellige bobles til at træne hanu motorik og vi er bare glade for alle 👍😊.

  Vi ønsker os altid mere bobles til fødselsdag og jul da det bare er fantastik og til at få den store til at gå i bad da han må tage en med hver gang og så bliver de også vasket 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min datter på 4 ELSKER at “lave bane” af hendes bObles. Og lillebror på 1 år elsker at ødelægge det. Men er sikker på at der stadig er mange timers leg i det endnu. Samlingen består indtil videre af fisk, flagermus (både den nye og gamle), krokodille, kylling og tumlesten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Vi har den lille fisk og kyllingen og vi er glade for dem. Alle 3 (1,3,5 år) elsker at kravle, ballancere og tumle med dem. Mange muligheder… Og vi ønsker os flere fx bilen, larven og elefanten osv.. Synes dog prisen er noget høj…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard Andersen

  Vi er vilde med bobles herhjemme for at nævne nogle favoritter så er det lige nu stor fisk rullebræt pg elefant. Tristan på 4 surfer på rullebrættet og når ham har kammerater på besøg kommer elefanten ovenpå liggende så sidder den ene og den anden skubber 🙂 lillesøster på 4 mdr ligger på mus og kylling of træner nakke. Hvis du ligge på rullebrættet triller hun af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Bilen og et stort A er så meget på ønskelisten herhjemme. Vi er kæmpe fans af bObles og børnene elsker stadig at bruge dem selvom de er 4 og 7 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter på 7 år har elefanten, donut og flagermus og hun leger stadig med dem, bruger dem som forhindringsbane, balance eller som møbel. Vi er vilde med bobles her hjemme 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Elsker bobles, de lever helt sikkert op til deres standard. De er super gode til at at udvikle børnenes motorik. Min egen datter har krokodillen, frøen og kylling, samt fiske pladerne, og hun elsker at udfordre sig selv. og lave baner med dem 😀 Så her ved os får de helt sikkert karakteren 13 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kyllingen var rigtig god da vores søn var lille og absolut ikke ville ligge på maven. Da han altid har været stærk i nakken blev den brugt til at øve at ligge på maven, for han ville kun ligge dernede er minut af gangen – og vupti med kyllingen blev det hele meget sjovere og lige pludselig var der INGEN problemer! Så den vil jeg klart anbefale til de små. Nu kravler han over det hele og rejser sig op hele tiden, så lige nu bliver den ikke brugt – men håber da den kommer frem igen på et tidspunkt og kan blive brugt i forbindelse med noget af det vi skal købe. Vi har prøvet tumlebrættet sammen med myreslugeren til tumlastik. Så satte vi den store myresluger som et ryglæn og kørte rundt i hele salen. Det var et kæmpe hit ved ALLE børnene – også dem der endnu ikke sad helt op, da myreslugeren hjalp dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg bruger dagligt BObles kylling når min lille dreng på 7 uger skal øve sig i at holde hovedet selv. Det er et fantastisk redskab til små babyer selv inden de er store nok til at lege med tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Her hjemme ELSKER vi Bobles, vi har efterhånden en del og storebror på 2,5 elsker at stable og vælte og hoppe på dem og lave forhindringsbane .. Med lillebror på knap 1 år så har vi brugt det en hel del til at træne nakke og nu bruger vi det til at kravle med.. Det er et fantastisk koncept der er opfundet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Herhjemme elsker vi bobles. Både moren, sønnen på 5 og datteren på 2. Vi har selv elefanten og den store flagermus. Men drømmer om at anskaffe os flere. De er så gode, og støtter barnets motoriske udvikling på en sjov måde. Også på mit job, som pædagog i en vuggestue, er de et kæmpe hit. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er vild med bobles! Elsker hele ideen om, at det hjælper små børns motoriske udvikling og så er farverne bare super flotte! Min klare favorit er elefanten, da den både kan fungere som vippe, hvor min datter kan sidde ‘nede’ i vippen, hun kan bruge den som en lille rutschebane med hjælp fra en voksen og når hun bliver lidt større, kan vi øve hendes balance med en fod på hver side mens den vipper! Alt i alt et produkt, som kan anbefales til alle med børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af bObles Alfabet og det store O