Test af WOOFit GO fra SACKit – Testfamilien
Test af bObles Barsels Break

Test af WOOFit GO fra SACKit

To testfamilier har testet WOOFit Go fra SACKit. WOOFit Go er en lille, let højttaler med stor lyd, som elegant kombinerer smukt dansk design og ultimativ bærbarhed.

img_89511

Gæstetester Allan (bedre kendt som bloggeren bag www.fartilfirepiger.dk) fortæller:

“Jeg er lidt en nørd. Det indrømmer jeg gerne. Jeg nyder at teste ting, og især noget man kan nørde med, og som kan nydes af hele familien. Da Testfamilien.dk spurgte om jeg ville gæsteteste de nye fine WOOFit GO højtalere, sagde jeg straks JA TAK! Ser I de seje højtalere er eminente både hver for sig, men i allerhøjeste grad også sammen. Døtrene nyder at bruge dem på værelset. Jeg nyder at bruge dem som lidt extra lækker lyd ved siden af mig når jeg sidder og arbejder ved computeren. Som nu, hvor jeg sidder og skriver denne gæstetest (og den sprøde lyd af ”Fool For You” med Snoh Aalegra flyder ud ved siden af mig fra WOOFIT GO højtaleren… mums!).”

“Udseendet er smukt og nordisk. Vi har den farve der hedder Dusty Blue (om end jeg ser den som grå), der er en snor vedhæftet den fine læder strop på toppen af metalkanten. Nederst er on/off knappen som man nemt tænder og slukker med. Strømtilslutning nederst også. Nemt at koble til en computer. Nemt, nemt, nemt. Man sammenkobler de to højtalere uden problem så man kan høre musik i køkkenet imens de små danser til musikken i badet.”

img_04152

“Ja du læste rigtigt i badet, for ser du WOOFit GO er vandafvisende og kan nemt hænge i badet ved siden af håndklæderne. Vi er glade for musik ved bad tiden herhjemme.”

“Jeg havde højtalerne med på arbejde da vi skulle sætte messestand op på Formex i Stockholm. Og fordelen der var at man kunne høre musikken to forskellige steder. Det var simpelthen OPTUR! De her små højtalere kunne bruges helt optimalt! En anden gang de også var perfekte var da de store døtre ville se en film på Ipaden, på deres værelse, og ville have højere lyd. De havde en fest. Ligesom de har en fest med Marcus og Martinus, højt spillende for lukkede døre naturligvis haha!”

img_89501

“De her små højtalere skaber enorm glæde med deres virkeligt fine lyd, og pæne udseende. Jeg er sikker på at vi vil få enormt glæde af dem fremover! Både sammen og hver for sig…”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD! Vi bruger den hver dag.

HOLDBARHED: MEGET GOD! Vi lader den næsten aldrig op. Den holder virkeligt godt på batteriet, og er efterfølgende nem at lade op!

PRIS: GOD. For 699kroner får man en højtaler som bliver en dejlig del af ens hverdag.

KVALITET: MEGET GOD! Igen, mine døtre er skisme ikke prinsesser med den her højtaler kun…

Mie fortsætter:

“Især drengene i huset blev begejstrede for denne test. Magnus mente bestemt at det var en slags hovedtelefoner – blot uden forbindelse til hinanden. Men det smarte med at have to højtalere er i virkeligheden, at man kan bruge dem som stereohøjtalere.”

img_0901

“Vi har tidligere haft både SACKits hovedtelefoner og andre minihøjtalere og har været imponeret over den gode lyd der kommer ud af dem. Denne gang er ingen undtagelse – det er virkelig en god lyd i sådan en lille højtaler. Jeg nyder ofte lidt god musik, når jeg sidder og arbejder og her er de små højtalere helt perfekte.”

img_0905

“Højtaleren har en lille snor i, så man nemt kan hænge den, hvor man lige synes. Det kan fx. være på håndklædekrogen på badeværelset. WOOFit Go er nemlig vandafvisende og tåler vandsprøjt, så man kan nyde musikken, hvor end du er.”

img_0907

Vores vurdering i dette tilfælde bliver:

NYTTEVÆRDI: GOD. Er man musikglad – så er en god højtaler altså god at have ved hånden.

HOLDBARHED: MEGET GOD! Rigtig god “levetid på batteriet”.

PRIS: GOD. 699 kr. er en fair pris for en højtaler af den kvalitet.

KVALITET: MEGET GOD! Ingen tvivl om, at det er højtalere, der er udført i de bedste materialer.

5 kommentarer

 • Catja

  Virkelig smart og fine højttalere! Det er lige det vi søger til når vi er i køkkenet eller bader, da vi elsker at høre musik herhjemme, men ofte ikke er enige om hvad vi skal høre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Øjh sådan nogle har jeg kigger længe efter!
  Specielt at de er vandafvisende, har jeg kæmpe op tur over. Ønsker til jul 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er det dog genialt at man kan få højtalerne til at arbejde sammen! Og den vandafvisende del er genial! De står allerede på ønskelisten herhjemme 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har søgt i månedsvis, måske mere end et år efter en god løsning på vores lydsituation. Nu har jeg fundet løsningen. Lækkert design, god lyd og præcis de funktioner vi har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Woofits højtalere giver bare god lyd og er lette at bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af bObles Barsels Break