TEST af køkkenprodukter fra Manostiles – Testfamilien
TEST af voksensengetøj fra Manostiles

TEST af køkkenprodukter fra Manostiles

Vores testere Catja, Anette og Joan har testet forskellige køkkenprodukter fra Manostiles.

Catja fortæller:

Herhjemme har vi testet dåser og en fin grillhandske fra Manostiles. Manostiles har en super fin home kollektion med rigtig fine ting, som passer ind i et hvert hjem.
billede1_manostilesJeg kendte godt til Manostiles og det skønne univers med lækkert sengetøj, puslepuder, ammepuder og meget meget mere. Vi har selv sengetøj herhjemme, og kvaliteten er i top. Jeg var derfor meget spændt på, at se og ikke mindst teste Manostiles Home kollektionen. En kollektion som også sætter fokus på dansk design og kvalitet ligesom med “børneuniverset”.
billede2_manostilesVi har testet Manostiles dåser, som kan bruges til alverdens ting. Jeg har længe ledt efter nogle ordentlige nogle med låg, som holder tæt og hvor der godt kan være en del i. De 3 dåser kommer samlet i en pakke. Vi bruger den store dåse til kaffe, mellem dåsen til te-breve og den lille til sukker. 3 ting som vi bruger ofte når der kommer gæster og i hverdagen, og synes de er super dekorative at have stående fremme i køkkenet. Elsker når alt praktisk også godt kan være pænt.
billede3_manostilesVi har også testet Manostiles grillhandsker. Igen er der ikke en finger at sætte på kvaliteten, og så er den også super fin at have hængende fremme. Og den passer til dåserne. Win win.

Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: GOD: Det er dejligt, at kunne have ting i ens køkken som er praktisk men samtidig pænt, det er sådan noget jeg synes har høj værdi.

Holdbarhed: MEGET GOD: Super god holdbarhed, og dåserne lukker tæt, så der ikke kommer fugt osv. ned, det synes jeg er rigtig godt.

Pris: GOD: Man får nogle rigtig gode produkter til en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD: Manostiles produkter er altid god kvalitet, og ingen undtagelse denne gang. Jeg har kun ros til lækkert dansk design


Anette har testet bambus-Chef serveringsbræt og viskestykker i økologisk bomuld.

Anette fortæller:
foto-1Jeg elsker at bruge tid i køkkenet særligt på nye sunde retter – og når der skal serveres nyt for familien, er det så vigtigt at det ser lækkert og indbydende ud – så selv familiens yngste medlem på 6 år har lyst til at smage.

Serveringsbrættet bruges flittigt her – både som smørebræt når madpakkerne laves, til skærebræt til eftermiddagsfrugt og i den grad til servering af alt fra tapas og pizza til cookies.
foto-3foto-2foto-4Serverigsbrættet er i dejlig let, stilrent, nordisk design der passer godt ind hos mig og så er det nemt at holde – jeg vasker det altid op i hånden. Brættet få i flere størrelser, – jeg har udkig på Bambu- Plank i samme design.

Serveringsbrættet koster kr. 199.-
foto-5Viskestykkerne i økologisk bomuld er super lækre – og har god sugeevne fra 1. vask – jeg køber sjældent nye viskestykker, da jeg synes det tager en evighed inden de virker efter hensigten – men det er ikke tilfældet her.

De er ligeledes super flotte i designet – og derfor også pæne at have hængende fremme eller bruge i forbindelse med servering.

Viskestykkerne tåler maskinvask på 40 grader – grundet testen har jeg vasket dem meget ofte og de holder sig flotte efter vask og krøller ikke efter vask.

Viskestykkerne koster kr. 59.- pr. stk.
foto-7foto-6I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – gode viskestykker er uundværlige i hverdagen og serveringsbrættet har mange funktioner

Holdbarhed: MEGET GOD –  Viskestykkerne holder sig flotte – selv efter mange vaske – det samme gør serveringsbrættet, trods jeg også benytter det til smørebræt og skærebræt til frugt og lignende

Pris: Meget GOD – Pris og kvalitet hænger sammen og her får du uden tvivl god kvalitet for få penge og tilmed flot design og god kvalitet for pengene.

Kvalitet: Meget GOD – flot håndværk på både serveringsbræt og viskestykker, der holder sig flot trods dagligt brug de seneste 4 uger – så kvaliteten er i top.


Joan afslutter:
“Manostiles er unikt dansk design til både børn og voksne, filosofien bag er at skabe interiør hvor der er fokus på enkelthed og høj kvalitet.”

Vi modtog en pakke, hvor forklædet var pakket i en lille fin æske, der var to viskestykker, et vedlagt postkort fra Manostiles, samt en lille pose slik, som var væk, før jeg nåede at se hvad det var.
dsc_0026dsc_0024Forklædet blev straks taget i brug, forklædet er ret fleksibelt i størrelsen, da det kan justeres både i halsen og på ryggen, hvilket er et kæmpe plus i forhold til andre forklæder Maria tidligere har haft.

Forklædet er i et enkelt design, men super elegant, og det har bestemt opfordret Maria til at være mere med i køkkenet.
dsc_0132dsc_0059
Viskestykkerne, som er i et flot enkelt design, blev ligeledes taget i brug, på dag 1. Efter første vask, var de klar til brug, desværre var sugeevnen begrænset. Der står på dem, at de ikke må komme i tørretumbler, men jeg har valgt at putte det ene i tørretumbler, og det andet vindtørre. Det der har været i tørretumbler, har klart en bedre sugeevne, end det der har lufttørret. Begge ser stadig ud som nye, så fremadrettet kommer begge i tørretumbleren.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:

Viskestykker: GOD, alle bruger viskestykker, og det gør bestemt ikke noget at de er så flotte og dekorative.

Børneforklæde: GOD, det skåner barnets tøj, og passer til flere aldre.

Holdbarhed: GOD, begge dele er vasket flere gange, og bærer ikke præg af brug.

Kvalitet:

Viskestykker: MIDDEL, de tørrer efter min mening ikke optimalt, først efter en del vaske, eller en tur i tørretumbleren.

Børneforklæde: MEGET GOD: Virkelig lækkert og kraftigt stof, så kvaliteten er i top.

Pris: GOD, rigtig fornuftige priser på begge dele. Viskestykket koster 59 kr./stk og børneforklædet koster 149 kr. 

5 kommentarer

 • Chili

  Er KUN blevet mere fan af Manostiles <3 Hvor er det altså bare en lækker stil og hvor virker kvaliteten til at følge trop i alt hvad de(hun) laver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi elsker manostiles herhjemme – vi har selv deres viskestykker og de er bare lækre. God sugeevne og holder farverne vask efter vask. Deres indkøbsnet er også fine. – De holder fint selvom de bliver brugt igen og igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kender ikke produkter fra manostiles, men det er helt sikkert nogle produkter der skal prøves. Er solgt ved tanken om at viskestykkerne, kan suge vandet efter første vask og at de samtidig er lavet i økologiske bomuld er så meget et plus. Det er helt sikkert nogle produkter der flytter ind hjemme hos mig😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre produkter! Og viskestykker i økologisk bomuld – jeg er solgt 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 Tak alle 3 for test og anmeldelse af Manostiles produkter. Mht tørretumbleren så kommer mine også i tørretumbleren👍🏼😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af voksensengetøj fra Manostiles