TEST af Electrolux Robotstøvsuger Pure I9 – Testfamilien
TEST af SPA-ophold hos Hotel Thinggaard (SAMT GIVEAWAY)

TEST af Electrolux Robotstøvsuger Pure I9

Hjemme hos Mie, har de haft fornøjelsen af, at teste en Robotstøvsuger Pure I9 fra Electrolux.

img-5769

“Pure I9-robotstøvsugeren er én af markedets mest avancerede støvsuger robotter. Den skanner hjemmet takket være dens indbyggede sensor og kamera. Med dens trekantede form og effektive børste i side og front, når den fodpaneler og hjørner som ingen anden.”

img-5966 img-5973 img-5971

Mie fortæller:

“Da vi modtog robotten – skyndte vi os at sætte den til opladning, så vi kunne komme igang med at bruge den. Vi var ret spændte på om vores hund Buller ville blive bange for den – eller måske ville synes at den var sjov at “lege” med. Men her tog vi helt fejl. Det var som om, at Buller havde fået sig en lille ny ven.

img-5765 img-5986

img-6129

Her er Støvsugeren igang ovre i hjørnet.

Jeg havde en forestilling om, at det ville tage en evighed at sætte en robotstøvsuger op – med sensorer og alt muligt. Så blev meget overrasket over, hvor nemt det var. Det er bare at sætte den til strøm – hente en app på din telefon og tilslutte til wifi. Du kan endda styre støvsugeren fra telefonen og sætte den til at starte på et bestemt tidspunkt hver dag.

img-5770

img-5980

Vi tømte den efter 2-3 dage – og det må siges, at den er effektiv. Og jeg kan kun ærgre mig over, at vi først NU har fået anskaffet os sådan én maskine.

img-0560

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD: Hvem har ikke brug for at få støvsuget? Vi har i hvert tilfælde og faktisk hver evig eneste dag, da vi har en hund der fælder en del. Må indrømme at vi ikke fik gjort det hver dag tidligere – men nu er det bare at sætte robotten igang og vi kan tydeligt mærke at vores gulve er renere hver eneste dag.

Holdbarhed: GOD: Max aktions-/arbejdstid: 40 minutter Ladetid: 180 minutter. Når man har et stort hus som os – så kan den ikke klare hele huset på én opladning. Men vi vælger pt. kun at bruge den i underetagen og her kan den sagtens nå hele vejen rundt på de 40 min. Holdbarheden vurderes god og jeg er sikker på, at vi vil få glæde af den i mange år ud i fremtiden.

Kvalitet: MEGET GOD : Robotten har et overflod af detaljer og er bygget i bedste kvalitet.

 • 3D vision kamera
 • 3D vision system
 • Frontsug sikrer hurtigere og bedre støvopsamling
 • PowerBrush kantstøvsugning
 • Kan styres fra mobilen
 • Timer-funktion: Ja
  Lydniveau: 75 dB(A)

Pris: MEGET GOD: Lige pt. fås den til 4.556,- hos Whiteaway hvilket jeg faktisk synes er en RIGTIG god pris. Kan varmt anbefale den til alle.


2 kommentarer

 • Helene Ostersen

  Hej, har I stadig støvsugeren i brug?
  Hvormeget rengøring/vedligehold oplever i?
  Vil I fortsat anbefale køb?

  Mvh Helene, som overvejer et køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Grundsøe

  Den lyder god. En robotstøvsuger er uundværlig i børnefamilier.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af SPA-ophold hos Hotel Thinggaard (SAMT GIVEAWAY)